pondělí 16. května 2016

Zpráva pro "unknown"

Dobrý den,toto je blog, který je orientován na přírodní kosmetiku a na určitá témata, která můžou v některých lidech vzbuzovat pocit, že mohou zde projevovat svou agresi a sprostotu jen proto, že mají jiné životní přesvědčení.Omyl moje neznámá. Agresivní napadání autora článku o kosmetickém produktu obsahujícím živočišné komponenty není způsobem, jak změníte svět v lepší. Pokud jste bojovník za práva zvířat, nic nevyřešíte arogantním napadáním mě či mých dětí.Tohle byste si na ulici v "živém" kontaktu nikdy nedovolila. A kdyby ano, musela byste takhle napadat denně stovky lidí, kteří jakýmsi způsobem nesdílí váš životní názor. Stojíte třeba před obchodem s masem a napadáte slovně či fyzicky lidi, co si v obchodě nakupují? Jistě ne. Je to totiž trestné. V běžném životě by na vás lidé, které byste takto obtěžovala, zavolali policii.Co vás vede k tomu, že projevovat se takto nemístně agresivně není trestné a přestupkem proti slušnosti v kyberprostoru??????? I když se podepíšete jako "unknown" vaše IP adresa se dá vysledovat.....Pominu, že tykáte ve svém sprostém komentáři osobě, která je určitě mnohem starší a zkušenější než Vy, jakože každé neznámé osobě bychom měli v komunikaci prostě vykat......oslovujete velice arogantně a vulgárně osobu, kterou vůbec neznáte a nic o ní a její rodině nevíte.Buďte tak laskavá a pište si vlastní blog ve svém vlastním kyberprostoru, pokud máte potřebu se vyjadřovat k věcem veřejným či soukromím. Nicméně vězte, že sprostotou a arogancí nikdy nedosáhnete pozitivních výsledků či nezměníte vnímání lidí, nezměníte svět v lepší....Osobně bych vám doporučila návštěvu psychoterapeuta, jelikož takováto reakce na veřejný článek není zjevně v normě.

eM


PS: Váš arogantní a vulgární komentář jsem vymazala, stejně jako jsem skryla článek, pod který jste měla potřebu se "vyzvracet". Toto je můj virtuální prostor určený k diskuzi a výměně užitečných informací pro slušné lidi.

27 komentářů:

  1. Co prosim? To vazne? Tak toto je sila, tych psychicky chorich ludi tu nejak pribuda... Skoda, ze pises menej, blog bol super a prosim nedaj sa zastrasit a znechutit chorym clovekom, treba len polutovat... Drz sa!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za podporu! Je fakt, že jsem teď neměla kapacitu psát a tímto se moje motivace moc nezlepšují, ale proč by měli trpět slušní lidi, že. Taky mám pocit, že se to poslední dobou v tom našem prťavém kyber rybníčku pěkně mele a spousta lidí má pocit, že se tady mohou naprosto beztrestně projevovat. Ten komentář byl naprosto osobní plný vulgárností a urážek a naprosto vůbec nebyl k tématu...Jen jsem zase žasla po týdnu dovolené, co mi to zde přistálo...Člověk se nějak bránit musí no. Ještě jednou díky!

      Vymazat
  2. No jo, anonymita sítí ..... ráj pro různé chudáky, kteří nemají odvahu říkat své názory na veřejnosti, jak píšeš. A nejhorší na tom je, že to může být třeba i někdo, koho považuješ za přítelkyni nebo kamarádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy, fakt že by to mohl být i někdo známý si raději nechci připouštět, neříkám, že nemám ve svém okolí pár nepříjemných lidí, ale co si kdo dovolí takzvaně anonymně - je neskutečné, nestačím se divit. Někdo má nejspíš spoustu času a neví co s ním a psychické potíže k tomu a tak si hledá, kde by si to vybil....Člověka to dost naštve a zároveň otráví, ale co už s takovými lidmi. Pro ně ve finále ten blog nepíšeme !-)

      Vymazat
  3. Neuvěřitelné, že někteří nemají zrnko slušnosti.
    Moje milá eM, je mi líto, že jsi musela ztratit čas s takovou osobou. A jsem jednoznačně na Tvé straně, podobným haters je potřeba vymezit hranice, nejlíp mimo náš prostor. Nevím, kde se v lidech bere ta představa, že na netu se smí víc. Virtuální prostor má stejná pravidla , má navíc historii, plus možnost vysledovat pachatele. Něco jako anonymita na internetu ve skutečnosti neexistuje, takže o to víc nechápu jednání takových osob. Je přinejmenším hloupé, o tom že je nezákonné, ani nemluvě.
    Dobře jsi udělala, že komentář šel pryč, článek bych nechala, ale to je samozřejmě Tvoje volba, jak to cítíš. Každopádně takovým haters se musí dát najevo, že tady není pro takové jednání místo.
    Přeju, ať už máš jen klid a pohodu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iwi moc děkuju za podporu. Jako já už nestačím zírat, co si kdo dovolí pod rouškou takzvané anonymity. Jenom to ve mě podporuje ten názor, že jsme národ anonymních přizdisráčů a ještě mylně informovaných, ach jo. Po návratu z dovolené, je to zas taková šlupka, ale spíš mě to vytočilo, proto jsem nakonec ve chvíli "vidění rudě" skryla i ten článek, aby neměla dotyčná osoba potřebu mi nadále zde plivat, ale myslím, že se dotyčný tři roky!!!! starý článek o norkovém oleji zase vrátí do hry....Proč cenzurovat kvůli takovým lidem, že? Nechápu prostě tu zhovadilost lidí, kteří si myslí, že mohou ventilovat své agrese v kyberprostoru. Oni se takoví čas od času objeví i samozřejmě na živo, ale to je samozřejmě střet face to face a už to musí být hodně hrubá záplata a určitá vyšinutost, aby se takhle projevila k cizímu člověku.... Já s lidmi vycházím velice dobře, jsem zdvořilá a očekávám to samé i od ostatních, což samozřejmě nemusí být vždy odplaceno stejně co si budem namlouvat, ale takovýhle naprosto nesmyslný a totálně sprostý výpad si ke mě teda nikdo nebude dovolovat ani tady....Opravdu žasnu, čeho jsou lidi schopní a že se neštítí brát si do úst cizí děti a rodinu, kvůli nějakému článku či norkovému oleji, takto těžko asi někoho zachrání. Tohle se těm lidem musí vrátit jako bumerang si myslím já....A myslím, že bychom nikdo neměli mlčet, pokud jsme terčem takovýchto lidí. Existují prostě meze. Ufff, to zas ten týden začal. Tak snad bude zas trocha klídku! Přeji Ti ho taky hodně moc!!!!!! Díky díky!

      Vymazat
  4. Emí to je mi líto. Nikdy jsem moc nechápala rádoby "poučné" komentáře pod články nebo videi, jejichž cílem bylo daného člověka vytočit, urazit nebo ponížit a nebo všechno naráz. Co z toho mají? Svoboda slova neznamená někoho dalšího napadat a urážet ....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iví bereš mi tyhle slova přímo z úst. Jsem moc ráda, že je tady spousta rozumných a super bytostí, které myslí stejně! Ano svoboda potažmo ta internetová přece nedovoluje tyhle útoky, ale to si tito lidé vůbec neuvědomují...nejspíš mají spoustu času a neví co s ním, leda ho plýtvají na to někde škodit !-) Děkuju moc za podporu!!!!

      Vymazat
  5. Achjo. To jsou bohužel internetoví trolové, kteří se snaží tnout do živého. Ale ruku na srdce, jsou to hlupáci a podlí lidé a takové musíš mít... ehm, na hrbu. (Zvolila bych klidně poněkud jardnější variantu).
    Přeju krásný den. Nic si z toho nedělej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An můžu Ti potvrdit, že Tvé vyjadřování je oproti těmhle trolům něžné :-DDD, ale tak klesat na jejich úroveň nebudeme a budu se snažit to hodit už definitivně za hlavu tak, aby blog tím neutrpěl :-D. Díky moc a přeji taky fajn dny a také lidi kolem :-)

      Vymazat
  6. Anonymní komentáře jsou občas (a hlavně poslední dobou) mor. Já kvůli jednomu hnusnému totálně zařízla před nějakou dobou v podstatě nový blog, nemám to zapotřebí. Sice si člověk o autorovi pomyslí své, ale i tak to může ,ehm, nas***. Že to těm lidem stojí za to. Snad tě "unknown" neotrávila moc, tvoje články jsem měla vždycky ráda a budu se na každý jeden nový těšit. Krásný den a na blbce se neohlížej ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali mrzí mě, že jsi kvůli tomuto musela zaříznout nový blog, ale velice tyhle důvody chápu, i já jsem měla co dělat, aby mě to totálně neodradilo už jsem cokoliv napsat. Bohužel tihle lidi prostě plivou kdekoliv a je jim úplně jedno na koholiv, nejde jim o vyjádření názoru, jde jim o to otrávit. No, budu se snažit nenechat otrávit a psát něco dál, i když tu byla velká pauza, nějak není kapacita....Díky moc a přeji jen hezké dny a fajn lidi kolem!!!!!!

      Vymazat
  7. Marcelka moja, to naozaj? Som znechutená, za pc sa každý rád skryje, aby si mohol liečiť svoje komplexy. Nevšímaj si blbcov a nepripúšťaj si takéto vyhrážky a prejavy primitivizmu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Julínko měla jsem potřebu opravdu na takový hnusný anonym zareagovat, protože mám pocit, že čím dál více lidí má pocit, že můžou na sítích ventilovat svoji špínu a komplexy a vybírají si nesmyslně lidi, kteří nic takového nedělají. ale máš pravdu, s blbci není radno vést diskuzi. děkuji za Tvá skvělá slova podpory moja :-*

      Vymazat
  8. Taky mě teď navštívil takový super milý člověk =D který do mě jede, protože jsem přešla na přírodní a vegan kosmetiku a podle jeho vize, bych měla přejít ze dne na den a vše vyházet a vše používat jen přírodní, když jsem takovej fighter za zvířata.. někteří prostě nepoužívají mozek a musí si chodit vylévat svoje komplexy na naše blogy... ještě díky bohu, že já jsem se sebou spokojená a narozdíl od ní dělám asi mnohem víc než ona pro tuto planetu =D
    Takovým lidem se už vysmívám =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi je nejlepší lék se tomu zasmát, to je pravda. Jen mám pocit, že takových agresorů přibývá a říkám si, že by mantinely neškodili, přece si to nemusíme nechat líbit, že. I když s těmihle lidmi je veškerá diskuze úplně zbytečná, oni si potřebujou zanadávat a kritizovat, oni nemají snahu nic řešit a holt veřejný článek a jeho autor je snadným terčem. No nenechat se otrávit a jet si dál to svoje, je asi nejlepší lék.....!-)

      Vymazat
  9. Hrůza!! Ale tak snad se dotyčné(mu) ulevilo a vyřešil nějaký ze svých komplexů. Je strašně smutné, čeho jsou někteří lidé schopni a ještě zoufalejší je, že nedokáží zveřejnit ani své jméno. Netrap se nad tím. Nejspíše to byl stejně někdo, kdo tvůj blog ani nečte pravidelně a těžko řici, jestli si tenhle článek vůbec přečte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kéž by to aspoň vedlo k té úlevě,co :-D. Ale bojím se, že tihle lidé spíš vyloženě systematicky vyhledávají, kde by mohli své nízké pudy vyventilovat bez nějakého rozumného podkladu no. Ono ani nejde tak o to, jestli ten dotyčný si přečte moji reakci, jako že jsem měla potřebu zareagovat sama a nenechat na sobě tuhle špínu...S blázny se stejně nemá smysl hádat :-). Moc děkuju za milá slova a podporu!!!!

      Vymazat
  10. za sebe té osobě vzkazuji: vylez z nory, hrdinko a přijď mi to říct osobně.. mileráda se s tebou setkám a popovídáme si..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ženo jsi skvělá! :-D tak tak anonymně prskat jedy není žádné umčo, pojďme vést inteligentní komunikaci :-DDDD

      Vymazat
  11. Chybí mi tvé články, pravidelně jsem se jimi uklidňovala u hrnku kafe ;-) Lidi dokážou bejt strašný krysy, tak je nech žít ve smradlavé stoce, kam patří. Přeji ti potřebný nadhled a pozitivní náladu a těším se na další příspěvky na tvém blogu.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko moc děkuji za milá slova a podporu, to jsou ty chvíle, kdy člověk uvažuje, že se na to úplně vykašle, ale pak hlavně pomyslí na ty fajn lidi, co tu jsou. Momentálně je kapacita na psaní menší, spíš píšu na
      www.dreamdecor.cz
      kdybys sis chtěla něco ke kafíčku přečíst, budu dávat i fotky z Anglie (doufám, že brzy :-D) a zase se hodím do nadhledu i tady... a určitě budu mít potřebu to zase nějak pozitivně vyvážit, ať mi tu dlouho nevisí negativní článek :-D.
      Přeji super dny a moc díky!!!!!!!

      Vymazat
  12. Tak jsem se zaradovala, když jsem videla, ze pribyl clanek a ono tohle. Je mi to lito. Nekteri lide jsou dusevne naruseni, jinak si nektere reakce na internetu nedokazu vysvětlit.

    Drzím palce, at se ti brzo vrátí chut a rodost do psaní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Frantisko, moc Ti děkuju za tak milý a povzbudivý koment. Právě jsem byla v takovém rozpoložení, že jsem chytala tu chuť znovu psát, to rozepsání se je trochu těžší, ale chybí mi to....a do toho přijde taková vulgární ataka naprosto nesmyslná, kdy mi to chvíli vzalo chuť, ale díky všem těm milým čtenářům, kteří mi píšou, že je moje vypisování baví, se otrávit nenechám. Díky! Snad už brzo něco sesmolím :-D

      Vymazat
  13. Sem tam jsem na tento blog zavítala, ale přiznám se že jsem tady teď delší dobu nebyla a tak vůbec nejsem v obraze o co jde. Já naštěstí zatím takové problémy u sebe na blogu neřeším, ale mockrát do mě začal někdo "jet" na facebooku, kde jsem si dovolila projevit svůj názor, nebo se nedej bože někoho zastat. Ale už jsem se naučila být nad věcí, zjistila jsem totiž, že ty lidi stejně ze všeho nejvíc naštve když je člověk ignoruje a navíc se pak člověk nemusí vztekat a rozčilovat nad lidmi, kteří jsou pod jeho úroveň.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On to byl takový jednorázový vulgární výkřit do tmy, kdy ten někdo si asi myslel, že křičí do tmy, ale byli tam lidi :-DD....Na těch sítích se to prostě stává, já se jim dost vyhýbala, ale jaksi vývoj člověk nezastaví, na blogu se mi to nestávalo vůbec a dost mě to rozčílilo. Zvláště ve chvíli, kdy jsem sama uvažovala, že blog už je dlouho prázdný a chtělo by to náplň, sbírala jsem chuť a síly psát a tohle....Ale máš pravdu, s takovýma lidma je pod úroveň bavit se...

      Vymazat
    2. Já bych to vůbec neřešila, a už vůbec ne na blogu. Jasně, člověka to naštve. Ale když se těma lidma člověk nenechá rozhodit, tak udělá úplně nejlíp. Ono je jednání s takovými případy opravdu pod úroveň rozumného člověka...

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate