středa 12. března 2014

TuttoTag: Duo v peřinách

Milí čtenáři,

se tak stalo, že moje oblíbená blogerka tuttobene vymyslela super tag "V peřinách" a je mi ctí, že mě nominovala. 

Znáte mě, jsem pro každou legraci. No, a když má být legrace, potažmo v peřinách, tak jsem si na to nemohla nevzít svoji milou kamarádku a blogo-parťačku Enku. Takže budete svědky toho, jak eMka a Enka blbnou v peřinách.....Trochu jsme se rozšouply, ale snad to pochopíte a užijete si to s námi!



Bez čeho dobrého půl roku neodcházíme do peřin?


Enka: 
Nejen dobrého půl roku, ale mnoho dobrých let.. Bez psa! Pes je pro mě absolutně nejlepší postelový doplněk (omlouvám se těm, kteří se teď pozvraceli z představy špíny, bacilů, moru a cholery :D), ti, co nezažili přituleného, sladce chrupkajícího kutínka ve svém pelíšku, ti neví, o co přicházejí..A dodávám, že čím víc psů, tím je to lepší!

eM:
Chachá, tak čtenáři, kteří se odvrátili od četby (případně "zvrátili" potravu) se jistě vracet nebudou, páč má odpověď nebude moc odlišná.
Už více než půl roku neodcházím do peřina bez Shellyho. Sheldor je briták postelový, miluje spaní pod peřinou a já mám ráda, když mi vrní do ouška a hřeje :-)...A vzhledem k tomu, že Sheldor mi spí u hlavy, tak ještě neodcházím do peřin bez teplých hrubých ponožek....Říkal tady někdo něco o studených nohou? Já jedny vlasním.....pořád. Ponožky odkládám jen v parném létě !-), Sheldora nikoliv....


Enka:
Po kocourovi v posteli toužím dlouhá léta a doufám, že jednou bude má tužba naplněna..

eM:
Já Tě chápu, tenhle náš postelový kocour je fakt ale unikát, podezírám rodiče Shellyho, že si ho brali do postele už od mimina....(správná výchova !-).
Já jsem totiž zvyklá na žvížátko v posteli už odmala, ale je fakt, že s velkou dobrmankou to fakt nešlo, ona zabrala celou postel (tím myslím, celé „letiště“)...

Sheldor peciválus britus modrus


Svůdné sansoussi nebo pohodlné pyžamo?

Enka:
Teda upřímně nevím, co znamená to první, ale z kontextu vyvozuji, že to bude něco sexy a bude to nepohodlné :o) já spím nejradši nahá a když je velká zima, přidám nějaké XL vytahané tričko, pokud možno s krutě vtipným potiskem (inspiraci čerpám v Big Bang Theory)

eM:
No, taky jsem se musela hluboce zamyslet, co znamená první slovo !-). Je ne parle pas français....Ale jo asi chápu :-)...
Já tedy nahá nikoliv, jednak mám pocit, že mi něco chybí k pocitu "zakuklenosti" a druhak je mi vždycky zima. Můj muž totiž temperuje ložnici stylem: vypnuté topení....
Takže pohodlí nadevše. Noční košile nesnáším páč se shrnujou až ke krku, takže pyžamová kaťata a XL triko viz. foto.
Pzn: To triko je myšleno ironicky, bo po systematickém ruském vymývání mozků za mého dětství nesnáším vše co přichází z Ruska (či CCCP) - krom kvalitní vodky a několika literárních velikánů např. Tolstoj a Dostojevskij...!-)

Enka:
U nás doma temperuji ložnici na nízké teploty já, muž frfle a stěhuje se do obýváku :o) ale když mě je prostě horko, no.. což je vlastně divné, ve dne jsem teplomil..
Názor na “Sajůz” a Rusko podepisuji v plném rozsahu!

eM:
Já si myslím Enka, že touto proklamací asi začneš dostávat návrhy na pobyt v ložnici i od jiných !-). Páč jsi ideál mužů s tou studenou ložnicí :-)....Kdybychom neměli tak tvrdý gauč (už nejsem nejmladší) v obýváku se stěhuju taky.....On si totiž jde do sauny a pak mi dělá ledárnu v spálni :-)
Sajůz něrušímyj.....Nikakdá vjac!!!!! Ale triko dobrý !-)

Do peřin jedině v rudé !-)


Kniha?

Enka:
Do postele ne, protože přečtu tři řádky, usnu a případně ji poslintám :o)  

eM:
Bohužel taky ne, vzhledem k odpovědi, která bude následovat o skleničce něčeho dobrého, se zde kladná odpověď prostě vylučuje....
Nicméně, miluju číst si knihu ráno v posteli o víkendu, kdy vím, že nemusííííím vstávat....
(že by taková snídaně do postele pro můj mozek či duši !-D).....


Enka:
Já ráno nečtu, páč ráno mám mentální deficit, zvládám jen nějaký nenáročný seriál :D čtu nejradši ve vaně, mám tam relativní klid..

eM:
To víš, já po víkendovém výživném spánku, kdy vstávám v deset jsem ready to read :-), ale  když mám vstávat v šest do práce, tak  se moje mentalita srovnává právě cca do těch desíti hodin dopo a ještě to musím „přibudit kafem“ :-)
Hihi ve vaně, seš fakt dobrá, to já si tam právě většinou tu knihu namočím, občas jsem si tam nosila časáky a dopadlo to stejně :-)...



Nějaký kosmetický rituálek?

Enka:
Přímo v posteli nikoliv. Všechny povinné úkony stihnu v místnosti pro údržbu a renovaci (koupelně).
Po hlubokém zamyšlení oprava: zhruba jednou týdně nanesu v posteli do podpaždí Driclor (já vím, je to fuj hnus, nemusíte mi to říkat :D)

eM:
Jako Driclor, jo? Já myslela, že napíšeš, že chodíš do postele s Banditou (pzn. název parfému) hihi.....
Jasně, údržba a renovace trvající klíďo i hoďku v koupelně, ale v postýlce už jen takové "dodělávky"  - namazat tlapky (sobě, ne Shellymu), máznout rty a nakapat do očí (nutnost - mám suché oči)....


Enka:
No jasně, že si beru Banditu i do postele!! Jak jsem ho jen drahouška mohla nezmínit! Bude to tím, že ho na sebe leju v předsíni, kde mám parfémy (do koupelny se mi nevejdou, mám totiž malou koupelnu :D) takže ano, upřesňuji tímto i bod jedna, do postele si beru psa a Banditu!

eM:
No já si říkala !-). 
Mít doma Banditu, tak ho do postele beru stopro!!! Chci taky parfém s tak výmluvným názvem! Já mám parfumy právě v ložnici, proto ty asociace :-)... ale teď mi došlo, že já se do postýlky nevoním, asi to bude tím, že nemám ještě toho pravého - čekám na Hermése :-) 



Sklenička něčeho dobrého před spaním?

Enka:
Sklenku červeného vína nebo šampáňa Brut (jako správná dáma) nikdy neodmítnu.

eM:
Jo, jo Enka je dáma každým coulem vo tom žádná :-), já v tomto bohužel ne, páč mě ze šampáňa bolí hlava a jít spát s bolehlavem...to si můžu přivodit lehce i jináč !-).
Ale s vínem stopro souhlasím, to mě tak uspává, že pak ta četba...neee (chápete). 
Aktuálně tedy sklenička Nero D´Avola Syrah anebo vitakáva s mlíkem a Amarettem...mňam..že jo Enko !-)


Enka:
Díky drahá! :* a pod kafe s Amarettem se podepisuji (já klidně usnu i po kofeinu), za tento vynález vděčím právě eM (pacinky pozlatit, ta holka ví, co je dobré :D) a pro gurmety doporučuji i verzi pouze horké mléko s Amarettem, dokonalé hypnotikum :o)

eM:
Ó, Ty jsi drahoušek! Se prostě inspirujem navzájem...protože to mlíčko mi navozuje úplně úžasný pocit, něco jako v dětství teplé kakao....no vím, čím se dneska zhypnotizuju !-)
S tím kofeinem to mám stejně, si ho dám v práci na vzpruhu a chce se mi spát ještě více, ale třeba po dátě masale nebo zeleném čaji čumím do stropu :-)


Chrápeme?

Enka:
Nechrápe, ale funí. Potvrzeno mužem a kamarádkami, se kterými jsem někdy sdílela hotelový pokoj, stan či jiné spací prostory...

eM:
Hele, to je docela příjemná změna to funění, Tě beru za parťáka do postele :-), páč můj muž řeže dřevo motorovou pilou, když leží na zádech a musím do něho během noci párkrát drknout, aby se obrátil na bok.....
Já, taková éterická bytost, přece chrápat nemůžu :-). A jestli jo, stejně by to v tom kravále, co dělá můj muž nebylo slyšet....zatím teda žádné "reklamace" nebyly (odnikud)....


Enka: parťákem Tobě kdykoliv! Pevně věřím, že Sheldor s Ferdou v sobě naleznou stejné zalíbení a společně se stulí na jednom polštáři! :D

eM:
Jó, to bude bomba!!!


Snídaně do postele?

Enka:
Snídám kafe a cigáro, takže ne. Takové prase, abych kouřila v posteli, nejsem ani já :D

eM:
I když  Enky snídani šampiónů neprovozuji (bohužel, takový šampion nejsem :-D), tak taky ne....
Nemám doma romantika, ale zas ať mu nekřivdím, když jsem nemocná, tak ano...Ale ani ne tak do postele, protože tam mě to moc nebaví, ale na gauč, tam se okamžitě přesunuji a řídím odtud domácnost haha...
Jinak spíš nosím snídaně do postele já mým dětem, ale také jen, když jsou nemocné :-D


Enka:
Za sebe můžu místopřísežně prohlásit, že nejlepší snídaně není v posteli, ale v Ostravance s eM!

eM:

AMEN!!!! 
<3
Naprostý souhlas! To jsou nejlepší snídaně, co trvají až do oběda a pak se donutíme vstát a jít do drogešky haha!

Feroušek Enky odmítl pózovat, což našemu Shellymu nedělá žádný problém a zapózoval přímo ve své ložnici,
 jsme velice rádi, že nás tam toleruje !-)

A protože nás tohle blbnutí v peří dost bavilo, nemůžeme nechat tento tag ladem a je třeba nominovat.
Daly jsme s Enkou hlavy dohromady a páč jsou to hlavy dvě, nominovaných bude dost....a kdo nominovaný není a v peřinách ho to baví....pojďme hurá do peřin!!!! (A klíďo sem šoupněte odkaz na vaše peřiny)..

Takže nás napadají tyhle laureátky !-)

Nikolka z Mademoiselle M
Romanka z Snowglobe
Lištička ze Zápisky pro Lišku
Sabinka ze Svět podle S.
Verunky z U dvou Verunek

Doufáme, že se Vám tento tag líbil a těšíme se na Vaše komentáře a další tagový peřinový řetězec !-). 
Zdraví Vás eMka a Enka!!!! <3 <3

47 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý tag eM! U některých věcí jsem se dosti nasmála, prostě ideální četba k ranní kávě. ;) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc Wendy, moc nás těší, že se záměr zdařil a že ses u ranní kávičky pobavila :-D. No já se taky hodně nasmála u odpovědí Enky !-))

      Vymazat
    2. Nasmály jsme se dost, že eM? :D a musely jsme to psaní utnout, jinak by z toho byl seriál na pokračování :o)) jsem ráda, že jsme pobavily i ostatní!

      Vymazat
  3. Cožee, tak já se tady tak pobavím a nakonec na mě vyběhne taková zrada! Tak jó no! :)

    A nechápu, jak můžete vytvořit tak dlouhý a čtivý článek na tak krátký tag :) Jo a chci taky mazlící postelové zvířátko!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sabíííí, to je proto, že Tě máme obě tak rády hihi :-))) To zvládneš levou zadní...
      No zadej dvěma ukecaným babám pár otázek a je z toho nekonečný román, už jsme to musely samy sobě zatrhnout, páč bychom tu za chvíli nepropíraly peřiny, ale bůh ví co !-)).....Počkej, Ty nespinkáš s ťutínkama potkánkama pusinkama??? Já myslela, že si ustelou u Tebe u krku, přikryjou se Tvými vlásky a chrupkají Ti do ouška...dej jim za nás pusiny! :-DDD

      Vymazat
    2. Jojo, máme tě rády! :o) potkánky bych do pelíšku brala hned!! Úplně si představuju, jak mě šimrají za krkem fouskama.. :D

      Vymazat
  4. Dámy, zvířata miluju, též jsem majitelem jednoho chlupatého mazla (zakrslý králík), bez zvířat nejsem ochotná být, takže se navěky budu řídit při zařizování bytu praktičností (ať na tom nejsou ty chlupy alespoň tak vidět - neb samozřejmě žádné rybičky, ale upřednostňuju roztomilé chlupaté nunánky, takže kočičky, králíčky a tak :-), ale pokusí se mi vlézt zvíře do postele a hledá si okamžitě nový domov. :-D Zvíře v posteli nesnáším, když jsem ještě bydlela se psem, pravidelně jsem ho šikanovala vzteklým jekotem, ať okamžitě padá z té postele pryč (protože zbytek rodiny samozřejmě "on se umí tak hezky smutně podívat" povoloval kdeco) a králík (respektive králíková) odmala do postele nesmí (a naučila se mě tím schválně prudit, že mi tam leze, když se vzteká). :-) Alespoň pohovky, křesla a postel míním v bytě udržet co nejvíc chlupůprosté a já jí do jejího pelíšku taky nelezu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já zjišťuju, že čím jsem starší tím jsem méně důslednější, co se teda mazlů týče !-) dlouhá léta nám do ložnice kočky nemohly..(no ale vzhledem k tomu, že mají na výběr další dvě postele holek, jim to nevadilo). Jenže pak přišla modrá Eša a ta nám mňoukala před ložnicí, když jsme se zavřeli - ta nespoléhala jen na smutný pohled, i když i tuto zbraň uměla použít :-)....s tou jsme poprvé naši zásadovost narušili. Ona s námi moc často nespala, ale potřebovala mít ten volný průchod, prostě nás zkontrolovala a šla spát i jinam, třeba úplně mimo postele všech :-). Jenže se Shellym toto všecko šlo vniveč, když jsme si ho donesli jako mimino, neměli jsme srdce ho nechat první den psát jinde, byl hodně smutný a nejedl a nepil.... a tak jsme si ho vzali do postele, on kontakt vyžaduje, a spí pod peřinou, viz. fotka - což žádná naše kočka a že je Shelly už čtvrtý v pořadí, nedělala....Nemám sílu na to být důsledná a ani nechci, on se tak krásně umí mazlit !-D...No domácnost máme holt "mazel-free", takže praktičnost převládá, minimum koberců,textílií atd...!-)

      Vymazat
    2. Tak u psa jsou tyhle věci naučitelné, respektive odaučitelné. A člověk při jeho výchově stejně být důsledný musí. Začátky se štěnětem jsou těžké, protože nikdy nechce být samo a musí si na to zvyknout a je potřeba mu nastolit pravidla, protože ono sice zpočátku pravděpodobně něco zničí a nadělá pár loužiček, ale je potřeba mu vštípit, že takhle ne. Jinak to soužití bude připomínat spíš boj o přežití a člověk bude mít doma chlupatého destruktora. Kočka se tak moc ovládat nedá a přiznám se, že máte teda doma asi výjimečně kontaktní a mazlivou kočku, nezažila jsem nikdy takovou, aby si vynutila spaní v posteli (že se čapla příležitosti, protože páníčkové to neřešili, to jo). :-)

      Vymazat
    3. Jasně u pejska je to jiné a zas taky záleží na velikosti pejska, holt s naší dobrmankou se prostě spát v posteli nedalo, páč sama by potřebovala velkou postel, udělali jsme ji úlitbu, že měla pelech vedle postele, ale to jsme žili v garsóně, tak si vymýšlet ani nemohla !-).....Já právě žasnu, že Shelly je takový, ono to hodně záleží na tom, odkud ta kočka fakt příjde -je fuk jestli je s papírama nebo ne, už jsem měla kočky od třech "chovatelů", z toho jedna paní byla profi, chvílema je to fakt sázka do loterie, páč i když máš určité charakterové rysy u té které rasy dané, tak se povaha zvířete taky může dost lišit..a Shelly se fakt vymyká a protože jsem viděla odkud vyšel, tak to i chápu, on totiž vyrůstal v opravdu socializované "tlupě", žil se svou kočičí mámou, tátou i tetou!!! a lidé u kterých žil měli děti a tak se malej furt nosil a byl zvyklý být celkově v kontaktu a taky šel z domu až poslední, takže s rodinou pobyl... Třeba Eša vyrůstala hlavně se svými sourozenci, ale paní chovatelka ji dala dost brzo z domu, tam ty sociální vazby takové nebyly a i když nás měla moc ráda, tak měla dost ráda svůj klid a k cizím měla jasnou nedůvěru, to Sheldor je v poho, ale potřebuje klid v rámci smečky, takže všichni jsme v obýváků čučíme na DVD a on si lehne na opěradlo sedačky, ale nechce aby ho nikdo hladil :-D...při mém patnáctiletém pozorování koček už bych fakt mohla psát studie hihi...ale kocouři jsou celkově u nás nějak přítulnější :-), a Macek se chová jako pejsek, čeká u dveří atd. :-)

      Vymazat
    4. No tak narušený sociální vazby, protože to zvířátko jde z domů brzo, to je jedna věc a je to problém. To by se nemělo dít, u schopných chovatelů ne. Druhý extrém je taky, že jde pryč pozdě, je někoho fixovaný a pak smutní. Já jsem teda pár koček měla a zažila a všechny byly víceménně takové klasicky potvůrkoidní, nic moc mazlové. :-) Ale samouzřejmě, že vliv chovatele není všechno a neříkám, že to vždycky pokazí chovatel, individuální povaha zvířete tu hraje velkou roli. Králíka jsem si brala od chovatelky, ve věku, kdy to bylo přesně "akorát", mám doma zdravé, vitální zvíře, které nebylo problém naučit čistotě, socializovat ho na běžný provoz domácnosti a přesto mám doma tvora, který je zároveň na králíka naprosto nezvykle minimálně plachý, je hyperaktivní a příšerně drzý. :-) Takový malý ďábel. :-) Má takovou povahu a jejími svéráznými výstupy se baví i náš veterinář, takového králíka tam zřejmě ještě neviděli. :-)

      Vymazat
    5. To já si pejska do postele i nosím, když usne jinde a taky se hrdlíme s mužem, ke komu bude Ferouš přitulený a musím prohlásit, že si většinou vybere mě, protože mě má radši :o)) a doma razíme heslo "mám ráda svého psa, mám ráda i jeho chlupy" :D

      Vymazat
    6. Když jsem žila se psem, tak se ty jeho štětiny alespoň zasekaly do koberců a tam držely a nelétaly po celém bytě. Žít s králíkem mě přivádí k šílenství, protože jeho jemné chlupy všude poletují a dostávají se tak na místa netušená a na oblečení, které by mělo být zcela chlupůprosté. :-) Objevuju chlupy i na věcech, které jsem hezkých pár týdnů neměla na sobě a držím je od toho stvoření v uctivé vzdálenosti. :-)

      Vymazat
    7. To znám, když jsme měli dobrmanku, tak jsme si naivně mysleli, že nebudou v domácnosti chlupy - no nebyly, byly to štětiny :-)). Třeba s peršandou to bylo dílo, už bych perskou číču nechtěla ta má právě heboučké chloupky a už se těším až se v létě začne línat náš starej zrzavej dědoušek....Třeba modré britské mají úplně jiné chlupy a línají minimálně a ani to nikde nepoletuje...Ale je super si vzít do práce černý svetr, páč tam se ten zrzavý chlup vždycky nějak propašuje :-)...a taky k oblečení mi kocour nesmí, že a je to prd platné :-D

      Vymazat
    8. I krátkosrsté zvíře líná (i když prý bišon minimálně a je to z tohohle hlediska ideální pes do bytu). Jo, znát to vždycky po bytě bude, s tím člověk počítá, tomu se nevyhneš. Akorát u toho psa a jeho ryzích tvrdých štětin mi to teda nevadilo, protože pokud jsem ho nepustila do postele, chlupy tam nebyly, mohla jsem si tam v klidu položit věci v bezpečné vzdálenosti od něj a kde z něj na koberci chlupy upadly, tam zůstaly. Králík má ještě jemnější strukturu srsti než kočka (alespoň nečistokrevné, ryzí domácí mícy, se kterýma jsem kdy během života měla tu čest). Horší už může být snad asi fakt jen ta peršanka. :-) Na podzim línala příšerně, očekávám druhé kolo teď. Má světlé, střibrné chlupy a já většinu oblečení v černém. Válečky proti chlupům jsou u nás v neustálé permanenci. :-)

      Vymazat
    9. No pokud fakt chce člověk zvíře potažmo kočku, která nelíná tak jedině snad Sphynx, ale ty se mi nelíběj :-)....Já peršandu musela vždycky v létě ostříhat na krátko (jí už ty chlupy cuckovali a nezvládala jsem ji každý den česat) a vypadala jak veverka, jenže i ona sama pak byla tak šťastná, ty kočky jsou tak přešlechtěné, že samy těmi chlupy trpí, páč se čistí, že jo pak to polykaj atd...a ona pak poskakovala a byla o pět kilo lehčí a bylo jí samotné líp.....Ale jak Enka razí správné heslo: to k životu se zvířátkem patří a já prostě bez zvířátka žít neumím, i když člověk furt uklízí......., oni nám to zas vynahradí přítulností :-)

      Vymazat
    10. No zvíře se musí odmala zvykat na nějakou údržbu a je fakt, že pokud je zkrátka povahově méně přítulné a u česání v klidu sedět nevydrží, tak nůžky to řeší. Však co, pak jde stejně jen o estetiku, tomu zvířeti je jedno, jak vypadá a určitě se mu uleví. :-) Navíc, jak říkáš, tyhle vymyšlenosti jako příliš dlouhé chlupy u perských koček, jsou stejně jen dílem člověka, pro tu kočku dávno není přirozené si takovouhle srst udržovat, sama bez lidského zásahu to stejně nezvládne. Jo, já jsem říkala, že si příště pořídím plešaté morče. :-D Sphynx je zvláštní kočka, ošklivá, až je vlastně krásná. :-D

      Vymazat
  5. Máte můj obdiv za dlouhý, čtivý a poutavý článek. Takhle splnit úkol na jedničku. Jste dobré. Já nevěděla co psát, to co se v peřinách děje u nás je nezveřejnitelné na mém blogu :-D, musela bych zaměnit zaměření. Ale zvířátka v posteli nemívám, ale kdysi pejska a vždy jsem mu uhýbala, aby se dobře vyspal.
    Krásný den!
    PS: Úplně jsem zapomněla na nominaci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko moc mě to těší, děkuju za tak krásné ohodnocení :-), no to víš, sklouznout u tohoto tématu do jiných sfér bylo docela těžké !-), ale nepublikovatelné....No tak já jsem taky taková, dělám Shellymu místo takovým způsobem, že se pak klíďo natáhne přes mou postel "naštorc" a z druhé strany se roztahuje můj muž :-) a to musím podotknout, že vzhledem k rozměrům ložnice jsme museli pořídit postel šíře 160 :-D....ale zas když Shellyho posunu a trošku umravním, tak mu to vůbec neva a spí dál :-D.....
      Tak my jsme nominovaly i za Tebe !-)....Tobě taky krásný slunečný den!!!!

      Vymazat
    2. děkujeme za pochvalu Martinko! A Ferouš je naštěstí pejsek skladný, takže se v pohodě vejdeme.. ale vešla jsem se i s dalmatinem :o))

      Vymazat
    3. Jasně Fery je akorát do peřin !-)...téda ale jsi dobrá Enko, že ses vlezla i s dalmatínkem - tak pokud to nebylo 101 dalmatinů, tak asi jo hihi. No my s naší dobrmankou teda ne, ta se rozvalila přes celou postel, a nebyla zdaleka tak měkkoučká jako Shelly haha

      Vymazat
  6. Perfektný tag babule! Nasmiala som sa :) A vďaka vám som zistila, že babu od tutto som dostala tiež, takže by som sa mala do toho pustiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme!! A těšíme se na tvé povídání! :o)

      Vymazat
    2. No vidíš, tak jsme zvládly i Margi připomenout její nominaci. Tvůj tag Margi byl super a jako vždy jsem tam našla něco dobré k papu !-)))

      Vymazat
  7. Super, ráda jsem si početla a ráda budu pokračovat, bude mi ctí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těšíme se An! Budou nějaké postelové příhody s Macinkou? :o))

      Vymazat
    2. Už se těším k An do peřinek!!!! :-D

      Vymazat
  8. Napsaly jste to bezkonkurenčně skvěle!!!
    ad sanssousi - ono to asi má znít jen jakože francouzsky. Navždycky se mi to vrylo do paměti ve scéně s J.Jiráskovou ve Světácích. Pobíhala tam v takovém roztomilém negližé a nazývala to sanssousi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó, děkujeme ty lichotnice jedna! :o) no jasně, Světáci! Já jsem věděla, že to odněkud znám, jen jsem to nedokázala zařadit.. Tutto, vypadá to, že mi budeš sloužit jako externí paměť :o))

      Vymazat
    2. Tak od mámy tohohle tagu, takhle pochvala těší dvojnásob!!!!
      Díky moc tutto, jsme rády, že jsme Tvému tagu neudělaly ostudu :-D
      Šmarjá, Světáci (a já si říkala jaký jsem to francouzský ignorant a ona Jirásková :-), bože ten film už jsem neviděla nepamatuju :-)
      Prej tutto jako externí paměť - to je božííí :-D

      Vymazat
  9. Děkuju vám za krásný článek! něco takového jsem po dlouhém dni potřebovala jako sůl! V klidu jsem si vypila kávičku a díky vám se naladila na tu správnou vlnu :-) Děkuju :-* PS: Cyril s Metůdkem pozdravují :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo Evelínko! Zdravím hrošíky!! Ti asi v posteli nespí, že? :o))

      Vymazat
    2. Evelínko moc děkujeme za krásná slova, jsme moc rády, že se nám podařilo přispět k dobré náladě, to byl účel tohohle blbnutí...a jak to tak vypadá, budeme blbnout častěji !-)....Pusinku Cyrilkovi a Metůdkovi!!! Možná po tomhle článku budou chtít k Evelínce do peří !-D

      Vymazat
    3. Enka Quanium: Máš naprostou pravdu, nespí :-) Maximálně vydrží 10 min na gauči a pak už kvokají a chtějí zpátky do sena :-)
      eM: Cyrilek s Metůdkem posílají taky pusenku :-) A do peří nevím... teď mi tady pobíhají po klávesnici :-D

      Vymazat
    4. Tak Cyrilek a Metudek jsou taky blogeři?:-D. Anebo aspoň pomocníčci..to Shelly se mi taky obcas projde po klavesnicí,ale ty jeho prispevky moc smyslu nemaji;-)

      Vymazat
  10. Tenhle dvojtag je super :). Já jsem právě také zplodila svou peřinu http://beauty-inyourface.blogspot.cz/2014/03/v-perinach-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, když má člověk správného parťáka, jde to samo.. :o))

      Vymazat
    2. Děkujeme!! Právě - se správným parťákem to nemá chybu! Už jsem si početla :-)...moc se mi líbí, jak se naše peřinová akce rozjela!!! :-D

      Vymazat
  11. tohle se dělá? po tak božím článku nominovat další lidi? co teď máme psát, abysme se vám aspoň přiblížily? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D ty lichotnice jedna! A to víš, že se to dělá, aspoň máš inspiraci.. konkrétně u tebe se vůbec nebojím, že bys ve svém liščím doupěti nenašla něco zajímavého! :o))

      Vymazat
    2. Hihi, tak děkujeme moc teda !-). Ale zrovna u Tebe Lištičko se fakt nebojím, že by se to nepovedlo..už se těším na liščí doupě :-DDD

      Vymazat
  12. Vy ste ale podarenééé :-DDD Mali by ste zaviesť povinný, pravidelný príspevok s názvom Na káve s M a N a viesť takéto quasi rozhovory a výmenu skúseností a názorov. Strašne dobré to je! Mám rada ľudí, čo si vedia urobiť vtip aj zo seba, sama som taká a je to ten najlepší druh humoru. Potlesk!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Júlinka moja! Však víš, že jsme na stejné vlně a moc mě těší, že Tě tohle blbnutí baví s námi a určitě je to pro nás motivace, zas nějakou srandu vymyslet. Přesně tak! dělat si srandu ze sebe! Páč ani blogerkám nesluší, když se berou moc vážně chachá...Klaníme se a moc děkujeme za potlesk! Jsi taká Zlatá baba!!! :-D Vzdušný polibek posílám!

      Vymazat
    2. Joooj, ty lichotníčka, už som teraz načisto do teba :-D

      Vymazat
  13. Vy jste vážně skvělá dvojka :D Fakt jsem se pobavila, chci další duotag! Taky nemůžu spát nahá, je mi zima a připadám si divně, jako když jsem něco zapomněla. Navíc se mi apk zdají noční můry, že jdu po městě nahá, nikde nikdo a já se bojím, abych někoho nepotkala :D
    Knížky jsem si ve vaně rozmáčela pravidelně, u učebnic mi to nevadilo, u vlastních milovaných knížek už jo :D
    Moc děkuji za nominaci, ale asi tě nepotěším - mám tu hrozně moc lčánků. co musím publikovat (jo jednou člověk neví co by a vymýšlí články 2 dny před tím než vyjdou a jindy má psaní na měsíc dopředu). Navíc má přednost rtěnkový tag, ten jsme ještě, já bídná, nenapsala :( Ale fotky na něj už mám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolko mi velice děkujeme, a určitě tohle duo zase neco vyvede;-). No mame to stejně s tím spaním bez ničeho,ja to nezvladam ani kdyz jsou horka-neco mi furt chybí a bez prikrývky neusnu:-). Jinak,jasne chapu-ale zaroveň zavidim,ze mas blogo-šuplíček plný članků.já už píšu jen spontanně a nejsem moc schopná psát dopředu,jó to bejvávalo, ale foto-matrose na články mám tuny:-). Tak třeba tenhle tag někdy příjde vhod a oživíš ho;-)_

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate