středa 3. dubna 2013

Horká novinka! - Maybelline Color Whisper 210 Oh La Lilac


Na tuto novinku jsem se hodně těšila. Maybelline Color Whisper je rtěnko-balzám a ty já mám ráda - mnohem radši než klasické rtěnky. 
Vybrala jsem si podle swatchů na těchto zahraničních stránkách zde dva odstíny - Coral Ambition a Cherry on Top. A jaká je realita?
Musím v mnohém souhlasit s color-beam, která psala o "barevném šepotu" jako první....

V místní DM drogerii jsem zatím po novince nenašla ani stopy, ale v drogerii Rossmann už novinku mají a dokonce s akcí - když si koupíte rtěnko-balzám dostanete řasenku zdarma - Maybelline Color Whisper stojí 139 Kč. Takhle se novinka vyplatí a případné zklamání může vybalancovat rtěnka zadara (i když konkrétně tuto jsem nikdy neměla, a ten kartáček mě lehce děsí :)


Takže chválím tuto drogerii za pohotovost, ale jinak už té chvály moc nebude :).
Když se postavíte ke stojánku s novinkou zděsíte se totiž pouťovosti celé atrakce (nemyslela jsem poutavosti, opravdu ne :). Odstíny rtěnko-balzámu na vás nešeptají, ony kříčí - neónově. A co křičí? Devadesátky se vrátily!!!! Všude je neon. Ježiš, jak já devádesátky nesnáším a neonové barvy už jsem nosila - nosit je už znova po cca 20-ti letech nechci. 
Takže pokud se napoprvé nezaleknete toho křiku, tak Vás hned napodruhé rozladí, že nejsou k dispozici testery - totální nepřipravenost k prodeji žhavé novinky (paní prodavačka mi ale na dotaz řekla, že možná ještě budou...). Taky se Vám chce říct WTF? A kdybyste si chtěly aspoň zkontrolovat odstín přes balení tak nemůžete, protože je plastový obal chytře zabarven do fialova...

Takže nezbývá než koukat na nakreslené odstíny v dírách, kde měly být testery (takže někde jsou.....možná se ztratily v překladu?)....a po nějakém sáhnout.....
No, těšila jsem se - rozhodnutá vyzkoušet, tak jdu do toho. Coral Ambition vypadá tak děsivě neonově oranžově, že teda fakt nechápu, jestli jsem slepá nebo swatche nebyly k tomuto výrobku, po Cherry on Top ani památky, tož co? Mad for Magenta si pořídila Color Beam, váhala jsem strašně a nakonec si koupila 210 Oh La Lilac (ať se neopičím :).


 Oh La La!!!!!
Balzámek funguje jako balzámek s rtěnkou dohromady - tudíž to není jen marketingový výkřik. Nejlépe funguje, když natřete jednou a pak ještě jednou znova a nejlépe ještě jednou - pak už to skoro vypadá jako regulérní rtěnka.

vlevo - přetřeno jednou, vpravo - přetřeno čtyřikrát

Na první dotek se Vám zdá, že na rtech nic nemáte - jen obarvenou pomádu, na druhý dotek už se ale začíná barva rozpouštět a rozevírat své okvětní plátky (anebo spíš vystrkovat růžky :).


Napiju se poprvé čaje (obtisk na hrnku je, ale decent) a říkám si: ta bude okamžitě fuč - ne drží, napiju se podruhé, potřetí - pořád drží - holka je to šikovná. 


Jídlo samozřejmě mizí i s rtěnkou, ale nic jiného jsem nečekala a nevadí mi to, přece jen je to "balzámko-rtěnka".
Rtíky hřeje a hydratuje ta "máslová" pomáda, a barva rtěnky pěkně září. No na mě možná až moc, ale je to jen o zvyku, růžovou rtěnku jsem totiž zatím neměla...
Chápejte jsem decentní dáma ve středním věku :)


Ale zase si říkám, no a co - nosíš pořád decentní barvy, ani se pořádně neodvážeš - nevěš se - odvaž se :)....Takže teď na jaře a v létě budu hold rozverně růžová. No, mohla bych hezky ladit i s mým růžovým lakem na nehty NYC, ale otázkou je, jestli tolik růžové snesu. Ale zase když si nekoupím žádný trendy neonově růžový obleček, tak bych tom mohla dát, ne?


Tenhle balzámek mě baví, byť ho vlastním jen jeden den i s cestou. Možná vyzkouším i nějaký
nude" odstín a tu Magentu jako Color Beam - já totiž jsem Mad for Magenta :).......A ještě budu tajně doufat, že jednou tu Cherry někde splaším.....Každopádně jsem ještě s Color Whisper neskončila..Je to navíc moje první rtěnka od Maybelline....

A co Vy, koupíte si novinku rtěnko-balzámek?
Máte nějakou rtěnku od Maybelline, kterou si chválíte nebo slavnou lip butter od Revlonu....?



16 komentářů:

  1. Ahoj eM, určitě se vydám alespoň na čumendu. Chybějící testery budou ovšem zásadní, to toho asi moc neokouknu:) Barva se mi líbí, přestože je růžová, působí decentně, prostě pro velké holky jako dělaná. A jsem moc mile překvapená, že jsi dnes poodhalila roušku tajmena a odtajnila identitu. Sluší Ti to a máš moje sympatie:)
    PS: Zrovna jsem zavžovala, jestli dát k dnešnímu postu o tvářence jen ořez fotky s detailem na tvář a nakonec jsi mě inspirovala ke kapku většímu ořezu:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá tuttobene, děkuji moc. No, zvažovala jsem hodně dlouho jestli ten svůj "ksicht" zveřejnit či ne :)...nerada fotím sama sebe-jak je vidět, dost se u toho mračím - byť jsem jinak běžně docela usměvavý tip...No, raději fotím úplně jiné objekty než sebe, ale v rámci toho, že jsem si nebyla jistá, jestli mi ta barva sekne, jsem se rozhodla vyjít z ilegality :) a nechat se případně zkritizovat...Přece jenom ten odstín člověk lépe zhodnotí, když vidí celou tvář..Jsem ráda, že se Ti odstín líbí. Právě od velké holky jsem to chtěla slyšet. Těším se na Tvé odtajnění!

      Vymazat
    2. No ono je taky téměř umění vyfotit nějakou kloudnou fotku, kde člověk nevypadá minimálně jako po lobotomii, alespoň já to tak mám:D Nejenže mi šíleně trpne ruka, ale valná většina fotek je naprosto nepoužitelná.

      Vymazat
    3. Fotím ráda a hodně, ale autoportrét je oblast opravdu náročná :). Mám to úplně stejně! Ruka v čudu, milion fotek a žádná pořádná :)

      Vymazat
  2. Rtěnky používám minimálně, mám i po těch které slibují hydrataci a ještě jiné zázraky strašně suché rty, ale používáme s dcerou obě ve velkém lesky. I když jsem si po focení teď koupila odvážně červenou(ale takovou hodně tlumenou) ale stejně jí míchám s béžovou. Ale je fakt, že to je nezvyk takže si to musím nejdřív pořádně vyzkoušet a zvyknout si.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě před zimou nepoužívala rtěnky vůbec. Občas jsem nějakou vyzkoušela v drogešce, a rty jsem měla okamžitě vysušené, ale některé mi sedí - zvlášť teda tahle kombinace. Lesky nějak nemusím - vždycky jsem je hned "snědla" a bylo po lesku :). Vidíš, míchat mě nenapadlo...A všecko je to hlavně o zvyku.

      Vymazat
  3. Mám ten samý odstín a taky mi vyhovuje. Asi jsem ji čekala víc hydratační, nezaznamenávám, že by po ní rtíky zůstaly vláčné, ale i tak se mi líbí a vyhovuje mi, že se s ní můžu nalíčit kdykoliv a kdekoliv - a to i bez zrcátka, což si u ostatních rtěnek netroufám. Zaty peníze spolu s řasenkou je to supr věcička, taky uvažuji ještě o nějakém nude odstínu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že potom, co rtěnka zmizí nejsou rty nijak zvlášť hydratované...ale zaplatpánbů ani vysušené - to mě u rtěnek děsí nejvíc..

      Vymazat
  4. tenhle tvůj jsem taky okukovala, nakonec jsem vzala Rose of Attraction, absence testerů je fakt skvělá :(

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Marcelko, tak do tohoto rtěnko-balzámu půjdu s Tebou :) Zrovna zítra půjdu kolem drogerky, tak tam hned zajdu. Nejsem sice příznivec růžové,ale tahle se mi vcelku zamlouvá a ta cena je příjemná. Musím jen souhlasit s Tuttobene a moc Ti pochválit odvahu :) - na fotce ti to moc sluší, takže žádná kritika nebude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Alis, děkuji za podporu!!! Doufám, že Ti taky bude balzámko-rtěnka vyhovovat. Já byla z té růžové ze začátku hodně rozpačitá, ale až se trochu rozveselíme jarem, bude to bezva změna:). Výhoda je, že opravdu můžeš stupeň růžovosti korigovat vrstvami..

      Vymazat
  6. Ja neónové farby nemusím vôbec ale ten rúž, ten rúž sa mi páči! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si dnes koupila hned dva odstíny a zatím se mi moc líbí, což je u rtěnek z drogérie docela vzácný. Testery byly naštěstí k dispozici, takže jsem všechny odstíny vyzkoušela na ruce. Podrobněji zde: http://valerieswonderland.blogspot.cz/2013/04/novinky-z-drogerie.html

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná barvička! :) vypadá přirozeně!

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Už mám dvě a jsou skvělé, myslím že nejsou poslední.

    OdpovědětVymazat
  10. tenhle odstín taky vypadá příjemně... tak uživatelsky příjemně, kdyby byla trošku jiná konzistence (a doma tunu načatýho), ještě bych pro něj snad i zašla:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate