pondělí 11. listopadu 2013

Čím se momentálně líčím aneb moje lásky Lancome a Clinique


Krásný den Vám přeju,

dneska, jak už název napovídá, se tady budu rozplývat nadšením.

Řeknu Vám je radost, když člověk zjistí, že peníze dobře investoval 
a "neutratil". 
Každý máme něco, do čeho jsme ochotni investovat a do čeho ne.
Já poslední dobou zjistila, že mě štvou všecky stíny z drogerky, nejsem nejmladší, pětatřicet už mi bylo jaksi, takže ani oční kondice není ideál. 
A kurňa nejsem tak mladá, abych si mohla kupovat levný věci :-DD.
Ale nebojte, kompromisy dělám i nadále, třeba drogérkový stíny (lacinějšího charakteru) si kupuju, ale jen jako "testery",
 jestli mi bude tá či oná barva slušet, a když se osvědčí, tak si třeba pak pořídím nějaké dražší "držáky".

Takže nějaké recenze na Essence tady u mě fakt nenajdete, sorry. 
Ale zas třeba Gabriella Salvete mě láká, ty její nové odstíny....
(o víkendu už jsem jeden koupila, jak jste mohli vidět na fb).
Ale o tom dneska nebude řeč.

Konečně jsem totiž našla svoje vysněné stíny. 
Co vlastně od stínů čekám?
Výdrž, výdrž, výdrž - výdrž je dámy v životě nejvíce !-D. 
A samozřejmě krásnou pigmentaci, úžasný odstíny, které mě omladí cca o pět let (nejsem  zas rozežraná).....cena je až na posledním místě. 
Ale třeba zas jako paletka od UD tady taky nebude, bo tolik barev nejsem schopná vymatlat a za ty prachy už je to příliš. Takže se držím někde v tom středu - bodejť dyž jsem ve středním věku.




O čem je řeč:

Lancome quatro oční stíny Color Design



Rovnou tady přiznávám, že když si nejsem napoprvé jistá kupem, většinou si nejdřív kupuji u drahých tzv. high end značek testery za zvýhodněnou cenu, což je případ i těchto stínů.
Samozřejmě když kupuju něco přes eshop s určitou cenovou výhodou, jsem si vědoma, že se nemusím trefit do odstínů, protože monitor 
a realita dvě věci jsou.....ale musím se pochválit, že jsem pašák (tfuj, ať to nezakřiknu), ještě jsem nikdy nesáhla příliš vedle, vždycky to bylo jedlé :-)

Hned na začátku, ale musím říct, že celkově mě hrozně štve cenová politika high-end značek v naší zemi, už jsem to nejednou probírala s děvčaty blogerkami i čtenářkami. Ty ceny jsou tak přehnaně vysoké ve srovnání se zahraničím, že pak kvete takový ten "šedý" obchod se vzorky, které nejsou určené k prodeji. 
Jak jsi mám logicky vysvětlit, že tužka Clinique je vyrobená v Německu, což je za humny, se u nás v Douglasu i na běžných eshopech  prodává za cenu cca 500 až 600 Kč a kamarádka mi ji doveze z USA za 340 (o řasence nemluvě)? 
A 350 Kč jsem ochotná v pohodě dát, když vím, že investuju do kvality....
To jen tak na okraj, aby to tu nebylo jen samé óch a ách :-)



Toto je první paletka, kterou využiju naprosto celou bez vyjímky, je dokonale namíchaná a jsem z ní prostě urvaná (a určitě nezůstane u jedné, to už vím teď).



Nejsvětlejší odstín "Daylight matte" používám pod obočí jako rozjasňovač, je ale decentní matná, takže nevypadám jak diskokoule 
a neblejskám obočím :-)

Druhý světlý "Gaze shimmer" odstín je parádní tělová barva s malým shimmerem, která rozjasní přesně tolik, kolik je třeba, používám na celé víčko. Je hezky jemně pigmentovaný.

Krásnou opaleskující meruňku aneb "Kitten Heel shimmer" používám většinou do vnějšího koutku. Hází moc hezký odlesky a je malinko měňavá, na oku to není žádný zásadní efekt, ale potěší. Pigmentace velmi dobrá, přirozená - s těmito stíny opravdu člověk vypadá velmi přirozeně nalíčený.

Nejtmavší odstín "Guest List shimmer" používám jako horní linku a na obočí - rovnou dvojitá trefa. Nalíčit si oči jednou paletkou to je teda pro mě terno.




Už se mi nejednou stalo, že jsem jen na rychlo na sebe "naházela" tyhle stíny a řásu a byla jsem pochválena. Zvlášť muži oceňují kupodivu přirozené, ale rozjasněné líčení :-)



Co je podstatné tyto stíny mají výdrž - prostě drží celý den a já už si nepřipadám jak oprýskaná a unavená po 8-mi hodinové šichtě. 
Pod stíny používám samozřejmě bázi, ale zatím si klidně vystačím s levnou MUA a co až začnu používat tu od Artdeco, to teprve bude něco.
Zjistila jsem ale zásadní věc: péče a dekor se někdy spolu bijou a ani báze Vám nepomůže.
Začala jsem teď testovat oční krém Leci Carre od Hadka, který mi ochotně "odlila" Lucka  - krém je mastnější a jak je super jako výživa pod oči, tak na víčka teda ee, i když dám na ni báze kila, nic na tom krému nevydrží a můžete mít klíďo stíny za litr. Za to když používám na den pouze sérum (momentálně Ilcsi nebo i Alverde), tak všecko krásně drží.



Stíny jsou moje první věcička s růžičkou od Lancome a je jasné, že budu u této značky i dál vyzobávat, co by se mi líbilo a "investovat" (do sebe)....

Aktualizace: 
Bohužel musím se smutkem konstatovat, že po uveřejnění článku v komentářích vyplynulo, že tato paletka bude nejspíš nepochybně FAKE. Osobně nemám srovnání, takže nedokážu posoudit, ale vzhledem k tomu, že chci být na svém blogu korektní, musím na tuto možnost poukázat, byť mě to samotnou dost štve. Stíny jsou skvělé, vše co jsem o nich napsala platí, ale bohužel pokud Lancome není Lancome, už si další nekoupím. 
Nejsem si opravdu jistá chováním eshopu, protože se tam jasně uvádí, že je to Lancome a cituji:Velikost: 3.6g - odpovídá plné prodejní velikosti stínů
kdy já jsem si myslela, že je to promo paletka - za tu cenu.
Nejsem tak naivní, abych opravdu čekala plné balení...
V tom případě jsem bohužel nejistá, co jsem vlastně recenzovala. 
Ale tím, že je recenze veskrze pozitivní, tak jsem Lancome nepoškodila.
Pokud máte zájem zjistit, kde jsem tuto "kontroverzní" paletku koupila, tak prosím ZDE a sami si můžete udělat názor, co si o tom vlastně myslíte. Já dodnes opravdu nevím, jen zůstává nepříjemný pocit, že jsem recenzovala něco, co možná není tím, čím se zdá...
Ale zas jsem psala o vlastní zkušenosti a to pro Vás může být užitečné, aspoň doufám....

A moje druhá láska Clinique:

Všecko to začalo řasenkou, vzorkem, který jsem si kdysi objednala. Sice futuristický kartáček a já jsme si nesedli (recenze ZDE), ale všechno ostatní bylo tak ideální, že jsem téměř najisto šla do klasické verze řasenky High Impact Mascara. Recenze bude stopro zvlášť neb chystám pro Vás srovnávačku.

A když jsem zahlídla v eshopu tester automatické tužky na oči za směšnou cenu,neváhala jsem ani minutu (to by musel být fakt děsivý odstín, abych odolala :-)...



Tužky jsou perfektně pigmentované, mají skvělou konzistenci a ty odstíny....
Opět od tužek čekám výdrž a výdrž, příjemné kreslení, pigmentaci. 
Všechno to mi Clinique nabízí štědře, hlavně ta výdrž, pokud si nějak zásadně nehrábnu do oka či nezačnu slzet, tak linka tužkou vydrží od rána do večera. 



A tak po otestování testeru bylo jasno, že když mi moje milá čtenářka Katka nabídla, že mi něco přiveze z USA, že jsem si navymýšlela právě tužky Clinique (a další věcičky, ale až na ježíška :-).



Dovezla mi úžasné odstíny, dokonalou šedou tužku s modrým nádechem jsem nemohla sehnat a teď už ji konečně mám a k ní ještě skvělou švestkovou (k té musím ještě dokoupit nějaké stíny :-).


15 intense aubergine, 08 blue grey,11 black brown

po setření rukou, u tmavých odstínů drží jak přibyté
a to jsem opravdu přitlačila na pilu :-)


Další věcičkou, kterou jsem si od Clinique pořídila je světe div se - rtěnka. 
Ano, asi jich mám málo, ale jak mě čubiny nelákají, tak Different Lipstick hydratační teda jo a hodně.



Odstín Shy je konečně pro mě dokonalý podzimní odstín ani moc tmavý ani moc světlý ani moc fialový ani moc hnědý či růžový  :-)))



Zde je výdrž nabíledni a taky na ni nekladu žádný důraz, protože chci především tu hydrataci a krásný odstín. 
Rtěnka hydratuje skvěle, má všecky vlastnosti balzámu, ale i dobrou pigmentaci rtěnky, přirovnala bych ji konzistencí k Revlon Lip Butter.



 Jsem ráda, že jsem nakonec Rimmel Pink Vintage poslala dál a nahradila ji tato kráska neb ke mě pasuje lépe a Vintage určitě lépe sluší krásné Janince.


K líčení používám i tvářenku, ale
na focení jsem ji zapomněla :-)

A čím se teď na podzim líčíte Vy? A co Vy a Vaše dekorativní lásky? Investujete nebo utrácíte....postačí Vám drogérkové stíny nebo už pokukujete "výše"....užíváte některou z těchto...?povídejte...

Krásný a úspěšný celý týden přeje eM.

29 komentářů:

  1. Ja aj rada investujem, ale práve do tienikov nie:D...Mám dvojo Lancome, jedny Esteé Lauder a dvojo Dior(tie jediné stoja zato) a priznám sa, že radšej nakupujem Gosh, Max Factor, super sú Mary Kay...ktoré mi prídu tak cca o polovicu lacnejšie a minimálne v rovnakej až lepšej kvalite - záleží od jednotlivých odtieňov. Z drogerkových som zvykla kupovať značku She, ale to je dávno...z tých drahších by som chcela skúsiť ale UD, z lacnejších mám aktuálne MUA a čakala som, že budú horšie...sú v pohode, ale zas chápem, že ty už chceš niečo lepšie:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli já souhlasím, že ani high endové stíny nemusí vždycky stát za to...mám doma jedny mono Armani a zas tak unešená z nich nejsem....Po Max Factor jsem pokukovala...a drží Ti? U mě to ani není, že bych byla frfňa, ale na těch mých vrásčitých očičkách už opravdu jen tak něco nedrží....ale docela se těším na ten GS stín, co s ním vyvedu :-).....Já bych UD asi měla na celý život :-). Nad MUA paletkou jsem jednou váhala, tak to jsem ráda, že nejsou zas až tak špatné...Třeba mě naposledy překvapily stíny Catrice, nebyly extra pigmentované, ale přesto moc dobře držely :-), tak se v tom vyznej :-)).

      Vymazat
    2. U MF by som povedala, že záleží od konkrétneho druhu, mám pocit, že každé sú na tom inak. Napr. Earth spirit eyeshadow držia mne veľmi pekne, aj sú dobre pigmentované na klasický deň ideál. Wild shadow pot držia iba ak sa nanášajú namokro alebo na dobrú podkladovú bázu a úplne najlepšie prstom , ale držia potom ako pribité aj počas celej svadby. Na GS nové tieniky sa chystám aj ja, videla som recenziu a vyzerali veľmi dobre, takže verím, že ich zajtra v drogérii nájdem:)

      Vymazat
    3. Já už mám nové GS stíny na očích a za ty penízky ve slevě jsem z nich nadšená, že mám chuť si koupit další :-), myslím, že se fakt povedly, to můžu prozradit už teď a hlavně ty odstíny - ty minulé mě vůbec nezaujaly, ale tyto jsou moc hezké :-). Tak snad je tam najdeš, já viděla dvě základní barvy úplně vybrakované....

      Vymazat
  2. eMi, ta poslední fotka je super. Kašli na tvářenku, stejně to vypadá, že ji máš od přírody=tvář ošlehanou větrem ;) normálně bych fotku dala jako aspirantku na profilovku =)

    joo, tak já si jedu UD, stále.. ale o víkenud jsem narazila na plně doplněný regál Catrice a výprodej krémových 24hours od MF, takže to mám tak na půl.. Tužky - co můžu říct, tak mě velice nemile překvapila právě Lancomácká, která se rozpíjí pod očima i nad nimi a vydržícca 2 hodky i s bází =/ oproti tomu si nemůžu vynachválit 24/7 od UD - drží jak přibité a vydrží i pláč z podzimních plískanic (vždycky, když se po ránu tak krásně namaluju, vylezu ven, začne mi slzet oko a oční líčení je zhruba ve výšce brady =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé díky moc Míšo, tak to jsi mě potěšila, ona to byla fotka ve finále "z nouze cnost" .-)), a to zas jo, to já jsem ošlehaná :-))

      Já určitě proti UD nic nemám, jen vím, že to prostě nevyužiju a že mám ráda pestrost, ale zas kupovat jen mono stíny taky nejde....Ty regály Catrice musím prostě vidět :-)), mě právě ty jejich stíny potěšily a tak váhám, jestli jít do té paletky, jsem zvědavá, co na to řekneš Ty....
      Tak ta Lancome tužka Tě naštvala? Tak to jen potvrzuje mou teorii, že nemůžu mít všecko od jedné značky. Ony ty plískanice tomu fakt nedodají a to já kolikrát úplně brečím...a až začne sněžit...brrrr....ale zas je fajn, že když člověk fakt do něčeho ty prachy vrazí jako Ty do UD, tak to funguje...to beru...

      Vymazat
    2. No, to trio tužek za 14Ł taky není marný, zvlášť, když se Ti na to sejde třeba taková 5Ł sleva - to už jsi skoro na cenách Catrice =)

      Joo, když se do toho přidá ještě sníh, tak je s líčením amen, to znám a dokáže mě to pořádně nakrknout. Tak já se s tím ráno půl hodiny patlám a po hodině vcházím do práce nenalíčená?? =D

      Vymazat
    3. Jó to je dobrý cenově a Catrice tužky jsi taky kupovala? .-)
      No dyť!!! Já už ani nesnídám ať si stihnu nalíčit a omladit ksichtík o pět let a to počasí tu snahu a námahu spláchne do minutky a nejhorší je, že mi ani takhle MU nedrží a korektory a to se je snažím aspoň v zimě používat jako ochranu, no houbeles....a kolik to stojí peněz kurňa !-D

      Vymazat
    4. To zatím nemám proč, stále mám ty UD a Benefit, ale až dojdou, věřím, že do nějaké půjdu, jsme nad jejich odstíny docela slintal =)

      Co jediné ještě nsa oči nemám a chtěla bych zkusit, jsou ty třpytkové gelové linky, které jsem zkoušela na Interbeauty s Lucifrid a normálně: to byla jiskra v oku!! =D jen se hodně blbě smývaly,si ani nechci představit, co b y se dělo, kdyby se mi ty třpytky dostaly do očí =(
      a tobě nedrží ani makeup? To já jsem s ním fakt naprosto spokojená. vydrží mi bez chyby cca 9 hodin, pak už teda musím dát komplet nový nános, nebo to odmalovat, bo se na to už nedá koukat =)

      Vymazat
    5. Ona ta Catrice má vůbec pěkné barvy i stínů a rtěnek, laků atd....:=)
      Hm to bych kolikrát potřebovala jiskru v oku !-) ale ne třpytku v oku :-D.....já už musím opatrně s těmi lesky ať nevypadám jak ta "laciná" štětka z devadesátek, jak nedávno Ananaska trefně hodnotila GS stars u minulého článku...i když od ní bych nic menšího nečekala :-))
      Prosím Tě který MU Ti vydrží 9 hodin???? To ty EDM že jo, já zas musím pilně zkoušet a testovat :-), jen kdybych kurňa nebyla na to tak líná, přece jen tekutý MU je pohodlnější aspoň pro mě, i když Enka mě přesvědčovala, že když je cvik je to hned :-))

      Vymazat
    6. No, to má taky Enka pravdu =P Schválně, jak dlouho Ti trvá (tu nejkratší dobu myslím), než se kvalitně napatleš tekutým MU?

      joo, odstíny jsou tam moc fajna byla jsem překvapená jejich pigmentací. te´d mám jeden na očích a schválně se musím jít zkontrolovat, jestli tam od rána vůbec ještě nějaký zůstal =D

      Vymazat
    7. No asi se fakt jen vymlouvám hihi :-)
      Tak to jsem moc zvědavá, co Ti na očích zůstalo a jestli to drží, tak jdu do nich :-)). Moje Lancomky drží a vypadají stejně jako když jsem je ráno nalíčila :-D - ono taky dneska nepršelo :-)

      Vymazat
  3. U mna to je tak, ze s kozmetikou sa viac-menej maznam a z nakupu v drogerke nbudem mat nikdy take potesenie, ako z tej z parfumerie :D ceruzky urcite stoja za to, co sa oplati kvalitnejsie, aspon pre toho, ktory ich pouziva kazdy den a neholduje rozmazanym monoklokm :D u mna vedu tie od guerlainu, ale moznosti su dnes naozaj velke :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je hezké, že je kosmetika pro Tebe hlavně potěšení a pomazlení, tak to má být :-), já lavíruju na obou stranách a někdy když si chci prostě udělat radost vlezu do drogerky - mám ji nejblíž, bohužel parfumerky vůbec ve městě nemáme :-/ jinak bych tam asi byla pečená - vařená....a pak se spíš obracím na ty eshopy, které jsou "dostupné".....ale ten nákup má své nevýhody....

      Vymazat
  4. Tak to s UD úplně nechápu, že bys nevyužila, když píšeš, že už teď víš, že si poběžíš pro další Lancome :D Však cenově to také není žádná pálka, třeba v klasické Naked je 12 stínů, takže i kdybys koupila v Čechách za draho, tak jeden vyjde kolem stovky, což není vůbec drahý špás :) Když koukám na tvoje fotky, doporučila bych ti nechat si od odbornice natočit a nabarvit řasy, pak by tvé líčení očí vypadalo dokonale.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. UD ve smyslu paletka s odstíny jedné barvy, třeba Nude a tak, nějak mě to prostě neláká :-), máš pravdu, že ve finále těch dvanáct barev není taková pálka, to určitě není.....ale fakt nejsem najednou schopná vyvalit z peněženky za jednu věc tolik :-D
      Díky za doporučení, ony ty moje řasy opravdu nejsou nic extra a hlavně mají světlé konečky, ale co už, nikdo nejsme dokonalí, i když po tom toužíme :-D, snažím se to aspoň vylepšit tou kvalitní řasenkou....

      Vymazat
  5. Když mi bylo 13, tak jsem se v časopisu Cosmopolitan ( půjčovala jsem si ho v knihovně, nebo na něj šetřila z kapesného) , zamilovala do kosmetiky Clinique. Ta láska byla dlouhá léta platonická, ale v dospělosti, hehe s prvními většími penězi a znalostí ebay, jsem si tuto lásku zrealizovala. HIM je snad nejlepší řasenka, ráda se k ní vracím,pleťovou vodu, už léta používám jenom od nich...a vůbec všechny věci co od nich mám jsou prostě super...
    Jenom chvíli se mi tato kosmetika zprotivila, díky nejmenované blogerce, která o ní píše často a hrozné slinty, takže to v rámci duševního zdraví nemohu číst,hehe:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó byly doby kdy měl Cosmopolitan úroveň než se z něho stalo Bravo pro náctileté :-)), starý dobrý Cosmo byl moc fajn....Tak je super, že jsi měla své sny a že sis je taky splnila :-)....Tu řasenku fakt můžu a nemám jí co vytknout :-)....ale třeba zase péče mě neláká, to už je na mě zbytečná chemka, takže já spíše adoruju tu dekorativku. Ale zas kamarádka si koupila tvářenku za těžký prachy a prášilo se jí z ní pěkně :-))
      Ale to zprotivení chápu, já to mám tak vždycky, když je něčeho někde příliš :-)) a duševní zdraví máme přece jen jedno :-D

      Vymazat
  6. Ahoj eM, nechci být vůbec poslem špatných zpráv, ale nikdo to tady nezmínil, ač se mi to podle fotek zdá evidentní, navíc když čtu jakou máš z paletky radost, tak tím víc mě štve, že to zorvná já musím napsat. Fakt nemám v úmyslu Ti kazit radost:( Když koukám na ty jednodtlivé pany,a jejich upevnění a provedení celé paletky osobně si myslím, že prodejce, který toto prodal, prodal fake. Snad se tady k tomu ještě někdo vyjádří. Vím, že jednu paletku před drahnou dobou takto řešila i Meduňka. Největší bolest tady toho je, že si to člověk nemůže osahat předem ani nijak fundovaně ověřit. Nicméně je to asi dobrý fake, když drží! A třeba se pletu a jen maluju čerta na zeď. Doufám, že jo.
    Tužky Clinique to mi vyprávěj a potažmo jakákoliv high end kosmetika. Prostě náš trh (potažmo celoevropský) se nedá srovnávat s trhem a objemy prodeje v USA. Ale sejří mě to úplně stejně jako Tebe.


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj tutto, abych řekla úplně pravdu, nijak mě to nepřekvapuje, pokud by to fake byl, otázkou je, jak se pozná fake - má to být vzorek, který není k prodeji tzv. tester, tak buď si s tím nedali tu práci jako s plnohodnotnou paletkou anebo to klíďo fake být může, ale na druhou stranu v tom případě je to docela kvalitní fake a co už.....zas mě to nestálo žádnou smrtelnou částku... i když jsem viděla ty samé paletky dokonce za pětset jako testery, tam už fakt nechápu cenovou politiku, jedině by bylo možné srovnání osahat si někde origo, ale to asi v parfumerce nepůjde :-)....No a to je příběh českého high-endu.....vysoko a v koncích hihi.....Takže buď v klidu nejsi posel špatných zpráv, já to beru s humorem :-)....Tužky naštěstí fake nejsou, jsou z Macy´s, ale je jasně vidět rozdíl mezi testerem a "plnou verzí" :-)
      Tak si říkám, jestli prostě dát ty prachy těm parfumerkám, kde mají ceny klidně až o tři sta - vyšší nebo vsázet na eshopácké "koně"...
      ale zas když drží tak drží, ale tu druhou paletku už si asi rozmyslím :-))

      Vymazat
    2. Jsem ráda, že to bereš sportovně! :) Mě by to mrzelo ne-li rovou nas....Já dost dobře nevím co mysleli tím testerem. Testery se obyčejně prodávají bez přebalu plastovou krabičkou. Ten vnitřek ano, klidně čtyřka vedle sebe ale ne v černé krabičce. Spíš jsem si myslela, že to má být právě některá z těch menších promo paletek. Sama bych takový znalec nebyla, ale zrovna teď ve čtvrtek jsem okukovala nějké promo paletky od Lancome. (mám jednu kamrádaku, která je milovnice paletek - od Dioru přes Lancome k Chanel) a ty její, ať to byly běžné nebo promobalení byly vždy skvěle vypracované bez jediné chybičky.
      Problém vidím i tak, že ten kdo toto bude chtít prodávat, klidně si nafotí originál nebo jednoduše stáhne fotku a když jdem do takové koupě je to sázka do loterie.

      Vymazat
    3. ano ano, i já mám takovou paletku lancome, s jinými barvami, ale provedení nic moc, navíc ty moje stíny nejsou prakticky vůbec pigmentované, kupovala jsem na omlazení, ale stejné jsem viděla i v eshopech, jakože dovoz z USA, údajně tuším, že cestovní balení...mám ještě jednu jejich paletku už delší dobu, ale ta se mi zdá vypracovaná dobře a stíny jsou skvělé - jen ty stíny jsou jinak provedené - krabička stejná, ale stíny kulaté.... nevím, co si o tom myslet...ale tak pokud je člověk spokojený, tak proč ne, že :)

      Vymazat
    4. Tutto asi se trochu ztrácím v těch pojmech, co je teda tester a co promo paletka - tohle asi má být to promo v tom případě, protože je malá :-)...a pokud máš možnost srovnání (jakože já ne), a i promo jsou vypracované dobře, tak se nedá nic dělat a je to fake. No jako zkušenost fakt dobré...:-/, akorát mi vrtá v hlavě, že co se týče článku tak to bude asi fail - protože v tom případě nevím, co jsem recenzovala :-) a psát Lancome do nadpisu asi není úplně ok, ale moje chvála Lancome neuškodí a fake se povedl...protože fakt drží....ale pravda je, že už si jiné nekoupím...Ano, to je ta bolest na eshopu origo fotka a hlavně že jsem psala o šedém trhu, že...

      Vymazat
    5. Ahoj Medu, takže máš stejnou zkušenost? No páni, to je fakt radost nakupovat :-/.....stíny mi drží hodně dobře a jsem s nimi celkově spokojená.
      Ale každopádně spokojenost trochu otráví pocit z toho, že stíny nejsou to, za co se vydávají a že někdo si dělá byznys na fake, ale co už...příště si dám pozor, no...a do dalších podobných kupů už nepůjdu...
      Spíše by mě hodně mrzelo, kdybych psala o paletce Lancome negativně a přitom recenzovala fake a poškodila bych takto svou recenzí origo značku....ale aspoň je ta recenze pozitivní :-)

      Vymazat
  7. Tužky Clinique jsou krásné, u těch jsem nezapochybovala ani sekundu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužtičky jsou mi teď velkou útěchou :-D, a je fakt že z nich mám opravdu velkou radost a za ty peníze stály....
      Jinak jsem zrovna v Douglasu viděla akci na taštičku Clinique, kde měli HIM řasenku, tužku a oční sérum....a tvrdili, že za cenu řasenky ...takže nějakých 640 Kč...což je teda fakt sranda, když mám tu řasenku za 340 plné balení...a pak to asi někdo vykuchá a prodává to zvlášť...no bezva :-/

      Vymazat
    2. Ahoj dámy,
      vmezeřuji se vám tady do výměny.. pardon.. jen krátce. eM jsem ráda, že tužky používáš a dobře slouží - bála jsem se, že je vytáhneš až pod stromečkem :) Jestli je Lancome paletka fake, tak mě to mrzí s tebou, ale co už... Je pravda, že já na netu spíš nenakupuji, ještě to neumím :)) protože já to radši vidím a nechce se mi riskovat - faky mě nenapadaly, ale špatně snáším, když to je jiné než jsem si představovala... Jinak buď klidně drzá, naběhni do parfumerie nebo do Lancomu v Praze a všechno si tam "ošahej", ať se klidně tváří... (jakože zjistíš, jestli jsou ty stíny stejné). Jinak cesta do USA byla osvícením i prokletím, že já už tady asi nic nekoupím - nejen ceny, ale i přístup.. teď jsem v Praze málem odpadla na zem v MACu, když mi slečna sdělila, že můžou udělat jen jedno líčení na zákazníka (celou story nebudu popisovat, jen jsem si blbě vybrala barvu stínů a chtěla jsem vyzkoušet druhé!!), chvíli jsem na ni zírala, ale jsem slušná holka - poděkovala jsem a odešla. Věřte mi, že už jim kšeft neudělám. Ve Státech mě slečna nechala, ať si dělám, co chci - nosit si je ven, na denní světlo, porovnávat a asi pětkrát mě přelíčila.. tak tak.
      Jinak ti píšu maila, snad ho napíšu/dopíšu ještě dnes - JMO/MMU/Nobilis a mám nového voňavého miláčka - všecko tam budeš mít :)) pa K.

      Vymazat
    3. Dvakrát pardon - krátké to nebylo. K

      Vymazat
    4. Ahoj Katuuuuš, jsem ráda, že jsi napsala, tak jaképak pardon!!! .-))). Těším se na maila!!!
      Tužkám už jsem fakt neodolala a musela je začít používat okamžitě, ale řásu a rtěnečky jsem si odtrhla od úst a čekají na Ježicha :-))
      No já právě taky s tím netem pořád zápasím, třeba se fakt bojím objednávat ze zahraničí a teďka už tím tuplem a už i z Čech hernajs, i když tohle se asi fakt může stát hlavně v čechách, jak píšeš - celý ten servis. Dost mě to štve, nejen ceny....
      Já blb vůbec nekoukala na Lancome a to jsem v parfumerce byla, takže udělám "misi" a zkusím to "na drzo" :-), ale asi si budu muset vzít parťáka, ať se nebojím :-))
      To mě teda mrzí, že v tom MACu v Práglu se tak "vytáhli", když vím, jak ho máš ráda, no aspoň že jsi nakoupila v USA, ale máš pravdu, že po takovém srovnání už člověk nemá vůbec chuť tady nakupovat a dávat jim své peníze...mě stačí jen vidět ty ceny a jak si pak hrajou "na slevy" co vůbec slevy nejsou, ty jejich marže jim fakt musí každý poctivý obchodník závidět :-).....Kdokoliv byl v Americe, tak si chválí - taška vzorků zdarma, líčení v pohodě bez keců atd atd...
      Odjebať sa odtialto fakt hihi...a opět to jistí drogerka...
      Jé JMO-MMU-NT a miláček no to si počtu, se moc těšíííím. Já jedu ve čtvrtek do Prahy na kontrolu k lékaři, takže udělám minimálně nájezd na greenwave :-)), tak jsem zvědavá na Tvé úlovky
      Papa

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate