středa 10. dubna 2013

Nový TAG: Co mi jde :)

Dneska to tady bude pěkně páchnout po sebechvále, tak doufám, že to tady se mnou vydržíte - případně s kolíčkem na nose :-D. Obdržela jsem totiž štafetový kolík od milé Páji color-beam, která je velký talent na  TAGy. No, doufám, že Ti to Pájo budu moct brzy (v dobrém) oplatit :)....A samozřejmě je mi ctí, být nominována, takže nemohu se nezúčastnit.

Ale než se tak stane, ráda bych nominovala další děvčata, aby se pochlubily pro změnu, v čem jsou fakt dobré ony. Ať si tady neleštím ego jenom já :-D

tuttobene
An Pavelcová z hellobeauty
trb z denjekrasny
Justina z justinaforfun
....a kdokoliv další!!!!!

1) Kritizování, šťourání, rozklad a výklad složení výrobků


Vůbec jsem netušila, že můj blog, který měl být nějak tak lifestylový, prostě o všem a o ničem a taky o kosmetice, se sám vyprofiloval tímto způsobem. Asi je to prostě tím, že píšu o tom, co zažívám, co se chci sama dozvědět, a tak se to stalo. Mám ráda kritické recenze - prej tomu někdo říká hejty :). Nevím, jestli je to škodolibost, úchylka či prostě touha po spravedlnosti, poznání a pravdě anebo úplně všecko dohromady. Ono se to přece nevylučuje. Hrozně ráda pro Vás doluju informace z knih či ze dna internetu. Slídím jak tajnej agent FBI po fujtajblech, čtu zahraniční stránky - ty především, překládám podstatné články a snažím se tak vzdělat sebe a Vás poinformovat....Ale důležité je, jestli to baví Vás -  jestli říkáte, že jo - tak mi to jde.....:)

2) Každodenní rutina - líčení express


Kupodivu v mých letech už se umím dokonale nalíčit za 20 min včetně vyfoukání vlasů. Namatlám si na sebe svůj denní krém, oční krém, bb krém, bázi pod oční stíny - linky konturovací tužkou, oční stíny, řasenku, tvářenku, rtěnku - někdy to umím i za kratší dobu :). Ještě si stihnu na sebe navléct bižu a obléct si parfém....To je rutina, kterou mám prostě zmáklou, protože musím.
Ale nejhorší je, když jednou za tři roky můj partner vstává ve stejnou hodinu jako já a najednou se mi začne dobývat do koupelny, že si potřebuje opláchnout obličej. To se najednou stávám agresivní, protože mi mou rutinu prostě narušuje a já mám na sobě jen ten krém a bb krém a musím opustit stanoviště, protože óóón si musí vyčistit zuby. No, pardon :). Jsem v tom dobrá právě proto, že to mám nacvičené....

3) Miluju odličování




Jen jednou jsem šla v životě spát neodlíčená a to jsem neprozřetelně zkombinovala pivo a vodku a domů mě táhl můj partner :-D.....opravdu to nešlo.... Jinak nikdy. Přísahám!
Miluju odličování, protože vím, že je to důležitější než samotné malování si ksichtu na ksicht. Hučím to do svých dcer (ale ty na mě kašlou, a klidně si tu řasenku večer neodlíčí...)..Vím, že čistá pleť je zdravá pleť a za celý den si toho užije až až - všude prach, ropa, pomalu už není kyslík ve vzduchu a teď do toho klimatizace v autě, v kanclu, kosa venku, hormony vevnitř. No, takže večer mám zase svůj dlouhý rituál demaskace :). Mezitím můj partner při čekání usne !-)...
Miluju všecky ty lahvičky, takže chápete, proč zatím nevlastním JEN jednu univerzální micelární vodu jakékoli značky. Mám pleťovou vodu na citlivou pleť, pak mám ještě vodičku na T-zonu, pak mám mlíčko, nebo olejíček podle nálady - ježiš málem jsem zapomněla na dvoufázový odličovač :) 2v1.....Jediná nevýhoda tohoto činu je - velká spotřeba odličovacích tampónků - asi za chvíli budu kupovat na kila (kupuju 2x140 ks  v dm). Jenže mě nebaví čistící pěny a gely a mýdla....potřebuju svoje lahvičky...

4) Miluju lakování




A ne že jako někdo lakuje mě.....Mám ráda nalakované nehty, jsem v tom pečlivka, vyžívám se v tom - nehty jsou prostě hned vidět :). Když nemám nalakované nehty - což znamená, že mám bezbarvý lak - tak jsem většinou nemocná....Lakuju na růžovo, perleťově, ale hlááávně na tmavorudofuchsiovo....Bohužel, nejsem v tom tak dobrá jako color beam. Ta dokonce lakuje nejen sebe, ale i ostatní :). Je fakt šikovná a to já si netroufám. Jsem samorostlá lakovačka. Umím nalakovat jen sebe - případně svoji dceru a neumím zdobit....ale to už je jiný TAG.....

No, a to by asi tak stačilo - jinak se mi tady v tom puchu brzy udusíte.....

A abyste si nemysleli, že jsem nějaká barbína, tak jsem Vám dnes zase vyfotila svůj ksichtík s mým nalíčením.....

...ale vyfotit si barbie Abbey, to jsem si prostě nemohla odpustit - tentokrát je vystajlovaná ad absurdum ...protože mi jdou taky i barvičky heč :)

A co Vám jde dobře? Pochlubte se taky v komentářích...


20 komentářů:

  1. Zdravím, moc pěkné pojetí článku, pobavilo mne to :) A na poslední fotce... někdo je holt kočka :)
    No, se mnou to bude slabší :D, jsem expert na to zničit si minimálně jeden nehet při lakování, mát každou tvář jinak pomocí tvářenky, nechat si vniknout do oka jakýkoliv mycí a hydratační prostředek,který tam nemá co dělat. :D

    Ale, abych se prezentovala v tom trochu hezčím světle, tak to je určitě nanášení rtěnky a řasenky :) A to rychlé líčení, není taky k zahození :)

    Hezký den přeji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za milý koment a kompliment, Jane!!!! Nic si z toho nedělej, s tvářenkou to mám obdobně, snažím se to vždycky udělat nějak podobně.., ale co však ani obličej nemáme stejnoměrný, tak to shoří :)...Ale abys neměla o mě zkreslené mínění, tak si radši přečti i můj TAG - co mi nejde :)..Měj se moc kráásně!!

      Vymazat
  2. Jé koukám, že se tag ujímá :)) Nádherně napsanej, fakt jsem se usmívala celou dobu, co jsem ho četla. A Abbey je dokonalá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ráda, že se mamince tohoto TAGu moje zpracování líbilo. Moc mě to potěšilo :). A Abbey si začíná to focení užívat...

      Vymazat
    2. Víc focení s Abbey, prosím! :) Jsem ráda, že jsem na Tvůj blog natrefila, je moc sympatický.

      Vymazat
    3. Já to Abbey vyřídím, i moje mladší dcera - osobní vizážistka Abbey bude mít radost :-)..Děkuji moc!!!

      Vymazat
  3. super článek ... já ještě nestihla ani zpracovat TAG co mi nejde a už je tu další :-D Musím to rychle napravit ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. J,j,j jaro je bohaté na TAGy :). Já se moc těším na ten Tvůj...Je to taková zábava a člověk si může dělat srandu ze sebe - narozdíl od "závažných" recenzí...

      Vymazat
  4. Ahoj eM. Tys mi zavařila, to nám to bude postupně v blogosféře smrádnout samochválou. Navíc jsem v časovém presu, ale samozřejmě mě Tvoje nominace těší, zavazuje a slibuju, že splním:)
    Co se Abbey týče jo, je to kočka barevně dokonalá, ale taková neživá. Mnohem víc se mi líbí ta sympaťačka na konci. Jestli tohle je výsledek ranního expres líčení, tak to Ti vážně jde skvěle, navíc je to přirozené a to se mi líbí!
    Prozraď co máš za rtěnku, pls:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá tuttobene, samozřejmě Ti nechci svou nominací zatěžovat už tak napjatý program....ale budu se moc těšit na Tvoji samochválu...až to bude možné a budeš mít čas a tu správnou chlubící náladu :). Každopádně Ti moc děkuji za kompliment!!!! Jsem ráda, že ta moje rychlost není na úkor kvality :). Rtěnku Ti samozřejmě prozradím - Tobě všechno. Rtěnkový post bude až časem, až nasbírám více těchto potvůrek na rty - takže tahle rtěnka je moje oblíbená Astor Soft Sensation č. 009 z drogérky...

      Vymazat
    2. Ha, teď jsem se holedbala, že od Astor jsem už léta nic nekoupila a klidně bych se bez celé značky v drogérii obešla. Ten odstín Ti ovšem opravdu moc sluší!

      Vymazat
    3. Děkuji moc!!! Já jsem taky přemýšlela nad značkou, kterou bych klidně v drogešce nemusela potkat a napadl mě L´Oreal - nic od nich nemám, neláká mě, je drahý. Jenže zákon schválnosti funguje tak, že jakmile řekneš nikdy - šup a už Ti přihraje něco zajímavého :-D. Jinak dneska byly už testery v dm k té teď už profláknuté Maybelline Whisper a hodně mě zaujala 530 who wore it red red, ta je tak nějak hezky červená - sytější než tato Astorka a pigmentu má asi nejvíc ze všech, tak zvažuju...:) Ta Astorka je taková sušší, prostě jako rtěnka....ale je fajn

      Vymazat
  5. Ahoj Marci, úžasně jsi se úkolu zhostila!!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc Ti to sluší! A určitě TAG vypracuju...jen je jasné, že tak krásné obrázky mít nebudu. Tu panenku začínám milovat !

    Jinak to budeme mít asi podobné, ale zkusím být trochu originální, at není nuda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!!!! Budu se moc na Tvé zpracování těšit, určitě bude vtipné a pikantní, jako všechny Tvoje články...i s fotečkama určitě něco zajímavého vymyslíš. Mě by nenapadlo že si po třicítce ještě budu hrát s barbínou :-D, když mám ještě dvě velmi živé panenky k tomu....Jsem ráda, že se líbí.

      Vymazat
  7. Krásná, MOC krásná jsi! A tvůj TAG mě bavil...zjistila jsem díky němu, že máme hodně společného ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji MOC Vivi!!!! Červenám se z té chvály až za ušima..Jsem ráda, že se Ti TAG líbil...Mě se moc líbí způsob, jakým píšeš svůj blog, který je mi moc sympatický!!

      Vymazat
  8. Ahoj:-)!
    Supr, jsem ráda, že ses tagu takhle zhostila:-)!!
    Moc se mi líbí, s chutí jsem ho přečetla a pobavil mě!

    a teda... ráno foukat vlasy, nalíčit se v takovém čase....? Tak to teda klobouk dolů,foukání samotné by mi zabralo hodinu!
    (ne neni to tim, že bych měla snad tak husté vlasy:D.....)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé fotky:)
    A odpovědi jsou ještě báječnější. Moc hezky jsem si početla:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate