pátek 8. března 2013

MDŽ a lakování narůžovo s NYC



Některé svátky jsou k nám importovány, jako Halloween či Valentýn a na některé svátky se trochu zapomíná, protože mají určitou pachuť komunismu.....Je to hold takový trend, že když přijde na lámání chleba, zbavujeme se něčeho, co fungovalo a zkoušíme něco nového, co je nám vlastně cizí.
Já osobně si myslím, že mezinárodní den žen se prostě slavit má - je mezinárodní, nejen český. A proto Vám všem ženám - mladým, ve středním věku i starším, babičkám a tetám přeji Všechno NEJ. Ať se Vám vyplní nějaké Vaše tajné ženské sny a ať není být ženou jen námaha, ale i potěšení. Jen my víme, že žena vydrží víc než člověk :). 
Ať máte dnešní sváteční páteční den pěkný a ať si na Vás vzpomene co nejvíc lidí - a kdyby to nějak vázlo - kupte si jarní kytičku či dezertíček sama....jsme přece ženy, tak slavme :)


A protože je dnešní den celý ženský, bude se dál lakovat na růžovo :). Vybrala jsem pro Vás dnes můj další oblíbený lak na nehty značky NYC. (Dají se koupit v Rossmannovi). Už jsem je jednou chválila, a když jsem zjistila, jak bezvadně fungují samozřejmě jsem neodolala a koupila si další odstín tentokrát 264 Lincoln Square Lavender
Lak je krémový, dobře se roztírá a schne velmi dobře. Barva laku není přeslazená ani vykřičená ani nudně bledá :). Je velmi příjemně tmavě růžová....A prostě dokonalá na jaro. Výdrž laku jsem podpořila Turbo Dry Top Coat stejné značky NYC (psala jsem o něm ZDE). A takto nalakované nehtíky vydržely pěkné s přehledem celých pět dní.



Laku NYC dávám smajlíky za:
výdrž
pohodlné nanášení
schnutí

cena
pěkné odstíny
a žádné fujtajblíky.

Krásný víkend!!


4 komentáře:

  1. Milá eM (to oslovení eM se mi strašně líbí, ráda u něj zůstanu), krásně ses připravila na MDŽ, tak ať to dnes oslavíš, přesně podle tvého gusta:) Lak se mi líbí a výdrž ještě víc. Fakt Ti to vydrží tak dlouho? Já jsem asi strašný barbar, mně žádný lak nevydrží děle jak 3 dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "eM" Ti moc děkuje :).No, ono to je někdy nadlidský úkol mít pěkné nehty s tou vší robotou...takže určitě nejsi barbar :).Ale myslím si, že tu výdrž dělá nejvíce ten Top Coat. Protože s ním vydrží i průměrnější lak,který by jinak nevydržel, déle než běžné tři dny. Je fakt, že mi pomáhá ve výdrži i to, že jsou ty nehtíky trochu kratší. Jak mi přerostou, tak už zavadím o kdeco.

      Vymazat
    2. To já mám nehty krátké, ale je fakt, že si vůbec nedávám pozor, jestli někam ťuknu nebo ne. Top coat používám seche vite, on perfektně rychle zasychá, jenže ho podezírám z toho, že si s mými nehty nerozumí a lak přilne spíš k němu, než k nehtům a pak se ve větších částech najednou odrbává. Mrknu na ten tvůj od NYC.

      Vymazat
  2. Ahoj Marcelko, díky za pěknou gratulaci :)A také Ti přeji pěkný "teď už jen zbytek" dne a pěkný celý víkend :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate