pátek 10. dubna 2015

Eisenberg Love Affair

K tomuhle parfému jsem přišla jako slepý k houslím :o)
Výlet do Prahy, Sephora a žádost osoby blízké: něco si vyber.. :o) ohó, proč ne! Ale! Všechny parfémy, které mám v tužebníku (namátkou Tom Ford Violet Blond, Hermessence Cuir d´Ange, Bandit do zásoby..), se pochopitelně v Sephoře nevyskytují.. bezcílně bloumám mezi regály, ztracená jak v lese a v hlavě mi šrotuje, co si himbajs vybrat?!! Pak mé oko padlo na ty krásné, umělecky vyvedené krabičky Eisenberg.. (obal prodává, víme..). A navíc se v hlavě rozblikala kontrolka, že jsem o nich četla u parfumerky, of course..
Tak dobrá.. tohle stojí za průzkum.. :o) ale proboha kterou?? Dobrá, jedeme podle krabek.. kočka s doutníkem? (celá já :D) Sem s tím!

zdroj
A názvů.. něco, co se jmenuje So French! Sem s tím!

zdroj

Back to Paris? Sem s tím! :o)

zdroj
Diabolique?? Ohohoooo!!

zdroj

Do minuty jsem zahlcená vůněmi a už ani nevím, co na kterém místě které ruky mám.. :o) 
Slečna prodavačka se mi věnuje (nikdo jiný, komu by se věnovala, tam nebyl :D) a kupodivu není úplně mimo, jak se tak stává, musím ji pochválit.. docela věděla o čem mluví, ale nijak se nevnucovala, všichni víme, jak tyhle holky někdy tlačí na pilu a nenechají vás vydechnout..
Nicméně jsem ztracená a povolávám do rozhodování svůj doprovod.. a aniž by znal název, bez váhání mi vybere jednoho z favoritů se slovy: tohle jsi TY!! A tadáá, máme vítěze!

zdroj
Je prostě osudové, že vám milující bytost vybere parfém s tímhle názvem :o))
Složení zde:
Hlava: white flowers, currant berries
Srdce: jasmine, rose, heliotrope
Základ: white musks, sandalwood, tobacco 
A jak voní? No úžasně! Sladce, teple, vábivě, tělesně, hříšně.. 
A to balení snad nemůže nechat nikoho chladným.. tyhle umělecké skvosty rozhodně stojí za bližší průzkum, tak šup do Sephory a okouknout a otestovat, protože nikdy nevíte, jestli mezi nimi nečíhá ta vaše milostná aférka :o))

P.S. ty z vás, které na FB nebo Instagramu (jojo, už i já mám insta, má touha fotit kafe postoupila na vyšší level :D) viděly ty ťuťu stínečky a pudříček od Guerlainu ujišťuji, že na recenzi se pracuje! Jen co se mi podaří vyfotit oko tak, aby to bylo publikovatelné... takže do podzimu to bude :o)))

Hezký den všem!
E.Q.

10 komentářů:

  1. Ha, je zajímavé že ten čb obal - to jsi prostě Ty a přitom někdo milující (a víme, že mají většinou pravdu !-) Tě označí obsahově jako Love Affair - ale tak je jasný, že obsah přebíjí obal! Jsem na tuhle vůni strašně zvědavá, doufám, že si k ní zítra budu moct přičichnout - k té Tvé aféře :-D...
    A samo obaly jsou výtvarně skvělé, a upřímně do teď jsem nevěděla, že nějaký Eisenberg pomalu existuje :-D. Díky za rozšíření obzorů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplná já, žejo? 😃
      Drahoušku, nebýt Romany, taky bych o nich nevěděla.. ;) ale ty obaly jsou, co? Tvé výtvarné oko musí být potěšeno ;)
      A bála jsem se, že řekneš ať ho zítra vezmu 😃😃

      Vymazat
    2. Já k nim furt tak nějak nepronikla, nevím...jsem je očichala všechny a nic... Asi mi vadí, že to nedělá žádnej misogynní úchyl nebo já fakt nevím, co to se mnou je :-)

      Vymazat
    3. Tak aférky se musejí sdílet s kamarádkama, to je jasné!

      Holky, děkuju za pochvaly, i Iwi níže, hrozně mne to těší; ale nedémonizujte mne, prosím, já nechci mít na krku hladové a otrhané manžely krásně vonících žen... :D

      A za vaši přízeň mám pro vás, M&M´s, na zítra na blogu překvápko. ;)

      Vymazat
  2. Ty obaly jsou krásné, parfumérka je taky můj oblíbený blog. Tam o těch vůních je tak krásně psáno, že to se čte jako pohádka a člověka to úplně naláká ;)

    Ty obaly jsou nádherné - 100bodů ;) , na mě to pravidlo, že obal prodává, platí docela dost. Resp. když je něco fajn, ale má to obal nic moc, nebo se mi přímo nelíbí, tak to ani nepoužívám s nějakou extra radostí....a nebo to často vůbec nekoupím.

    OdpovědětVymazat
  3. To zítra oňufu! Jestli teda mají v olmíku sephoru :D A když tak jindý u nás. Hehe, kde se shání blízké osoby, co mi budou kupovat parfémy, poraď!!

    OdpovědětVymazat
  4. ohohó, tak to je fakt nádhera! já začínám být díky vám taky nějak moc parfémová, jakmile člověk zjistí, co mu vlastně voní a už ví, co má očmuchat, tak je ztracen ještě víc! :D a slovo "himbajs" mě nejvíc pobavilo, jsem dlouho neslyšela (nečetla) :D každopádně paní na obale s doutníkem - se divím, že nezavolali na focení rovnou tobě, páč lepší modelka by se nenašla! mimochodem chlap má velkou pochvalu, toho se drž! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Já tě obdivuju, že umíš popsat, že vůně voní teple a tělesně. Já jsem na takováhle věci byla vždycky úplně mimo. Dokážu ti říct, že je vůně sladká, těžká, kořeněná, orientální nebo svěží a zkončila sjem. :D :) A chlap vybírající vůně? Super! Ten můj se mnou nechce ani okolo parfumerek a drogérek procházet, protože ví, že se tam seknu! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Aférku mám ráda a taky můžu tu kočku s doutníkem... :-)

    OdpovědětVymazat
  7. asi se pujdu s nekym projit kolem parfumerky, treba me taky nechaji neco vybrat :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc ;)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate