pondělí 8. prosince 2014

Femme Fatal s L´Oreal

aneb Fifty Shades of Red

Pěkný den Vám přeji,

dnes při čtení tohoto článku budete mít stoprocentně rudo před očima :-). 
Mám tady další díl z nekonečné ságy padesát odstínů červené.
Každá chceme být ta femme fatal, že.... a když to výrobce přišpendlí jako název nádherně rudého laku na nehty, tak co má chudák ženská dělat, že jo. Některá lákadla jsou prostě prvoplánová, ale já červenou miluju pořád - ledasjaká barva se mi může časem omrzeti, ale rudá je navěky..


Takže jsem si koupila do sbírečky prťavejch lahviček dalšího miláčka. A okamžitě se katapultoval mezi top oblíbence. Né že bych neměla doma dost červených, ale znáte to - těch padesát odstínů...žádná červená není stejná !-)...a prostě tomuhle laku navíc v  akci jsem odolat nemohla (byl tam poslední v regále, takže tu pobíhá spousta femfatál).
V hlavní roli dnes 403 Femme Fatal Color Riche L´Oreal.

Lak se luxusně lakuje, díky štětečku - klasika to známe..., je to krémovka bez třpytek, shimmeru, glitrů
- ty si pro vánoční náladu vždycky můžete přidat. 

 Při první vrstvě, jak vidíte nahoře, není plně krycí, ale někdy by to klidně stačilo, třeba když spěchám...
 Ale druhá vrstva je sytější, kryje už lépe, ale přesto malinko prosvítají nehty, mě to nevadí. 
Vidím to vlastně jen já a nikdo jiný mi zblízka na nehty nezírá a vidíte to Vy, páč fotím na makro :-)
 Potěšila mě výdrž, páč pár mých loreálích či jiných miláčků oplývá sice nádherným odstínem, ale nikoliv výdrží - zde je to pěkně v jednom balení všechno. Lak se neoprýskává hned na druhý den, ale vydrží klidně 2 dny bez top coatu, ale já to raději sichruji top coatem na dny 3-4 - dle manuálně-pracovní morálky :-D.

 Už delší dobu používám ikonický top coat od Essence (páč jsem opožděně zjistila, že NYC udělal osudovou chybu a zrušil jejich turbo dry, proč panebože proč!) a oblíbila jsem si také jejich base coat čili podkladový lak, který je nutností u těchto ruďochů či jiných intenzivních odstínů..

No ale s rudýma zdaleka nekončíme. L´Oreal nasadil těžký kalibr v podobě exklusivní limitky Pure Reds.
Ách, u téhle limitky s dcerou slintáme a ócháme, kdykoliv jdeme do drogešky  a čmáráme si po rukách intenzivními čistými červenými  - teda pouze rtěnkami, nikoliv laky :-D. 
Budou mít úžasnou výdrž, páč ještě teď (a to jsem si je čmárala v sobotu) vidím na ruce jemné stopy pigmentu, a to si ruky myju často teda...
Už jsem napsala Ježíškovi, že chci strašně lak z Pure Reds kolekce odstín od Friedy, tak prej bude :-D...
A rtěnce jednoho dne určitě neodolám taky, po dlouhé době opravdu prahnu po nějaké rudé rtěnce, která má navíc luxusní balení. Strašně se mi líbí odstín od Blake. Ách, tak už dost....
Jak jste na tom Vy se svými rudochy a už jste si koupily něco z téhle nové kolekce? 
Která červená je ta Vaše?



A protože tu budou ty vánoce, tak Vám v příštím díle padesáti odstínů určitě ukážu svůj oblíbený vánoční lak..
Krásný den přeje eM!

13 komentářů:

  1. Já vím já vím já vím! Ta kolekce je megaaa! Taky nad nima slintám při každé návštěvě drogérie ;-) A tahle červená je super! BTW, mám pro tebe další do tvé sbírky 50 odstínů rudé (i když ne loreal), tak se musímě sejít ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárí že jo, to je mazec - takhle už snad ani neslintám v cukrárně jako v drogešce :-)))). Ách Ty jsi Zlatá a pozorná. Určo se musíme sejít, páč tu taky chystám pidi dárešky :-))

      Vymazat
  2. Z těch bych si i vybrala, ale červenou moc nenosím, takže zůstanu nadále u hledání pravého růžového :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi šťastná žena :-), i když na druhou stranu já třeba nemám už problém najít dokonalou červenou, ale s tou růžovou - furt nějaký problémy, strašně těžko se mi hledá něco, co mi sedne a závidím svým mladým dcerám, který můžou nosit kdejakou růžovku....ale třeba z laků je pro mě dokonalý Catrice Karl Says Tré Sic a teď testuju jednu růžovou rtěnku od Kate od Rimmel, ale zatím nemám jasný závěr :-))))

      Vymazat
  3. Týýýýýýý!!!! Tak já tu kolekci v drogérce obcházím obloukem, abych se vyhnula pokušení a ty mi to tady naservíruješ makro :o)))
    No nic, jdu si pro Frídu, Evu a Blake!! A můžeš za to ty!! Jsem v tom nevinně... muhehééé!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jááááá nééééé :-D. ty zatracený celebrity na nás ušili takový lákadla mrchy!! Ale zas Sis, Ty jako femme fatal máš přímo povinnost tuhle kolekci vybrakovat :-DDD....a nezapomeň potřebuješ styling na "promo" focení haha.
      Ty jo, ale aspoň jsi jedna - ale my tam s Ajou slintáme dvě - takže vše násobeno dvěma a u Bebe už se taky probouzí drogérková mánie - takže krát tři ufff. už tam nelezu!!!!

      Vymazat
  4. Krása, sluší ti tahle barva. Líbí se mi moc Frida, viděla jsem ji na blogu u Alči a je vážně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haničko děkuji, je to taková nestárnoucí klasika :-))) a na tu Frídu se móc těším!

      Vymazat
  5. presne, ja si aj doma myslím, že veď taký mám a keď ho prirovnám vidím, že je to úplne iný odtieň:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že jen já nejsem takový blázen :-D ale je to tak, člověk prostě rozlišuje odstíny a podtóny :-))) a je to až s podivem, kolik různých červených je a nejen červených :-)

      Vymazat
  6. mozno to bude trochu mimo temy, ale dievcata, ja vobec nechapem preco posledny pomaly rok na ceskych blogoch citam o tom, ze ten topcoat od NYC sa prestal vyrabat - u nas ho normalne dostat kupit, dokladaju ho do regalov, uz som si od tej doby co sa o tom hovori kupila tri... tak neviem kde je chyba, alebo ho uz predavaju len v nasom meste :-) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není mimo téma!! Já tomu moc sama nerozumím, já to totiž taky slyšela od blogerek, nečetla jsem žádné oficiální stanovisko, ale bohužel už nějakou dobu sleduju stojan NYC u nás a není tam!!!!! Tak to jsi šťastná, že u Vás ve městě mají ještě zásoby....taky to vůbec nechápu, kde se stala chyba.

      Vymazat
    2. ak chces ozvi sa mi na mail a nieco s tym spravime...mojetvojenase3@gmail.com

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate