pátek 1. listopadu 2013

Velká swapovací akce aneb Tuttobox

Krásný pátek Vám přeji milí čtenáři,

a dnes to bude velký pátek swapovací - takže pátek svátek :-).
Už jste určitě zaregistrovali, že jsme s Mitsuuko založily takovou osobní swapovací tradici, která se bude občas opakovat (a že to je fakt vždycky svátek). 
No ale dneska tady mám pro Vás swapík, který jsem spáchala s jinou skvělou blogerskou kolegyní a kamarádkou tuttobene. 
S tutto už jsme spáchaly pro Vás nejeden společný článek a tak jsme tuto spolupráci logicky dovršily dvěmi věcmi - tímto swapíkem dekorativní kosmetiky a společným setkáním. 
Obojí se vydařilo fantasticky, tak proč o tom nenapsat výživný článek. 
Dnes si tedy můžete u mě a zároveň u tuttobene přečíst o naší swap-akci.
O tom, jak si blogerky umí navzájem dělat radost. 
A Vy čtenáři z toho budete mít také spoustu užitku neb Vás tímto čeká spousta recenzí dekorativní kosmetiky, které jsme ve svých balíčcích našly.
A tak nás to baví, že co se týče dekorativky, určitě tuto akce zase někdy zopákneme :-).

Takže vzhůru na S.W.A.P. čeká Vás dokonalý TUTTOBOX!!!

To mi tak jednoho dne doručila pošta očekávaný balíček.


Né, nevyskočil z něho nový kocourek, to jen náš Shelly okupoval prázdnou krabici a byl strašně zvědavý, co jsem dostala (co kdyby tam bylo něco dobrého i pro něho :-)


V krabici se ukrývala další krabička - zlatá krabička tuttobox s krásným dlouhým tuttodopisem - ručně psaným!!!!!! 
To bych Vám přála vidět, takový rukopis jako má tutto už se jen tak nevidí. Kam se na ni hrabu já, které začne trnout ruka už v půlce krátkého dopisku...(ale i ona mi přiznala, že byly určité oběti fyzického rázu při psaní :-). 
Dopis se četl krásně, popsala mi do detailu obsah balíčku a jak co zamýšlela.

Už ty tři sáčky napovídaly, že tuttobox bude plný pokladů a tak 
už už honem rozbalovat!
Moje dcery samozřejmě byly této události přítomny a horečnatě očekávaly, co skrývají sáčky, se mnou.


A tady to je velký poklad z tuttoboxu. No řekněte mi, která žena by tohle neuvítala s vískotem, nadšením a až dětskou radostí - já jsem óchala a áchala ještě na druhý den a nevěřila jsem vlastním očím, že jsem byla tak moc hodná a Ježíšek mi přinesl předčasně dárečky :-)

Tak si to trošku rozeberem.
To, že je tuttobene na voňavky to všichni víte. Přiznávám, že díky jejím poetickým popisům vůní (které si čtu jako pohádku), jsem propadla tomu tajemnému světu krásných flakonků plných voňavých ingrediencí.
Vždycky jsem měla za to, že jako správná velká holka si mám najít tu jednu jedinou vůni a s tou žít až do konce života. Je neskutečné, jak propadáme těmto iluzím jak na poli kosmetickém tak i životním :-). Není to jednoduchá věc najít toho pravého na celý život - muže možná najdete, ale parfém? Jeden? Nemožné.
Aspoň od této doby, co jsem poznala tutto se mi to nemožné zdá, protože zjišťuju, že najednou miluju několik vůní najednou a každá je jiná, každá mi dodává jinou náladu - pochopila jsem, že je to jako si každý den vybírat oblečení na sebe :-)
 Tutto má vytříbený vkus a už mě nadchla pro nejednu vůni.



A ani v tuttoboxu nemohly chybět nádherné vzorečky a miniaturka. Balíček celý tak krásně voněl.
Samozřejmě jsme si vůně s holkama rozdělily. Je především zaujala Rihanna a další.


A co jsem si pro svůj nosík vybrala já? 
Jen žasnu, jak mě má tutto přečtenou, je to prostě kouzelnice s vůněmi, to mi nikdo nevymluví. Napsala mi, že mi posílá potenciálního favorita pro eM Bulgari zelený čaj.
Ach, to je zase on - moje nová láska - přesně vůně pro mě na denní nošení, jemná ale žádná tuctovka, svěží ale přece nasládle ženská :-).
Velmi mě taky zaujala Ungaro - to je intenzivní, nerozpakuju se říct, sexy vůně, ale přesto rafinovaná - už to vidím, jak s ní někde vyrazím večer, když budu chtít zapůsobit na svého (jediného) muže :-)
A ta rozkošná miniaturka? Si Lolita od Lolita Lempicka. To je tak neuchopitelná vůně, že jsem z ní vedle jak ta jedle, během dne se totiž na moji kůži mění, dokáže být jemná i intenzivní, žasnu. 
A to balení je prostě překrásné!!
No a někde mi utekly z fotky ty arménské kouzelné papírky, na které jsem strašně zvědavá a těším se, až je jednou vyzkoužím. :-)


V tuttoboxu nechyběly ani láčky. Moje oblíbené GS!!!! 
Stars Vampire jsem nakonec darovala starší dceři, protože ji neskutečně slušel, narozdíl ode mě, ale je to pískáček jak vyšitý jen bez glitrů.
Za to jsem se zamilovala do toho tmavého krasavce s číslem 154.


Jak to proboha ta tutto věděla, že sháním zrovna takovýto podobný odstín?? Zrovna jsem o něm se Suzi vedla dialog, u kterých značek by se dalo něco podobné Rimmelu čokoládová fontána splašit a ejhle
nakonec ho mám doma. Vyvádí na sluníčku neskutečné divy, bohužel fotka zdaleka nedosahuje kvalit laku a nezobrazuje ho věrně. Má jemný shimmer a je to barva namíchaná snad z vína, čokolády a kapky fialové a hupslo tam i pár slunečních paprsků...

Přiznám se, že jsem ale chvíli bojovala s nanášením, protože tento lak má typický štíhlý štěteček a já už jsem rozmazlená těmi širokými, kterými mám nalakováno jedním tahem.
Ale troška grifu a umu a ono to šlo nakonec hezky.

A kochám se a óchám....
PS: Doufám, že sis ho tuttobene koupila i pro sebe,
 je prostě božský!!


Tak a popojedem. Mám tady spoustu dobrůtek pro oči. 
Třeba řasenku Collistar Infinito.
Recenze zvlášť bude i u mě a u tutto jste už jí číst mohli. 
Prozradím jen, že jsem se opět zamilovala a silně konkuruje mé velmi oblíbené Clinique High Impact :-).
Paletka Catrice NUDE teďka dost frčí a já jsem ráda, že ji můžu takto vyzkoušet, i když nejsem moc paletková.
Ale už jsem si své oblíbené odstíny i na této paletě našla. 
Nový odstín Color Tattoo Eternal Gold, zatím jsem nezkoušela - na můj ortel teprve čeká, ale jsem moc zvědavá na ten odstín, jinak mě myslím překvapit moc nemůže, ale tuším správně, že se bude právě dát kombinovat s některým odstínem z Catrice paletky.
Alverde perleťová tužka na očka, o té dnes ještě bude řeč.
A to největší překvapení ze všech v tuttoboxu na mě čekalo v podobě překrásného náhrdelníku. Teda přiznám se, že jsem se zastyděla. Protože jsem ho zahlédla jednou v tuttoslevách a strašně se mi zalíbil, ale když jsem něco podobného sháněla, nic už nebylo k mání a já si na svém ukecaném blogu posteskla.
Tutto si to přečetla a poslala mi náhrdelník s tím, že ho stejně moc nenosí. No, nedali byste jí pusu?
Strašně mě tímto dojala, fakt!






Jsme s holkama tak u balíčku vyváděly, že to přilákalo i našeho barda kocouřího, ale když zjistil, že na menu jsou jenom holčičí tretky, 
nechal se zvěčnit a šel zase spát :-)

A teď tady máme nějaké ty specialitky na ksichtíček. 
S holkama jsme byly u vytržení z malinkatých kuliček Meteoritek od Guerlainu v pidi kelímečku - tááák rozkošné. 
Kelímek od Sephory ukrývá make-up od Bourjois health mix odstín Vanilla, na který se chystám v nejbližších dnech a tímto otevírám další kapitolu v make-upování eM :-)
A tušíte správně, to krásné balení se zrcátkem je to osudové BB Bourjois, které si eM tak přála a psala o nich ve svých BB článcích.
Strašně mě mrzelo, že ačkoliv jsem četla na cosdna, že ve složení není žádný silikon a díky tomu po něm mé srdce prahlo, na balení tohoto už se silikony objevují - se v tom vyznejte.
Tutto si ho koupila a nesednul jí, čímž mě to ještě více mrzelo.
 Takže ho mám teď vlastně za trest :-D.
 Nééé, vyzkouším na vlastní kůži a podám Vám podrobný referát. 
Ale to balení se fakt povedlo.


A dokonce i madame Estee Lauder přišla na swapovací akci. 
O této věcičce jsem už psala v úterý ve svém testovacím článku Advanced Night Repair sérum inovované Synchonized Recovery Complex. 
To je název co? 
Takové mají jen šlechtičny. A toto je šlechtična mezi séry. 
Mám vyzkoušeno a určitě si zase na ni někdy budu brousit drápky.
Chemka nechemka :)


A když dekorativka a když s tutto, tak rtěnečka prostě nesmí chybět. Tutto mi vybrala krásnou přírodní Alverde. Odstín přesně dle mého gusta - ani moc ani málo červená. Krása.



Na to, že jsem přírodomil moc přírodní dekorativky nemám, no. 
A tahle rtěnka mě moc baví. 
Na rty se přimkne okamžitě, pigmentu má na rozdávání, ale nevysušuje (pozor, když jsem aplikovala na vysušené rty tak samozřejmě vytvořila šupinky, ale to byla moje chyba). 
Na rtech pak začne příjemně hřát, jak se tělesným teplem rozvíjejí ty pečující máslové složky, velmi příjemná věc a má i velmi dobrou výdrž, opravdu solidní, pokud jen piju, tak mi vydrží krásně...a výdrž a péče, to je oč tu běží.


Odstín 10 Sonnen Explosion
 - kdo by odolal sluneční explozi zvlášť teď o zimním čase :-)

 
Mí noví Alverdí miláčci z tuttoboxu: Přírodní rtěnka a skvělá kajalová tužka na očička 07 Pearly White.
O tužce jsem četla u tutto a velmi mě zaujala, ale nějak jsem pak na to v běhu času zapomněla a jsem moc ráda, že si nakonec ke mě cestičku přece jen našla. Moc ji oceňuji právě v těchto časech, protože se mi dost často stává, že mám oči jako králík, ať vinou nemoci, zírání do monitoru či únavy. Když touhle kouzelnou pastelkou udělám vnitřní spodní linku, tak okamžitě projasní pohled a králíkovská červeň mizí.

Tak a zazvonil zvonec a swapíku je konec. 
Ale ne úplně, protože ještě jsem dnes nerozebrala detailně spousty věciček, tak se můžete těšit na recenze příště.

Tak jak se Vám ta pohádka páteční sváteční dneska líbila. 
Já myslím, že to je hrozně fajn, když si lidi chtějí dělat radost a nejen na vánoce a tak, ale prostě proto, že mají stejný zájmy, jsou si sympatičtí a prostě JEN TAK. Povídejte mi o nějaké rivalitě mezi blogerkami, to já neznám v takové skupině se nenacházím. 
Potkávám jen spoustu skvělých a inteligentních holek.

Děkuji moc tuttobene za tuto nádhernou akci a díky Vám všem, 
že jste tady se mnou!!!
Krásný víkend (bez bacilů pokud možno) Vám přeje eM.



32 komentářů:

  1. Wow to je těžká nálož krásných věciček :))
    Nejlepší je miniaturka parfému, ta je vážně rozkošná :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Nikolko díky! Ta miniaturka je opravdu povedená hezky po francouzsku se šátečkem kolem krku. Takovéhle holčičí tretky udělají radost vždycky :-)

      Vymazat
  2. Tyjo, to je nádhera! Předčasné vánoce :o)) Hlavně se eM nezamiluj do toho žlutého Aliena, protože to se stalo mě a když jsem si ho chtěla koupit, zjistila jsem, že je to limitka z roku 2011 až unikde není :o( tak jsem si nakonec koupila dvacet těch minitestříků, aspoň mám kabelkové balení :o) co si o mě mysleli v tom eshopu netuším... asi, že jsem úchyl na vzorky a poslali mi dalších deset různých :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Enko, tak proč slavit vánoce jen jednou do roka, dyť je to škoda, né !-). Tak Aliena sbalily holky, tak to jsem ani nestihla pořádně zaregistrovat. Ale už žhavím dráty, kaj splašit toho Bulgariho :-), asi nebudu toužit po nedostupné Chanelce, když je tady zástup dalších nápadníků. Ty jsi dobrá, že jsi vykoupila ty testříky :-), to je úplně v poho, já nedávno taky nakoupila několik různých vzorků k dárku pro kámošku a připadala jsem si jak nějaký sysel vzorkový :-))

      Vymazat
  3. prostě wow (jako Nikol výše:D), našla jsi v boxáku opravdu nádherné věci:) taky si trochu pohrávám s myšlenkou, že bych si našla nějakou parťačku, na výměnný blogerský vánoční dárek třeba:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Luci, určitě myšlenku zrealizuj, je to zábava a překvápko v jednom a vánoce jsou vždycky dobrá příležitost na tyhle akce :-)
      Tak ať Tě to baví!

      Vymazat
  4. Krásné věcičky! Kochám se. Mně se samozřejmě líbí červený lak, rtěnka a tu tužku mám a je báječná! Nedám na ni dopustit. To EL serum bych měla získat s předplatným Marie Claire. No prostě jsem neodolala. "Hrozný," jak mne ty blogy ovlivňují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Marti! Taky jsi spokojená s tužkou? to je super :-). Lak Vampire by Ti určitě slušel, jestli ještě nemáš :) a rtěnka je fajn.
      Ó tak Ty jsi neodolala, nic si z toho nedělej, já strašně uvažovala nad tím sérem a určitě to je fajn "kup" za tu cenu nikde to sérum nedávají a jako bonus máš časopis :-)

      Vymazat
  5. Prosím, swapuj se mnou taky a pošli mi toho kočičáka z první fotky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Anno, tak si swapnem :-D....no jo on ten Shelly je rozkošňák darebák, nejedno srdce obměkčil :)

      Vymazat
    2. Akorát nevím, co bych ti poslala já. Holuba, co mi každé ráno v 6 vydává na parapetu nechutné zvuky, asi nechceš, že? :D

      Vymazat
    3. Ty máš osobního holuba? To mě budí můj mobil a Apocalyptica :-))

      Vymazat
  6. Krásné věci, člověk by se na to vydržel i jen tak dívat, že? :) Rtěnka má krásný odstín, asi se po ní taky mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš Anno, že jsem si ten pokládek chodila očumovat, než jsem ho definitivně rozdělila do koupelny a tak :-)....
      Rtěnka mě fakt příjemně překvapila :)

      Vymazat
  7. Achjo, to je taková krása! :) Hned jdu omrknout do DM rtěnky Alverde, líbí se mi tvůj odstín a musím přiznat, že je většinou ignoruju, neb se mi nelíbí obal, jsem fouňa :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabi, já jsem fouňa taky neboj - to je má první Alverde a ještě ji dostanu od někoho jiného. Mě ty odstíny totiž moc nebraly, a neměla jsem nějak zatím chuť je studovat - ten zelený obal se celkem dá :-), třeba moje milované Salvetky mají strašně aušusácký obal, ale obsah je super :-)

      Vymazat
  8. rtěnku od Alverde mám zatím jen jednu (koupila jsem ji ve výprodeji, jinak bych ke stojanu taky nešla) a příjemně mě překvapila :) ono asi nebude od věci se kolikrát povznést nad designový obal a zabrousit i v "obyčejných" vodách ;) jenže známe se, že ... ;)

    balíček je moc krásný, fakt se tutto povedl! je super, že se máte tak přečtené a víte, co tu druhou potěší :) já pořád omrkávám ten náhrdelník - je nádherný! na tretky mě užije, navíc tento určitě krásně rozsvítí jakýkoliv obleček (slovo outfit nemám ráda)! no prostě budeš kočka největší!

    a fotka Sehllyho, jak sedí v krabici! :D on je prostě miláček!

    taky přeju krásný víkend a těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lištičko pravdu díš, někdy fakt ty obaly odrazujou, mě třeba i u Hádka :-), ale obsah je kolikrát fakt výborný...no jo - známe se !-D
      Náhrdelník jsem právě takový sháněla, ani moc ani málo, kupodivu jich je všude plno, ale ne takový který by mě hned tak zaujal...obleček hned vypadá o pár levelu hore. Díky!!! :-))
      Užij si krásný týden v lese!!! Shelly zdraví do lesíčka

      Vymazat
  9. Naozaj krasne ste sa navzajom potesili dievcata, uzasne vecicky! Verim, ze ste mali velku radost z predcasnych Vianoc. Shelly sa nezaprie, ktora macka by odmietla krabicu ;-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda Juli, že se Ti líbí boxíky :-)...Shelly je vyloženě krabičák, jak nějakou vidí, už je v ní....ale to máš pravdu, všecky kočky je milujou :-)

      Vymazat
  10. Ty jo, to je vážně parádní, brala bych hned vše :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkné! Ta tužka od alverde opravdu drží? Kupovala jsem si zatím z dekorativky černou a hnědou tužku (ani jedna bohužel nevydrží) a tvářenku, která je fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Andreo s tou výdrží je to ošemetnější, třeba já si občas "vrtnu" do oka, něco mi tam spadne a tak a tužku smažu, výdrž určitě není celodenní, ale pro mě příjemná věc - a k tomu přírodní, přímo k oku...Tužky na oči jsou poměrně fajn od Rimmel, ale celý den mi drží jenom Clinique, ty jsou vynikající....a na tvářenku si dělám od Alverde zálusk :-)

      Vymazat
  12. Nádhera, tohle musí udělat radost každému a láček od GS TI moc a moc sluší. Přeji krásný víkend Marcelko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani díky moc i za přání, tak už víš, jak jsem trávila víkend s Baruškou :-). Láček je super! Hezký týden Hani.

      Vymazat
  13. tak toto je fak tutto nálož :-))) Tuttobenne sa asi nejako napojila na tvoje myšlienky a potajomky sa nám dostala do komunikácie :-) tomu laku sa budem musieť fakt pozrieť na zúbok, lebo je moc moc krásny. inak sa mi veľmi páči aj tá mini voňavečka a náhrdelník. no a kde by chýbal Shelly, že, čo keby sa tam nachádzalo niečo aj pre neho, musí byť predsa pri rozbaľovaní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já koukala a psala jsem Ti, že. To je náhoda, co se jen tak nevidí :-). Určitě jukni na ten lak - u nás je problém, že spoustu krásných odstínů nemůžu sehnat, tak juknu zas v nějakém větším městě..
      Shelly ten nechybí nikde a hlavně né v kuchyni, to je jeho teritorium a hlídá co by snědl komu :-). Náhrdelník vypadá fakt moc krásně k oblečení :-) a ty miniaturky vůní jsou prostě rozkošné

      Vymazat
  14. Milá eM, tak tohle se mi moc líbí. Oba balíčky vypadají krásně, ale stejně nejlepší je Shelly v krabici. Co že ty číči mají ty krabice nejradši :D Ti naši nejradši okupují krabice od bot :D

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Peti, já to taky nechápu, ale každá naše kočka milovala a miluje krabice :-), jo a botníky a boty to teď Shelly miluje nejvíce, hrozně mu voní a válčí s tkaničkama :-).
      Jsem ráda, že se Ti líbí boxíčky! Díky

      Vymazat
  15. Ahoj EM, tak až teď jsem se tu dostala. Mám radost, že se Ti balíček líbil. Lak ti skvěle sluší., vůbec jsem netušila, že tuhle barvu zrovna sháníš, akorát jsem si říkala, že teď podzim by to mohla být trefa do černého. A byla! A jo, ikdyž ho vůbec nepotřebuju, tak stejně do něj jdu:) Je bezva, že si v balíčku našly i něco holky a i kočičák nakonec nepřišel zkrátka:)
    Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj tutto, díky - láček je opravdu chuťovečka na podzim a trefa, jak když vyšije :-)...To víš, že já taky momentálně nepotřebuju vůbec žádné laky, ale zas udělali ty nové GS Stars - mě pěkně naštvali :-)
      Ať máš pěkný týden!

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate