úterý 5. března 2013

Tvářenka Rimmel Match Perfection vs. Regina


Dneska si dáme trochu dekorativní kosmetiky. Mám pro Vás srovnání dvou tvářenek - jedna je běžná drogérková značka  a jedna česká "retro" značka.
Jsem bledule a obzvlášť v zimě se bez tvářenky neobejdu. Tvářenka  mi trochu zalichotí hezkou barvičkou a rozjasní....:)

Tvářenku značky Regina jsem si objednala přes e-shop, nakupovala jsem úplně jinou značku, když jem ji zahlídla v nabídce a byl to spíš takový pokus ze zvědavosti. Za tu cenu jsem si to mohla dovolit - v případě neúspěchu bych prostě jen odepsala 70 Kč. Ale asi nemohlo být nic horšího než mé zklamání z tvářenky Rimmel.
Osobně jsem si teda myslela, že kosmetika Regina patří do minulosti a už neexistuje. Pamatuju si ji ještě z máminých líčidel, ale pak s nástupem jiných drogerkových značek z dovozu prostě zmizela z trhu.
Kosmetiku Regina vyrábí chemické výrobní družstvo DETECHA Nové Město nad Metují - na tuto kosmetiku i jejich e-shop se můžete mrknout zde:  http://www.reginakosmetika.cz/

Takže minerální tvářenka "retro" značky Regina:
Je maličká (má průměr 4,5 cm), šikovná do malé kosmetické taštičky či kabelky. Velmi příjemně parfémovaná, velmi pěkná jemně růžová barva. Dá se vrstvit a korigovat, barví decentně, jak to mám ráda. Nesype se, je kompaktní a tuhá. Výdrž je celkem slušná, večer ji samozřejmě na pleti už nenajdete -ale vzhledem k ceně je to víc než bych čekala.


Oproti tomu tvářenka Rimmel Match Perfection byla pro mě fiasko. Běžně se tato tvářenka prodává cca za 149 Kč, já jsem ji koupila s nějakou slevou. Tvářenka je průměrem mnohem větší než Regina, není parfémovaná, a je kombinací tří barevných odstínů. Nevyhovuje mi balení, což jsem si uvědomila až při používání - tvářenka se musí "odšroubovat" a víčko odložit - příliš mnoho manipulace. Barvy nebyly špatné, ale největší mínus této tvářenky je, že se sype (jak je vidět i na fotce). To se mi stalo poprvé a hrozně mě to rozčilovalo. Barva se nedá správně korigovat, protože na štětec naberete víc než chcete, pak různě oklepávám štětec nebo utírám přemíru tvářenky z obličeje papírovým ubrouskem, abych dosáhla rovnoměrného rozložení barvy a ne abych měla pruh barvy na lícních kostech. 
Ne, tvářenku od Rimmelu už si nekoupím. Hned jak jsem ji vyzkoušela mě zamrzelo, že jsem se nevrátila k tvářence od Maybelline stojí sice 199 Kč, ale má navíc štěteček a v minulosti jsem s ní byla moc spokojená...



No, s testováním tvářenek jsem tímto vůbec neskončila, naopak teprve to začne :).... Už mám nějaké adeptky vyhlídnuté, jak jinak.



Co Vy a značka Regina - pouze vzpomínky nebo máte nějaký výrobek?
A co Rimmel - máte oblíbený výrobek?
 Mě připadá, že kromě tužky na oči Rimmel nějak pokulhává?

2 komentáře:

  1. Ta Regina vypadá náhodou moc pěkně, možná někde okouknu. V naší vesnické Tetě ji nevedou, tak budu muset kápnout na nějakou zašitou noname drogerku, tam bych mohla mít úspěch. Jo a od Reginy mám vlastně placentu na rty:) Těším se na další adeptky. U mě se taky jedna nová objevila, tak ji brzy představím:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám bezbarvý lak na nehty Regina a nemůžu si ho vynachválit!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate