neděle 29. prosince 2013

Nejlepší tvářenka roku podle eM

Moji milí,

hned na začátku se musím omluvit, že moje články nemají běžnou pravidelnost, ale asi jste pochopili, že mě dostaly vánoce :-).
Lépe řečeno dovolená, která je s těmito svátky spojená, posledních pár měsíců bylo tak hektických, že si prostě moje hlava a tělesná schránka vyžádaly odpočinek - nechce se mi myslet, spíš jen odpočívám, debužíruju a malinko doháním ještě resty, které se mi za tu dobu nakupily.

Ale dneska tady mám pro Vás nový článek, ej chuchů - nebudu tady předstírat, že přitom všem lenošení mi blog nechybí, ano chybíte mi.....

Rok se nám nachýlil ke konci a všichni máme tendenci bilancovat 
a co teprve blogerky, které bilancují jak o život :-)...
Mám takový neodbytný pocit, že bych taky měla nějak zčotnout výrobky, které mě letos obzvláště bavily, ale přiznám se, že zatím nemám vůbec promyšlenou formu, jak to provedu...
Ale jestli v mé hitparádě za rok 2013 nebude něco chybět, tak je to tvářenka.
Výrobek, který používám denně a prostě se bez ní neobejdu, 
páč mám diagnózu bledulka :-)
Když si chci udělat extra radost, která nestojí majlant, tak prostě sáhnu po tvářence.
A svou lásku k tvářence, o které bude dnes řeč, jsem teď na vánoce stvrdila už podruhé.

Tramtatadá!!!!!!!!!!!!! 
Nejlepší tvářenkou podle eM je ikona Bourjois!
Jaké překvapení :-D.


Já prostě nepotřebuju tvářenku ve tvaru srdce, nepotřebuji tvářenku od pana Narse ani od Benefitu atd. - potřebuji prostě tuto.
Miluju ji a basta a dneska Vám popíšu všechny důvody, proč jsem si na Ježíška koupila znovu druhou tvářenku této značky.
Recenzi na svou první buržoazní dámu 33 Lilas D´or jsem napsala ZDE a dneska to bude spíše taková srovnávačka mých dvou lásek.


Odstín mé nové tvářenky má název 41 Healthy mix....
(Uznávám že, jsem na "zdravý mix" trochu ulítlá, protože používám i make-up sérum stejné řady....)


Pokud se pro tvářenku používá výraz "zdravíčko" - tak to je nejvýstižnější výraz právě pro tuto tvářenku.


Nemělo by samozřejmě valného smyslu kupovat si stejnou tvářenku v podobném odstínu a tak jsem sáhla trošku malinko jinam než obvykle sahám. Většinou mě totiž i jen na pohled lákají především růžové odstíny s modrým podtónem, tato žádný modrý podtón nemá a růžová taky moc není - spíš meruňková? (nevím, v popisech odstínů nejsem moc kovaná :-).
Troufám si ale tvrdit, že tento odstín sluší všem barevným typům.
Je to prostě taková zdravá barva :-).


Na rozdíl od Lilas D´or nemá shimmer, ovšem nečekejte ani u Lilas nějaký lesk jako blesk, ten shimmer na pleti moc neuvidíte, ale pokud zaostříte tak na mé ruce vidět bude..


Healthy mix je také rozdílná svou konzistencí od mé první lásky Lilas - není to taková ta zapečená zapečenka - to znamená, že se dá nabrat mnohem lépe a více na štětec než u Lilas, která je upečená pořádně.
Vlastně mě to napoprvé dost překvapilo, protože jsem zvyklá u Lilas štětcem pořádně přitlačit, abych si barvu nabrala, ale když jsem takhle "hrábla" do Healthy mix, tak se zdravíčko málem leklo až se zaprášilo....Tvářenka samozřejmě nepráší, ale ve srovnání s Lilas, bychom to takto nazvat mohli, ale pouze při hrubém zacházení :-) . Tvářenka se nabírá opravdu lépe, a tím pádem také lépe barví tvářičky, je třeba pěkně rozblendit (úchvatný to "český" výraz) 
nebo-li rozetřít. S barvou se pracuje krásně, skvěle se roztírá do ztracena...
A pokud to budete chtít s barvou přehnat, s touto tvářenkou se Vám to podaří- s Lilas určitě ne...

Vůni mají tyto tvářenky identickou. Je to ta  typická vůně, pro kterou jsem si ji prostě zamilovala a bez které si pomalu neumím představit svou ranní rutinu. Vyznavačky Bourjois jistě pochopí, o čem to tu blábolím :-), protože vůni Vám zprostředkovat nedokážu. Ale kdo neví, ať si zajde do parfumerky a čichne si k tvářence Bourjois :-).

Takže výhody této tvářenky - já myslím, že v přeneseném slova smyslu, tato tvářenka má svých pět Pé.

1P) Krásné odstíny


2P) Dobrá konzistence, neprášivost, pigmentace tak akorát


3P) Krásná vůně

4P) Moc šikovná velikost, skladná, akorát do ručky


5P) Skvělé balení, zrcátko výhodou
        a  především zavírání na magnet je geniální


6P) Cena je velmi velmi dobrá - cca od 220 do 240 Kč

7P) Výdrž je bezkonkurenční - mezi námi buržoustkami
         ji říkáme doživotní tvářenka 
        (viz. fotky - tvářenky po půl roce neubylo)
        Docela jsem zvědavá, kdy se jim dostanu na dno :-)


Schválně: myslím, že když vidíte obě tvářenky otevřené, tak byste na první pohled nepoznali, kterou mám už půl roku a kterou malou chviličku. Pouze podle vrchního obalu, kde je u Lilas už písmo ošoupané můžete rozlišit, že je tato tvářenka služebně starší.

.....prej 5 Pé - jsem jich našla sedm :-)......


Takže, to jsou mé argumenty pro tvářenku roku podle mě.

A jaká je Vaše oblíbená, taky buržoustíte? Kterou jste si letos oblíbily Vy?

P.S.: A malá fotečka na konec jako bonus. 
Když se sejdou dvě kamarádky kosmetické maniačky na kafe a vezmou na to kafe i své tvářenky, tak to vypadá takhle - no není tato svatá trojice krásná :-)....ehm, že bych do třetice všeho dobrého??? 
Uvidíme příští rok !-D


Mějte se krásně a užívejte si volných dní!

43 komentářů:

  1. Ahoj eM, na tom šátečku jim to moc sluší a s kamrádkou Rose Ambré jakbysmet! Teď samozřejmě chci ještě Healthy Mix:DD
    Jak vy to děláte, že nemáte ty nápisy ošoupané. Já se k nim nijak zvlášť macešsky nechovám, ale stejně se ryhcle šoupou. Za to vnitřek, ten drží fest a nemizí, to je skvělé!
    Užívej si své Bourjois radosti!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápis na mé drahé Rose není ošoupán proto, že ji nikam nenosím, už dva roky si hoví na poličce v koupelně :o)
      Ona totiž kupodivu i na mé mastné kůži drží celý den, drahoušek můj růžový :o)

      Vymazat
    2. Ahoj tutto, jsem ráda, že Tvůj komentář nechybí, protože vím, že buržoazním tvářenkám taky neodoláš a vlastně jsem je poprvé viděla u Tebe - takže za mou lásku můžeš i Ty :-D...Tak jsem Tě nalákala na Healthy Mix? O jé :-)....No ta moje Lilas má ty názvy ošoupané, ale je fakt že ji taky nikam nenosím, ale zas je v proutěném košíku a tam se tlačí s jinými produkty, tak se tam asi i dost otírá :-)...Měj se moc hezky!!!

      Vymazat
  2. Marcelka! Nič si z toho nerob, že na teba doľahli Vianoce, je to tak asi u nás všetkých, čo máme rodinu a nedajbože ešte aj chorobu na krku. Pekne ďalej oddychuj a pracuj čo najmenej - ako sa hovorí, práca nie je zajac, neutečie :) (Btw, pozri sa na moju blogovú pravidelnosť - 2 články mesačne, na to sa nechytáš :D) Čo sa týka tváreniek - osobne Bourjois až tak neobľubujem, síce majú krásne farby a roztomilé ňuňu balenie, ale pre mňa sú tvrdé, drsné a zle sa mi s nimi pracuje, navyše sa rýchlo otierajú - ale chápem, že to môže byť mnou a každý má v týchto veciach iné preferencie. Keď ich miluješ, nie je čo riešiť :) A ako inak, musím pochváliť fotky, milujem tvoje fotky, aaach! Prajem krásneho Silvestra, šťastný Nový rok a samozrejme aj celý rok 2014! :)*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó Margitka děkuji za pochopení, já opravdu to volno už tak potřebovala, že jakmile ze mě spadly předvánoční přípravy málem jsem upadla do hibernace :-D...Ale zas Ty si můžeš dovolit mít dva články za měsíc, máš teď jiné radosti a očekávání :-)....Hlavně ať jsi zdravá se svou holčičkou....
      No vidíš i odlišný názor je zajímavý, a jakou máš ráda tvářenku Ty Margi? Jsem strašně ráda, že se Ti líbí moje fotky - děkuji!!! A hlavně přeji krásný nový rok 2014, ať se vše vydaří, ať ji šťastná a zdravá maminka!!!

      Vymazat
  3. :o)) buržoustí maniak zdraví! Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu :o)
    Na dno se jim podle mě nedostaneme nikdy, jak říkáš - doživotní tvářenka.
    Přeji hezký konec roku a odpočívej, co to jde!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý maniaku zdraví Tě Tvoje spolumaniačka :-)...no já jsem fakt na to zvědavá, protože jsem někde četla, že prý se někdo těm tvářenkám na dno dostal - sice nevím po kolika letech....ale zatím mi to spíš připadá jako sci-fi :-D...Užívej si krásně taky konec roku, doufám, že už jsi fit!!!!

      Vymazat
  4. Ta tvá starší se mi líbí víc, tyhle meruňkové "zdravé" odstíny coby čistokrevná Sněhurka moc nemusím. Je to na mně přesně na hraně, kdy už to vypadá divně, ale ta barva ještě vyloženě nekřičí, že je špatně. Tvářenky nenosím, nepoužívám, nemám. Snad časem. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych taky řekla, že i pro mě je ta healthy mix asi maximum, kam jsem schopná v odstínech zajít a vždycky spíš tíhnu k těm a la Lila....upřímně ty swatche, když jsem studovala healthy mix vypadaly každý jinak a na eshopu ten odstín taky vypadal jinak, takže když jsem ji poprvé viděla v reálu, tak jsem se až lekla, co jsem si to koupila :-)), ale ne je to fajn........Jasně tvářenka je často tak trochu navíc, u mě ta potřeba přišla až s věkem...opět :-D

      Vymazat
    2. Když já se čímkoli stejně moc "neozdravím" se svou křídově bílou pletí. Matná, jednotná, téměř mrtvolná pleť mi sedí, protože sexy opálená blondýna ze mě nikdy nebude. :-) Co příroda nadělila, to podporuju. Holt vypadám jako takové ty tmavovlasé gothic modelky. :-) (A těm dobrákům, co mě posílají se opálit, vzkazuju, že bych jim přála ty spáleniny, co získávám pobytem na slunci, sluneční alergii a vůbec po deseti minutách pobytu na slunci vzhled kvalitně vařeného humra. Kamarádi tvrdí, ať si dávám pozor na česnek. :-D) Ale kdybych náhodou někdy tvářenku potřebovat začla, Lilas si poznameném, líbí se mi odstín i jemný třpyt. :-)

      Vymazat
    3. No vidíš a co by za to některé dívky, které vyznávají takový gothic styl, daly, aby vypadaly přirozeně jako Ty :-). Je pravda, že je lepší respektovat svoji přirozenost než ji uměle dobarvovat, když to není ono, v tvém případě je asi právě zásadní ten odstín, který nemusí sedět, ale Lilas je opravdu decentní, tak možná jednou až budeš mít chuť......Nikomu bych ale v dnešní době opalování nedoporučovala zvlášť bledulkám, vím jaké to je, opaluji se taky do barvy vařeného raka a pak stejně rychle vyblednu, nevidím v tom žádné potěšení a mazat se padesátkou, abych mohla na sluníčko...to je lepší se chránit a je to i zdravější, i když paradoxně asi zdravěji nevypadáme :-D
      Sice nemám až alergii na sluničko, ale opatrná musím být taky ..

      Vymazat
  5. Já mám taky jednu - trochu do hněda...nepamatuju si název :) ale je pravda, že je božská :) dodá barvu a drží celý den :) taky si hodlám v příštím roce rozšířit sbírku :) jinak přeji vše krásné do Nového roku a další skvělé články a čtenáře :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a výdrž jsem vůbec nezmínila, pořád jsem měla pocit, že jsem něco zapomněla :-).........Tak ať si příští rok rozšíříš sbírku o nějaký krásný odstín....Užívej si taky krásné volné dny a hodně štěstí a zdravíčka v novém roce. Moc děkuji za přízeň!!!!!!! :-D

      Vymazat
  6. Od Bourjois mám jednu a mám jí dost ráda, ale o chlup víc na mě vydrží ta od GOSH, která je i lépe pigmentovaná. Bohužel Bourjois nemůžu pochválit za škálu odstínů - najít tam světle růžovou matnou nebo hnědorůžoovu matnou je nad lidské síly. Většina třpytivá,s e shimmerem nebo s teplým podtónem :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha no vidíš a já zase nevěděla, kterou objednat dřív, protože jsem měla pocit, že těch odstínů je až moc :-), ale pravda je, že málokdy mají na jednom eshopu či v parfumerce na výběr všechny odstíny.....takže když nějaký odstín vidím u blogerky nebo na živo, snažím se zapamatovat si ten název - a je fakt, že jsem ani tuto nečekala takovou teplounkou, ale zas teď zimě jsem fakt bledule, že sedí :-)....Ale třeba ještě malinko pokukuju po tvářence od Artdeco, tak třeba zabrousím tam pro srovnání :-)

      Vymazat
    2. To se ti nedivím, ty od Artdeca (hlavně z limitek) jsou naprostá nádhera :)Mně teď ve čtvrtek přjde jedna od rochera, tak sjme zvědavá. V paletce jsme měla 2 tvářenky a zas tak špatný nejsou :) Barevně mám nejradši asi krajkovou 01 od Dermacolu, ale moc necvydrží, děsně práší a nemá tak vypracovaný obalo jako Bourjois.

      Vymazat
    3. No jéjé ty Artdeco limitky jsou nádherné, jenže za ty peníze by mi bylo líto ten překrásný vzor i narušovat používáním :-). Ale taky jsem se nechala nalákat tím krásným krajkovým vzorem od Dermacolu, ale špatně se mi s ní pracuje, nejsem schopná nabrat té barvy jen tak akorát a pak to musím na obličeji dlouze korigovat a umazávat a to mě neba, myslím, že měli fajn nápad, i když ten točitý obal taky není úplně praktický a hlavně to prášení - je to škoda....ale třeba tvářenka od Maybelline tuším Affinitone - ani nevím, jestli ji ještě vyrábějí - mi vydržela hodně dlouho a byla moje oblíbená....

      Vymazat
  7. Healthy mix jsem včera držela v rukou a jediné, co mě odradilo od toho, abych si ji odnesla domů bylo to, že tester obsahoval šílenou spoustu třpytek. Ale jak koukám na swatch na tvé ruce, žádné třpytky nevidím. Obsahuje teda nějaké třpytky, nebo byl ten texter kontaminovaný? :)
    Jinak ti přeji příjemné svátky a krásný Nový rok! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě v ní nejsou třpytky a ani špetka shimmeru - nic opravdu, snažila jsem se fotit tak, aby se fotka přibližila co nejvíce reálu a porovnat to s shimmerovou Lilas - tester byl určitě kontaminovaný, takhle je matná a čistá .-))...to je tak trochu bolest těch testerů, člověk si nemůže být jistý ani v parfumerce ani v eshopu, kde ty odstíny taky neodpovídají úplně realitě....Děkuji moc za přání!!! Užij si krásné dny a hodně štěstí a hlavně zdravíčko v novém roce - a třeba i to od Bourjois !-) !!!

      Vymazat
    2. Děkuji moc za ujištění i za přání, hned jakmile se dostanu do Douglas, beru Healthy mix! Ani netušíš, jakou radost jsi mi způsobila, když jsem teď zjistila, že neobsahuje třpytky. :D :)

      Vymazat
    3. Tak to jsem ráda,že jsem mohla být nápomocná :-), ani já třpytky nijak nevyhledávám, i když třeba ten shimmer u Lilas je opravdu jemný a neznatelný...U nás v Douglasu jsem třeba healthy mix neviděla, tak si ji moc užij a ať Ti dělá radost :-D

      Vymazat
  8. Lícenku od Bourjois si prajem už veľmi dlho. U nás som ich videla len v DMke, ale výber odtieňov je minimálny. Tak dúfam, že čoskoro pôjdem niekam na výlet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to u nás v dm nejsou vůbec, jenom v parfumerkách a ani tam ten výběr odstínů není kolikrát moc bohatý, takže se spoléhám na eshopy, i když je to občas sázka do loterie :-)....Ovšem takový fajn výlet někam za hranice - tam určitě tahle tvářenka bude :-)...tak ať se Ti přání brzy splní..

      Vymazat
  9. Eminko, soucítím s Tebou naprosto. :) Vyzkoušela jsem jí od mé sestry. Musím jí moc pochválit! Sama jsem si jí chtěla pořídit, ale pod stromečkem mě ségra převapila kultovní Sleek blush! Takže tedˇ jsem 'in love' se Sleek a myslím, že mi to vydrží. Ale neboj se Bourjois, you will be next!
    Měj se krásně!! :)
    Janie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejmilejší Janinko, o tak Ty máš tvářenku od Sleek, tak to jsem na ni strašně zvědavá, doufám, že o své nové lásce brzy napíšeš :-). Ségra je skvělá, že Ti dala takovou ikonu :-)...Ale není dnům konec třeba jednou příjde i Bourjois :-)).....Užívej si krásně volno a hlavně všechno NEJ v novém roce!!!!!!

      Vymazat
    2. Určo se pochlubím Emí :). Ano, je to zlato, to není totiž všechno. Nechyběl ani štětec Real Techniques, Burt's bees balzám na rty, mycí krém. Další Crazy rumour, Amla powder a Alverde máslíčka. A to je prosím jen z kosmetického soudku :). Já budu tak pěkně pěstěná :). Co Tobě přinesl kosmetický Ježíšek? :)

      Vymazat
    3. Tak to se budu těšit, třeba mě nalákáš na Sleek, už pokukuju i po paletkách :-)....Téda takové krásné dárečky, ó a RT štětec hmm, tak to je krása a vůbec takové mňamky. Jé burt´s bees balzám jsem dostala taky, Ježíšek i donesl parfém který jsem chtěla, řasenku Clinique a stíny Artdeco...No budeme krásné v tom novém roce Zlatíčko! Tak si užívej dárečků a ať máš dneska krásné zakončení roku!!! Pac a pusu posílá eM

      Vymazat
  10. Bourjoius tvářenky miluji, mám tři kousky a budou určitě další:) Je pravda, že mám i o dost dražší tvářenky, ale tyhle jsou prostě něčím speciální:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidím, že tyhle tvářenky opravdu sváději k tomu, že člověk nezůstane jen u jedné :-)....jsou to takové stálice, že i když si člověk koupí jinou, tak tyhle zůstávají ikonami :-)

      Vymazat
  11. Já tyhle tvářenky taky můžu! Už od puberty. Jednu mám doma fakt asi 15 let a pořád se s ní dá líčit. A nádherně voní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéjda patnáct let? Tak to ty moje fakt budu mít až do důchodu !-D....Ta vůně je překrásná, od té doby pokaždé čuchám k tvářence, když se mi někde nějaká zalíbí a když nevoní, tak to není ono :-)..

      Vymazat
  12. já myslím, že není třeba chrlit články každý den, kór o Vánocích je třeba odpočívat! ;) já jsem teď třeba děsně líná cokoliv fotit, napsané to mám, ale prostě se mi nechce přispívat :D
    jinak ta nová má nádhernou barvu! já jednu jejich tvářenku mám, asi dva roky někde v šuplíku, musím ji vytáhnout... jenže už ani nevím odstín, ale jak se znám, bude to asi nějaká růžová :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já prožívám tyhle svátky, tak nějak líně, už jsem fakt potřebovala vypnout, a nechce se mi ani myslet nad novými články, ale vím, že ony příjdou tak nějak samy :-)
      Určitě ji zkus ze šuplíku vytáhnout a snad Ti bude příjemná, healthy mix je taková svěží, ale ne řvavá, prostě zdravíčko...ale řekla bych, že to bude tohoto odstínu moje jediná tvářenka, protože taky spíše inklinuju k těm růžovkám :-)

      Vymazat
  13. eMinko, já už mám taky jeden kousek ve sbírce a nadšení je veliké. Teď se jen trochu zorientovat v těch odstínech a myslím, že další kousky na sebe nenechají dlouho čekat. Na Healthy Mix si mě tedy řádně nalákala (MU i tvářenku ;)). Hmm, asi budu buržoust! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evelínko, tak jsme nějak zburžoustovaly, co :-), ono není divu, je to docela solidní značka za dobrou cenu - neříkám, že mají super všecko, ale tvářenky jsou prostě moje srdéčková záležitost. Když jsem s ní začínala, tak jsem taky nevěděla, jaké odstíny...a potřebovala se zorientovat a v tom Ti právě blogosféra dost pomůže (no "pomůže", samá lákadla to pak jsou :-), že už vím, o dalších dvou, které by mi sedly :-)...a i když je Healthy mix trochu jiná než můj obvyklý vkus, používám ji teď každý den, jak se mi zalíbila :-) Krásný nový rok Evelí!!

      Vymazat
  14. Tvářenky mám moc ráda, ale od B. jsem koupila jen mámě a pro sebe nic. Ten healthy mix jsem tam neviděla, v Sephoře končí, ale měla jsem slevu. Kouknu na něj jinde. Hlavně máma je spokojená a to je co říct.

    Měj se krásně, odpočívej. Všechno nejlepší do nového roku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že je maminka spokojená :-). Je pravda, že healthy mix by Ti určitě slušela, já ji ale taky neviděla ani v Douglasu, tak jsem se musela spolehnout na eshop parfums.cz...
      Děkuji za přání. Užij si taky krásně konec roku a ať je ten nový rok zase lepší a vše se Ti daří, hlavně zdravíčko a štěstí k tomu!!!!

      Vymazat
  15. já mám od Bourjois pudr a nemůžu si ho vynachválit! http://www.xparfemy.cz/bourjois-Eclat-mineral-pressed-powder-03-bonne-mine-14gr-p-26643.html - akorát ze začátku jsem se s ním nemohla sžít, nedal se nabrat ničím a zahrabala jsem ho na dno šuplíku ... pak mi jednoho dne spadl na zem a trochu se odlomilo - od té doby na něho nedám dopustit! konečně se dá nabírat a úžasně matuje ;) a spotřebovat se dá, už vidím na dno ... jen si říkám, že kdybych si koupila nový, tak nevím, jestli bych měla na to, abych ho házela na zem, aby se dal zase nabírat :( ... proto jsem ani nekoupila nikdy tvářenku, i když se po nich dívám vždycky, když jdu okolo stojanu této značky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš Lištičko, tak pudr ještě nemám, ale je to tím, že mě pudry vysušují, takže ho nepotřebuju, ale děkuju za tip, protože jako dárek se to vždycky může hodit :-).....Tak tenhle problém, který jsi popsala, měla právě kamarádka se zapečenými stíny, ale nebyli od Bourjois, to je všeobecně problém zapečenek, taky musela do stínů vyrýt rýhu, aby prolomila tu spečenou první vrstvu :-).....u tvářenek mi to nevadí, protože jsem měla spoustu, které prášily a strašně pigmentovaly a mě to nebavilo, jak jsem se snažila tu barvu na pleti "ukočírovat", protože nechci vypadat jako Marfuška :-), tady mi právě vyhovuje, že naberu jen opravdu decentně, ale zas u pudru je toto spíš nevýhodou, to je fakt, protože je potřeba, aby člověk něco nabral...a pravda, rvalo by mi to srdce, hodit na zem pudr či tvářenku !-D.....Tak třeba jednou neodoláš a skamarádíš se i s tvářenkou...Krásný nový rok Lištičko, ať se Ti vše daří!!!!

      Vymazat
  16. Rose Ambré mám a nemůžu si ji vynachválit. Do budoucna mám v plánu koupit si i další tvářenky od Bourjois, zatím se ale orientuji na spotřebu toho, co mám doma.

    OdpovědětVymazat
  17. Do mého výběru se taky dostala. Jsou boží. Víc asi nemusím komentovat :-)
    Snad jedině že máš krásné fotky!

    OdpovědětVymazat
  18. Bourjois jo, miluju, téměř vše. Makeup Healthy mix - dokonalost, nádherný přirozený efekt, který mi chválí i můj drahý. Tvářenku mám jen jednu - Rose de Jaspe, už asi osm let a budu ji mít asi do důchodu. Ale Healthy mix jsem o Vánocích dala své nejlepší kamarádce (má tmavě hnědé vlasy a oči a pleť lehce do olivova) a je s ní moc spokojená! Mi se na mě zdála moc oranžová. Objednávala jsem ji na parfums.cz za 210 Kč (nejlepší cena, jakou jsem našla). Jsem ráda, že jde lépe nabírat, asi vylepšili technologii. No, ale ještě jeden odstín si asi pořídím, nějaký matný asi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já a Bourjois si rozumíme čím dál více :-). Souhlasím s make upem - já mám jejich MU sérum a je vynikající, nosím ho každý den, chystám se i na korektor :-)....I já jsem nakupovala Healthy mix na parfums, za tu cenu prostě nešlo odolat :-D, navíc to pro mě byla trochu volba trošku jiným směrem, ale je to fakt velmi dobrý odstín. Rose de Jaspe mám v merku taky :-).......Je fakt, že dneska jsem po delší době tvářenkovala Lilas a musela jsem ji vrstvit na dvakrát, protože po efektu s Healthy se mi zdálo, že jsem neměla žádnou tvářenku :-) Healthy se opravdu nabírá lépe, je možné, že tohle dělají celkově ty matnější, protože právě ta Rose Ambré, co je vyfocená, se také kamarádce nabírá lépe....každopádně výdrž až do důchodu za tu cenu - bezkonkurenční :-D

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate