pátek 2. srpna 2013

eM lakuje: Letní lakovací koktejl


Zdravím Vás všechny při pátku,

tak si tak dovolenkuju a přemýšlím, jaký napsat článek, protože ty naplánované prostě ne a ne dokončit. Možná jste si všimli, že eM ještě ani nebilancovala, jak je zvykem. Ale nebojte bilancovat budu, ale teď se trochu osvěžíme. Určitě si v letních dnech užíváte různé namíchané nápoje (hlavně vychlazené!!!). Já je mám taky ráda a tak mě tak trochu inspirovaly k tomuto článku. Dnes mám tedy pro Vás veskrze letní koktejl plný inspirace a barevných kombinací - protože já jsem teď v létě propadla naprosto nečekaným odstínům  a pestré barvení si prostě užívám...

Asi málokterá z Vás pohrdne koktejlem MOJITO  a protože ten mám nejraději, tak mě jeho ladění inspirovalo i k manikúře:


A jaké jsem použila laky?
 Peprmint prostě do Mojita patří, takže ten Rimmelovský 
- je překrásný a já si ho teď v létě opravdu dost často užívám
A další úchvatný odstín, který dostala moje dcera ode mně k narozeninám
kapička zelené L´Oreal  Majestic Green



Asi nejznámější koktejl je Sex on the Beach, přiznám se, že jsem ho nikdy neměla (ten koktejl:), ale za to jsem si naprosto zamilovala odstín Sex on the Peach od L´Orealu (jo i laky L´Oreal jsem si oblíbila :-)
a s čím zkombinovat krásnou broskev - přece s intenzivní korálovkou od GS :-)


a obrácený negativ :-)


třpytky se prostě špatně fotí, nedá se nic dělat....
každopádně Intense coral je nádherná červeno-oranžová barva plná zlatéch prachu (třpytek) na sluníčku je to prostě hvězda .-)



GS Stars 03 Intense Coral
L´Oreal 306 Sex on the Peach


Na letní noci Vám doporučuju tuto kombinaci, strašně moc se mi líbí a připomíná mi temnou hvězdnou letní oblohu, kdy sedíte pod hvězdami a popíjíte svůj oblíbený koktejl s někým Vám milým :-)


Colorama č. 80 je překrásný modrý odstín, ale jako lak mě zklamal,
špatně kryje, bublá, dlouho schne - kam pak se poděla ta stará dobrá Mini Colorama, ta byla úžasná....


A NYC Rock Muse už jste tady vidět mohli....překrásný tmavý glitráček pro special příležitosti :)...který překryje všecky neduhy paní Coloramy 80



A pokud by se to pití koktejlů nějak zvrhlo a potřebovali jste ráno vyprošťovák, tak zde dneska v nabídce Bloody Mary :)


...aneb 50 shades of red !-)


I s S-he č. 195 plným třpytek můžete vytvořit efekt a la GS Stars
(dcera mi řekla, že je takový vánoční :-D, no tak jo, asi trochu je :)


a Miss Sporty č. 3114 velmi slušný levný lak
(když se nebudeme pídit po složení !-)

Tak který koktejl s laků namíchaný se Vám líbí nejvíc?
 Rádi kombinujete barvy nebo jste monochromočtí čili jednobarevní?
A co koktejly-nápoje jaký Vás nejvíc baví?

Krásný letní víkend s nějakým tím koktejlem v ruce i na nehtech Vám přeje Vaše eM!!!!

32 komentářů:

  1. Tak modročerná kombinace je naprosto luxusní a krásná :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se Ti taky líbí, fakt bych to nečekala, že zrovna tahle dvojka bude mít takový úspěch, já si koupila tmavomodré šaty a chtěla jsem právě něco k nim a tohle mě napadlo :-)

      Vymazat
    2. Jéé tmavěmodré :)) Teď jsem taky jedny kupovala, obyčejný bavlněný na pláž :) Tak ať ti ty tvoje dělají radost a laková kombinace s nimi :))

      Vymazat
    3. Díky moc Nikolko jsi zlatíčko. Tak ať i Tobě dělají příjemnou společnost Tvoje šatičky na pláži !!! Já bych plážovala hned, ale ty svoje si holt zítra k rybníku brát nebudu :-). Já strašně ulítávám na tmavomodrou v oblečení (a celkově na modrou), mám ji třeba radši než černou a teď se mi to hezky propojilo i s nehty :). Užij si krásný víkend!!

      Vymazat
    4. Já právě modrou taky ráda - zbožňuji klasiické tmavě modré džíny, jeggins, plavky mám jen modrobílé, miluji svůj námořnický modrobíle pruhovaný svetřík :) Hrozně mi připomíná noční oblohu a to já ráda :) Taky si užij víkend, Marcelko :)))

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi líbí Colorama + NYC. Ten NYC je vůbec hrozně hezký už sám o sobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. J, jo ta Rock Muse mě dostala taky, a to jsem vůbec nebyla na černé či tmavé laky, ale glitry udělají své. Jsem ráda, že se líbí Soni :)

      Vymazat
  3. Ahoj eM, teda tohle je hotový nail salón:D To vůbec nevadí, že nepřinášíš stálé rubriky, Tvoje lakovací posty jsou super, očividně Tě to baví:D Ten noční mix, to je něco! Spojení s koktejly se mi líbí, takové hravé. Měj se hezky, létu a koktejlům zdar!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá tutto, jsem ráda, že Tě ty moje lakovačky baví, protože mě zase baví si hrát s těmi laky - však kdo si hraje nezlobí, ne !-). Vidím, že Tě taky zaujala noční obloha - fakt se to povedlo, ale potřebuju jiný ten modrý lak - samozřejmě už má dcera modrý L´Oreal, takže si půjčím a zase láknu a postnu :-)...Tak si užij víkend i s nějakým tím koktejlem!!!!

      Vymazat
  4. U mňa jednoznačne vyhráva duo GS a Loreal! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásná kombinace, že - mě prostě ty pískové Stars s hladkými laky baví a tahle je vyloženě taková letní - vypadá to skvěle i na nohách :) a přitom to není vyřvané....

      Vymazat
  5. skvělý nápad! já celkem ráda kombinuji barvy, ale většinou se držím dost při zemi.. ale chci zkusit kombinaci šedého pískového GS laku a nějaké krémovky.. už jsem to na pár blozích viděla a vypadá to skvěle!:) a i z těch tvých kombinací se mo nejvíce líbí právě ta s tím pískovým lakem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi vykládej, já se držela strašně dlouho při zemi a teď v létě jsem se prostě do barev na nehtech úplně zbláznila a hraju si s tím :-). Ten kontrast pískového laku a hladkého prostě nemá chybu, mě se to strašně líbí a pořád vymýšlím nové kombinace .-)...Určitě něco takového vyzkoušej, někdy stačí i jen ten jeden nehtík lehce výstřední !-)

      Vymazat
  6. Duo Colorama + NYC vypadá prostě božsky! (A koukám, že po MiniColoramě nás pláče víc!) Krásný článek, ráda se kochám hezkými nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda to bych nečekala, že tahle dvojka se tak zalíbí a vyhraje to na celé čáře :-)...Ta MiniC. mi fakt chybí a už jsem taky zaslechla, že to není jen můj pocit...Díky moc, těší mě, že se nehty líbí, snažím se, aby to bylo estetické :)

      Vymazat
  7. Ahoj MArci, tak já hlasuju pro Mojito :) Ale ani ostatní kombinac enejsou vůbec špatné :) Užij si krásný víkend a ahoj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Alis, naprosto s Tebou souhlasím u mě taky momentálně vede Mojito :-)....Jsem ráda, že se Ti taky líbí. Přeji Ti taky super víkend. Pa

      Vymazat
  8. L´Oreal Majestic Green je famózní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo :-) moc mě zaujal v drogešce a dcera z něho byla taky unešená, dá se krásně kombinovat s různými barvami....fakt jsem nečekala, že bude až tak pěkný na těch nehtech, lakuje se dobře i slušně vydrží... a naštěstí mi ho dcera půjčí, protože já ji taky furt nějaké laky půjčuju :-)

      Vymazat
    2. Když bych ho předtím viděla v drogérce, tak si myslím, že by se mnou domů nešel. Příjde mi v té lahvičce takový zvláštně jedovatý, ale na nehtu je fakt super. Píšu si ho do seznamu nákupů :-D

      Vymazat
    3. Samo taky jsem váhala, kolikrát to vypadá jinak v lahvičce a jinak na nehtech :-), ale dcera snese různé barvy, takže jsem to riskla. Koukej po slevách a výprodejových stojanech např. v Rossmanu, já ho koupila za cca 60 Kč... :-)

      Vymazat
    4. tak to je příjemná cena, budu si ho hlídat :)

      Vymazat
  9. já ty tvoje lakovací články fakt zbožňuju! umíš totiž zkombinovat barvy, které by mě vůbec k sobě nenapadly a vypadá to vždycky fakt dobře! a lakování podle koktejlů je originální nápad, kdybych neměla zrovna nový nátěr, tak hned odlakovávám a maluju mochito! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Ladi, tak to jsi mě fakt potěšila, že Tě to moje lakování tak baví. Já se prostě teďka v tom kombinování holt vyžívám a taky využívám kombinační schopnosti z malování, že jo :-D....Mojito je teď můj horký tip - nejoblíbenější :)....tak až odlakuješ, tak si ho užij!

      Vymazat
  10. Ooooooch eMuška, tak ja zase slintám nad tvojimi nechtami, kochám sa v nich a pozerám na tie moje tlapičky... no, nemôžem mať všetko, že? :D Krásne farby, úžasné kombinácie - neviem sa rozhodnúť, ktorá sa mi páči najviac, tak hlasujem za všetky! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda Margitko Ty mě vždycky tak potěšíš Tvým komentářem :-). Tak to jsem opravdu ráda, že se Ti ty kombinace líbí všechny, však mě taky jinak bych je nelakovala !-)....Tak já už teď musela trošku drápky zkrátit, nevydržím je mít příliš dlouhé už se pak i špatně "datluje" :), ale zdá se, že jim to lakování celkem vyhovuje, protože se mi zdají pevnější, když nelakuju, tak se mi prostě "rozbijou" od samé práce.....Díky za tak milé hlasování!

      Vymazat
  11. Marcelko krasne sis vyhrála, vsechny kombinace se mi libi ale ta TOP je pro me ta peperminttova. Preji krasny vikend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Hani, tak od takové lakýrnice jako Ty mě to opravdu těš:-). Ta peprmintka je fakt svěží i já ji mám ráda, povedla se. Doufám, že se máš Ty i pejsek moc dobře!
      Krásné dny Ti přeji!! .

      Vymazat
  12. Taky mě zaujala nejvíc hned ta první kombinace. :) Moc pěkný a na nějaký ten koktejl jsem dostala chuť. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že na to Mojito je teď ideální konstelace - jak na koktejl tak na nehty :-)
      Užij si oboje!

      Vymazat
  13. Hravá eM, velmi osvěžující. Děkuji. Takže to máme 1x Mohito, Borůvkový, Rajčatový, Meruňkový, zeleninový koktejl plus pár třpytek :3. Skvělý výběr. Těším se, co nabídneš příště :)

    Krásnou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Jane :-D.....to víš, teď to bylo takové koktejlové menu a zítra zase nějaká jiná mňamka...:)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate