pátek 12. července 2013

eM testuje kosmetiku: Červenec 2013


Moji milí čtenáři,

dnes mám pro Vás zase jednu malou novou (lehce bilanční) rubriku. Rozhodla jsem se Vám trochu pootevřít dvířka do mé koupelny a ukázat Vám, co momentálně zkouším na vlastní kůži a o čem budu v budoucnu podrobněji psát až dostatečně nastuduju ne/účinky.
Jsem si vědoma, že Vám nenabízím obvyklé bilanční články typu - spotřebováno, oblíbenci za měsíc atd.... vlastně většinou i svoje new in shrnuji ve svém velkém bilančním článku jednou za měsíc ZDE....takže toto je taková alternativa.
K tomuto počinu mě inspirovala milá bloggerka Mitsuuko, která plave v bloggerských vodách od května a projevila se jako velmi zdatná plavkyně - hned jsem si ji zařadila do oblíbené četby, ráda si u ní počtu její zevrubné články (jsem ráda, že někdo píše ještě delší články než já, hihi), má dobré nápady a ty se vždycky cení. Mitsuuko na svém blogu nedávno nadhodila nápad, že by mohla psát svůj deníček o své pleti, co používá, jak její pleť reaguje atd. Nejsem taková potvora, abych kradla cizí nápady, mám svých plnou palici :-) - ale tento nápad mě prostě inspiroval, abych to svoje testování vzala trochu systematičtěji do rukou - ráda bych Vám tímto přiblížila, co je momentálně moje kosmetická rutina  - která se samozřejmě mění dle ročního období, dle nálady mé pleti (občas má teda dost blbou náladu), dle dostupnosti, ceny výrobků atd.......
Každopádně nebude to ve stylu - "můj milý deníčku dneska jsem se ňák osypala, čím to hernajs je - jó to bude "ten" krém a křenem k večeři" anebo "kde je po ránu ten anti-age účinek, když ho člověk nejvíc potřebuje :-D..."
Spíše to bude opravdu přehled, co teď poctivě užívám a píšu si o tom poznámky (všude možně, ale už se je metodicky budu snažit psát na jedno místo :), abych Vám pak mohla dát poctivý report. Nejsem zastáncem stylu - jednou vyzkoušet a hned napsat - taková recenze nemůže mít žádnou kvalitní výpovědní hodnotu. Výrobky k testování nedostávám, všechno si kupuju sama (mě si jen tak někdo nekoupí:, hmm to zní hezky: vrčí peněženka :-)), takže ani nehrozí, že by se mi příliš hromadilo věcí k testování,  spíše prostě používám věci dle aktuální potřeby či dle mé velké zvědavosti :).....

Takže dost žvanění, jdeme na to:
Výrobky seřadím podle toho, jak dlouho je testuji - od těch,které testuji už dlouho po ty nejnovější.

Ještě upřesnění: pojem testování je časově  omezen - je to doba, kdy zjišťuji všechny možné charakteristiky výrobku a účinky na mou pleť - po té, co se dozvím vše nutné a už se není, co dozvídat si udělám závěr a přecházím do fáze regulérního používání či vyhození do koše :-)....

V koupelně se mi nahromadilo dost velké množství výrobků Alverde, jak zjistíte. Ono totiž, když zrovna nemám zkompletovanou větší objednávku na eshopu tak Alverde je nejdostupnější přírodní značka za velmi slušnou cenu. Takže když potřebuji řešit něco na pleti, často vedou moje kroky do drogérie k regálům s Alverde a zkouším, které výrobky mi sednou.

Oční vitamínové sérum Alverde s góji anti-age 




Liftingové vitamínové sérum Alverde s Góji anti-age

(tyto dvě séra už jsou ve fázi regulérního používání, recenze už brzy)


Korektor Alverde 4 v 1 Concealer ( rozjasňovač)


Pleťová voda na mastnou pleť Alverde

Sérum na pupínky Alverde


Pleťová maska Montagne Jeunesse Blemish Mud


Revlon Lip Butter 050-Berry Smoothie 
(od miloučké Romanky z worldinasnowglobe)



Vichy Normaderm anti-age - od milé Lucky z blogu justinaforfun


Alverde olej na celulitidu - tento olej se mi zase zalíbil u Margitky na jejím blogu frammentidellavita a řekla jsem si, že ho musím mít (když je ta plavková sezóna v plném proudu:)


A jako poslední jsem si včera koupila tuhle obří oranžovku Rimmel - mám pocit, že nějak frčí velké obaly řasenek, uvidím, jestli bude i tak velký skandální efekt..:-)




A teď otázky na Vás:  Jaký výrobek by Vás zajímal, máte s některým zkušenosti?

21 komentářů:

  1. Pleťovou vodu od Alverde jsem zkoušela. Po prvním použivání jsem byla nadšená a po miniaturce (kterou jsem celou vypotřebovala) jsem si šla koupit velké balení. Bohužel tak po třech dalších použitích se najednou ukázalo, že mi značně nevyhovuje - začaly se mi hrozně ucpávat póry. Spíš než černé tečky to byla taková krupička. Zbavit se pupínků šlo relativně lehce, ale tvořily se stále nové a nové. A tak se nedalo svítit a pleťovka putovala sestře... Jak dopadla tam, nevím, ale jsem zvědavá na tvoji zkušenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že Ti nesedla. Někdy mi připadá opravdu zvláštní, že na přípravky reaguje pleť ze začátku dobře a pak buch a je zase všechno jinak. Každopádně ta krupička mi spíš připomíná lehčí alergickou reakci - občas taky mívám na některé přípravky...Mě teď pleť hrozně pubertálně vyvádí, tak už jsem sáhla i po této vodě - připadá mi prozatím dobrá, ale mám pocit, že se s ní musí opatrně - tak uvidím, co přinese delší testování :-)

      Vymazat
    2. Jsem na tom podobně - v pětadvaceti mám pleť jako v šestnácti... Tedy to akné, první vrásky kolem očí se zmizet nerozhodly :-D Nicméně mi hodně sedí a pomáhá Cleanance K od Avéne, to je super. Pleťovka mi po tolika odzkoušených stejně pořád nejvíc sedí od Oriflame pro problematickou pleť. Takže jsem se rozhodla dál neexperimentovat a držím se téhle stálice :-)

      Vymazat
  2. Zajímají mě recenze na vše od Alverde - tak na ty se moc těším :) sama několik kousků mám a používám, tak na ně brzy na blog také písnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda :-), určitě recenzičky budou a jsem zvědavá na Tvé zážitky s Alverde - celkově mám pocit, že to není až tak oblíbená značka a né každému sedí...

      Vymazat
    2. To je pravda, přitom je to škoda, když je tak dostupná - i cenově =o) Jinak hlásím se ještě jednou, na blogu jsou přidány gadgety =oD

      www.magicalbeauty11.blogspot.cz

      Vymazat
    3. Bezva, jdu se přihlásit :-).

      Vymazat
  3. Ahoj Marci, těším se na recenzi na pleťovou masku :) Užij si krásný, snad sluníčkový víkend!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alis, díky za přání, doufám, že si taky užíváš :-)..Maska určitě bude!

      Vymazat
  4. Vitaminove serum od alverde s goji mi velmi vyhovovalo, som zvedava, ako bude vyhovovat tebe :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jsi s ním byla spokojená - myslím, že můžu už prozradit, že s ním mám dobré zkušenosti :-D. Měj se krásně!!!

      Vymazat
  5. Ahoj Marcelko, nic z produktů co tu ukazuješ jsem nezkoušela, tak budu zvědavá samozřejmě na všechny. Nejvíce asi na sérum na pupínky. Přeji Ti krásný víkend :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak to jsem ráda, že Ti pak můžou třeba recenze pomoct v rozhodování. Jó ty pupínky, to je věčná strast :-).....

      Vymazat
  6. Miluji přípravky od Alverde, mám jich doma požehnané množství:-) Vůně přírody mi hold sedí:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, že Ti Alverde tak sedí - já teď začala ve velkém zkoušet jejich výrobky :-). Musím říct, že voní všechny velmi příjemně.

      Vymazat
  7. Jeeej Marci, som zvedavá na všetky tvoje postrehy, veľmi sa teším :) aaa vieš čo? Dnes som si konečne kúpila GS Acquamarinu a Azzurro, hurááá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tééda tak už jsi sehnala slavné Starsky - to se těším na Tvé zážitky!!!! Ty odstíny jsou prostě boží :-)

      Vymazat
  8. Ahoj eM, těším se, čeká nás toho hodně. A to je fajn! Zvlášť zvědavá jsem na odpupínkovač sérum, pleťovou vodu, olej na celu-fuj a rozjasňovač od alverde. Masku Montagne Jeunesse jsem zkoušela taky, není úplně marná, super čistící mi nepřišla, ale dočasně (tak půl dne:) pěkně zmatnila pleť. No a dekorativka mě samozřejmě zajímá moc, takže dříve nebo později zhltnu všechno. Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj tuttobene, jó nějak se to nakupilo, ještě to poctivě sepsat :-). Ta maska není zázrak, ale musím říct, že zatím je příjemná na užívání, čekala jsem agresivní útok a nic...a ty věcičky na různé neduhy, sama jsem zvědavá, jestli trochu popostrčí mou nedokonalou pleť lepším směrem :). Krásný týden!!!

      Vymazat
  9. Mne zajímá Korektor Alverde 4 v 1 Concealer ( rozjasňovač), protože kruhy zakrývám vždy a všude. Také olej by mne moc zajímal a vlastně všechno!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marti, vítám Tě doma z dovolené!!!! Jó, ty kruhy a vůbec stopy únavy se taky teď snažím dost maskovat, na to není nikdy dost dobrých přípravků:) Měj se krásně!!

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate