středa 16. října 2013

Dárečkování aneb Podzimní barvy s eM

Moji nejmilejší čtenáři,

dneska mám pro Vás nějaké poděkování, statistiky a samozřejmě dárečkování. Je to už nějaká chvíle, co se tady spolu scházíme...
Od posledního dárečkování (či spisovně giveaway !-D) taky už uplynula nějaká ta doba a já si to tak trochu spočítala a nestačila se divit. 
Když jsem na začátku léta vyhlašovala dárečkovou soutěž, tak tady bylo 70 pravidelných čtenářů, blog jste shlédli tehdy 15.000 krát a pro úplnost to bylo 13. června, kdy světlo světa shlédnul první biobeautybox by eM....
A malá srovnávačka, aby ty počty měly nějakou pointu 
(kdo nerad počítá, ať si naroluje rovnou dárečky !-)
Dnes tady máme 149 milých pravidelných čtenářů, což je více než jednou tolik - během čtyř měsíců...jééééé!!!! 
Blog jste shlédli 48.251 krát...no prostě, je to pro mě radost počítat....
Navíc jsem za tu dobu poznala některé blogerky osobně, dokonce jednu milou čtenářku, se spoustou skvělých holek si píšu....no já vidím jen kladnou statistiku. 
Tu energii a čas, které vkládám do blogu mi velkou měrou oplácíte a já Vám za to velmi děkuji. 
Už jsem to zmiňovala na facebooku, ale ještě jednou tady - mnohokrát děkuji za nominaci na Blogerku roku. Je mi ctí!!!



A co se bude darovat tentokrát? 
BBbox by eM necháme spinkat a jeho další vydání bude zase jindy...
Tentokrát se budeme soustředit na dekorativku, ta tady pořádně ještě nebyla - prostě podzimní barvičky pro Vaši krásu...
Vybrala jsem pár novinek z drogerie, které mám buď ozkoušené nebo na ně mám dobré reference a hlavně se mi líbily ty barvy. 
Snad se budou dárečky líbit i Vám a s chutí si zasoutěžíte..

Dárečky budou dva balíčky - "Podzimní barvy s eM":

1. balíček obsahuje: 



- rtěnku Rimmel Moisture Renew odstín 400 Berry Queen
- novinku pískový lak Rimmel Space Dust odstín 006 Moon Walking
- mono stíny Catrice odstín 570 Plum up the Jam
+ překvapení (to nesmí chybět) bio balzám na rty z kuchyně eM
    (příchuť dle vlastních preferencí, viz níže)




2. balíček:



- rtěnka Gabriella Salvete Dolcezza odstín 13 Rosa Satinata
- lak na nehty Gabriella Salvete krásný odstín č. 134
- novinka oční mono stíny taktéž GS odstín č. 04
+ bio balzám na rty z mé kuchyně



Co musíte pro zařazení do soutěže udělat?
- být čtenářem přes FB, GFC či Bloglovin
- napsat e-mailový kontakt na Vás
- napsat mi do komentáře (můžete i na FB), co chcete 
   (tentokrát nechám volbu na Vás),
   pokud mi chcete cokoliv sdělit můžete :-)).
- napsat mi do komentáře, jakou příchuť balzámu na rty preferujete 
    - na výběr budou tři:
   1. MALINA
   2. VANILKA
   3. ČISTÝ - BEZ PŘÍCHUTĚ 

Dárečkování bude trvat ode dneška tj.
středa 16. 10. do pondělí 28. 10. 24.00 hod

Dvě výherkyně, které dostanou balíček s podzimními barvami od eM, budou vylosovány metodou, která už se mi rodí v hlavě a jsem sama na to zvědavá. Nicméně pana Randoma z toho tentokrát opět vynecháme :-) a využijeme tak trochu "okultní vědy"...!-D

Tak doufám, že jsem Vás dneska hezky naladila a že se s chutí zúčastníte!!

A ještě tady mám takovou malou specialitku na konec.

Včera mi totiž přišlo poštou moc milé podzimní pohlazení od Evelínky.
Lidi, já už tak dlouho nedostala báseň!!! 
Přiznávám to, jsem poetický ignorant :-)...(i když v mém raném mládí jsem si nějakou tu báseň do deníčku napsala).....ale tahle báseň mě prostě dostala - je přenádherná (je k ní i věnování) a teď budu muset nastudovat pana Skácela....
Básničku jsem si nalepila do svého diáře a k ní i list, který jsem si donesla z procházky...
A ráda bych se s Vámi, nakonec článku o dárečkování, chtěla o ty krásná slova podělit.
Evelínko, děkuji moc!!



Jan Skácel
Babí léto

Včera letěl vzduchem první bílý vlas.
Zazvonil,
když zvolna k zemi padal -
a slova,
hrubá, nepokorná slova
v hrdle uvázla mi jako rybí kost.

Mé léto,
ty už také šedivíš?

Je tomu tak
a podzim přijde zítra.
Zas celé stromy budou odlétat,
zas ptát se budem,
kam a komu vstříc.
A ticho, chudé jako polní myš,
tu a tam za zády nám pískne.

Mé léto,
ty už také šedivíš?



Krásnou středu a celý podzim přeje eM.








54 komentářů:

  1. sleduju přes GFC i FB, mail: kukucicka@seznam.cz
    balzám by mi největší radost udělal malinový, zrovna používám jeden od Labella a malina je prostě nejlepší! aspoň mi to trochu připomene léto, když už je venku taková zima... podzim mám sice ráda, ale bohužel v Praze je takový ponurý, moc těch barev okolo sebe nemám :( o víkendu bylo sice krásně, jenže jsem ležela s virózou a nemohla nikam vyrazit, tak snad ještě budu mít šanci nasbírat nějaké hezké barevné listy. momentálně sbírám kaštany, které máme v ulici a které nám permanentně buší do auta :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda kaštany a auto, to je nebezpečná kombinace :-), tak snad budeš mít příležitost ve městě pobrodit se listím, nejlépe v parku, ve velkých městech je ten podzim trochu jiný.. to je výhoda našeho mini města - chodím do práce přes park a strašně si to teď užívám, ty barvy a pořád mám chuť sbírat listy :-) a jsem šťastná, když proběhne chodníkem nějaká veverka :-D

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Claire! děkuji moc za taková krásná slova chvály - je to povzbuzující....a vždycky mě potěší stejná krajová příslušnost :-))

      Vymazat
  3. Jéé, Marcelko, to jsem ráda, i to udělalo takovou radost, že se o ní i dělíš. Já si s Tebou zase moc ráda zasoutěžím, i když bych možná měla nechat šanci jiným... Hmm, ne, nedá mi to, soutěžím už jen proto, že chci moc vyzkoušet tvůj home made balzámek. Malinový nejlépe. Přidávám odkaz na Skácela online, ale lepší je ho mít v knize, to je jasná věc: http://www.rotrekl.cz/s_skacel.htm. Tak ať nám ten podzim pěkně poeticky pokračuje ;).
    svetpodleeveliny@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evelínko, hned ten podzim bude se Skácelem lepší :-) sice melancholický, ale to já ráda !-) ladí mi to krásně k tomuhle období stejně jako hudba od Priessnitz....

      Vymazat
  4. Krásné balíčky eM :) moc se mi líbí jak všechno vždycky něčím zkrášlíš, např. teď ty podzimní listy... máš pro to cit a hlavně nápad, fakt pěkné... a mezi balíčky se teda nemůžu rozhodnout, oba vypadají senzačně, ale když se rozhodnout musím, tak zkusím č.2, stejně těžké rozhodování mám i u příchutě balzámu :D (ale tak když jsem předtím zvolila 2, tak teď zas 1, tedy malina)
    katka.sk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Gleys! Jsem moc ráda, že se Ti balíčky i aranžování líbí, to mě moc těší :-)), děkuji za milou chválu!

      Vymazat
  5. Ahoj jsem moc ráda, že jsem na tvůj blog narazila, jen mě mrzí, že jsem ho neobjevila dříve, abych stihla přečíst všechny tvé senzační články a shlédnout nádherné fotografie, kterými se tak ráda kochám. Nejhezčí jsou kočičáci a podzim :) Občas mi přijde, že máš tak perfektní život až ti závidím. Moc mě baví číst tvé články, je to zvláštní, ale nějak mě vnitřně uklidňují :)

    Sleduji tě přes GFC i přes facebook. A moc bych si přála vyzkoušet tvůj vanilkový balzámek :)
    bilkovasabina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lady eS, jsem moc ráda, že sis ke mě našla cestu a hlavně, že se Ti tady líbí....Děkuji za moc krásná slova :-)....On ten můj život zas tak dokonalý není, ale ten blogový určitě ano !-D. Nejdůležitější je pro mě to, že Tobě i ostatním dává blog to co mě, pocit pohody - to je pro mě největší odměna a motor! I když život jsou nedokonalosti a starosti, tak jsem moc ráda, že tady máme takové hezké místečko. Díky moc!

      Vymazat
  6. Sleduju, ale to asi víš. :) Dokonce sleduju s radostí, těším se na každý nový článek a pak se vždycky zakousnu a čtu... Baví mě hlavně to, že Tvůj blog má osobnost, není to jen jeden z mnoha, je to PAN blog Paní blogerky. :)
    Navíc tu máš krásné fotky a miluješ knihy a kočičáky... To to tu ani nemůžu nemít ráda. :)
    Vybrala bych si balíček č. 2, protože tenhle odstín rtěnky od GS bych ráda zkusila. :) A stín též. Balzám by se mi líbil malinový.

    Jé, miluju Skácela. Budu se muset zase zanořit do nějaké jeho sbírky. :)
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An jsi zlatá, díky za tak krásný komentář, tolik chvály pro mě jéé, to je pro mě silný motor k další práci na blogu :-))..Jsem strašně ráda, že na Tebe můj blog tak působí - a že se Ti líbí témata i fotky...Tak ať si s panem Skácelem užijeme hezký podzim až budou dny krátké...:-)

      Vymazat
  7. Krásná soutěž s krásnou básní :) Na základce jsem si vybrala Skácela k recitaci, a i když byla tenkrát povinná a všichni remcali, já si básničku o myších a kočkách naprosto užila a pamatuji si jí dodnes. Jaká to nostalgie, se tu o autorovi dočíst :)
    Sleduji Tě ráda a moc mě baví co se tady pokaždé dozvím. Nejprve jsem přečetla celou řadu článků o fujtajblech v kosmetice a tak se mi líbil styl psaní, že už jsem se odtud nechtěla odtrhnout. Jen tak dál a gratuluji k pohádkovým statistikám, určitě si to stoprocentně zasloužíš :)
    Jinak z giveaway, kdyby se na mě usmálo štěstí, bych si ráda odnesla balíček č. 1 protože ten lak má naprosto dokonalou barvu, žádný pískový ještě nemám a ten stín je prostě kouzelný, jako pro panenku! :) Ale nejvíc bych se v případě výhry jistě těšila na homemade balzámek na rty. Z představy malinového se mi doslova sbíhají sliny! :D
    valentine.chicken@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se přiznám, že jsem sice pana Skácela zaregistrovala ve škole, ale tam to má všechno nádech povinnosti a tak jsem si našla ke spoustě autorů cestu až později - báseň o kočkách a myších - tu si musím přečíst! :-)). Děkuji Nikol za krásná slova chvály a jsem ráda, že se Ti líbí můj styl i rubriky - to je velká motivace pro blogerku :-)) a radost číst taková slova.

      Vymazat
  8. Milá eM, už jsem zase trochu v provozu - tedy časově, naopak se o mě opět pokouší nějaký bacil...
    Jak už napsal někdo přede mnou, Tvoje články opravdu uklidňují a vnášejí do života takovou nějakou pohodu. Já si totiž tak představuju, že máš prima život s pohodovou rodinkou a kočičákama, a všechna ta pohoda přímo září ze všech Tvých článků. Za to moc děkuju, protože já jsem starý stresér, a tohle přesně občas potřebuju. :)
    Přiznám se, že balíčky asi nejsou pro mě to pravé, protože nehty si nelakuju a pusu nemaluju (ale: začít používat rtěnku je mé podzimní předsevzetí a pilně na něm pracuju!). Ale kdyby se na mě náhodou usmálo štěstí, třeba mě to naopak nakopne a konečně si dám i ty drápky dopořádku, protože ty laky vypadají nádherně! :) Tak v takovém případě bych pak prosila ten balíček, který je spíše ve studeném odstínu vhodném pro bledou modrookou blondýnku. :)
    A balzámek vanilkový... :)
    lucihani(at)gmail.com
    Krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Luci, tak doufám, že bacily nezvítězí! Teď je toho tolik, že je opravdu umění jim odolat, doma řeším to samé....
      Tak to mě strašně těší, že i pro Tebe je můj blog pohodový a klidný...já sama jsem tak trochu introvertní melancholik, ale přesto se snažím se vidět život pořád pozitivně, a vytvořit tady kousek hezkého virtuálního prostoru....ale sama nedokážu posoudit jaké to mé psaní vlastně je a když čtu, že dokáže předat něco hezkého, tak jsem prostě šťastná blogerka, že se mi to daří :-D Děkuji Ti mnohokrát, moc si toho vážím. No já jsem si říkala, že asi to pro Tebe nebude to pravé, že bys spíš ocenila BBboxík, ale třeba zrovna na Tebe to štěstí mrkne a bude to výzva i znamení :-DD

      Vymazat
  9. Tvůj blog je mezi mými pěti neoblíbenějšími (dále Nikol, tuttobene, Vivi, Téra). Tak nějak začínám přecházet spíše na přírodní kosmetiku jen díky tobě. Poslední dobou jsem si nakoupila několik příjemných věciček. Začínám tomu trochu rozumět. Bohužel o ní neumím tak skvěle, fundovaně a zábavně psát. Neumím napsat než to, že jsem spokojená a vždy si na tebe při nanášení vzpomenu. Dále se mi moc líbí tvé fotografie. Závidím, že umíš ovládat foťák a zachytit krásu kolem sebe. Moc děkuji za všechny rady. Tolik mi pomohly při nakupování.

    Skvělé dárečkování a za mne malinová :-) a č. 2.

    fx80010@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, to je mi ctí!! Je to velmi vzájemné! :-) Jsem moc ráda, když mi píšeš, že Ti moje rady a mudrování jsou k užitku, to mě moc těší!! Je to pro mě motivace....Díky moc za krásná slova!

      Vymazat
  10. Hohoho! Tady se něco rozdává? To nesmím chybět! :D Jelikož mám hlad a spěchám, nesložím ti báseň (to totiž někdy umím, heč), ale pošlu ti odkaz na jednu moc povedenou. :) http://erlit.sweb.cz/smil/smil.htm

    Jinak kdyby se náááhodou poštěstilo, prosila bych ten 1. balíček a příchuť nechám na tobě. Můj mail znáš. :) Hezký den přeju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó Anno Ty jsi ďáblice :-DD....ta báseň, i když nebyla od Tebe byla teda skvělá, řehtala jsem se u toho jak kobyla :-), on ten pan Vrchlický se nezdá !-)))

      Vymazat
  11. Miluji Tvé podzimní fotky. Dokonalé. Zvlášť minulý článek byl rájem. (A ano, podzim je moje nejoblíbenější období :) )
    Oba balíčky jsou krásné, nebudu se tedy rozhodovat jaký z nich, z obou bych byla nadšená. Jiná volba je jasná-vanilka! :)
    Měj krásný den plný úsměvných momentů.
    zuzlik.zuzla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Zuzko, děkuji za slova chvály, moc mě těší, že se Ti líbí moje fotky - jsem ráda, že jsem je nafotila :-)). Přeji Ti ten nejhezčí podzimek :-)

      Vymazat
  12. hmm, ten prvy balicek by urcite potesil a malinovy balzam prosiiiiim :-) Ale nie... Ak by sa na mna usmialo stastie tak budem rada a ak nie tak prajem vyhercovi a aj tebe peknu nostalgicku jesen a chut do tvorenia (pre mna je jesen presne tym casom, kedy ma chyta kreativita)
    mojetvojenase3@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to tak na podzim je, člověk se zklidní, je více doma a je dost času na tvoření..během dlouhých večerů....Přeji Ti taky moc hezký podzimek, ať se Ti vše daří :-D

      Vymazat
  13. tiež som 30+ a mam dve deti a tvoj blog mi je velmi blízky,som rada,že som ho našla , sledujem ťa cez GFC a ak by sa na mna usmialo štastie tak ,rada vyskušam malinový balzam
    henulka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Henrieto, jsem moc ráda, že sis našla cestu na můj blog a že tady nacházíš něco pro sebe. Díky! :-D

      Vymazat
  14. Sleduji přes GFC :)
    Balíčky jsou oba nádherné, nejvíc mě lákají ty rtěnky se přiznám :D Jsem doslova rtěnkový maniak :) Nakonec asi ten 2. :) a balzámek nejlépe malinový, mňam :)
    zuzana.neuvirthova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Zuzko, jsem ráda, že se balíčky líbí :-)

      Vymazat
  15. Milá eM, gratuluji Ti ke krásným číslům :-) Určitě budou jenom narůstat, Tvůj blog je moc sympatický, vždycky se tu cítím příjemně a na Tvé články se těším. A dárečkování se ráda zúčastním, připravila jsi to krásně. Hlavně se mi líbí, že je to takové osobní, ten list vypadá moc hezky. A homemade balzám na rty bych vyzkoušela s velkou radostí, hlavně ten malinový :-)
    A můj email je jana.cvrkalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Jani, moc děkuji za slova chvály a vždycky milé komentáře! Těší mě, že se tady cítíš hezky a třeba si sem ráda odskočíš od svých povinností..Ať máš krásný den!

      Vymazat
  16. Moje milá eM, to je od tebe moc milé takhle nám zpříjemnit podzimní šedivé dny, jsi prostě báječná :-) Já ti můžu napsat jen samé pozitivní věci - jsi prostě úžasná a skvělá. Já teď neprožívám moc fajn období a tvé články mě vždy tak hezky navnadí :-) Tak nějak se hezky uklidním a přistihnu se, jak se usmívám :-) A za to ti aptří veliké děkuju!

    evelinsbook@gmail.com

    PS: Malinový by byl fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evelínko! Takový krásný komentář - děkuji moc :-)) Moc mě mrzí, že Ti zrovna teď není úplně nejlépe, bohužel občas se to stává, jednou je člověk nahoře a jednou dole, neboj znám to taky moc dobře, ale tady se snažím vytvořit pozitivní prostor, takový lepší svět :-)) a je pro mě největší odměnou, když mi napíšeš, že i když Ti není dobře, tak Tě moje články naladí a třeba i rozesmějí. Já děkuji! Ať se máš co nejlépe a brzy všechno nedobré přejde!!!

      Vymazat
  17. Jee♥ skvělá soutěž!:) oba balíčky vypadají úžasně! mám docela chuť na podzim zkoušet fialovou a další tmavší barvy, tak se tedy přikláním k prvnímu!:) sleduji na bloglovin a koukám, že na facebooku ještě ne, tak to musím napravit!:) Dávám like přes svůj osobní profil(petra lorencová) ;) a balzám mě láká vanilkový! Můj Mail: petralorietta@gmail.com! Báseň je moc krásná! Na dílo Skácela jsem narazila před několika lety během příprav na maturitu a musím říct, že je to jedna z mála "školních" věcí, ke kterým se opravdu ráda vracím!:) Měj se krásně!♥

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Petro, děkuji za chválu a za Tvou přízeň :-) Jsem ráda, že se Ti báseň taky líbí! Tak hezký podzim i Tobě!

      Vymazat
  18. Ahoj eM, je skvělé, že máš z blogování radost a od čtenářů super zpětnou vazbu. Gratuluju ke krásnému blogu a doufám, že tady budeš s námi ještě hooodně douho:D Krásné dárky jsi pro nás připravila a ikdyž Rosu satinatu doma mám, nemůžu odolat domácímu balzámu, laku a novým stínům od GS!
    jen pro pořádek:D tuttobene.cz@gamil.com
    PS: přidám sek vanilkovému táboru:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá tutto! Díky díky za moc milá slova a gratulaci!!! Budu se snažit vytrvat, co to půjde :-) a to hlavně díky Vám a krásné odezvě! Vím, že jsme se na Rose shodly, takže kdyby okultní vědy vybraly Tebe vyberu Ti jiný odstín !-)) ááá vanilková tutto - souhlasím s Tvou volbou :-) Měj se krásně!

      Vymazat
  19. eM, nejenže nám děláš radost a posíláš pozitivní energii přes fotky a milá slova, ale ještě nás chceš i obdarovat? si tak říkám, jestli bysme neměly spíš my poslat dárečky Tobě, že se o nás tak hezky staráš :) vždy se sem chodím pokochat a zvednout náladu, což se daří a odcházím s úsměvem na rtech ;) pozdravuji Shellyho a přeji krásný den!

    a balzám na rty jedině malinový! do lesa naprosto ideální ;)

    zapiskyprolisku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Lištičko díky za tak krásný bezprostřední komentář, moc mě potěšil i pobavil :-D. Moc mě těší, že sem chodíš ráda a že i odcházíš potěšená - to je pro mě největší odměna. Shelly taky moc zdraví :-) Krásný den do lesíčka!!

      Vymazat
  20. Teda, ty jsi ale zlatá!
    Já už ani nevím, co říct, abych jen neopakovala to, co už taky bylo řečeno... Tak mám pro Tebe něco malinkého - omlouvám se, že je to jak od dítěte, ale jinak to neumím :)) (A taky se omlouvám, že je to jenom přes půlku prostoru, mám k dispozici jenom na malý netbook a neviděla jsem na tu druhou půlku, chicht :) - http://www.sketchtoy.com/52358083

    Jinak s balzámkem (který bych si přála z celého balíčku nejvíc!!) bych se nechala překvapit :)

    svetpodles@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi zlatá jsi Ty!!! Naprosto jsi mě dostala a hlavně dojala tím krásným vzkazem - moc děkuji, to je tak krásné, nikdy jsem nic takového neviděla a strašně mě těší, že sis udělala čas na něco takového pro mě :-DD...má to právě své kouzlo, když píšeš, že je to jak od dítěte - to je na tom to hezké!!!!! Ať máš překrásný podzim!!!

      Vymazat
  21. Ahoj eM, přidávám se k zástupu gratulantů k nárůstu počtu čtenářů. Tvůj blog čtu ráda, takže doufám, že Tě bude psaní a focení ještě dlouho bavit. Co se týká balíčků, oba jsou krásné, ale více by mi asi seděl ten druhý. Gabriellu jsem používala jako malá parádnice, takže ráda vyzkouším, kam se značka posunula. A příchuť balzámku bych volila malinu, miluju je!
    Sleduji Tě přes Bloglovin, email je jitka.cvejnova [at] gmail.com.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jitko, díky moc za gratulace a jsem ráda, že se Ti můj blog líbí a chodíš sem ráda - je to pro mě velká motivace :-) Hezký den!

      Vymazat
  22. No, chtěla jsem odolat, páč mám kosmetiky, že bych tím mohla zásobovat střední vesnici.. ale domácí balzám Tebou stvořený?? To odolati nelze.. podlehla jsem pokušení, má milá eM, takže gratuluji ke krásným číslům a přidávám se k malinychtivým a protože jsi jednička, vybírám jedničku! :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejmilejší Enko, díky opět za milý komentář, který mě vždycky potěší i pobaví....střední vesnice :-DD, ano taky si často připadám, že nosím dříví do lesa !-)..a stejně zas na to dřevo jdu...Děkuji za tu jedničku, je mi ctí! :-) Měj se moc krásně!

      Vymazat
  23. konečne niekto,kto nenadáva na jeseň,ale vie oceniť jej farebnosť a atmosféru.krásne foto.
    driecnaslecna@gmail.com
    balzam za mňa malinový.balíček č2

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší Slečno, že se Ti líbí moje podzimní foto, tohle období je tak bohaté na barvy, že to prostě nejde odolat :-) Hezký podzim!

      Vymazat
  24. Tak to tedy velká gratulace! Být nominována to potěší každou blogerku ať má blog o čemkoli, a ta návštěvnost taky neníé k zahození! Koukám že už si ty Rimelky zaregistrovala, já se na ně ptala, ale tam kde zrovna nemají. Takž DMko to jistí. Zajímaly by mne ty světlé odstíny.....no pokud by se usmálo na mne štěstí tak ten jedničkový balíček by asi byl moje barevnost ;-)
    Mejla už máš, nebo ho chceš znovu? Hezký zbytek týdne a pěkný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy díky moc!! Já docela čekala že ty Rimmelky budou vyzobané, jako předtím Starsky, ale nebylo to ani tak hrozné kupodivu, byl výběr...ale zase jak kde. Já je kupovala v Tetě, ale určitě budou i v dm....Mail psát samozřejmě nemusíš !-) Tobě taky krásné dny přeji!!!

      Vymazat
  25. jsem na tvém blogu nováčkem, ale už teď se mi to tady pozdává :) gratuluji k návštěvnosti, to musí pořádně zahřát u srdce! tato giveaway je moc super, vítězí u mě balíček číslo jedna a ten balzám bych asi vanilkový, když je ta zima :D podzim mám ráda jako ty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zase jsem zapomněla na email, ach jo :D barka.v@seznam.cz

      Vymazat
  26. Jej krásne balíčky :) gratulujem k sledovanosti, poteší každú blogerku :))

    dawnielicious.blogspot.sk

    - Druhý balíček
    - Vanilka
    - d.a.w.n.n.i.e.licious@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Moc ráda se zúčastním (hlavně mě lákají ty domácí balzámy). Ideálně druhý balíček, balzám by mi byl jedno! Mail porubacka@seznam.cz . Veronika

    OdpovědětVymazat
  28. Hmmm, tak to je soutěž pro mě! :) už jsem u tebe sice jednou vyhrála, ale moooc si držím palce, protože tohle chci, chci a chci :)

    Příchutě mě lákají vanilka a malina.

    Zastoupilova.K@seznam.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate