pátek 19. dubna 2013

Drogérkové tipy Vol. 2 - UBU, Alverde, Purity Vision, Max Factor, Dermacol, Rimmel

Dneska pro Vás mám zase nějaké ty tipy na nákupy v drogeškách podle mě.


Dostala jsem do schránky nové letáky z drogérií, tak jsem to hned pojala jako studijní materiál :) a ptala se sama sebe - který výrobek by mě donutil zvednout se z gauče a vydat se do drogérie na průzkum či nákup?

Mé oblíbené výrobky:

 - převážně z dekorativky, protože pečující kosmetiku, až na nějaké ty vyjímky, už v drogérii nekupuju...

Růžová voda Purity Vision 

cca 199 Kč - 209 Kč (100 ml)
Tahle vodička je teď v blogosvětě docela oblíbená. Mě si získala naprosto. Krásné balení s nádechem luxusu - flakon z bytelného skla s rozprašovačem.
Dělala jsem si takový malý průzkum než jsem si koupila tuto růžovou vodu. Zjišťovala jsem jaké značky mají svoje růžové vody a kolik stojí  - např. Logona, Lavera, Nobilis Tilia nebo Saloos, některé byly levnější některé dražší, ale složením mě bez debat vyhovuje tato - žádné zbytečné chemické přísady prostě čistá esence růží a voda - velmi pěkně decentně květinově voní, ale nic přeslazeného, natož chemického...
Já ji koupila na e-shopu http://www.cestaprirody.cz/ za 183 Kč ZDE.
K čemu všemu ji můžete použít, si přečtěte na fotce níže....Já tuhle vodu používám i na oční okolí, což jsem zatím s žádnou jinou vodou nemohla...podstatné je to, že vyrovnává pH...



ALVERDE 

- tělová másla 99,- Kč
Řekla bych , že tyhle másla jsou taky dost oblíbená a fajn. Jen mám někdy hold problém s parfemací - ta limitka nahoře s vanilkou a mandarinkou mi vůní vůbec nesedla, a proto mi taky trvalo dost dlouho než jsem ji vypotřebovala - ta vůně mě prostě nebavila a to jsem na citrusy....Za to máslo s makadamiovým olejem už je jiná - hezky ořechově voní a celkově mi konzistencí i složením i balením vyhovuje...a taky cenou, že :)





UBU štětce

Z drogérie PEMI - tahle drogeška má kamenné obchody jen v největších městech, ale mají svůj e-shop a slušné ceny. Styl e-shopu je takový předpotopní, ale než aby vráželi prachy do designu, ať radši mají pořád fajn ceny :)

Berry Blush - Angled Blusher Brush

Už jsem nutně potřebovala slušný štětec na tvářenku. A tak jsem sáhla po tomhle cenově velmi výhodném.
Pravda, dost dlouho jsem bojovala s tím kýčovitým designem štětce (mým dcerám se samozřejmě ty barvy líbí), ale rozhodla jsem se nebýt hnidopich a užívat si za tu cenu slušný štětec. Velmi mi vyhovuje, jak je vytvarovaný - postupně seřezaný na jedné straně. Štětinky teda nejsou tak heboučké jako u druhého štětce, ale jinak je fajn. Dobře se mi s ním nabírá i minerální tvářenka...




Eyemazing - Tapered Blending Brush

Tak tenhle bleding štetec na roztírání přechodů je moc fajn (sice bych potřebovala trošku menší, ale což), je dobře vytvarovaný a perfektně "plyšáčkovitý" (sorry, za ty infantilní výrazy :-D). Je prostě hebký - takový bych chtěla i tvářenkový. Roztírá velmi dobře,a třeba rozjasňovač pod obočí - na jeden zátah, pro pedanty jako já na dva...Chlupy z těchto štětců nelítají, i po umytí si zachovají svou úroveň....



Rimmel Exaggerate

voděodolná automatická tužka na oči 129,- Kč
O téhle tužce už jsem toho napsala dost, má sbírka se rozrostla o dva nové odstíny - přestala jsem hledat dokonalý šedý a koupila si hnědý a nádherně švestkový - někdy prostě stačí změnit svoje stereotypy. Výdrž velmi dobrá....



Výrobky z letáků a slev:

DM drogerie

Rimmel řasenky Glam´Eyes

Tužky na oči a řasenky Rimmel umí - za ostatní výrobky bych ruku do ohně nedala.....
Nekupuji si kosmetiku do zásoby, ale svoji oblíbenou voděodolnou jsem si za tuhle super cenu prostě koupit musela.....Vyplatí se to. 

Lips Seduction Dermacol

Kultovní záležitost řekla bych - "svádění rty" je hodně dobrý kup, krásné balení - na to je Dermacol celkem machr, hydratační rtěnka (ty miluju) s pigmentací jak má být....dobrá cena....



Colour Elixir Giant Pen Stick Max Factor

Novinka od Max Factor - tužka na rty v šesti odstínech - zkoušela jsem dva červené odstíny 40 a 35, ostatní mě nenadchly. Když jsem je zkoušela na kůži pigmentace byla dobrá, jemný shimmer, pěkná barva, ale na rtech nic moc - pravda nanášení je lepší než s "tlustým kolíčkem" běžné rtěnky, dá se hezky tvarovat, ale toho pigmentu tam bylo málo - něco jako Color Whisper od Maybelline (ale ne červená - tu má Maybelline mnohem pigmentovanější) - za tu cenu jsem si ji nekoupila a radši peníze vrazila do Lip Seduction......

Minerální BB krém Dream Pure Maybelline

V letáku dm sice je - ale vůbec nikde v drogérii. Zatím marně čekám na tuto novinku a nevím, kde zas soudruzi udělali chybu - že by na náš východní blok zapomněli? Nebo jen to naše maloměsto zase zaostává?....Už jste ji někde v drogérii viděli??


Drogérie TETA - vybrané prodejny

Dekorativka Astor

25% sleva na sortiment dekorativky od Astoru je dobrá nabídka. Pokud máte něco vyhlédnutého od Astoru je vhodný čas - já mám stíny už doma dlouho, lak na nehty mě láká především červený - jeden už doma mám v růžové barvě......taky rtěnka Soft Sensation je moje oblíbená....

Color Whisper Maybelline a Rimmel Lasting Finish Kate

O Color Whisper je teď strašný zájem - já už trochu vystřízlivěla :),ale za tu cenu si ještě jeden balzámek koupím - neříkám tomu rtěnka, abych neurazila moje hydratační rtěnky Dermacol a GS :-)

Kdo frčí na Rimmelkové Kate - zde je v nabídce - mě osobně neláká....

A co Vy a dekorativka v drogérii? Máte něco ze zmíněných? Či nějaké jiné favoritky?




13 komentářů:

  1. Po těch máslech od Alverde pokukuju už dlouho, snad si tenhle měsíc konečně nějaké koupím, když už mi dochází moje tělové mléko Korres.
    Já moc drogerkovým výrobkům nefandím. Moje citlivá pleť na ně většinou reaguje dost špatně, ale i tak jsem tam pár pokladů našla. Hodně se mi líbí tužky na oči Rimmel Scandal eyes a černá linka od Dermacolu (byly o tom články na mém blogu, koho to zajímá, nechť se podívá). Maybelline rtěnky jsou většinou hezky pigmentované a hydratační, Bourjois zase umí dělat oční stíny (ale jak které, všechno se musí pečlivě vyzkoušet) řasenka Maxfactor 2000 calories je mou favoritkou už několik let.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Bourjois stíny se teprve chystám, jsem na ně hodně zvědavá a jestli jsou i ostatní rtěnky od Maybelline hydratační a pigmentky, tak určitě nějakou vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Ahoj Em, tužky od Rimmel jsou perfektní a z těch Tvých se mi líbí oba odstíny, možná neodolám:) Dream Pure BB od M jsem u nás viděla skoro všude, rozhodně v Rossmannovi ano. Ovšem nemá tak dobré složení jako ten původní BB. V tomto už nějaké siikony jsou.
    A díky za tip na Rimmel Kate, ještě ani jednu tuhle ikonickou rtěnku nemám!!! (zásadní nedostatek) a z drogérkových prý stojí za to. Tak určitě vyzkouším. Díky a krásný pátek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že tentokrát ten BB už není tak neposkvrněný, u nás fakt nikde nebyl ani v tom Rossmannovi..aspoň už vím, že se nemusím těšit :). Jó, já mám spoustu nedostatků, co se týče ikonických výrobků...:-D. Jsem zdvědavá, jak budeš s Kate spokojená...mě zatím stačí ta Dermacolka...

      Vymazat
  3. Po tom štětci na stíny marně všude koukám a nemůžu ho koupit, potřebovala bych ho jako sůl. Tak ho občas kradu dceři. Sice dobrý tip na e-shop ale poštovné by mě vyšlo dráž než celý štětec.Dřív toho měla DM spoustu a teď mají jen jeden umrněnej štětec na tvářenku, na rtěnku a spoustu pěnovejch aplikátorů. Nevím estli to je jen tady u nás nebo i jinde. Mám dojem ale že ten BB jsem tady u nás viděla, ale nechci se hádat. Dekorativku v drogošce kupuju, teď naposledy to byl tuhý podr Gabriella Salvete, tvářenka Miss Sporty(dva odstíny v jednom) a oční linky Miss Sporty, jsou prý letos velkým hitem tak se musím učit. No jde to z tuha.Dělala mi je i vizážistka na to focení a moc se mi to líbilo. Podívat se můžeš na Dandíkovi tady http://worlddandie.galerie.cz/5983488-netradicni-darek.
    Takže bych to chtěla nosit i normálně jako denní líčení když jdu do města nebo někam jedu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já se koukala cvičně na štětce v dm a nic mě tam nezaujalo...máš pravdu spousta aplikátorů, ale ty se štětcům nemůžou rovnat, já už nic jiného nepoužívám než ten blending, je fakt výborný. S eshopama je to tak, že člověk toho musí nakoupit víc, aby se to poštovné rentovalo, to je hold ta nevýhoda...Jinak Miss Sporty mám jen lak na nehty - jdu hned kouknout na profi líčení.

      Vymazat
  4. Hlásím, že u nás BB normálně mají už asi měsíc. A másla a vodu taky můžu :-) Další skvělé čtení na ráno. eM, jak to stíháš? Já jsem zaostalá a nemám jediný předpřipravený článek a přestávám stíhat něco denně zveřejňovat :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Tak to jen ta naše víska je v BB pěkně zaostalá :)ach jo, a jak pak mám ten beauty blog zodpovědně psát :-D. Zrovna tento týden An vůbec nestíhám, ač to tak na blogu nevypadá, většinou mám články předpřipravené a jen je dorážím, ale i tak to tento týden píšu po večerech na poslední chvíli...Jak zasvítí to sluníčko, tak hold místo sedění u PC lítám po venku a pak nic nestíhám, ani uklízet:)

      Vymazat
  5. Ahoj Marci,moc Tě zdravím! A děkuji za typy na "nákupy". Užij si krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  6. Všechno hezké, ale já jsem nyní dala stop nákupům. Nějak se mi to nakupilo. Hezký víkend!

    OdpovědětVymazat
  7. Všechno nej k tvému svátku :)Vendy

    OdpovědětVymazat
  8. O Růžové vodě slyším poprvé! :) zaujalo mě, že fixuje make-up! mám docela chuť jí zkusit :)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé tipy! O té růžové vodě už jsem slyšela, ale ještě jsem si jí nepořídila. Určitě mrknu na odkaz e-shopu a možná si jí koupím. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate