úterý 17. června 2014

Jak jsem si musela koupit stíny Essence

Moc Vás zdravím,

si asi říkáte, co se to děje? eM bude psát o Essence??? Po vší té adoraci Artdeca?? 
Ten, kdo mě, zná určitě tuší nějakou vtipnou stórku....a má pravdu :-D.
Přiznám se bez mučení, že jsem tak nějak značkou Essence až lehce pohrdala, prostě mi nepřišlo, že jsem cílová skupina této značky už jen dle grafiky jejího marketingu. Její regál mě nikdy nelákal ani ty ceny ne.
Odhadovala bych to, že cílová skupina je zhruba ve věku mých teenage dcer. Ale poslední dobou mě vyloženě baví lovit v drogešce různé levné poklady, páč se nikde jinde nemůže moc uplatnil moje obsese kosmetikou, rozuměj v kamenném obchodě, páč do parfumérií je cesta několik desítek kilometrů dlouhá..
A zas nemůžu upřít zásluhy  mého nasměrování k různým drogeškovým značkám  mé drahé Ence, nejednou mi doporučila poklad za pár kaček a naše společné lovy beze zbraní jsou vždycky zážitek.


Tak kdepak dneska vězí jádro pudla ve story eM a Essence?
Bude to prozaičtější než si asi myslíte. To zas tak jednou šmejdím v našem mega Rossmanovi, tentokrát vyjímečně i s parťačkou kamarádkou, a na paškál si jako vždy beru jejich slevové stojánky, protože jsem tam nejednou objevila specialitky za srandovní ceny. Vyplatí se určitě do nich nakukovat a průběžně je "čekovat", jak se vyprodávají  kolekce různých značek.
No a tentokrát jsem tam objevila, kromě spousty laků na nehty, i quatro stíny Essence. Na první pohled mě zaujala paleta barev. 
Kdo hledá dokonalé šedé, šedo modré a tmavě šedé, tak pochopí. A tak jsem po kulaťoučké paletce chňapla. Jinak se to nedá nazvat. 
Jenže přitažlivost zemská měla s paletkou jiné plány než já a než jsem si ji stačila pořádně očumět a nastudovat vystřelila mi z rukou....ještě mi bezděčně uklouzlo: "svině jedny klouzavý" (tušíte asi z které "pohádky" to je, že jo :-)...a už se s příšerným třeskotem paletka poručila až k podlaze. Chápejte "big" Rossmann čítající tři zákaznice, včetně mě  a kamarádky a jaká je rychlost zvuku jsem pochopila okamžitě. No, zvědavá blogerka přistižena "inflagranti" a pěkně zvučně.
Sakra a co jako teď. Bohužel obal paletky i samotné stíny doznaly zásadních trhlin na svém designu a tak se to nedalo nijak zakamuflovat a navíc bych se styděla, vrátit něco, co jsem předtím nechtě zničila, zpět do regálu.....A zatímco jsem tam tak stála a lavírovala, čekala jsem, kdy se mi objeví za zády kosmetická policie anebo aspoň teda personál drogerie. Ale nic. 
No dobrá, kapituluji, jsem sice ultra zvědavá blogerka, a i když původně nákup těchto stínů nebyl v plánu, jsem také slušná holka a rozmlácené stíny (víčko doznalo největších trhlin, už je jen "volně poletující") jsem opatrně vložila do košíčku a rozhodla se je koupit. 
Na druhou stranu mě to nijak "nervalo" páč ta cena 40 kč byla fakt směšná a ty barvy - upřímně, ty se mi líbily. Nakonec se časem přišla pozeptat i paní prodavačka, jestli nám něco nespadlo...a já se srdnatě přiznala a hned upozornila, že si to koupím, čímž jsem si vysloužila údiv...No co už, moje blbost..a tlapky nenechavé :-)
když něco nakřápnout tak pořádně aneb "létající víčko", 
samotných stínů se ten karambol až tak nedotkl, základ zůstal nedotčen 

Takže stórka by byla a teď by bylo třeba nějaké pointy. 
Jak to s těmi stíny dopadlo u mě doma? Putovaly do koše nebo do koupelny?

Jak už víte, barvami jsem byla nadšená, a když jsem si pak do nich sáhla, páč jsem mohla, když jsem si je plánovala koupit a stejně byly "otevřené", druhá věc, která mě překvapila  byla pigmentace. Tý jo, fakt jako dobrý...na Essence, hmm......= interpretuji svoje dojmy :)

waw pigmentace za čtyřicet korum :-D, todle Vám kolikrát neudělá ani "hájend",
ale nebudem se hádat estli háj nebo lou, jo !-D

Musím říct, že mi nadšení vydrželo i při aplikaci na očka a že jsem modroočka, tak Vám řeknu, ještě jsem neměla tak supééér krásný odstín, který je téměř identický s barvou mých očí, no neshoďte to na zem a nekupte to, že jo.
Takže páč je to quatro paletka, logicky jsou tam čtyři odstíny. Velice zajímavé. Ten růžový, má nulový pigment, jak nevidno i ze swatche z mé tlapky....ale o to lepší je rozjasňovač, takový ten pod obočí, zkoušela jsem i jako rozjasňovač na lícní kosti a dobrý, žádný nežadoucí barvy jenom třpyt, pod obočí je to akorát, žádný blejskavý obočí mít nebudete (žádná disko perleť alá najntís). 
Další odstíny jsou šedé, jeden tmavý a jeden světlý a pak ta nádherné modro-šedá, téda ta se fakt povedla, jsem z ní nadšená prostě...Ideální stíny na kouřové líčení na večír...Ale fakt jako na večír. Nedávno jsem potkala v těch vedrech dívenku cca dvacetiletou s těžkým "večerním" kouřovým líčením a teda fakt to v ypadalo, navíc v tom horku, příliš "těžce, hutně" - bóže, takové mládí se nemusí tak "maskovat"...a vlastně to nesluší v žádném věku. Ovšem na vhodnou příležitost to bude bomba, to zas jako jo. Tak dost přednášek a moralizování.
 Jdeme na foto-důkazy místo slibů.
 Děkuji mé milé dceři, že se ujala fotografování mých ok:-)

Něco na večír:

 Při tomto líčení vzniká dost "odpadu" pod očima, což ale zas nelze až tak vyčítat zrovna levným stínům, dělají to i stíny poměrně dražší, ale pravdou je, že teda to dost prášilo. Když jsem se chystala na třetí fázi - na linku nad řasy, dokonce jsem si namočila i štětec a efekt byl velmi dobrý...ale prostě pak se musí pod očima důkladně "uklidit", aby člověk nevypadal, že omylem proletěl komínem....nebo dostal pěstí pod oko !-)
Já po té nanáším oční sérum nebo krém a pak ještě rozjasňovač L´Oreál zvaný Lumík - nejlepčí můj kámoš..umí zalichotit jak žádnej jinej!-)
 Na víčko jsem nanesla světle šedou,  vnějšího do koutku a nad víčko pak šedomodrou (stejně tak i na dolní linku) a nakonec těsně nad řasy štětcem (angle brush) linku s tmavě šedým odstínem.

Mé běžné denní líčení:
Na den volím odlehčenou verzi, stín Artdeco na celé víčko a linku šedomodrou stíny Essence 
a stejně tak i dolní linka...

Řeknu Vám, ještě se mi nikdy tak nevyplatilo shodit v drogešce nějakou věc. I když nevím nevím, jestli bych se tak těšila, kdyby mi třeba z ruky vypadly stíny L´Oreal za dvě až tři stovky....Jó všecko je relativní. ale jestli je nějaký závěr tohoto článku a resumé...., pak jedině pozitivní. Pokud někde tyto stíny v různých paletkách zahlédnete, nemusíte jimi pohrdat, na hraní jsou super, můžete vyzkoušet za pár kaček zajímavé odstíny a ty odstíny Vám na očích vydrží a mají skvělý pigment....což teda není málo muziky za tak málo peněz. To už jsem nejednou koupila předražené stíny Rimmel, které těmto nesahaly ani po kotníky...no jak říkám, je to všecko relativní. Ale tady Essence uhodila hřebík na hlavu....anebo eM uhodila Essence na hlavu? !-)

A ještě jeden tip od této značky pro Vás mám na závěr.
Jednou jsem si tady stěžovala při recenzování jumbo tužky Astor, že nemám pořádné strouhátko a všecky mi tužku "žerou" a nestrouhají....
Tak pozor, už to je jinak. Už mám super čuper strouhátko, které nabrousí každou tužku - 
tlustou i tenkou a je od Essence a stojí asi třicet kaček.
Tyhle věcičky od Essence koupíte v parfumérii Douglas anebo v Rossmanovi...
PS: A poradila mi to Enka, páč eM zaslepeně značce Essence nevěřila...se teda jako přiznávám.....



A co Vy a Essééééénce? Pohrdáte, kupujete, vybíráte si určité poklady i z této levné značky? Na co od Essence nedáte dopustit?

37 komentářů:

  1. som essence dala šancu v mono tienoch a odvtedy tu znacku uspesne prehliadam, akosi vedome, ale skor zabludim do cartrice alebo ked uz do miss sporty. Laky na nechty ma napriklad neoslovuju vobec ... Vynimka su ale stetce, mam dva a aj ked to nie su majstrovske diela, za tu cenu urcite ostacuju ale to struhatko kupim asi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, já to mám taky tak, raději jdu ke stojanu Catrice, ten mě láká vším, od Essence mám jeden lak na nehty :-D...tohle s těmi stíny fakt asi byla super náhoda, jinak si nemyslím, že bych kvůli nim teď koukala po jejich regálech, ale to strouhátko je bomba, fakt dobré za ty peníze :-D

      Vymazat
  2. Priznám sa, že práve Essence je značka, ktorú veľmi nemusím, Monica mi pripomenila, že aj ja mám doma ich štetec na linky a ten je super a vlastne aj linky, ale tie veľmi nepoužívam. Inak ja som bola z tieňov sklamaná.pigmentácia fajn, ale človek jemne prešiel po ruke a zrazu na nej nič nebolo, ceruzka fajn a po pol roku sa zmenila z fialovej na čiernu, rúže hrôza, aj keď niektoré čo som videla v líčiasich videách vyzerali na śutach skvelo!..atď...atď...proste neskúsila som toho veľa,ale bolo to až príliš veľa sklamaní

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň nemusím mít výčitky, že o Essence jinak nepíšu, protože vesměs čtu, že máme prostě podobné názory a tahle značka až na pár vyjímek opravdu za ty peníze nestojí. Vidíš a právě rtěnky Essence jsou strašně chválené a já už už po jedné sahala :-D....možná jednou nějakou prubnu za těch pár kaček, ale ani tak mě ta značka nijak extra neláká, i když odstín těhle stínů je fajn :-)...to jsou v drogešce jiné značky, ke kterým chodím okukovat radši.....

      Vymazat
  3. Od Essence mám jen jeden stín a u toho se mi rozbilo vrchní víčko, ale používám ho vesele dál :-) mám vždycky v plánu si koupit několik produktů, které vidím různě na blozích, ale když dorazím do drogerie, tak tam ve stojanu kouká jen pár věcí. Vždycky si říkám - až jednou narazím na plnej stojan to bude něco :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že i mě se toto stává často, ty populární věci z drogešky jsou věčně vybrakované a je jedno jestli Essence nebo jiná značka :-D...jsem zvědavá až mě popadne vyzkoušet od nich nějakou rtěnku, jestli v regálu nějaká bude !-)

      Vymazat
  4. Dřív jsem od Essence něco koupila, ale teď se jejich stojanu vyhýbám, protože jsem kolikrát narazila na věco k ničemu. Ze stálé nabídky jsem měla 2 mono stíny a ty byly neskutečně naprd - prášily, nebarvily, nedržely. Ale mám jednu paletku a jedny zapečený stíny z limitek a ty jsou dobrý :)
    A to, že si tu paletku koupila tě šlechtí :) By mě trefil šlak, když vidím matky, jak jejich dítě vezme třeba z regálu rohlík, mrskne ho na zem nebo ožužlá a maminka to dá zpátky tam, kde to dítě vzalo a pak si to někdo nevědomky koupí. Často jsem to viděla u těch bonbonů na váhu v Rossmannu, pak si to má člověk koupit, když je polovina ožužlaná cizíma dětma...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikolko právě, já to taky nesnáším nejen v drogeškách ale v potravinách všude, jak ty mámy dávaj dětem něco do ruky aby se v obchodě zabavily atd, ale samotné dospělé holky se taky kolikrát nechovají nejlíp a člověk musí kontrolovat jestli v té drogešce do toho jakého výrobku už někdo nevlez nenechavými prsty, vadí mi že obaly nejsou zatavené, od patlání jsou testery, že jo.....ale co už no....takhle fakt člověk musí být ve střehu...
      Potvrdilas mi jen to, co si o Essence myslím, sice už jí úplně neopovrhuju, tydle stíny se povedly, ale spíš je to náhoda, a největší radost mi udělalo to strouhátko :-D.....určitě nebudu odteď plenit regály Essence a kupodivu ani laky mě nelákají a to je co říct, ten jediný modrý je fajný, ale dál bych to nepokoušela !-)...to radějc Catrice, to je miláček :-)

      Vymazat
    2. Jo strouhátko si koupím, to moje se mi rozbilo a chybí k tomu ten dekl a vše se sype ven :D No to je pravda, kolikrát jsou testery a stejně jsou omatlaný i věci k prodeji... ve Francii to mají třeba zatavený, takový Bourjois v pouzdře vypadá zajímavě :D

      Vymazat
    3. Ten deklík je určitě praktická věc, aby člověk nemusel strouhat nad odpaďákem :-)....Jó, Bourjois v pouzdře, to bych si taky dala líbit, je vidět, že frantíci už to mají lépe promyšlené. :-) Člověk málokdy narazí na výrobek, který je kvalitně chráněný před otevřením a ošmatáním nebo aspoň tak, aby bylo už hned vidět, že do toho někdo lezl...nevím, jestli se to výrobcům nechce u těch "levnějších" značek nebo co..

      Vymazat
  5. já do těchto výprodejových košíčků se zájmem nakukuju pokaždé, bohužel, 98% toho jsou již použité věci. tyhle stíny ale vypadají skvěle ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baruš, já nejvíc nakupuju vlastně laky na nehty v těch košíčkách a to je celkem jistota, že do nich nikdo nestrkal prstíčky :-))), ale teď jsem asi začerstva narazila na výprodej Astorek rtěnek a uzmula nepoužité a čisté, jinak máš pravdu, je to prohrabaný a ošahaný, ale někdy se tam najdou nějaké fajn výprodeje....

      Vymazat
  6. Ale tie tiene Ti veľmi pristanú Marcelka! Takže nakoniec to celkom dobre dopadlo, to vieš, spadnúť tak na zem tiene od Diora a následná nutná kúpa, to by každú ženu asi porazilo :-D Vravíš, že to strúhatko je dobré? Ja síce mám, veď vieš, od Max Factoru, ale iste bude časom tupé. Ja by som inak tiež čokoľvek, čo by mi spadlo a poškodilo sa, kúpila, som tiež taký typ. A neznášam aj to, keď niekto vezme niečo, čo má byť v chladničke a strčí to po ceste po predajni napríklad medzi toaletné papiere, bez ohľadu na to, že sa to pokazí. Niektorí ľudia sú fakt blbci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé děkuju Julííí! No já jednou shodila nějaké lesky na rty v parfumerce, naštěstí to nebylo od Diora a nemusela jsem je koupit, ale řeknu Ti pak mi zatrnulo, co kdyby mi vypad ten Dior nebo Guerlain :-D, když člověk si chce ty testery ošahat a pak tohle....
      Strouhátko hlásím je super, já koupila dvě různé a obě byly na prd, tohle strouhá perfektně, nevím jak dlouho to vydrží, ale zas nestrouhám tužky každý den ani týden !-), potěšilo mě hodně, a za tu třicku dobrý kup !-)
      S těmi lidmi v obchodech mi ani nemluv, když procházím supermarketem a vidím jogurt mezi toaleťákem, tak si říkám, ty lidi jsou fakt trapní....člověk aby byl furt ve střehu, jestli nekoupí ochmatanou rtěnku ač to není tester anebo máslo, do kterého nikdo nenasísal !-).......fuj. Kdyby všichni uvažovali jako my, jak by se nakupovalo, že..

      Vymazat
  7. Moc Ti tyhle stíny sluší, a jsi fakt pašák, že jsi se přiznala, a koupila si ty stíny, když Ti spadly. Myslím, že paní prodavačka musela být hodně v šoku, jelikož tohle se už dnes jen tak nevidí (btw, kdyby to byla paletka třeba za milion, ty obchody jsou na to pojištěné, a odepisujou to, nestrhává se to prodavačkám z platu :), takže kdybys to příště nechtěla, tak to tam klidně nechej ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale bacha.. Já minule nechtěně rozbila v Rossmannu lak na nehty a musela jsem ho zaplatit..! :/

      eMi, stíny ti opravdu moc sluší. :) Před nějakou dobou jsem si jedny o Essence taky pořídila, ale pigmentace byla šílená (žádná) a za tři hodinky jsem je měla slité na víčku.. :/ Ale tyhle vypadají moc fajn! :)

      Vymazat
    2. Klárí dobrý vědět až shodím nějaký dior nebo l´oreál !-), řeknu pani ale vy jste pojištění tak vo co jde :-)....no já jsem strašnej slušňák no, se cítím blbě no....A děkuju, ta šedomodrá se mi fakt líbí, do sbírky za tu cenu dobrá :-)

      Domi: ono to bude asi fakt podle prodejny a prodavaček, někdo to neřeší a někdo holt asi jo, zatím se mi nic takového nestalo jinak, tak nevím, jéjda lak na nehty? to tam mají teda pěkně tvrdé podlahy, že se toto dá rozbít !-)
      A moc děkuju za kompliment Zlatíčko! Zapomněla jsem napsat, že ale používám pod ně bázi Artdeco, bez báze bych do toho vůbec nešla :-)....ale tak na hraní dobrý !-)...asi si jen tak další nepořídím, ale tydle příjemně překvapily..

      Vymazat
  8. Já se přiznám, že jsem od nich měla pár stínů a byl to děs běs, takže jsem jich většinu stejně nakonec vyhodila. Teď už celkem umím odolat tomu "no nekup to, když je to tak levný" pocitu a vyhýbám se jim. Tyhle vypadají dobře, ale na tmavou šedou mě stejně moc neužije (většinou s mými kruhy pod očima vypadám s výraznou šedou jako člen Addams family). :))
    Každopádně mě historka velmi pobavila. Já takhle jednou rozbila v drogérce lak na nehty, paní se to jala uklízet a když jsem se nabídla, že pomůžu s úklidem a že to zaplatím, tak říkala, že nemusím... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. An tuším že Enka měla stejnou ale hnědou paletku a chválila ji, proto jsem asi také po ní chňapla :-D...ale jinak mě jejich ostatní stíny nelákají, vlastně žádné z drogešky, jó jedny jo Astorky :-)...ale nepotřebuju je a přesně snažím se těm levným cenám odolávat, nakonec to málokdy vyjde levně a člověk to spíš vyhodí...
      Tak to jsem ráda, že jsi taky narazila na chápající paní - vidíš, a Domi v komentu nad Tebou to měla opačně.....sakryš budu si muset dávat bacha ať nerozbiju nějaký lak, na ty sahám v drogerii nejvíce :-D

      Vymazat
  9. Mně je to úplně jasný. Ty jsi je podvědomě chtěla hned, jak jsi je uviděla. Věděla jsi, že ta modrá bude naprosto dokonalá na tvých krásných očích. No a aby jsi měla hezký článek, tak jsi je i když nechtěně hodila na zem :-) a potom, jako že je to morální, jsi si je koupila. Dělám jsi legraci, ale vyšlo to hezky. Nejvíc se mi líbí to denní líčení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi Martinko asi v tom nějaké podvědomí bylo :-))), akorát mi teď vadí, že to víčko nedovírá :-D....
      Jééé a moc děkuju za tak nádherný kompliment! Asi to fakt byla trefa, takovou modrou jsem ještě nikde neviděla, a to takovou sháním i v tužce....
      Mě se taky líbí nejvíce to denní, však ho nosím celkem často :-D

      Vymazat
  10. Prostě Karma:), jak jinak to napsat. Moc se mi líbí ta první fotka a ten šedý stín je překvapivě opravdu nádherný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tutto, stopro karma, fakt, Já bych měla spoustu výmluv, proč si ty stíny nekoupit, tak mi hupsly z podlahy rovnou do košíku :-)....Ale fakt nelituju, ten odstín se vyvedl, málokdy narazím na nějaký takto podobný, však víš, i u tužek na oči a tak, je to pořád honba za dokonalým odstínem :-D

      Vymazat
  11. Dobrá storka Sis :o))) prostě chtěly být tvoje... a strašně ti sluší!! Dobrý kauf za ty prachy..
    A nádherné fotky, úplně jak u Sofastars, u nich se vždycky rozplývám nad fotkama očí a nechápu, jak to dělají.. tak teď se rozplývám i tady.. :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sis děkujú, no za ty prachy nekupto, že :-D, obzvlášť v našem úsporném režimu si nemůžu vymýšlet nějaké drahoty hehe....ale jo odstíny potěšil i pigment...
      Ó, a vyřídila jsem mé mladé fotografce, že se fotky moc líbily, byla potěšená velice. Já už zjistila, že když fotím oka sama, tak to není tak dobré, jako když mi je nafotí někdo jiný...tak holt musím otravovat dcerušku :-D....a těší mě, že se rozplýváš i tady :-)

      Vymazat
  12. Tak to je pěkný příběh a měl teda nakonec i happy end, ne? :-) Sluší Ti a souhlasím s Enkou, že oči máš moc hezky nafocené - kompliment pro slečnu fotografku! :-) Já mám od Essence paletku na obočí a ta vůbec není špatná! (myslím tedy obsah, obal je katastrofální) Měla jsem taky gelové linky a super! Ty už u mě ale nebydlí, fňuk. Jednou si je vyzkoušela moje ségra a byla z nich nadšená, ale když si je chtěla koupit, zjistila, že už se nevyrábí (takový zajímavý hnědo šedý odstín, fakt jsou super a je škoda, že se už nedají sehnat!). A tak jsem naznala, že já je zas až tak často nepoužívám (s tužkami linky prostě umím rychleji) a věnovala jsem jí je. Ořezávátko Essence mám taky a zrovna jsem ho minulý týden kupovala mamce, protože jsem si všimla jejích příšerně "ohlodaných" tužek a psychicky jsem to prostě nevydržela. :-D A mají i hezký výběr efektových top coatů, to se musí nechat. Ale třeba do make-upu nebo tvářenky bych radši nešla. Dlouho jsem se ale u jejich stojanu nezastavila (jo, vždycky akorát mrknu, jestli nemají ten top coat na nehty v černém obalu a nemají), ale dobré kousky se v jejich sortimentu objevit dají, takže celkově tuhle značku určitě nezatracuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo storka vyloženě jak pro blogerku, že, člověk o tom aspoň pak může napsat, prostě ze života :-D
      A jsem moc ráda,že se fotky líbí, kompliment jsem vyřídila a moc potěšil :-D
      No ty obaly, to už snad ani nekomentuju, u této levné značky snad ani člověk něco jiného čekat nemůže, ale když obsah překvapí, tak to je super. Hm, gelové linky za pár kaček bych si taky nechala líbit, mám problém, že linky vesměs v drogeškách prodávají jen černé a černé jsou na mě moc tvrdé....
      Vidím, že svou rodinu zásobuješ drogeškovými kousky a dbáš na péči i u mamky :D....já už tohle vzdala....teď se spíš zaměřuju na svoje holky a jakousi osvětu :-DD
      Já vždycky u Essence koukám na ty laky, pár jich mají moje dcery, ale mě až tak kupodivu nelákají, mám jen jeden zatím...ale třeba přesně jako Ty, make-up ani tvářenky bych určitě nezkoušela....každopádně je fakt, že občas člověk nějaký poklad objeví i ultra levné značky a není třeba ji zatracovat - už jsem poučena...:-)

      Vymazat
  13. wow♥ tak to je náádhera! stíny ti vážně jdou perfektně k barvě očí!:) ten pád v drogerii byl jednoznačně osud!:D mě nedávno Essence příjemně překvapila svou minipaletkou na obočí! :)

    www.Lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Peti, z toho odstínu jsem opravdu paf, takže osudová Essence :-D. Hm, minipaletka na obočí, to zní dobře, ani nevím, že něco takového mají v nabídce, budu muset regál příště důkladněji prostudovat :-)

      Vymazat
  14. Aj ja som si zopár tienikov Essence kúpila a moje dojmy sú dosť zmiešané. Mala som akúsi quattro paletku, ktorá ma prestala baviť, tak som ju vyhodila. Teraz mám tiež jednu, použila som ju snáď dvakrát, ale nevyhodím ju, lebo také jedovaté farby len tak nezoženiem (pre každý prípad). No a mono tiene - mám ich asi 5, tiež ich nepoužívam, až na jeden. Ten už v ponuke nie je, ale pre mňa je to jeden z najdokonalejších bronzovo-hnedých tieňov ever! Obal sa svojvoľne rozpadol, ale z ruky ho nedám :)

    OdpovědětVymazat
  15. u essence se zkus mrknout na dlouhotrvající rtěnky - za tu cenu vyborny kauf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rtěnky této značky už jsem slyšela nejednu chválu, tak prostě budu muset určitě očíhnout, zajímá mě jaké mají odstíny :-)

      Vymazat
  16. ale hej, mám aj zopár tieňov, mám aj paletky :-) dokonca také tie Stay all day sú mojimi obľúbencami v lete, hlavne teda bronzový. bola som zvedavá (ako som zvedavá aj na takú tú novú nude paletku), niekedy človek nájde poklad aj medzi niečím takým lacným, ako je Essence.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak Suzi, někdy se opravdu zadaří, že mezi levným člověk najde něco skvělého a kolikrát drahá značka není zárukou, že se člověk nezklame...teď už vím, že občasně okouknu i jejich regál, co nabízí :-)...dobrých odstínů není nikdy dost.

      Vymazat
  17. Já od nich prubla monostíny a mám stejný dojem jako ty: barví to jak ďábel, poněkud práší, ale to za tu cenu asi odpustitelné je. Mně teda drží, ale já mám sušší pleť a drží mi prakticky cokoli. Pro majitelky smíšené pleti, kterých je v mojí věkové skupině stále, myslím si, dost, to asi tolik nebude. Pro ostatní, jak říkáš, za pár korun na hraní. :-) Upřímně řečeno, za zas takový zázrak to úplně nepovažuju, jejich stíny znám a stále pro mě stojí za to si k těm úplně nejlevnějším značkám jít maximálně pro laky na nehty. Jinak preferuju zlatý střed, ani high end, ani to nejlevnější, myslím si, že i v drogerce lze za rozumnou cenu najít dobrou kosmetiku. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že mě běžně stíny nedrží a to mám suchou pleť, takže bez báze Artdeco ani ránu a s tou ty stíny drží opravdu celý den krásně, nemůžu si stěžovat, že by se slévaly nebo někam mizely. Ty to máš ještě lepší, že ti stíny celkově drží i tak....Na to hraní já ocením klidně i levnější věc, protože spíš jde o to vyzkoušet nějaký odstín,jestli člověku sedne a pak může třeba pokukovat v dražších řadách. Já většinou právě stíny už v drogešce nekupuju, protože jsem měla dost zkušeností, že ten pigment nestál za nic, ale jo vyjímky jsou....Já myslím, že takový ten zlatý střed je nejlepší, všude se najdou lepší kousky i horší i v highendu. A drogešku prostě nezatracuju, protože prostě ji tady mám nejblíž a je možné tam nakoupit i slušně :-)...A jo pro ty laky na nehty k levnějším značkám určitě proč ne, mají kolikrát hezčí odstíny a nejsou tak předražené jako Rimmel, kdy ta kvalita je cca podobná atd....

      Vymazat
    2. Je fakt, že si taky oči moc nelíčím, takže je pro mě zbytečný investovat i z tohohle důvodu. Rozdíl poznám, ale nelíčím se denně, aby mě to štvalo a abych nutně hledala něco lepšího než Essence. Výdrž neposoudím, ale prašný jsou, to vidět je. :-) I u laků to platí, něco je prostě adekvátní své ceně (v obou směrech, jak dražší a kvalitnější lak, tak levný, který si člověk kupuje s vědomím, že nic moc), něco předražený zmetek. :-) Laky jsou pro změnu u mě kategorie, kde ten rozdíl zase nevidím, neb na mně je špatně všechno. -)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate