středa 27. srpna 2014

Malý nákup a velký kvíz

Zdravím všechny mé čtenáře, obzvlášť ty nejvěrnější!

Poslední dobou mi život přináší spoustu materiálu k zamyšlení, žití i tvorbě a paradoxně minimum času ke zpracování všech zážitků. Samozřejmě se tato má vytíženost odráží i na blogu. 
Tento týden je obzvlášť vypečený jako rohlíčky z královské kuchyně, páč mám po devíti letech základní školy doma opět "prvňáčka". 
Tentokrát už ale prvňáček 1. září vylétává zároveň z rodinného hnízdečka a to sebou nese nálož pocitů a  extra nálož myšlenek a organizačních záležitostí...
A tak, než se přes tento "prvopočátek" přenesu a budu schopna napsat naplánované články, rozhodla jsem se zabavit své milé čtenáře jinak. 
A jak jinak než soutěží/kvízem. 
Už tu dlouho žádná soutěž nebyla, tak si říkám, že to může být zábava. Nebude to žádná klasická giveaway, takové mě nebaví :-), ale doufám, že kvíz bude bavit vás a rádi se zúčastníte.

Kdo může soutěžit:
Samozřejmě kvíz je určen pro mé čtenáře, kteří sledují můj blog pravidelně a to přes GFC či Bloglovin s bonusem pro ty, kteří zároveň sledují i můj druhý blog moje pastely - ti mohou zanechat svoji navštívenku i tam a zkopírovat svou odpověď odsud, aby zvýšili své šance na výhru.....
Páč o co se bude hrát, s tím druhým blogem tak trochu souvisí !-).
Nemusíte zanechávat svoji e-mailovou adresu v komentáři, ale prosím, zanechte v něm aspoň Vaše křestní jméno. 
Protože soutěž bude mít dvě etapy. 
V další etapě už poprosím vítězku o uvedení emailové adresy v komentáři pro další komunikaci.

Úkol:
Je trošku ošemetný, ale kdo mě čte pečlivě, ten to dá s přehledem a kdo ne, ten použije logickou vylučovací metodu :-D.
Na obrázku je náš víkendový nákup z drogérií. 
Jak víte, v dm právě probíhá opět oblíbená akce na privátní značky, při nákupu 5 a více sleva 25% na všechno. 
Nemohly jsme se nezúčastnit právě z výše zmíněných důvodů, kdy je třeba vybavit dceru na cestu do světa. Pár věcí je nakoupeno i v drogerii Rossmann....
A Váš úkol bude uhodnout, které dvě věci jsou v nákupu na obrázku určeny jen pro mě. 
Ano, jsou opravdu jen dvě, zbytek je pro dceru :-D.


Jak a co:
Soutěž potrvá týden tzn. do příští středy 3. září do 12.00 hod a soutěž bude jiná v tom, že zatím nebudete vědět, 
o co soutěžíte konkrétně  - pááááč i to bude částečně záležet na vašem výběru. 
Po vyhlášení vítězky, která správně odpověděla (bude se klasicky losovat ze správných odpovědí), uveřejním také možnosti konkrétní výhry a vítězka si bude moci sama vybrat v komentářích, kterou bude chtít....
A o co, že se to tentokrát hraje? 
Správně tuší ten, kdo si myslí, že kosmetika to nebude.
Bude to jedna z mých vytištěných autorských fotografií. 
Vybírat budete moci cca ze 3 až 4 fotek.

A třeba bude i nějaké překvápko, tak zůstaňte naladěni!

Hodně štěstí a hlavně hodně zábavy Vám přeje eM!


14 komentářů:

  1. Tipla bych si, že pro tebe je ten Alverde anticelulidní peelingový gel a Alverde myslím že oční sérum s goji.

    OdpovědětVymazat
  2. HA, sežralo mi to první odpověď, tak znovu. Ahoj eMi, pro tebe oční sérum a také tipuji anticeluli gel (trochu mě mate ten růžový olej, ale ten může Ája klidně používat, tzn. ty spíš ten peelingový gel). Držím palce a dobrý start Áje!! pa K.

    OdpovědětVymazat
  3. alterra šampon,alverde s q10.pri športke vždy tipnem dobre len jedno číslo,takže skúsiť som skúsila..

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, na svůj nástup do prváku si snad už ani nepamatuji (a to to není zas tak dávno, nebo jo? :-D). Jednoznačně musí být tvá Alverde Anti-aging tyčinka, chceš být prostě kočka, až půjdeš dceři na první třídní schůzky ;-). A taky ten anticelulidní peeling by mě být tvůj (jelikož máš ráda jeho olejového bráchu, a dcera s celulitidou v 16 snad neblbne :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá eMi, to je teda vypečená soutěžička. :)) Já bych ti z fotky šoupla klidně víc než dvě věci. :D Ale tak logicky bych řekla, že pro tebe bude anti-celulidní peeling (teda jasně, že žádnou nemáš, to ty nás tady jenom tak zkoušíš :D) a pak nejspíš Alverde tyčinka s q10 (nejspíš oční sérum?). :)
    Přeju Áje krásný nástup do prváku a ať se jí tam líbí. Myslím na Vás holky a vzpomínám na ten svůj odlet z hnízdečka. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Wau, to je aspoň soutěž... I když mě vždycky znervózní otázka, kde nemůžu správnou možnost nijak výrazně chytře vydedukovat... Může to být cokoliv... :D
    Ale jinak, stejně jako dámy přede mnou, tipuju anticelulitidní peeling (to snad pro dceru ještě nebude...) a oční sérum (i když u toho jeden nikdy neví...)

    OdpovědětVymazat
  7. Já typuji ten růžový ojel Wildrose a tyčinka Anti Ange.

    OdpovědětVymazat
  8. Takové netradiční GA mě moc baví :) do prváku jsem nastoupila před čtyřmi lety a střední už mám naštěstí za sebou, ale v 16 bych si asi nevybrala tu Anti-aging tyčinku s Q10 od Alverde a myslím, že celulitidu jsem taky ještě v té době neměla :D takže ten citrónovo-rozmarýnový peeling od Alverde bych s sebou asi taky nebrala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tipujem Alverde Goji serum a Alverde ruzovy olej

    OdpovědětVymazat
  10. Asi Alverde tyčinka anti-age a peeling. No ale pak si říkám, jestli to nemá dcera s sebou jako uvítací dárek pro třídní. ....pár švestiček ze zahrádky ;-) určitě by si šplhla. Růžový olej má dcera na odličování?

    OdpovědětVymazat
  11. Tvůj bude peeling s rozmarýnou a anti--aging tyčinka, že jo? :)

    OdpovědětVymazat
  12. Marci, tiež tipujem peeling náš anticelufujtídový a goji očné sérum, ale fakt neviem čo s tým olejom ružovým, hm? :D

    OdpovědětVymazat
  13. Řekla bych, že by to mohlo být oční sérum + peeling od Alverde :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj eM, zase Tě po delší době zdravím a koukám, že se u Tebe dokonce i soutěží a že to ještě i stíhám, no to je paráda. :-) Tak marmeládkové super voňavé oční sérum goji je jasňačka a pak jsem to po prvním zběžném prohlédnutí viděla na růžový olejíček, ale pak jsem si u peelingu všimla toho slova celu.... Tak jako proč ne i pro dceru že, třeba jako prevence nebo prostě jen jako sprchový peeling třeba kvůli vůni - ony ty účinky na celulitidu stejně určitě nebudou nijak zázračné, že.... Ale spíš to vidím pro dceru na ten olejíček. :-) Takže pro Tebe sérum goji + celu peeling. Jo a pobavila mě Martina tím dárečkem pro učitelku. :-D Dceři přeju úspěšný start do nové etapy. Můj synek je ve školce spokojený a když jsem pro něj přišla po obědě, v pondělí i včera byl otrávený, že jdu moc brzo. :-D Tak už z toho nejsem tak naměkko jak vloni když nastupoval poprvé...

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate