pondělí 10. února 2014

Pozdrav zpod peřiny a vyhlášení výsledků narozeninové soutěže

Krásný den Vám přeji,

hned v úvodu se omlouvám všem, že nekomunikuji přes email, FB, že neodpovídám na komenty atd,...ale jak už název napovídá tento článek píšu z pelechu...
Přiznám se, že mě k tomu donutilo jen to, že mám vyhlásit vítěze moji narozeninové soutěže (a už i v tom mám zpoždění). Můj organismus se totiž přepnul na nouzový režim, ze začátku to vypadalo pouze na úsporný režim a já si naivně myslela, že mi dva dny o víkendu k tomuto budou stačit, ale víkend končil a já jsem z nelibostí zjistila, že mi není tak dobře, abych zase mohla jít a fungovat...
V praxi se to projevuje tak, že prostě pořád spím - spím v noci, ale spím i velkou část dne.....Když mám problém probudit se z toho "sladkého" spánku, chvílemi už přemýšlím, jestli jsem nechytla nějakou spavou nemoc, ale protože jsem necestovala nikde po exotických zemích, musím tyto příznaky prostě připsat nějaké "české" viróze......A na druhou stranu, ono to tělo určitě ví, co dělá a kolikrát lépe než hlava, která by ráda tento stav bagatelizovala a nařídila návrat do pracovního a rodinného režimu. Tentokrát opravdu neposlouchám svou hlavu, ale své tělo....a tak spím a spím :-)

Ale to mi nezabrání se na chvíli probrat a zveřejnit konečně správnou odpověď na soutěžní otázku: 
"Kolik je v krabicí laků na nehty?"  a současně i vyhlásit vítězky soutěže.


Zde můžete pro kontrolu přepočítat :-)

Musím říct, že mě strašně potěšilo, kolik se Vás zúčastnilo a že mám tak hravé čtenáře, které baví hádat :). 
Bylo to opravdu napínavé i pro mě samotnou, když jsem projížděla Vaše tipy a čekala, jestli se někdo trefí přímo do černého. A TREFIL!!!!! Nakonec těch tipů, které lítaly okolo toho pravého čísla bylo docela dost, ale tři osoby se trefily přesně.
Nebudu Vás napínat správné číslo bylo 46.


Pravidla soutěže byly, že vyhraje ten, kdo se trefí  do přesného čísla jako první a toto splnila Evelínka:


Hlavní výhru narozeninový balíček tedy vyhrává ona.



ALE protože tady byly ještě dvě další účastnice, které se trefily do vítězného čísla také, tak jsem se rozhodla poslat malou pozornost i jim...jsou to:



Edit: Prosím Návštěvnici, aby se mi ozvala na mail emeverydaylife@gmail.com, protože mi nelze odeslat informační mail na její adresu......a aby mi zaslala svou poštovní adresu, kam můžu poslat zásilku. A gratuluji!


Všem Vám děkuju za účast a doufám, že jste se při soutěži pobavili a výherkyním moc gratuluju!!!!!!
Jen prosím o malinké strpení, přece jen se s mou spavou nemocí všechno tak nějak protáhne, včetně odeslání dárečků....

A Vám ostatním děkuju, že můj blog navštěvujete a čtete a doufám, že už brzy pro Vás zase vyplodím nějaký bezva článek.

Mějte se moc krásně!!!! 
eM

11 komentářů:

  1. Zlatíčko moje, dobře děláš, že posloucháš své tělo a spíš a spíš! Brzy se mi uzdrav! :*

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem moc ráda, že jsem se trefila - a že jsme to počítali celá rodina :) Přeji brzké uzdravení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eliško to mě také moc těší, zvlášť když si zapojila celou rodinu :-D. Díky moc za přání a doufám, že brzy budu moct poslat zaslouženou výhru, jakmile se jen ještě trochu více zdrchám :-)

      Vymazat
  3. Gratuluji! Můj odhad byl 56, ale nesoutěžila jsem. Lak už mám a dárek od tebe už také.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš Marti jen o deset více !-), je fakt, že to není celá moje sbírka a dost jsem ji přebrala (darovala dcerám atd..)

      Vymazat
  4. Gratuluji výherkyním a i dodatečně tvému blogu k narozkám a těším se na nějaký článek o sbírce! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za přání Veroniko a ráda napíšu nějaký ten článeček o sbírce laků, když máš zájem :-D

      Vymazat
  5. Ať je ti brzy líp. Podobné neduhy stejně nemá smysl násilím překlenovat léky (ledaže opravdu potřebuješ nějak normálně existovat a skrze únavu a bolest kdečeho to jde prostě těžko) a nejlepším lékem je postel, čaj a hodně spánku. Všechny chřipky a nachlazení se musí pořádně vyležet, tělo ví, co dělá. Paraleny a spol můžou být podpůrné. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aailyyn, děkuji za přání a máš naprostou pravdu - léčiva a la Aspirin (mám ho raději než paralen atd) jsou opravdu jen podpůrné, ve smyslu, že když mě bolí hlava a svaly. Já jsem to přecházela několik dní, protože jsem si myslela, že je to jen nachlazení, jenže když mi bylo čím dál hůř, tak mi došlo, že toto není žádná rýmečka, ale nějaký sprostý virus - ještě teď mi není OK, ale už můžu fungovat - lépe řečeno musím a podpírá mě Aspirin :-). Tyhle věci fakt není radno přechodit a spánek, jak jsem si opět ověřila, prostě léčí nejlépe (jo a ticho!-)).......

      Vymazat
    2. Když je mi opravdu nejhůř, osvědčily se mi takové ty prášky, co se zalijí horkou vodou a pijí, místo normálních tablet. Ale je to jen nouzovka, lepší je zalehnout a spát. :-)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate