pondělí 4. března 2013

Cool Water od Davidoff aneb Letní přísliby


Tak tady máme zase pondělí.
Doufám, že jste si o víkendu hezky užily první předjarní paprsky, načerpaly síly i inspiraci....
Mě víkend (kromě boje s bacily) přinesl to, že jsem zase o rok starší. Nebudu zacházet moc do detailů :) Snad jen, že se potácím někde mezi 35 až 40 lety, ale žádnou depku z toho nemám. Svoji životní krizi jsem si odbyla (doufám, že definitivně) v 35-ti letech, kdy mi zjistili vážnou nemoc. Nemoc jsem zvládla, přežila a jsem stále tu - snažím se radovat z každého dne (někdy to jde teda hůř :).
A narozeniny jsou ten den, kdy se můžeme zcela sobecky a oprávněně a ve velkém stylu radovat a nechat ostatní, aby nám dělali radost, ne.....:)
Já jsem si u svého parťáka "objednala" toaletku Cool Water Woman od Davidoff.


Neumím tak krásně popisovat vůně, jako Verunky nebo tuttobene, a tak se o to nebudu ani pokoušet.
Napíšu to takhle:
Hrozně moc se těším až si obleču lehké letní šatičky a sandálky na boso, bude hřát sluníčko a já se osvěžím "chladivou vodou" (cool water) od Davidoff.
Tuhle vůni si totiž nechám právě na teplé sluneční měsíce. Je krásně osvěžující a takové vůně mám ráda. Moc se mi líbí její modrý flakónek. Modré sklo krásně opaleskuje a připomíná modré nebe a průzračné moře...
Abych svou vizi podpořila také fakty, napíšu zde, jaké voňavé přísady Cool Water obsahuje:

Hlava :
Cirtusové plody, ananas, černý rybíz, lilie, meloun, lotus, citrón

Srdce :

Májová růže, jasmín, konvalinka, leknín, lotus, med, hloh

Základ :

Fialka, broskev, ostružiny, vetiver, santalové dřevo, pižmo, malina, vanilka 

Ovocné vůně a citrusy hold můžu.
Je to po třech letech poprvé, co jsem si nechala koupit jinou "voňku". Stala se ze mě totiž v tomto směru konzerva. Po dlouhých letech střídání vůní jsem našla takovou, která mě už tři roky baví a nehodlám ji vyměnit a tou je MEXX Black Woman. Tahle vůně je dokonalou symfonií vůní - není přeslazená přesto plná květin a ovoce, je tajemná a sexy :-D. Tahle vůně prostě bude vždycky mou stálicí.


Hlava:
Květ zázvoru, liči, černý rybíz

Srdce :

Pivoňka, meruňka, květ hrušky

Základ :

Santálové dřevo, tóny ambry, bílé cedrové dřev

Pravda je, že mě taky dost nalomila vůně, od které jsem dostala testřík v Sephoře "Tokio Smile".


Hlava - yuzu, grapefruit, mučenka, broskev
Srdce - broskvový květ, růže, champaca
Základ - krystalické pižmo

Takže už mám vlastně dalšího adepta na dárek na příští narozeniny :-D. Můj parťák je šťastný muž -nenutím ho vymýšlet nějaká překvapení. Vím, že to nemá rád a já vlastně taky ne, protože raději dostávám to, co se mi líbí..A tak jsme vlastně spokojeni oba.

A co se týče Davidoff budeme dokonce chvílemi plout na stejné vlně, protože on už leta používá " Silver Shadow", kterou si koupil sám, a ta mi voní naprosto úžasně :)..



Co Vy a vůně, jaké preferujete? Rozdělujete si je taky podle ročních období nebo příležitostí? Máte své stálice?



4 komentáře:

  1. Milá eM, přeju vše nejlepší a hlavně ZDRAVÍ!!! Voňavý dárek je jeden z nej:) Dnes už Cool Water nemám. Ale když ji někde cítím, vybaví se mi samé pozitivní vzpomínky. Já, tak o dvanáct let mladší, to samo o sobě je hodně pozitivní, studentka na cestách, co si za poslední uškudlené peníze ve Frankfurtu na letišti koupila právě Cool Water. Tak šup zpátky do reality a děkuju za uznání:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za milé přání Zuzko! Tak to je fajn, že máš na tuto vůni tak příjemné vzpomínky. Taky budu koukat vložit si cool water do čichové paměti s příjemnými vzpomínkami :)

      Vymazat
  2. Ahoj Marcelko, nejprve velká gratulace...všechno nejlepší, hodně zdravííííí!! Cool Water je dobrá volba!!!!! Svěží,letní!!!! Takové vůně já mám taky moc ráda! Ve vůních jsem dost konzerva a nějak se nemůžu rozloučit s Ecleat od Lanvina. Vyzkouším něco nového a zase se k němu vrátím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate