pátek 29. března 2013

Jarní Lady balíček by eM - odtajnění :)


Dnes Vám představím výhru, o kterou jste soutěžily v mé 1. předjarní giveaway - Jarní Lady balíček by eM.
Výherkyně Angelity už svůj balíček obdržela, takže jeho obsah můžu zveřejnit.
Můžete se také podívat, jak svůj balíček Angelity vnímala na jejím mladičkém blogu ZDE.
Detailně popsala obsah a její pocity z něho.
Velmi mě taková zpětná vazba těší!!!!!

Myslím, že každá žena má ráda překvapení -  a proto se tak rozmohly všechny ty Great boxy, Lady boxy či Senza boxy a já nevím jaké ještě boxy.....
Já v těchto boxech nefrčím, raději si kupuji to, co potřebuji nebo co se mi líbí, ale chápu tu touhu po překvapení při rozbalování balíčku - to je hodně dobrý nápad. Tak jsem ho použila do své GA....
Ale samozřejmě s překvapením může třeba přijít i zklamání. Já jsem u svého balíčku doufala, že některé věci využije každá žena či dívka a  zbytek už je založen na citlivých preferencích obdarované. Jak se mi to povedlo si můžete u Angelity přečíst a také, při pohledu na obsah balíčku, posoudit samy ze svého vlastního pohledu. Moc ráda uvítám Vaše nápady a přání, co se Vám líbí atd....

Něco jiného je samozřejmě balíček či box získat jako výhru a něco jiného je za něj zaplatit. Pak jsou očekávání samozřejmě mnohem vyšší a zklamání může přijít, ani nevíte jak. Vždycky si čtu jednotlivé blogy, když rozbalují své boxy a jejich hodnocení a přemýšlím, jestli bych si to koupila či ne. Co žena, to jiné preference, každá chce najít ve svém boxu to, co má ráda, ale je to jen obchod, takže najde taky spoustu věcí, které třeba nevyužije nebo se jí vyloženě nelíbí. Myslím, že s boxem si kupujete překvapení, ale zároveň i potenciální zklamání :). Na druhou stranu pro tyto obchodníky může být zpětná vazba od blogerek zajímavá....Nicméně si nedělám iluze - aby se boxík "rentoval" musí obsahovat výrobky hodnotově průměrné a podprůměrné a třeba jeden nadprůměrný. 
Samostatné téma je balení - já mám ráda kreativitu a nápaditost a taky se mi líbí tématickost - každý boxík či balíček jiný - jiné balení, jiný obsah, jiné téma.....to u mě určitě najdete :)...

Můj balíček obsahuje mix všeho možného - není to jen kosmetický balíček, protože tento blog není jen kosmetický. Jak můžete vidět vybrala jsem novinku od Playboye, limitku od Essence, můj oblíbený lak na nehty NYC, balíček čokoládiček a velikonočních vajíček, výběr jarních čajů a výrobky z mého ateliéru - jarní ptáček a náušnice. 




Příště zase můžete čekat úplně něco jiného........je to zatím tajemství i pro mě, ale nápady už se pomalu vynořují :-)

A co Vy? Líbí se Vám takový balíček? Co byste rády našly ve svém vysněném boxu či v balíčku od eM? Kupujete si překvapení v boxech a baví Vás?

5 komentářů:

  1. Balíček se mi líbí moc, nejvíc kuřátko a naušničky, ty bych hnedky nosila:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marcelko, protože jsem od Tebe dostala hodně podobný balíček, tak mohu sama za sebe potvrdit, že jsi to super vym\slela :) Krásně vyrobené, zabalené, návody na použití, myslím si, že profíci by se mohli učit :) Marcelko, přeji Ti krásné velikonoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připojuji se k Alis, jak s poděkováním. tak s přáním krásných Velikonoc:) Balíček byl dotáhnutý do posledního detailu (výběr dárečků, balení i průvodní dopis) jedním slovem prostě skvělý!

      Vymazat
  3. No máš to vymyšlené dokonale, a myslím že i velmi "použitelně" koukám že budu muset hlídat další soutěžení :-D.Hezké velikonoce.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate