čtvrtek 16. října 2014

Otestováno eM VOL.2: Krém s aloe Santaverde

Hezký den přeji,

dneska tu máme druhý díl seriálu s recenzemi na výrobky poskytnuté eshopem biooo.cz.
Zaostříme dneska na výživný krém s aloe od značky Santaverde.
(více o něm na biooo ZDE)


Tato značka, stejně jako minule popsaný Dr. Bronner, je pro mě značka nová a zatím jsem od nich nic neměla.
Tento krém jsem testovala jenom já, a to malé 30 ml balení. Musím napsat prostě bez okolků, že jsem tohle balení vypotřebovala až do dna a to velice ráda. Prostě mi ten krém sednul jak poklička na hrnec. 
Konzistencí mi totiž hodně připomíná růžový krém od Alverde a ten mi taky velice vyhovuje. Je to tedy krém spíš určený pro sušenky nebo zralejší pleť, je hutnější, ale přesto se skvěle roztírá a vstřebává, takže člověk má pocit, že je vyživený, ale není umaštěný...A takhle, prosím, já definuji výživný krém - že dodá kůži opravdu živiny v podobě vitamínů, minerálů a ne tunu tuku.

Krém voní květinově (že by po růžích?) takže samozřejmě pro odpůrce růží to asi nebude nic zajímavého, nicméně mně je tato vůně příjemná, na kůži se mi nijak dál nerozkládá a připomíná mi pro změnu vůní růžový krém od Trilogy. :-)
Krém se ale taky vyrábí v neparfémované verzi (viz.odkaz výše)

Musím říct, že mě tahle značka zaujala a hned jsem začala listovat na stránkách  ZDE, abych se o ní dozvěděla více a co mají dál v repertoáru.

Opět jsou v nabídce i vzorky k vyzkoušení, což přece jen šetří peněženku v případě, že přípravek úplně nesedne.
Ceny teda nejsou lidové, co si budeme vykládat a pak se člověk těžko rozhoduje do čeho investuje bez přechozích zkušeností. Ale mít více peněz k dispozici na kosmetiku, určitě bych do krému šla znovu. 

Zaujalo mě taky hodně, že výrobky jsou především postavené na bázi aloe vera nikoliv na bázi vody. Vesměs všude vidíte ve složení jako první vodu, ale tady je základ šťáva z aloe. 
Jak vidíte ve složení tohoto krému se aloe nachází opravdu na prvním místě místo vody. Krém obsahuje spoustu "lahodných" olejů a zaujala mě i ta šťáva z rakytníku, prostě hodně výživy :-).
INCIAloe Barbadensis Leaf Juice1)Sesamum Indicum Seed Oil1)Cocos Nucifera Oil1)Prunus Amygdalus Dulcis Oil1)Cetearyl AlcoholButyrospermum Parkii Butter1)AlcoholMyristyl AlcoholHippophae Rhamnoides Fruit Extract1)Sodium LactateGlyceryl Stearate SEOenothera Biennis Oil1)Argania Spinosa Oil1),Sodium Cetearyl SulfateTocopherolHelianthus Annuus Seed Oil1)Ascorbyl PalmitateLevulinic AcidGlycerinp-Anisic AcidSodium HydroxideSilver Sulfate,Parfum2)LimoneneLinaloolCitronellolGeraniolCitralCoumarinBenzyl Benzoate
1) Organic agriculture, 2) Natural essential oils

Více si o tom můžete přečíst i v biooo magazínu ZDE.

Znáte tuto značku a zkoušeli jste od nich už něco?

PS: Třeba moje kamarádka blogerka Mitsuuko vyzkoušela jejich produkt čistící gel a je taky spokojená, píše o tom ZDE.

11 komentářů:

  1. já jsem měla ten krém ve vzorečku, ale ve verzi light, a moc mi neseděl, byl takový vodový a nevoněl mi :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak krém nevoní, to je celkem průšvih to znám, já se pak nedonutím krém plošně používat, možná by spíš vyhovoval tenhle hutný krém konzistencí...

      Vymazat
  2. V poslední době musím mít všechno s rakytníkem, škoda jen, že není ve složení výše třeba místo toho kokosáku. Krém nevypadá špatně, ale za tu cenu mi to složení přijde celkem obyčejné a co si budem povídat i obal prodává kosmetiku a tady ten mě moc nezaujal. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu v tom, že poměr cena-složení-obal je poněkud nevyvážená :-D. Rakytník je úžasná věc, jak vnitřně, tak z vnějšku nadupaný vitamíny, takže se Ti vůbec nedivím, i já bych ho ocenila více v produktech.

      Vymazat
  3. To jsem právě já, kdo někdy nemusí tu vůni růží. Tak bych nejprve zkusila vzorek. V US mi dávali vzorky, jak jsem si řekla. Tady u nákupu za tisíc musím prosit o nějaký vzoreček. V Bioo mi řekli, že mají jen třeba jeden druh denního krému...no a za oceánem ani nemusím nic koupit. Při koupi nad 30USD mají kosmetický taštičky naplněné. Chápu, že je tu malý trh atd. Tak co třeba vymyslet věrnostní program a tím poznat, kolik už jsem v Bioo nakoupila a že to nechci jen tak. No trochu jsem se rozepsala možná mimo téma...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to vždycky dělala tak, že jsem nakoupila přes eshop a vyzvedla na prodejně, protože na eshopu věrnostní systém je. Je blbý, že se do něj nepočítají nákupy na prodejně :-( A vzorků je právě zrovna v tom systému hodně.

      Vymazat
    2. Když jsem šmejdila na eshopu, tak jsem tam ten věrnostní systém viděla, asi je to řešení. No celkově se srovnávat s USA z toho zatím výjdem blbě vždycky, tam to mají úplně jinak ten prodej. Kamarádka si to tam chválila hrozně, není problém, aby tě někde nalíčili zadara, vzorky dávaj úplně samozřejmě a v neposlední řadě ty ceny jsou úplně jinde - ono to bude tím malým trhem asi, ale i tak - pořád se mají všichni prodejci co učit, že když budou milí a daj dárek, že se jim ti lidi budou vracet, to je nejlepší marketing, než nějaká velkohubá hesla a billboardy přes půl dálnice, to se tu musíme naučit a proč si nevzít příklad třeba právě z USA, i v UK to maj namakaný....A tohle není nikdy mimo téma Martinko !-)

      Vymazat
  4. Já naštěstí vůni růží v kosmetice nerada a suchou pleť nemám.. takže nejsem v pokušení :o)) ještěže tak! Dobře víš, že jsem si zakázala nákupy, dokud se mi množství už vlastněné kosmetiky nezmenší z tuny na metrák :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je fajn, že tě tady aspoň moc nepokouším. No já pořád taky spotřebovávám ty tuny, zdaleka jsem neskončila, takže nákupy podléhají velké autocenzuře a vstupní kontrole :-D

      Vymazat
  5. Voní po růži, jo? To musím zkusit :-) Já mám SV hrozně ráda, ale prostě jsem povrchní a to minimalistický balení mě štve. Ale ty krémy jsou strašně příjemný, já mám hodně ráda i samotný aloe gel, takže krémy, co ho mají jako základ, mi sedí hodně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to tak příjde, že jsou to růže :-D. No já jsem taky povrchní, co si budem vykládat, za ty prachy to mohli trochu vydesignovat, ale zas u krémů mě to až tak neštve, protože mi tak málo krémů vyhovuje, že fakt raději upřednostním tu funkčnost a příjemnou vůni. Aloe doma musí být pořád :-)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate