středa 5. února 2014

Enka bloguje: "Liebster tag"

Hezký den Vám přeji,


má milá blogomagnátka eM se rozhodla, že když už mě vpustila do svého virtuálního prostoru,
je potřeba mě trochu prolustrovat a mám Vám na sebe něco prásknout. 
Výzva přijata!

Jak bys popsala samu sebe?
Jsem povrchní pizda, pochopitelně :o))) 

Máš, nebo děláš něco, co není běžné a vymykáš se tak ostatním?
No, to záleží na úhlu pohledu.. 
Pro mé okolí rozhodně není běžné zbožňovat a hromadit kosmetiku v takové míře, v jaké to dělám já :o) nechápou, jak můžu utratit tisícovku za pudr..
Jsem vyšší než většina lidí a v pubertě jsem si díky tomu prožila peklo. 
Vysoké holky tehdy opravdu nebyly v módě.
Mám dva piercingy a levou paži potetovanou od ramene k lokti. 
Rocker ve mě stále žije!
Nenávidím sport, tedy ten, který bych musela provozovat já. 
Zřejmě následek dětství, kdy ze mě rodiče chtěli mít vrcholovou plavkyni a ty tréningy před školou a o víkendech se na mě podepsaly :o)) 
Ovšem o to radši koukám, jak sportují jiní (v únoru si beru dva týdny dovolenou, abych viděla celou olympiádu) a mistrovky ovládám gaučing, respektive křesling a na své křeslo jsem háklivá skoro jako Sheldon :o)
A útrpné pohledy sklízím za svou lásku ke sci-fi seriálům a knihám o fyzice :o)

:-D zdroj

zdroj

 Experimentuješ ráda? (ať už s chováním, oblečením, účesy, kosmetikou..)
Tak ty nejdivočejší experimenty jsem si odbyla ve studentských letech :o) počínaje barvou vlasů (ohnivě červená, černá, modré a zelené pruhy, jó, divoká devatesátá léta :D), taky jsem prošla “emo” obdobím, kdy jsem chodila otrhaná a ověšená řetězy (protože to bylo děsně drsňácké) a experimentovala s drogama :o), ale přežila jsem bez následků a dnes už jsem docela normální. 
Experimentuju už jen s kosmetikou a jídlem.

Co z dekorativky nepoužíváš vůbec? Tvářenka, MU.....atd.. 
V mém propadlišti dějin skončil klasický makeup, protože mi silikony nedělají dobře. Ze stejného důvodu mi na obličej nesmí báze pod makeup, ble. A neumím to s tekutýma linkama, tudíž je nepoužívám, i když bych chtěla.

!-)

Kosmetický přípravek, bez kterého si neumíš představit den. 
Jednoznačně pudr a matující papírky, bez toho se nehnu z domu. Nerada děsím okolí svým mastným xichtem :o)

zdroj

Kterých 5 věcí by sis sebou vzala na opuštěný ostrov? :)
Pudr a papírky :o)), počítač, své křeslo, svého psa a eM (to máš za to!! :D)
Reálně: nůž, zapalovač, spacák, sluneční brýle a eM


Pejskomil nebo kočkomil? Máš domácího mazlíčka?
Obojí!! Miluju kočky i psy úplně stejně a momentálně jsem majetkem psa jménem Fernando, 
po smrti našeho milovaného Árčínka :o( 
Loni v listopadu ho můj muž přivedl z útulku. Je to hádě smrádě a destruktor :D 



Mým snem je mít hodně koček a psů, ale dokud budu bydlet v paneláku, tak to asi neklapne..



Jakého koníčka si ráda pěstuješ?
Nakupování kosmetiky, překvapivě :o) nejlépe s eM!
Gaučing, sci-fi a pasivní sportování už jsem zmínila, ráda čtu knížky (časopisy ne) a svým způsobem je můj koníček i radiační ochrana. 
Nelze ani popsat, jak vyhláška č. 307 obohatila můj život :o))
A jídlo je taky koníček? (eM: Jasně Zlato, však víme, že od určitýho věku je to jedno z mála legálních a dostupných potěšení !-)

Oblíbený pořad/film/seriál z dětství?
Rozhodně staré české černobílé filmy, klasické večerníčky a veselé pohádky jako O Terezce a paní madam nebo Strach má velké oči. 
A Majka z Gurunu, protože absurdnější sci-fi nikdy nikdo nenatočil :o))

zdroj

Naopak od dětství nemám ráda Tři oříšky pro Popelku, protože tam zastřelili lišku.

Kdo je pro Tebe ženským a mužským symbolem krásy?
Kdybych si mohla vybrat, chtěla bych vypadat jako Uma Thurman nebo Lindsey Vonn. Přiznávám se, jsem na blondýnky :o)




Chlapů bych našla víc: Keanu Reeves (než ztloustnul :D), Anthony Kiedis, Kurt Cobain. 




A Michaela Shankse bych taky z postele nevyhnala :o))

Ze zajíčků jednoznačně Tyler Blackburn (ach)



Děkuji Ti má milá eM za nominaci, bylo mi potěšením :o)

33 komentářů:

  1. Enkó kdy vyrážíme na ten pustý ostrov???? Já jsem ready!!!-D A je mi ctí, že bys mě vzala sebou!!!!
    Jinak mám pár poznámek k Tvému tagu, ale to jsi určitě čekala, že jo :-)
    Prej povrchní pizda - já z Tebe fakt spadnu pod stůl!!!! :-)
    A teď si jasně uvědomuju, že jsem Tě ještě neviděla s krátkým rukávem či bez rukávu...to tetování musím vidět!!!! Ať žije ROCKandroll!!!
    Jinak linky dáš, když už i já je pokouším a vytvářím kočičí "luk" (sice každý oko jiný), tak Ty to dáš s přehledem!!!
    Tý jo, ta Majka z Gurunu, to byl teda nářez, jsi mi to připomněla a máš pravdu - něco tak absurdního.....
    Jo a k těm ženským idolům, hele nevím, co vidíš Ty, ale já jasně vidím, silnou podobnost mezi Tebou a Umou a už Ti chybí jen ta Red Bull čepice a jseš jak Lindsey...takže jo, já jsem taky na blondýny !-)
    A Ti chlapi!!! Miluju Keanu v Matrixu, frontman Red Hot CHP je skvělej!!!, jéžiš Kurta jsem milovala v osmnácti!!!! a toho Shankse neznám, ale je to kus....Ovšem ten zajíc!!!! Ten je!-D
    Pusinku na ňufíček Ferdáskovi a tímto Tě vítám mezi námi blogerkami hihi!!!!!! Pá Zlato!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Založíme klub "učíme se malovat krásné, ostré a rovné linky, lekce pro zvláště rozklepané"? :-D Taky to s linkama neumím, ač bych chtěla, myslím si, že vypadají hlavně k výrazným rtům zvlášť efektně. :-) Umím si namalovat jen spodní linku, protože když mi bylo patnáct, nosily jsme to tak prostě VŠECHNY. :-)

      Vymazat
    2. eMí, kdykoliv! Jdu balit.. :o)
      Já jsem si říkala, že asi nevíš o mé počmárané ruce.. a ty lichotnice jedna, jestli já vypadám jako Uma nebo Lindsey, tak si asi přebrala toho masala čaje :D ale díííík! :o)
      Shanks hrál ve Stargate, koukám, že máš mezery.. :o)) a Ferouš děkuje! :o))

      Aailyyn: jsem pro, je to výzva.. kdo mě to naučí, dostane půl království :o))

      Vymazat
    3. Aailyyn: Jednoznačně jsem PRO klub, i když koukám na různé tutoriály, jak na to, tak na realita je vždycky o tolik těžší!!! Ale statečně se s tím morduju a je to fakt o cviku, mě se teď ruky třepou samy od sebe, co jsem nemocná, ale fakt mi pomohlo opřít si při malování linek ruku o regál v koupelně, jinak to prostě nedám :-), ovšem namalovat stejně obě oči to už je další problém !-)...Ale musím jednoznačně uznat, že linky vypadají efektně a jak píšeš ke krásné rtěnce...to fakt sedí......Jo spodní linka, velká móda už za našich matek, učitelek a vůbec - konečně je to trochu na ústupu, protože si pamatuju některé učitelky, jak měly linky "vyryté" a vypadalo to děsivě :-), ale zas když se to umí a krásně se to rozetře, tak to vypadá hezky

      Vymazat
    4. Enko: Já jdu taky balit :-D, už mě to tu vůbec neba...
      Prej přebrala čaje, vím, co vidím, ne !-).......jak myslíš, že bude Lindsey vypadat ve Tvých letech hihi. A propos teď jsem viděla čerstvé fotky ze Zlatých Globů Umy a strašně ji to tam sekne - chvíli jsem ji měla problém poznat :-)
      Jinak, mě se všechny ty seriály "star"něco strašně pletou, furt se mi plete Startrek a Starwars - to by mě Sheldon ukamenoval :-) a Ty do toho se Stargate, ale myslím, že tuším, co jo je...
      Jinak jsem zapomněla napsat, že přesně vím, o čem píšeš, že vysoké holky nebyly in - a to nedosahuji zdaleka Tvých výšin.....ovšem měla jsem to na talíři denně i doma, neb moje máti měří metr pade...si to dovedeš představit, co !-D.........a ty Guerlainy jsem si nemohla odpustit, bo ten Tvůj pudr na mě udělal velký dojem a strašně mě štve, že nemůžu pudrovat, bo bych ho chtěla....no aspoň ušetřím :-))

      Vymazat
    5. Já myslím, že nápadné spodní linky vypadají dobře snad jen na okatých gothičkách. :-) Možná barevná, ale na tu si zas málokdo troufne a unosí coby "módní vtip" a uniformní černá nesluší na spodním víčku fakt skoro nikomu.
      Mně se navíc líbí výrazný efekt linek tekutých, jenže předpokládám, že se štětečkem bych si při malování leda vypíchla oko, ovládám ze svých pubertálních dob jenom tužku a ta takový efekt neumí. :-)

      Vymazat
    6. Já si oči rámuju kolem dokola tmavýma stínama, nejčastěji tmavou fialovou a taky už mě napadlo, jestli tohle líčení ve stylu "heroinová princezna" (jsem někde četla tenhle terminus technicus :D) není na mě trochu moc. Třeba se mi lidi za zádama smějou a já o tom jenom nevím, že? :o))) jenže když nahodím decentnější líčení, tak si připadám vyblitá a necítím se v to dobře. Tak nevím..
      A eM, Ty kecko jedna! Prej Lindsey :o))) ale rámování očí máme podobné, to je fakt :o)
      Šmarjá, Tys taky byla přes míru?? Bože.. a kdybych měla korunu pokaždé, když se mě někdo zeptal, jestli hraju basket, mám na několik pudříků od Guerlaina :D (a nehraju, nehrála, hrát nebudu a nenávidím! :D)
      Nic si nedělej z toho, že se Ti ty Star- seriály pletou, to kdekomu :o) a ano, Sheldon by Ti dal! :D

      Vymazat
    7. Hele Ty moje heroinová princezno, Tvůj styl je právě fajn a sluší Ti, já třeba nemůžu vylézt bez nalíčených spodních linek taky, to vůbec, protože mám velký světlý oči, vypadá to fakt vyblitě :-). Ale spíš mě fascinovala taková ta móda mojí máti, kdy jí třeba černá linka pod okem neslušela bo má modrý oči taky, bylo to hodně tvrdé, no a vlastně ani jiný barvy nebyly a my všechny používaly černou linku. A právě jsem si u toho vzpomněla i na moji profesorku angliny, která nosila šílenou spodní zelenou linku, to byl děs :-) - musím říct, že v souvislosti se spodníma linkama jsi mě Ty vůbec nenapadla, bo Ty se líčíš krásně - to je bez debat. A navíc jsi rockerka probůh, tak to k Tobě ladí.....:-)
      Já zrovna třeba černou linku dole nemůžu (ale zas na noc někam na koncík jo !-). Spíš všecky jemnější barvy - šedá, hnědá, fialová, švestková a když se to pěkně rozblendí pěnovým aplikátorkem, tak je to fajn :-).....
      No a přece líčení je od toho, aby ses cítila dobře Ty a ne ty lidi za Tvými zády, na ty se vyprdni...Já třeba teď jak jsem si začala s líčením více hrát a líčit oči víc nechápu, jak jsem se mohla líčit předtím....tak málo :-) a ty linky to korunujou! No a dyť Ti říkám, že jsi vypadla Lindsey z oka !-D
      No si představ, že v mém okolí byla už výška 172 cm max! Jenže ani já nejsem typ na kolektivní sporty, na basket jsem se vydržela dívat, jen kvůlivá těm chlapům, a hrát jsem ho nenáviděla a nesnáším volejbal a ty ostatní masové kraviny !-)

      Vymazat
    8. Aailyyn: zkoušela jsi třeba linky šikmým angle štětcem a tmavými očními stíny? Tohle je mnohem jednodušší protože ten štětec Tě vede lépe než ten ultra tenký na linky, tužku taky moc neovládám tou jde hůř udělat jednolitá čára, ale tím štětcem mi to šlo, jen to není tak výrazné jako ty tekuté černé linky, leda bys měla černý stín...což taky jde.
      No a ta Lindsey nahoře je právě důkaz, že některým holkám to sluší :-), ale musí se to umět !-D

      Vymazat
    9. Já si teda sem tam taky rámuju celý oko stínem. Fialovým. Tak heroinová princezna. :-D Chtěla bych umět takovou tu klasickou ostrou "retro" linku na horním víčku. Tužka to neumí, nemaluje tak silně. Možná fixa, s tekutýma bych to asi nedala a i gelovek na šikmý štětec se právě dost bojím. :-)

      Vymazat
    10. Zakládám klub heroinových princezen! :D
      eMí, tak já Ti teda věřím! A díííík! :o)

      Vymazat
    11. Enko: hlásím se okamžitě jako členka a chci být heroinovou princeznou .-D....No konečně jsi mi uvěřila, ufff !-)
      Aailyyn: Fixa by šla, tu právě teď testuju a jde to (snad se mi podaří o ni brzy napsat, když jsme to téma tak hezky načaly :-), no ale stojí to fakt dost nervů, s mýma očima v pokročilém věku :-) - já hrozně obdivuju ty kočičí a retro linky, ten efekt je jedinečný....

      Vymazat
  2. Je to jasné, povrchní pizdy jsou prostě nejlepší! Holky, je to super, jak si to tak spolu užíváte - nákupy, blogování a je mi jasné, že i pustý ostrov by byl s Vámi naprosto skvělým pohodovým a pozitivním místem. Těším se na další články!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a články budou, eMka je coby blogomagnátka velmi inspirativní, vždyť ta do blogování zapřáhne i kocoura :o)))

      Vymazat
    2. Evelínko to mě moc těší, že se Ti to naše blbnutí líbí, protože si to fakt hodně užíváme :-) a samozřejmě Enku zatahuju hlouběji a hlouběji do blogosféry co by dopisovatele :-).........
      Ale jak Vám to se Shellym jde Enko !-D

      Vymazat
  3. ježiš tak ten zajíc z posledního obrázku je fakt k sežrání! :D :D :D sice vůbec nemám páru, kdo to je, ale nevadí ... a Uma je na mě moc vychrtlá a placatá :P každopádně díky eM, že umožnila Ence zpracovat tento tag, páč jsem se dobře pobavila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je k sežrání? :o) já být mladší, otapetuju si jeho fotkama pokojíček :D hraje v Pretty Little Liars.
      Já bych chtěla být tak vychrtlá jako Uma, protože bych mohla hodně jíst a čím víc bych jedla, tím bych byla hezčí! :o)

      Vymazat
    2. tak to je ovšem velmi zajímavá teorie, která má něco do sebe! :D

      Vymazat
    3. Lištičko, ty jsi dravec, ty by sis dala tohohle zajíce ke snídani !-D, no ale mezi náma, taky jsem nevěděla, kdo to je a bylo mi to úplně fuk, bo jen se na něho dívat mi zvedlo tlak :-)......Jsem moc ráda, že ses tady s Enkou pobavila!!!
      Enko, toš Tvoje teorie "Uma" mě taky pobavila, ale vzhledem k tomu, že jsi štíhlá a vysoká, tak můžeš jíst, co chceš, a stejně to vysportujeme !-)

      Vymazat
    4. Cha, kéž bych mohla sežrat, co chci.. ale došlo mi, že jsem v tagu nezmínila svůj velmi oblíbený sport a tím je mnohahodinové chození po obchoďáku s eM! Tak tenhle sport opravdu můžu! Aktivně! :o))

      Vymazat
    5. Čoveče já bych tenhle sport jako jeden z mála mohla provozovat fakt pravidelně i několikrát týdně, ale víš, jak je to s vrcholových sportem, to chce dobrý sponzory !-D, ale s Tebou aktivně kdykoliv!

      Vymazat
    6. Zrovna před pár dny mi kolegyně řekla, že už ví jako kdo vypadam! Jako Uma Thurman! Ptala jsem se, jestli je to dobře nebo ne... prej jo! Ale podle Lišky jsem moc vychrtlá a placatá. To Ti teda pěkně děkuju! :D
      Enko, tag super a doufám, že Tě eM zas brzy nechá něco sesmolit. Fakt mě bavíš :) (P.S. Kurt - moje láska už od patnácti... ach! :))

      Vymazat
    7. Lišce nevěř, Uma je nádhernááá! :o)
      A děkuji, jsem ráda, že ses pobavila! Copak eM, ta mě úžasně motivuje :o), brzy se sem vnutím znova :D
      Jó, Kurt je ikona! Ach..

      Vymazat
    8. Romanko: Jednoznačně je to dobře a ber to jako kompliment. Mě se líbíš a líbí se mi i Uma !-), ona tak vychrtlá zas není, nejvíce byla v Kill Billovi, ale jinak je úplně v poho....A to víš, že Enku nechám :-))...No já to vidím tak, že jsme do Kurta byly zblázněné všecky :-), a je hezký že ho tady Enka vzpomněla, na svoje první lásky si ráda zavzpomínám kdykoliv !-)

      Vymazat
    9. Já myslím, že Uma je divná! Ale tak jako... dobře divná :)) Určo se vnuť, Enko. Budu se těšit.
      eM, děkuji za kompliment, Ty se mi taky líbíš! :)

      Vymazat
  4. Že by prý Michaela Shankse nevyhnala z postele :D
    Pekně a vtipně napsané, jen co je pravda :) Já jsem zase na zrzky, ne na blondýnky, tak to je fuk :)
    O mně si zase profesorka fyziky myslela, že jsem divná, když jsem v 18 letech pročítala knížky o kvantový a jaderný fyzice. Chudák, kdyby věděla, že jsem to četla už od 16, tak ji asi trefí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář Nikolko :o) jé, ty taky ráda fyziku? To mě těší! Vždyť ty knížky jsou hrozně zajímavé čtení, teda ne, že bych tomu nějak zvlášť rozuměla, ale tenhle svět mě prostě fascinuje..

      Vymazat
    2. Taky jsem ráda, že to někoho baví :) Ale mechanická fyziky, elektrika, teplo a energie mě neba. Mně se líbí právě ten tajemný svět maličkých částic a zvláštních teorií :)) A taky tomu moc nerozumím :D

      Vymazat
    3. Jó zrzky jsou taky krásný, to zas jo. Jinak holky vy mě fascinujete!!! Pěkné a ještě chytré :-D...No, u mě fascinace fyzikou začíná a končí u "big bangu" a hrozně se mi líbí, jak tam po sobě házejí různýma hláškama a teoriema z fyziky - se ještě něco naučím !-), mě šla vždycky spíš chemie a teď maximálně fušuju do chemie v kosmetice, ale Enka mě převálcovala i svýma chemickýma znalostma, takže jsem vlastně břídil, ještě že se umím pěkně nalíčit haha

      Vymazat
    4. To vás obdivuju, pro mě jsou přírodní vědy španělská vesnice, nerozumím tomu, v důsledku čehož mě to ani nebaví. :-)

      Vymazat
    5. Aailyyn, já tomu taky moc nerozumím, ale baví mě to.. ale šílené mezery mám v dějepise, když hrajeme Česko nebo Evropu, mám z těch dějepisných otázek hrůzu a ostudu :o)))
      A eM kecá, je lepší chemik než já, ve složkách kosmetiky mám co dohánět! :o) ale pracuju na sobě!

      Vymazat
    6. No a to zas Aailyyn je expert na dějepis :-D, což já mezi námi taky moc nejsem, baví mě max. dějiny umění, ale není nějak čas studovat :-))......Chá budeme tu po sobě házet dneska komplimentama :-), já myslím, že když dáme naše chemické znalosti do kupy, tak je to jeden velký chemik :-).....

      Vymazat
    7. Teda, já sice čtu složení u jídla (platí i pro krmení domácího mazlíčka) a kosmetiky, ale to je z nutnosti, jako znalá nebo nějak zapálená do těhle věd si kvůli tomu nepřipadám. :-) Historie, to je moje, ale tak ještě aby ne, je to můj obor. :-)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate