úterý 21. června 2016

Jak se nakupuje s kamarádkama bloggerkama...

...no přece skvěle, úžasně, perfektně a hlavně vesele!
A je úplně jedno, že jsem jela o víkendu do Olmiku na náš dýchánek s předsevzetím, že nic nechci a nepotřebuji, protože mám nějaké balíčky na cestě a prostě nic "NEPOTŘEBUJI".
Chacháááá, jet nakupovat s kočkama stejně potrefenýma kosmetikou a nic nepotřebovat, NIC NECHTÍT?? Jaká utopie!
Pojďme juknout detailně, co jsem to spáchala, byť nákupy to byly drobné (fakt jsem se krotila), a především jsem rabovala slevové stojany, prostě lovila a to mě asi baví nejvíc.


Vždycky, když nakupuju s nějakou kamarádkou si uvědomím, jak je smutné, když nakupuju sama - navzájem si doporučíme, pochválíme, nebo něco pomluvíme, objevím zas nějaké nové poklady, zjistím, že něco fakt nepotřebuju a "ušetřím" - i když strávím v drogešce dvojnásobek času (v sobotu jsme zavíraly všecky drogešky :-))) je to prostě veselejší. Ta ženská energie mě baví.
Stejně jako když přijede kamarádka a začneme vytahovat rtěnky a laky na nehty....A ona zjistí, že ten odstín, který mně úplně nesedí, jí sedí dokonale, ale jí zas nesedí ten Revlon a já ho miluju... A jsme tam jako dvě holčičky na gauči, co si vytáhly svoje hračky akorát u toho nepijeme kakao ale kafe případně černý čaj (v zimních měsících dátu masalu :-)).
Takové chvíle či dny jsou strašně príma a mně se povedl tentokrát celý víkend naplnit samými takovými zážitky a hrozně mě to pozitivně nabilo.
Tak se musím s vámi o ty hračky/holčičí radosti podělit.
Co udělalo o víkendu radost vám? A ulovily jste třeba něco?

Moje víkendové oolovky:


Chci být profesionální hrabač ve slevových stojanech a nákupčí :-D (a kavárenská povalečka). 
Liška z blogu Zápisky pro Lišku by vám potvrdila, že jsem v tom fakt dobrá. Nejeden loreálek jsem v Tetčině drogešce vyhrabala i pro ni, ona mi na oplátku doporučila tenhle. 
Jééé, ten jsem ještě ve sbírce neměla. 
Na fotce se zdá bělejší, ale má nádherný jemný modrý nádech, opravdu jemný, ale je tam!
 Okamžitě se katapultoval do party mých oblíbených letních odstínů. 
Navíc s hrozbou nové kolekce loreálích laků, které jsem viděla už v UK, rabuju ve stojanech laky v malých roztomilých lahvičkách a beru každý odstín, který se mi líbí, a který ještě nemám :-D...Nová kolekce mě prostě neba a upřímně za 5 liber, bych si raději koupila dva laky Barry M (což jsem samozřejmě udělala,že !-).....Doufejme, že zrovna tahle kolekce k nám přijde se zpožděním, nicméně pokud bude následovat nadále výprodej stávajících produktů budu spokojená a předzásobím se :-D 
Nevím, co to s tou značkou je, že ruší věci, které jsou všeobecně oblíbené a fungují!!! 
Angličani mají jedno heslo: neměň, co funguje - nikdy jsem ho moc nechápala, já mám změny ráda - ale už to chápu!!!!! A v kosmetice to platí dvojnásob!


Díky Ence jsem zase musela mít tenhle lak. Jako bych těch červených už neměla milión, že! Ale tenhle je jiný!!! 
Takový ještě nemám, má krásný zlatý shimmer a Enka mi hned předvedla jak krásný je na nehtech, páč ho měla nalakovaný. Úlovek z výprodeje Astor 35% dolů, nekupto....
Už se těším až ho nalakuju, Astor laky jsou prima, nejsou sice taková obsese jako loreálí laky, ale mám je ráda, obzvlášť teda ve slevě :-D.


Samozřejmě nekupuju jen laky na nehty. Tuhle obsesi barvičkama už jsem úspěšně překonala, jak vidíte haha. 
Né, jsem ve fázi, kdy si odstíny do sbírky pečlivě vybírám....!-) Žádné impulsivnosti. (Jen občas, trochu)

Stejně pečlivě a ještě pečlivěji si vybírám péči a opatrně zkouším, co nového by moje pleť třeba mohla mít ráda. 
Arganový krém od Nobilis Tilia už jsem měla ve vzorku od kamarádky před rokem, pamatuju si, že byl příjemný, a když jsem v úžasném bio obchůdku viděla vzorek, chmátla jsem po něm - krémík si ráda připomenu.
Momentálně jsem ulítlá na pleťové masky. Pleť střídavě zlobí a já se ji snažím uchlácholit extra péčí a funguje to...Lipová řada od Nobilis Tilia mě potěšila, zkoušela jsem vzorky čistícího balzámu a lipový krém..., takže vyzkoušet detoxikační masku Tilia je moje občanská povinnost :-) Recenze určitě bude.


Další úlovek z hrabošení ve stojanu tentokrát v Rossmannovi mi udělal velkou radost, tyhle stíny syslím jako sysel, přiznávám se bez mučení, chci je všecky - teda tu limetkově vyřvanou zelenou jsem tam nechala :-).
Tenhle odstín má dokonce matný finiš, ani jsem nevěděla, že něco takového bylo v sortimentu, sláva skladovým zásobám drogešek, že ještě pro změnu oni vyhrabávají poslední kousky těhle lisovaných pigmentů....




Pro změnu tuhle konturku mám kvůli a díky Sabince Agabrucha (Svět podle S), dala mi na ni tip a já, která teď měla docela intenzivní hledací období a byla na stopě dobrých konturek, které by mi sedly, jsem neodolala. Za pár kaček od Essence a moc fajn fialkový odstín bez té obvyklé hnědé, kterou všichni drogeškoví výrobci cpou do konturek...Bude výborná pod mou "popinu" a s Revlonkou viz. níže dělají super fialkovou barvu :-D. Prostě na podzim (a nejen) bude tohle super volba. Díky Sabi!!!!


A jak jsem naťukla, teď přijde na řadu Revlon, ale ten jsem si nekoupila. Sice jsme obešly v Olomouci i Fann parfumérku a okoukaly sortiment, ale lip buttery tam teda neměli, za mě velikánská škoda, tenhle kultovní a řekla bych stěžejní výrobek téhle značky a chybí v regále??? 
Já na nich ulítávám už nějakou sezónu (samozřejmě je pořizuju v UK, že) Tahleta nádherná fuchsiovka, docela křiklavá, ale naprosto nádherně, jak to mám ráda - ke mě doputovala od kamarádky, která ji pro změnu koupila v USA :-D
Udělaly jsme menší swap a bylo to!


na rtech krásný sytý odstín, na lip butter dost pigmentovaný,
takže musím dávat bacha, jak to čmárám, ale zas né tolik jako moje jiné fuchsiové rtěnky,
přece jen je lehčí konzistence a to mě prostě na těchle balzámortěnkách baví....

Essence Plum Cake konturka, a slečna Lollipop od Revlonu

Poslední pokládek, který jsem si odvezla z Olmiku, je půjčená paletka od Lišky - limitka od Clinique.


Ty barvy jsou přesně pro mě a tak jsem si ji trochu stydlivě pučila :-). 
Překvapilo mě, že odstíny nejsou nijak výrazně pigmentované, v porovnání třeba s mou Cargo se  s ní pracuje jinak - ale nemůžu říct, že hůř. 
Naopak trochu se bojím, že se budu muset časem zeptat Lišky za kolik by ji ehm případně přenechala k adopci :-D....
No ale ještě se s ní budu chvíli kamarádit a zkoumat jí, protože zatím zkouším jen škálu šampaňského se švestkama, a třešně s čokoládovou polevou, což je super kombo - kontrast hřejivé a chladivé, nově objevené obzory pro mě...., jak se osvědčí ta druhá trojka, to se teprve uvidí !-)...


Tak a pro dnešek už by toho nakupovacího bláznění mohlo být dost, ne? !-) 
Zaujalo vás něco, máte něco z toho, co jsem ulovila a jak jste na tom s úlovky vy - taky vás baví hrabošit a nejlíp s kámoškama?
 :-D

Pěkný den!






12 komentářů:

  1. Vy jste teda čísla a asi postrach všech drogérií, úplně Vás vidím:D Mě už to v drogérce nebaví, ale zas bych se uňuchala v Lushi a podobných přírodních obchůdkách. Moje jedinné štěstí je, že jsou tak daleko. Hlavně že jste si to užily správně po holčičovsku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe Raduško, to jsi vystihla, postrach všech drogérek i jiných obchodů.Užily jsme si tu jízdu teda náramně. Drogérky jako takové mě taky už moc nebaví, protože tady máme jenom ty klasické. Ale právě když vlezu do takového přírodního obchůdku tak jsem jak v ráji :-D. Lush jsem čichala v Londýně a bylo to strašně príma :-DD Asi máš pravdu, že máme jediné štěstí, že je máme daleko.

      Vymazat
  2. Byla to super akce, to je jiná nakupovat s podobně "posedlými"... :D Moc ráda jsem tě poznala a doufám, že akce bude mít brzy pokračování. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! S podobně posedlými se nakupuje úplně jinak! :-D I já jsem moc ráda, že jsme se poznaly a doufám, že zas něco spolu spácháme!!!

      Vymazat
  3. Detoxikační maska je něco na kocovinu? to bych asi užila...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, čoveče u mě spíš připadá v úvahu morální kocovina, až to prubnu, dám vědět, jestli to funguje :-DD

      Vymazat
  4. juhuuuu! nákupčí hraboš profesionál! :* samotnou mě to v drogérce nebaví vůbec, vždycky jen tak prolítnu, hodím oko do limitek, do výprodeje a stejně si koupím dycky tak akorát vodu :D ale v babinci, to je jiná, paní prodavačky z nás musely jít do mdlob :D ... každopádně Clinique paletka není sic moc pigmentovaná, ale jsou to přesně ty stíny "pro velké holky", které neocení jen máslovitost a mega barvu ;) ... a na tom prodeji (dárkování/adopci) se určo domluvíme, už tak ji máme se Sabčou na půl :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No že jo! Taky drogeškou jenom prolítnu bez nadšení, hlavně kupuju kočičí žrádlo :-D, ale s Váma to je prostě show, no tohle asi paní prodavačky jen tak často nevidí haha - takový zájezd a nájezd! :-D A musím říct, že s tou paletkou máš fakt pravdu, ono to není jen o té super pigmentaci, kdy máš swatch přes celou ruku, ale vypadají na očičku skvěle a drží :-). Jééé tak paletka má dvě maminky hihi, tak to pak holky nějak vymyslíme, ju !-) Těším se na Vás všecky zase brzo!

      Vymazat
  5. Krásné :) Paletku mám taky a patří mezi mé nejoblíbenější. Krásné odstíny, skvělá pigmentace a výdrž!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Sabi!!!! Já jen zírám jak nejsem paletková, že mě ty paletky nějak začínají brát, tahle má ty odstíny zase úplně spešl, který vůbec ještě doma nemám a máš pravdu vydrží skvěle!

      Vymazat
  6. Jak tak koukám a oči si můžu vykoukat, tak se sem nedostal můj koment. Takže dneska to bude jak k tomuhle počtení tak i k tomu novějšímu. Chtěla jsem se zeptat jestli ten láček na drápkách je opravdu matový nebo jestli se mi to zdá a teď k tomu novějšímu povídání. Propadla jsem naprosto kouzlu matových rtěnek. Takže jsem to riskla a od dcery si nechala u Avonu objednat hned dvě. Risk vyšel a nemůžu si je vynachválit. Za prvé. Drží jak přibité i bez nápisu neslíbatelné. Za druhé, s nápisem hydratační opravdu koresponduje to, že hydratační jsou, neb mě prostě všechny rtěnky strašně vysušují. Tyhle ovšem ne. A za třetí jsou krásně syté, ale nevypadá v nich člověk vůbec lacině. prostě jednou jsem zas nadmíru s něčím spokojená! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Vendy, vidím, že jsem úplně minula Tvůj komentář, pan Blogger s náma teda škaredě laškuje. Já musím říct, že se matových rtěnek dost bojím, a ráda slyším, že třeba ne všechny vysušují. Já mám jednu od Bourjois a ta mě teda vysušuje, no já jsem prostě sušenka a miluju ty máslové konzistece, ale možná jednou nějakou tu správnou "matku" najdu :-D Jinak lak není vyloženě matný, je to fakt krémovka,a v druhé vrstvě kryje skvěle, i když teda s top coatem se leskne více než je na fotce znát. Mám ho zrovna zase na tlapkách, ale není to žádný lesklý křikloun teda :-)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate