pondělí 27. ledna 2014

Kosmetické celebrity 2013: Dekorativka

Přeji Vám hezký den,

dneska si dáme poslední díl mého bilančního seriálu.
Tak nějak si myslím, že tady asi nebude moc věcí, které by Vás nějak zvlášť překvapily - téměř všechny už se na blogu objevily.
Ale o tom to vlastně je. 
O dekorativce, kterou jsem používala minulý rok velice často, ne-li denně. 
Samozřejmě některé z přípravků budu používat i nadále a některé letos malinko obměním. 
Minulý rok jsem určitě (především díky blogu mému i ostatním) objevila řadu "must have" věcí, bez kterých si líčení už nedovedu představit. Začala jsem masivně používat rtěnky, objevila jsem skvělou pomůcku - bázi pod oční stíny, konečně jsem se odhodlala udělat konkurz na svůj make-up atd.......

Takže VIPáci roku 2013 v kategorii Dekorativka jsou:


A mrknem na to trochu detailněji:



Oční stíny:
Když jsem se probírala svými očními stíny, které jsem používala minulý rok a měla vybrat ty NEJ, nebylo to tak jednoduché, jak by se zdálo. Takových, z kterých bych si vyloženě "sedla na zadek", zase tolik nebylo.
Ale nakonec jsem zástupce této kategorie vybrala. 
Téměř na konci roku jsem totiž objevila naprosto skvělé stíny 
Scott Barnes, které v sobě asi spojují vše, co člověk od stínů čeká - skvělý odstín, výdrž, konzistence, dokonalé balení atd. 
Upřímně, kdyby tato značka byla u nás dostupnější, asi bych nelenila a pídila se po dalších monostínech této značky, přestože kupovat si monostíny mi nepřipadne až tak ekonomické a praktické..(zvlášť třeba pro kouřové líčení nebo pro různé kombinování - to se pak na regále při ranním líčení najednou objeví až příliš mnoho propriet). 
Ale jestli jsem si loni z nějakých stínů na zadek sedla, tak jsou to právě tyto.

Co se týče drogérkových stínů, tak zde byla volba jasná v tom, že jenom jedněm stínům jsem se dostala na dno (jak je vidno na fotce)
a tudíž je to důkaz, že jsem je používala často a poctivě a samozřejmě ráda :).
Paletku Eye Artist od Astoru jsem tady chválila nejednou, ale už nejsou moc k vidění a to mě docela mrzí. Nicméně tuto paletku jsem si velice oblíbila, i když není nijak silně pigmentovaná 
(na drogerku přesto slušná úroveň), odstíny se povedly. 
A nemám v úmyslu zatím tuto paletku odložit a tak ji používám momentálně jako hajlajtr 
(=rozuměj: highlighter=neboli česky rozjasňovač), ale pouze první nejsvětlejší odtíny - rozjasňují dokonale :-)



Make-up, korektor, primer:

Zde svatá trojice, která patří mezi mé velké oblíbence.
Make-up Bourjois Healthy Mix sérum mám hrozně ráda, líbí se mi konzistence, odstín, krásně hydratuje - takže je vhodný pro sušší pleť, jemně rozjasňuje a skvěle "finišuje". Ačkoliv chci letos vyzkoušet nějaké přírodní MU a oželet skvělé triky, které umí silikony
 (snad se to letos povede), tento make-up bude vždycky mezi mými favority, protože za tu cenu je prostě skvělý. 
A když ho chválí takové make-up "umělkyně" jako Lisa Eldridge nebo Sam z pixiwoo..nemám, co dodat.

Najít ten nej korektor není o nic lehčí než najít dobrý make-up. 
Já vsadila na Catrice Camouflage.
Výdrží a krytím je opravdu jeden z nejlepších, co jsem kdy měla. 
Jen odstín není úplně dokonalý a tak ho musím míchat z výše zmíněným make-upem, abych docílila správného tónu. 
Letos se kouknu po něčem, co bude splňovat všechny podmínky, včetně odstínu....ale i přesto má tento korektor VIPáka 2013.

Loňský objev roku si zaslouží plně báze pod oční stíny alias primer - zastoupený primerem značky MUA. Tímto objevem se mé líčení stalo konečně lepším a trvanlivějším. Neříkám, že je to nejlepší báze pod sluncem, ale když z nuly začnete s touto, připadá vám to jako objev nové planety. 
Jasně už mám vyhlídnuté další interprety, ale za cenu cca 10O Kč, vydrží tato báze více než třičtvrtě roku každodenního užívání.
Ten, kdo nechce do báze investovat příliš mnoho, myslím, tady neprohloupí....



Řasenka:
Které řasence udělím cenu, bylo jasné hned - letos u mě jasně vedly řasenky značky Clinique, které už jsem měla ve třech baleních, 
a kdy to třetí balení je konečně toto "velké" balení.


Tužky na oči:
Jsou nezbytnou součástí mé kosmetické taštičky. Snažila jsem se vybrat, jak z těch dražších značek, tak i z těch běžně dostupných. 
Opět vede značka Clinique a jejich automatická tužka. 
A přestože nemám v oblibě strouhací tužky, perfektní tužkou na vnitřní linku se stala bílá tužka Alverde (chvála jí, když dokáže zamaskovat unavené oči).
A nebude asi překvapením, že z drogérkových tužek vedou jednoznačně tužky značky Rimmel, který je umí dobře a za slušnou cenu.


Tvářenka:
Tyto ikonické zapečené tvářenky značky Bourjois není třeba dlouze představovat a popisovat, asi všichni je znají, ale kdo si chce o nich přečíst více, stačí kliknout na samostatný článek ZDE.


Rtěnky:
Jasnými vítězi v kategorii rtěnek jsou pro mě loni (a letos je v žádném případě neodkládám) Revlon Lip Butter.
Myslete si, co chcete, někdo miluje čubičky Clinique někdo Revlon 
Lip Butters, zde vidíte, do které skupiny patřím já. Kdykoliv mám možnost si nějakou koupit (smůla je jejich nedostupnost zde) neodolám. Doufám, že letos do sbírky přibudou nějaké nové "fajnové" odstíny :-). Miluju rtěnko-balzámy a tyto prostě u mě vedou.
Ale abych tady nepsala jen o nedostupných věcech. 
Z dostupných rtěnek  nejčastěji používám tuto Astorku - má dokonale červený odstín - ani málo ani moc - něco ve smyslu barva mých rtů, ale lepší....
A na to, že je to hydratační rtěnka má velmi dobrou výdrž, vlastně nejlepší výdrž ze všech mých hydrataček a rtěnko-balzámů. 
A vtipem je, že kdykoliv chodím po drogerii a šmejdím, jaké odstíny bych si koupila, vždycky zapomenu, že tuto mám doma a sahám po ní zas a znovu, abych si uvědomila, že to je ta moje nej :-).
 Co dodat: když ji milujete, není co řešit........
A i když značka Astor není v blogosféře příliš oblíbená, není to pro mě důvod jejich výrobky nezkoušet !-).
A pokud chcete mrknout na můj arzenál rtěnek, tak můžete ZDE viz. rtěnkový tag.



Parfém:
Možná Vás tato kategorie překvapí, ale já prostě vůni zařadila do dekorativní části.
Vůně, je něco bez čeho se většina žen neobejde, něco čím vyjadřuje
 a podtrhuje svou osobnost. 
Já celý minulý rok toužila po několika vůních a tato byla mezi nimi, 
až Ježíšek mi přání splnil a já se každý den kochám touto "vysmátou" vůní. Miluju ji, zbožňuji ji.
Považte, když má parfém v názvu slovo "smile", je zákonitě dáno, že temné zimní období s touto vůní přežiju víceméně s úsměvem na rtech, přestože zimu ráda nemám. 
Tato vůně hýčká, opravdu umí vykouzlí úsměv, je plná ovoce, je sladká,
 ale ne lepkavá, je svěží, ale hřeje. Prostě každé ráno se na ni těším.
A kdo by v takovém minimalistickém designu čekal tolik radosti a smíchu :-).
Pro mě TOP vůně, kterou jsem si splnila jeden svůj loňský voňavý sen.

Složky EDP:
Hlava:
Ovoce yuzu, grapefruit, maracuja, broskev
Srdce:
Květy magnolie, champaca, broskve, růže
Základ:
Křišťálové pižmo



Tak a pro tentokrát je bilance roku 2013 ukončena a můžeme se směle vrhnout do nového roku - zkoušet, testovat, zavrhovat a milovat. 
Doufám, že pro nás bude rok 2014 stejně pestrý nejen po kosmetické stránce, jestli ne pestřejší než ten loňský!.....a že si o tom všem budeme tady spolu povídat.

A co Vás dnes zaujalo z VIP dekorativky? 
Máte nějaké oblíbence z výše zmíněných či se chystáte nějaký si pořídit? 
Jaké máte svoje dekorativní miláčky?

31 komentářů:

  1. Ahojky eM, moje oblíbence znáš :o) a já pevně věřím, že letos objevíme ten pravý přírodní makeup, jednou se to musí podařit :o)
    Měj se krásně, víc v mailu, pá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Enko, v miláčcích máme jasno a já doufám, že letos podnikneme opravdu dobrodružnou cestu za dalšími drahoušky, sakra a doufám, že i ten make-up bude.....už se na ten průzkum těším parťáku !-D.Pá

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Děvčata tak už máme klub tužky Alverde a může za to tutto :-D.
      Je fakt super a láká mě koupit si od nich i jiné barvy :-)

      Vymazat
  3. Milá Em., určitě se na podobný článek také chystám, některé oblíbence máme společné, hlavně ty od značky Bourjois ;-). Gratuluji Tobě a hlavně dceři k přijetí na vysněnou školu. Já jsem dnes svá studia úspěšně ukončila :). Tak teď bude pár nových článků. :). Moc mě zaujala ta vůně, vůbec si neumím představit, jak voní, ale flakon je nádherný. Dá se někde očichat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji milá Pájko za gratulace a i já gratuluju Tobě na oplátku, že už jsi svá studia završila - tak to ten rok začíná dobře, tak ať je úspěšný i nadále a daří se Ti i po studiích.....Značka Bourjois je taková klasika, nesmí chybět - za dobrou cenu, dobrá kvalita :-)) určitě chci letos vyzkoušet i jiné produkty této značky...Co se týče vůně, tak já dostala vzorek v Sephoře a tam by měla být k mání a k očichání :-D, je to ovocná vůně, ale z popisu toho člověk opravdu moc nepojme, aspoň teda já nejsem aromačka, která si dokáže vůně "představit" :-)..takže je určitě fajn si ji pořádně očichat, případně se na některých eshopech dají koupit maličkaté vzorečky, občas to tak dělám a pak zkouším vůně přímo na sobě :-)...Hezký den!

      Vymazat
  4. Chtěla bych najít přírodní, středně krycí, světlý makeup s dobrou konzistencí, minerální ve mě nevzbuzují moc důvěru. Tak třeba tu letos najdu inspiraci ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se určitě do toho chci letos hlouběji ponořit a hledat a hledat, snad budu úspěšná a třeba nějaká ta inspirace bude :-). Minerální make-upy nejsou špatné, pár jsem jich zkoušela, ale třeba na mou suchou pleť se vůbec nehodí, ale komu třeba nevadí sypká konzistence, tak velice dobré jsou Just Pure Minerals - dělají opravdu krásnou pleť, ale musí se objednávat z USA anebo dostupnější verze je Everyday Minerals, je to pro mě škoda, ale já také opravdu potřebuji tekutý make-up..Tak snad nám bude štěstí přát :-)

      Vymazat
    2. Agnes, ale přírodní tekutý makeupy jsou na úplně stejné bázi jako minerální, jen ty pigmenty nejsou sypký, ale v nějakém tekutém základu. Jinak já tedy teď v zimě mám taky lepší pocit z tekutého, takže doufám, že ještě než mi dojdou zásoby, tak se objeví ten Dizao :-) Ale teda zkoušela jsem Laveru a nebyl vůbec špatný, ale bylo třeba dobře trefit odstín, že by zrovna přehnaně splýval s pletí, to nemůžu říct. Já bych ještě chtěla zkusit ten tónovák od Logony, ten mě láká hodně.

      Vymazat
    3. Reni Logona láká i mě a dost uvažuju, že si právě pořídím i tónovák na situace, když má člověk vyjímečně pěknou pleť a nepotřebuje nic moc zakrývat :-), tuším že Lavera má taky tónovák.....Laverácké make-upy mě lákají, ale zatím v těch sačetkových vzorcích mě nepřesvědčily, ale zas když jsem viděla tutorial u Lisy Eldridge jak používala Laveru, tak jsem si řekla, že bych ji šanci dala - ale právě ty odstíny, to chce očekovat na živo a ne trefovat někde přes eshop a tu možnost já nemám, kruciš. Ale je fakt, že celkově ty přírodní MU musí člověk více zapracovat do pleti, nekloužou tak krásně a nemají právě tu konzistenci, co dělají ty silikáče, že jo...Toš uvidíme, a to DIZAO - velké očekávání :-)

      Vymazat
    4. Tak jsem to myslela, ale nevyjádřila jsem to dobře, minerální MU mi nesedí na moji v součastnosti extrémně vysušenou pleť, zdůrazní mi to každou šupinku. Laveru jsem zkoušela v testrech a je na mě ten nejsvětlejší odstín tmavej a když ho dám málo a hodně roztírám tak nekryje, zkoušela jsem i BB od nich a to je uplně mimo moji barvu. Koukala jsem na Sante, ale nenašla jsem žádnou recenzi a testry nemají tak mám strach ho zkusit.

      Vymazat
    5. Tak to jsme na tom stejně. Mě MMU taky zvýrazňují suchá místa, šupinky a k tomu ještě vrásky, takže se můžu pudrovat opravdu minimálně, téměř vůbec. S tou Laverou je to bohužel tak, vůbec s přírodními MU a odstíny, proto zatím žádný nemám, ale pár tipů bych měla, tak určitě zkoušet budu.BB od Lavery je úplně mimo odstínově, taky jsem ho zkoušela a vůbec mi neseděl. Sante nemusí být špatný, ale přesně jak píšeš, koupit ho za ty peníze na blind se mi nechce, nevím, jestli nedělají vzorky, zkusím to osondovat. Tak si držme pěsti, ať něco objevíme! :-)

      Vymazat
  5. oo bourjois tvárenky <3 :) nad tým makeup tiež dlho uvažujem :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup Bourjois určitě doporučuju, mě sednul dokonale i odstínem a tvářenky - to je prostě láska na věky :-)

      Vymazat
  6. Přiznám se, že než jsem si u Lili přečetla srovnání korektorů, značka Astor mě taky nějak iracionálně míjela. Já si u nich nekoupila snad nikdy nic a vždycky jsem jejich stojan tak nevšímavě obcházela. To jim nedělá moc dobrou vizitku. Třeba Max Factor jsem za pubertálních nácti poměrně ignorovala proto, že to na mě dělalo dojem příliš luxusní kosmetiky, ale Astor mě vždycky pouze nějak nezajímal. :-) Jedu si spíš na Rimmel vlně, řasenka už léta, korektor spokojenost a samozřejmě jsem se nechala utáhnout na Kate rtěnky, už mám vybrané odstíny, tak jestli je u nás seženu a už to nebude všechno probrané (ale že by Češky trpěly na rtěnky obecně, natož na nápadné, se mi nezdá), alespoň jedna bude moje. :-) Holt mají u Rimmelu asi zmáklý marketing dost dobře (jak mi Kate Moss jako osoba v podstatě je těžce nesympatická. :-)
    Rtěnkobalzámy můj šálek čaje nejsou, buď chci opravdu čistokrevnou rtěnku-držák (a pak oželím na úkor nápadné barvy i komfort při nošení) nebo chci opravdu skutečnou péči o rty (což mi drogerkové balzámy neposkytnou).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky nevím čím to přesně je, co se týče toho Astoru, on je totiž v trojici těch dražších stojanů dekorativky + L´Oreal a Max Faktor a člověk asi spíše sahá po těch ověřených Rimmelech a Maybelline atd, protože jsou cenově přijatelnější, ale když vidím akce, tak právě pokukuju i v těchto stojanech, co by stálo za zkoušku :-D...
      No a jak to tak vidím, tak jsem fakt asi jediná, kdo doma Rimmel Kate rtěnku nemá :-)....to jsi mi připomněla s tou Kate Moss, že tváří Astoru je právě Heidi Klum a tu teda snad nemá rád nikdo, možná ona kazí to jméno Astoru :-D, pro mě je právě ona těžce nesympatická, no a Kate je o něco níž na příčce, ale taky žádné extra sympatie tam nejsou :-) a to asi i nějak demotivuje kupovat si výrobky se jménem Heidi nebo Kate a srdíčkem, ale když už -tak si představuju, že to je úplně jiná Kate a Heidi :-DDD.
      Já obdivuji právě holky a ženy, co jsou schopny nosit čistokrevné rtěnky a syté barvy....:-D, v tomhle lavíruju těžce na trase střed :-) a zvolila jsem kompromis mezi péči a barvou, protože mám suché rty a jiné rtěnky mi nejsou příjemné a dělaj mi paseku...

      Vymazat
    2. Na mě ta značka dělá dojem takové nijakosti, pamatuju si jen ten jejich reklamní slogan a do té doby, než je začala propagovat Heidi, si snad neuvědomuju žádnou nápadnou reklamu... :-) Vlastně i k ní mám takový neutrální postoj, Kate nemusím, fakt je mi vysloveně nesympatická. :-)
      Na suché rty trpím hodně, zjistila jsem, že jak jsem nikdy nebyla moc na to tahat s sebou nějakou kosmetiku a opravdu si v zrcátku nemusím každou půlhodinu pudrovat nos, tak bez balzámu se neobejdu a hlavně v zimě ho mám při sobě stále. Řekla bych, že i nijak extra komfortní rtěnky už nemají moc co pokazit, tak to neřeším, vesele nosím a ve zbytku času hydratuju. (Při nošení se teda cítím být limitovaná jenom stavem pleti, kterou teda momentálně zase bohužel mám nic moc, nicméně jsem v podezření, že jsem se pro změnu osypala po ananasu. :-D)

      Vymazat
    3. Máš pravdu ona má takový nijaký marketing, což sice nemusí být tak otravné jako když člověk všude vidí Rimmel oranžové řasenky scandal eyes, ale na druhou stranu to má za důsledek,že to člověk pak nějak míjí....celý ten sortiment, to třeba i L´oreal je více profláklejší mediálně...
      Hm, ananas může být příčinou, třeba moje holky vůbec nemůžou nektarinky, i můj muž - mají reakci hned, ono to tropické ovoce nám není jaksi vlastní a tak kůže může více reagovat a nezkoušela jsi ho spíš trochu tepelně opracovat, to by nemuselo tak vadit potom, třeba s karamelem je ananas boží !-)...no na druhou stranu jedna moje dcera nemůže ani kupovaná jablka....ale čerstvé ze stromu ji nic nedělá :-). Jasně důrazná rtěnka přitahuje hodně pozornost a tak ten make-up by měl být důkladný anebo pleť musí být v klidu.......

      Vymazat
    4. Oficiálně žádnou potravinovou alergii diagnostikovanou nemám, nikdy se mi nestalo, že bych se třeba osypala z přemíry citrusů, ale ten ananas jsem asi fakt nevychytala, že nebyl úplně zralý. Trochu mě po něm brní jazyk pokaždé, ale tentokrát mi dokrvava rozežral rty a koutky. No, měla jsem na něj děsnou chuť a neodolala, měla jsem ho nechat ještě dojít :-)
      S chutí bych nosila rtěnky, ale momentálně se mi tak hrozně zbláznila pleť, že to není možný... s postupujícími dny to je horší a horší, ananas v tom možná byl nevinně. Musím si zkusit koupit Sudocrem... Netuším, čím to...

      Vymazat
    5. Já taky nemám žádnou alergii, ale přemíra kyselin může fakt narušit třeba sliznici jako se Ti to stalo z toho ananasu....ale na pleť má vliv tolik věcí, že mám sama někdy problém vyhmátnout toho "viníka" možná to ananas už je "dorazil", třeba mě pleť reaguje i na změny počasí a ty teď byly dost intenzivní, ale opačně - mám hodně vysušenou pleť, ať dělám co dělám....na vině taky může být stres, hormony, něco co si člověk ani pořádně neuvědomí...Sudocrem je určitě dobré mít doma pořád, já ho mám a používám ho nárazově na hojení, ale třeba se mi nakonec dost osvědčilo i mýdlo od Lush Fresh Farmacy, jak ho nemůžu když mám suchou pleť, tak když se mi mastí a ucpává, tak tohle mýdlo mi pomohlo....Nezkoušela jsi třeba nějakou čistící masku, která by Ti trochu pomohla? Anebo něco s kyselinou salicylovou na hojení, mám zkušenost, že tyhle věci docela fungují, aspoň na mě...

      Vymazat
    6. Buď to může být alergie jakože to fakt sníš a osypeš se z ničeho nic, někteří lidé nemůžou určitá jídla, protože je pak pálí v ústech anebo si myslím, že určitým projevem alergie nebo spíš asi řekněme projevem intolerance jisté potraviny je to, že se stávající potíže zhorší. Musím říct, že jsem zkoušela ledasco. Omezit pálivé i kyselé (oboje miluju), nejíst čokoládu. Svého času jsem moc neholdovala mléčným výrobkům, ale posledního cca půl roku dost můžu sýry, jogurty a seberte mi kafe s mlíkem a umřu. Stejně tak mě nechávají chladnou zvěsti o hrůzných sacharidech, protože bez pečiva bych neměla co jíst. Na mou pleť to nikdy vliv nemělo. No, ale sestřenka atopik třeba čokoládu určitě nemůže. Nejspíš to budu muset přičíst stále ještě na vrub hormonálním změnám. :-) Na vlastní kůži jsem si ověřila, že braní HA má pro mě sice řadu benefitů, ale ty nasadit-vysadit počáteční stavy jsou teda neskutečný masakr. Navíc teda samozřejmě, trpí tím moje psychika, okolí trpí taky mocně. :-) Kyselinu salicylovou jsem zkoušela a moc nadšená jsem z účinku nebyla. Vsázím na ten Sudocrem, zinek má moje pleť docela ráda.

      Vymazat
  7. milá eM, Ty mě s těma tvářenkama Bourjois fakt jednou přemluvíš a já si koupím všechny! :D ... a zaujaly mě stíny Scott Barnes, o té značce jsem nikdy neslyšela a jestli říkáš, že jsou fakt dobré, tak snad začnu i hledat! odkud je máš? že Ty mě dycky dokážeš na všechno tak navnadit, ani o tom nevíš! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že jsem hrozná Lištičko, tyhle tvářenky mám moc ráda, ale zařekla jsem se, ať nemám jen jednostranný pohled, že letos vyzkouším i od jiných značek :-))....Stíny jsou opravdu luxusní a dost mě mrzí, že Ti nemůžu dát tip, kde je koupit, já je dostala jako dárek, ou jééé. Tak jedině budu žhavit dráty, odkud je měla Renča :-), viděla jsem jejich pár výrobků i na jahoda.net, ale stíny ne, spíš pudry atd...takže spíš asi zahraniční eshopy, no budu se po nich taky ještě pídit :-))).......To mě těší, že navnadím, ale vím, že to má tu stinnou stránku - se navnadím sama a peněženka strachy zdrhá z kabelky :-D..Však Ty jsi mě taky teď několikrát navnadila!-)

      Vymazat
    2. jo tak to já budu hledat a snad někde najdu ;) a abych Ti to oplatila, tak hlásím, že teď mají v Rossmannovi 25% na NYC, kde si můžeš koupit za dobrou cenu mé oblíbené tekuté oční linky! :P

      Vymazat
    3. Chachá Lištičko, kdybys věděla, po Tvém článku o linkách jsem šla a sondovala v Catrice regálu, co tam vyprodávají a narazila na tmavě šedé linky v peru (jsou taky ve výprodeji) a za páďo šup a už byly v košíku a už s nima vesele trénuju...jako je fakt umění namalovat obě oči stejně !-)....tak aby sis nemyslela, že jsi v pokušení jenom Ty....ale do toho Rossmana to půjdu očíhnout každopádně, protože laky a tak vůbec a asi přiberu i ty linky :-))) Toš trefa!

      Vymazat
  8. Tvářenky jasná věc. Už mám i krémovou a má luxusní odstín těch opravdu přirozeně zdravých tvářiček.
    Bázi zkus někdy to Artdeco, je to paráda. V Marionaud občas v akci za asi 140 Kč a to už jde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to zatím s krémovkami neumím, ale hrozně mě lákají :-)
      Artdeco báze už mi říká paní a pilně s ní nacvičuju :-D...

      Vymazat
  9. PS: Pěkně jsi nás navnadila na Scotta! A ani neukážeš barvu, že se nestydíš :-(

    :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se Veru :-), už je to jen taková rychlo bilance, tak jsem nějak opomněla vyjít s barvou ven, nicméně Scott Barnes ukázal barvu v tomto článku :-D:
      http://emeverydaylife.blogspot.cz/2013/12/nejen-kosmeticky-adventni-kalendar.html

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate