úterý 7. října 2014

Podzimní oblíbenci Vol. 1


Zdravím Vás milé čtenářky,


z dnešních fotek doprovázejících tento článek by se mohlo zdát, že ten podzimní oblíbenec je Brad Pitt,

ale bude to překvapivě o laku na nehty...:-D



Když už, tak Brad není jen sezónní oblíbenec, tak nějak je už ikonou ve světě krásnejch chlapů a stalo se, že jsem prostě četla článek o něm a lakovala přitom mého největšího podzimního oblíbence Rimmel Velvet Rose.

A jak jsem tak sledovala ostatní beauty blogy, i tenhle Rimmel má možná našlápnuto být ikonou jako Brad, protože je docela oblíbený.
Troufám si říct, že spolu s Peppermintkou jsou to nejlepší z celé kolekce (je to troufalé tvrzení, když jsem všechny odstíny nevyzkoušela, ale prostě mi stačí juknout na nabízené odstíny a mám jasno :-). 

Kolekci Salon Pro od Rimmelu jsem měla ráda vždy, ale upřímně - minulá řada měla mnohem krásnější a pestřejší odstíny. 

A riskovat teď, že se mi nějaký odstín nebude líbit na nehtech za cca 99 Kč? 
To nehodlám, na to mám lepší adepty. 
Bylo totiž zajímavé, jak na tento odstín reagovala moje kamarádka. Když ho viděla na nehtech, tak se jí moc líbil a zaujal ji hned, ale když jsem ji v drogerii ukázala co je to za lak, prohlásila, že v lahvičce by ji teda nezaujal (a já dodávám a za tu cenu...).
Já koupi riskla v nějaké akci, páč takových těch růžovo-červeno-fuchsiových a spol. nemám nikdy dost.
A rovnou to profláknu, byl to dobrý kauf :-D

Rimmel Salon Pro 306 "Velvet Rose"


Odstín "sametové růže" se prostě povedl. Ale jak na potvoru nechtěl ho v tom pravém světle foťák interpretovat. Což mě ve finále vedlo k malé srovnávačce a snaze lak více nafotit.

Na fotkách mi totiž připadá světlejší a růžovější než prostě je, téměř mi na fotkách připomínal oblíbence jiného
a to Karl Says Trés Chic od Catrice - ale to by byla chyba.
Odstíny jsou rozdílné. Srovnávačka viz. níže.
Velvetka je tmavá, tlumená fuchsie s notnou dávkou tajemna, není to žádná holčička růžovka, je to dáma. Osobně mám tuto barvu strašně ráda na podzim i na oblečení a tak se mi často nijak neplánovaně stane, že ladím oblečení s lakem :-)



Ale na to, aby lak mohl být oblíbencem, jaksi krásný odstín nestačí, jsme sice povrchní pizdy, ale náročné na kvalitu. 
U tmavých odstínů ocením výdrž  - jakoukoliv delší než jeden den...
Což je bohužel často běžná realita, že se krásné rudé či fuchsiové laky začnou "třískat" hned druhý den ráno a já mám pak rudo před očima, že musím dělat manykýru znova...
Rimmelák je mezi mými oblíbenci slušný držák, páč vydrží v nositelné podobě - rozuměj minimum oprejsků a pouhé ubývání od krajů - i tři dny (když moc nemakám rukama !-)...
A to prosím bez top coatu! Takže fanfáry, prosím, a jednoho Oskárka pro sametového Rimmela. 
A když jsem extra líná, tak prostě třetí den láknu ehm třetí vrstvu no...
Jako tentokrát.
Stav laku třetí den před třetí vrstvou....(dnes už se mi povedl i prýskanec)



Štětečky téhle řady Rimmeláckých laků mám moc ráda - lahvička je sice humpolácká
(kde jsou ty štíhlé lahvinky od L´Oreálu), ale štětka  - ta je skvělá. Plochá, jak má být, široká...jedna radost natírat.



A slíbená srovnávačka mých oblíbených odstínů, z které jasně vyjde najevo, že jsem měla vlčí mlhu, když jsem Velvet srovnávala s Karlem (ooops, i fotografka se někdy utne). Nicméně je to velmi pěkná srovnávačka, ne?

Shora: Brad Pitt, Rimmel Velvet Rose, Catrice Karl Says Trés Chic, Catrice Meet Berry






Je jasný, na kterým prstě je Karl Says Tres Chic a na malíčku je můj nejoblíbenější odstín Catrice Meet Berry,
  který je maličko fialkovější a kapičku více do modra a fuchsiova než Velvet - chápeme se, ty nuance :-D

Ale bohužel Setkat se s Berry už nemám takovou chuť, když výdrž laku je přesně ten jeden den a šlus, v tomto případě přesněji vodprejsk....Smůůůla, ideální odstín, bohužel uživatelsky to nejni vončo - top coat nepomohl, možná leda zázrak.

 Šátek v oblíbené barvě aneb ladíme do podzima :-D

A protože si nejsem jistá, jestli tady nenarušuju něčí autorská práva, sama jsem na to háklivá jako fotograf-autor, 
tak bych ráda uvedla, že autorem fotek Brada Pitta je pan Sam Taylor-Wood
a já si je vypůjčila pro mé "umělecké" ztvárnění podzimní inspiračky.


A fotky jsem fotila na prosincové (2012) Marie-Claire, kterou jsem při lakování četla...


A aby bylo úplně jasno, tak fotky a článek s Bradem Pittem byly promo k jeho hereckému počinu. Jeho výkon se mi moc líbil až na to, že ten oduševnělý herecký výkon patřil Chanelu No. 5, což mi teda příjde jaksi příliš.
Ale tak všichni víme, že tyhle věci jsou postavené především na marketingu.
Já osobně nechápu samotný Chanel No. 5, ale dokážu pochopit, že je to ikona stejně jako Pitt,
nicméně po Chanelovsku nemluvím, ale to je především můj problém. Ách, kéž bych měla více takových "problémů" a méně těch skutečných :-D
Ale o vůních zas jindy, to je jiná pohádka. Téma snad jednou konečně zpracuji....
A videem s Bradem se s Vámi loučím a těším se na Vaše komenty.
Jaké jsou Vaše oblíbené podzimní barvy? 



27 komentářů:

  1. Brad je super. A velvet rose a Kárl taky. Mám je oba ještě ve starých lahvičkách a určitě o dost dýl, než píšu blog. Občas je pravda musím trochu naředit, ale pořád žijou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě u Tebe jsem ho viděla taky :-D...Myslím, že opravdu všichni tři jsou fajn ikony !-) a Brad nestárne nějak....
      No vidíš a já mám Kárla nově až teď, ani nevím, že už je tak dlouho na trhu, ale ještěže tak, jsou to povedené barvy

      Vymazat
  2. Tedy přiznám se, že jsem se tentokrát vůbec nesoustředila na ten lak. Bylo to o lacích, že? jo, jo hezký moooc hezký hmmm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mám radost Marti!!! Přesně to byl účel, rozptýlit, potěšit, inspirovat !-D....bylo to nejen o lacích :-D

      Vymazat
  3. Lak co vydrží tři dny? Za co? Musím říct, že na Lorealáky jsem pěkně napruzená, protože nevydrží naprosto nic (aspoň na mých nehtech) a navíc mi teď snad po půl roce ztuhly takovým stylem, že bych je nejradši vyhodila do koše. Ale klid, jdu to vydýchat a rozředit. A teď na podzim to jsou samořejmě červené a bórdo barvy (tak jako celý rok :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako max tři dny, ať jsem úplně přesná. Jé škoda - Lorealáci tě zlobí??? Tak je fakt že se mezi nimi najdou nedržáci, třeba moje oblíbená švestková je přesně ta na jeden den a ten odstín miluju sakra...jinak mám celkem dobré zkušenosti, ale já se snažím používám top coat pokud možno pořád -a může to být i base coatem, že laky nedrží.
      S tím tuhnutím je to asi horší, sice ty moje lorealy netuhnou zatím, ale totálně mi zatuhly GS Stars - na beton a teda nevím, čím to naředit..........
      Samozřejmě tyhle barvy jsou klasika nejen na podzim !-D

      Vymazat
  4. Ach ach ach! To je přesně barva pro mě! Jakože mě rimmelí laky nelákaj, tak tudle barvičku omrknu. (Móc pěkné fotky! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Zlatíčko!!!!! Že jo ta barva je prostě ideál. Jsem na tom stejně, na laky k Rimmelu nechodím, jen to okouknu a stačí, nic zásadního se tam neděje, ale tahle se povedla.

      Vymazat
  5. Zlatí, ten lak je nádherný! I ty zbylé. Já mu říkám odstín "shnilé jahody" a je fakt velký majstrštyk najít ten pravý, aby nebyl moc do růžova, do červena, nebo do hněda, prostě tak akorát ;)
    Jo a poradím. V9m, že jsi lakovací kočka, takže pokud chceš prodloužit výdrž u většiny laků, investuj do Multi-Taskeru od Sparitualu, je to nadlak i podlak. 2 vrstvy pod, pak barevný a jedna vrstva nad. Mně takto vydrží nehty okolo deseti dnů. Navíc, když si zalakuješ i špičky a podlak necháš vtéct pod nehet, tak tak podpoříš výdrž téměř všech laků (pokud nejsou hodně forový) a ochráníš tím i nehet ;) oujeee, seminář k něčemu byl ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní jako trik za milion! Takže multitasker od Sparitual! Na tento blog se vyplatí chodit.

      Vymazat
    2. =D Marti, závisí to samozřejmě hlavně na kondici a stavu nehtu, na kvalitě laku a taky způsobu a metodě lakování. O všem se chystám napsat. Je toho tolik, co jsem vůbec nevěděla, že teď jen zírám, že všechno funguje. Chvilku strpení, musím nějak vymyslet rozdělení článků, protože je toho najednou moc =)

      Vymazat
    3. Jo, jen doplním, Sparitual má péče rozdělené podle druhu nehtů. Multi tasker je ideální pro zdravé normální nehty. Pro tvrdé je podklad Protein Boost a pro měkké zase Nutri Thick, ale o tom všem v článku ;)

      Vymazat
    4. Héj ty zlobilko, mě lákáš na Sparitual, však víš, že jsem ho chtěla už loni na veletrhu a nakonec to nějak zašumělo a Tys ho teď vytáhla v plné parádě - no a zní to fakt milionově, hm, dobře - člověk se furt učí koukám :-D Toš to budeš muset sepsat.
      Jo ty shnilé jahody ti řeknu, to je fakt věda najít ideál :-D

      Vymazat
    5. ;) =D to je, já jsem si teď udělala radost sparituálím černočerveným krvavým odstínem "Kiss the cook" a už se nemůžu dočkat, až ho nalakuju. Blbý je, že tento mi zatím vydrží aspoň do neděle, takže tak brzo to nebude. Ale chodím se s ním kochat ;)

      Vymazat
    6. hehe to je nevýhoda kvalitních laků, co - nemůžeš je střídat tak často. Já Ti nevím, už jsem si zvykla lakovat dvakrát týdně, ale zas je fakt, že někdy jsem líná a týdenní výdrž by se fakt šikla :-)...Jó to znám taky se kochám láčkama, mám je na "toaletním" stolku seřazené jak vojáčky :-DD..no nemoc :-)

      Vymazat
    7. No jo, když on není primární důvod ničení nehtů časté lakování, ale odlakovávání, které jim dává pěkně zabrat. Je fakt, že 10+ dní je už i na mě moc. Je to zbytečné, protože pak chci barvu třeba jinou a taky si potřebuju udělat úpravu kůžičky, zapilovat atd.. zase na druhou stranu jednou za 7 dní mi plně postačuje, takže mám pro nehty vyhrazenou vždy hodinku v neděli odpoledne ;)

      Vymazat
    8. Já si taky myslím, že lak mi spíš nehty ochrání než že by je ničil, pokud teda nepoužíváme hnusy 3 NE-free :-)), třeba při namáčení rukou nebo tak, já už mám aspoň vždycky bezbarvý lak, jinak jdou nehty dost rychle do kelu - tu zadrhnu, tu namočím....No a to odlakovávání to je fakt mňamka, budeš muset napsat i o tom Sparituálím odlakovači !-)
      mě se třeba vůbec nelíbí jak vidím ženský co maj třeba ty nehty upečený v troubě, akrylové nebo tak a jak to pozvolna odrůstá a vidím u lůžka ten odrost, to mi příjde stejný jako odprejsk :-)....No a jsem promiskuitní co si budem vykládat, miluju barvy, ladím to podle nálady, oblečení a jasně taky si chci upravit ty nehtičky o víkendu. Ale zas je fajn, když člověk ví, že ten lak vydrží - ale deset dní je už moc :-D

      Vymazat
    9. No, co nám doporučovali, tak pro změnu klidně vrstvit, ale ne hned odlakovávat. Takže já mám momentálně na nehtech 2x podlak, 2x šedý krycí, 1x topcoat, 1x jiný krycí,1x třpytky a 1y topcoat.. Takže mi momentálně chrání nehet 8 vrstev =D hehe
      Ten odlakovač je boží. Navíc, odlakovávat fakt pravou vatou je po letech s tampony dost velká úleva, jde to rychleji a líp - a zase měli pravdu! =D

      Vymazat
    10. Tak jsem pěkně o polední pauze naklusala do Rossmanna pro ty laky Loreal a hele, tak arogantní prodavačku jsem už dlouho nezažila.Nešla mi načíst karta a když se jí to stalo podruhé a řekla, že mi to musí vystornovat, že tu zdržuju celou frontu, přičemž na 30 čekajících lidí měli otevřenou jen jednu pokladnu, tak jsme jí řekla, že fajn, ale že v DM jim to napotřetí vyšlo. Paní se "mým" jménem omluvila celé frontě, že je JÁ zdržuju, pak po mě hodila kartu, že to nejde ani napotřetí, tak jsme jim tam dalmatina nechala a vybodla se na ně, mrchy.
      ALe mám dotaz, viděly jste ten tmavý lak - "Black swan"? Vypadá jako hodně tmavě hnědá, ale bylo tam zataženo, aby se ta jedna prodavačka neupekla za pokladnou, takže jsem vůbec nezjistila odstín a černou jsme nechtěla. Nevíte, je to černá, nebo černo-hnědá? Pro tu bych se byla ochotná tam i vrátit =D

      Vymazat
    11. Tos mě teda dostala tou storkou z Rossmana. Hm, to se fakt jen tak nevidí, drzost největší!!! Tam bych už nevlezla. Bohužel u nás je Rossman jen jeden, tak doufám, že se budou chovat slušně...
      Tu black swan teda nevím. těžko říct, leda zkusit googlit nějaký swatche a to je co říct, že by ses pro ni vrátila. :-)
      Já si koupila tu femme fatal, jakože klasika červená, mám ji teď a mám z ní radost, ta se nikdy neomrzí a zatím se ani neprýská, jupííí

      Vymazat
    12. No to je super! ;) No, kdyby to byla hnědo černá, tak jdu pro ni do rossmanna k nám, tak je to bez problémů, pamatuješ, jak jsme tam loni řádily? ;) JO a ta karta - bylo to jejich vykloktanm terminálem. Od té doby jsem zkoušela platit kartou celý víkend a vzalo mi to všude, takže ať jdou na buďárně někam =D

      Vymazat
  6. Oblíbené barvy podzimu jsou vždy vínová a fialová s šedou. Drží se mě roky :-) Z barev laků podle obrázků vítězí pro mě Catrice Meet B. - ten zaujal na první pohled. Pitt v reklamě - no teda :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě taky je odstínově vítěz Meet Berry :-), tak tak fialky a víno...šedou mám taky ráda jako zpestření, jen v zimě si připadám už tak dost jako bledule, že šedou volím spíš v létě a tak, ona mi ani moc nesluší na oblečení, tak je to jasný..
      No ten Brad, že :-D

      Vymazat
  7. Sakra, eMinko, zrovna tato řada laků od Rimmelu mě nikdy nezaujala, páč v lahvičkách vypadají nudně, navíc za tu cenu, ale teď jsi mě hodně nalákala, moc dobře víš, že já na tyto odstíny slyším! Takže až bude ve slevě, tak jdu pro něj ( a zašla bych si i pro Brada, i když nevím, co by na to řekla Angelina :D )! A k podzimu určitě patří tmavější odstíny, po křiklavém létě už bylo na čase ;) momentálně si užívám tmavě hnědou z nějaké limitky od Essence a teším se i na vínovou a oblíbeného lorealaka fialováka :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha Lištičko, že jo, taky na mě ta kolekce tak působí a bing ho! Já vím, zas jakési pokušení :-D......Hm, taky bych skočila pro Brada, ale ten jen tak ve výprodeji nebude, Angie si ho určitě drží pevně :-DD...
      Já si taky užívám ty podzimní barvičky, mám je stejně nejradši, asi to bude mým barevným typem...Ale přiznám se Ti, že se mi tam včera zalíbila ještě jedna z téhle řady, co bych chtěla chjo - jsem nebezpečná sama sobě. Tuším že má název Urban Purple a je mnohem sytější než tato...Toš až budou slevy no........Jééé a přesně nastává čas na rande a švestku od Loreál a já mám tmavě hnědou od GS...takže ladíme :-*

      Vymazat
  8. A zrovna ten Berry Ti tak sluší, jakože i ty ostatní, ale ten Berry fakt je!
    Rimmel laky jsou fajn, taky je mám ráda. Jen ta víčka jsou teď trochu opruz, z předešlého balení se držely mnohem pohodlněji.
    Krásný podzim eM!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě a ta Berry je tááák krásná :-D. Ale asi kvůli tomu odstínu ji to prostě odpustím no, zatím takovou přesnou od jiné značky nemám.....Přesně - ta víčka jsou hrozná teda, obří! I já měla prostě tu předešlou řadu mnohem radši po všech stránkách. Děkuju moc a Tobě taky krásný barevný podzim!!!

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate