středa 19. června 2013

eM lakuje: NYC top coat s efekty I. - SUPERNOVA


Dneska mám pro Vás dvoudílný mini seriál - takové dvě lakovací specialitky top coat NYC Supernova a Rock Muse. Díky svým názvům bych řekla, že se řadí mezi polobohy a celebrity :-D...Na drogérkové laky NYC mám prostě slabost - mají velmi slušnou kvalitu za málo peněz a jak začne mít eM "roupy" kupuje laky, no zvlášť když je slevní na 30 Kč!!!
Taky mi zase narostly nehty a tváří se docela zdravě :-), nejspíš to bylo tou mou léčebnou kůrou 30 dní doplněk pro zdravé nehty (viz. ZDE ) a změnou odlakovače (viz. ZDE) - takže je zase radost lakovat a hrát si..
Supernovu jsem vyzkoušela jako první a Rock Muse jsem vlastně původně koupila dceři, protože chtěla nějaký černý a požádala mě, abych jí nějaký doporučila (ó, matka se pýří :-)....Jenže já se do toho laku zamilovala taky - mea culpa - a tak než ho pořád krást dceři, koupila jsem ho i pro sebe.

Dnes tedy díl první:

NYC SPARKLE TOP COAT SUPERNOVA



Kromě supernovy má tento top coat v názvu sparkle, takže třpytivý - což vlastně mluví za vše.
Je to jemný bezbarvý vrchní lak se shimmerem, který se krásně hodí pro chvíle, kdy chcete oživit svoje krémové laky bez obsahu shimmeru. Na léto myslím jako dělaný, sluníčko s ním vyvádí pěkné divy :-)..


Já jsem tento top coat  vyzkoušela nejdříve "samotný" tzn. na průhledný lak (nezkoušejte to s Essence, vůbec to nedrží, 1 den a šlus). Je to pěkňoučký a elegantní lesk na nehty (jak já říkám). Myslím, že by se hodil i pro francouzskou manikůru s bílými proužky, ale na to jsem moc líná :)


Další varianta byla Supernova + Rimmel Sorbet So Good 


Tento Rimmel je moje nejoblíbenější růžovka-krémovka (bohužel už není k sehnání).


Tyto dva laky si náramně rozuměly - výdrž krásná 4-5 dní a jsou společně velmi fotogeničtí - proto tolik fotek :-)

pro srovnání - 
čistá krémovka dole,
 nahoře se shimmerující supernovou




Poslední varianta, kterou jsem prozatím vyzkoušela je
Supernova + NYC Lincoln Square Lavender




I těmto dvěma lakům to spolu velmi slušelo, z tmavě růžové krémovky se stala rozzářená Supernova :-).


Na to že jsou to laky stejné značky výdrž nebyla tak úchvatná jako u kombinace s Rimmelkou, ale 3 dny v pohodě daly....



Tento top coat celkově velmi dobře prodlužuje výdrž laku, možná o kapku lépe než Turbo Dry...


Pokud máte rády shimmer, můžete takto najednou zdvojnásobit své odstíny ve sbírce, protože můžete použít čistou krémovku, a když máte chuť na trochu sluníčka na nehtech stačí si dát na ni supernovu a máte nový lak se shimmerem. Jó, není to žádný nailart efekt ani nic převratného, ale pro nás, co rádi lakujem, ale jsme líní na "nailartování" je to myslím fajn zpestření....A na to já slyším :-)...A zdaleka jsem nevyzkoušela, jak sluší všem mým ostatním krémovkám...

Zítra si dáme pokračování seriálu s Rock Muse, tak si myslím, že se máme na co těšit :-)

Jak se Vám Supernova líbí - máte rádi shimmery nebo radši čistou krémovku bez třpytu atd...?

11 komentářů:

  1. Páčia sa mi aj čisté krémovky, ale shimmer a trblietky milujem. Zaujímave, že len na nechtoch, na oblečení mi vadia.
    Teším sa na ten Rock Muse :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už taky začínám třpytkám a glitrům přicházet na chuť, i když to odlakovávání je horší. A máme to stejně, třpytky a glitry na oblečení beru max. na černém oblečení na večer a to ještě ve vkusném a menším množství, jinak je to pro mě diskotéka :-D....Sama nic glitrového v šatníku nemám...

      Vymazat
  2. Ahoj eM, to je bezva vychytávka. Jsem sice konzerva, co si dokola kupuje krémové laky, ale máš pravdu, že teď v létě sluníčko přímo svádí k tomu, použít něco lehce třpytivého. A tak pro přelakování po dvou dnech se mi to zdá hodně fajn. Možná si pro něj ještě doběhnu. Díky za tip a těším se na zítřek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že Tě tato malá vychytávka zaujala - mě to baví, taky mám moc ráda krémovky a dost u mě převládají...chtěla bych hlavně tento lak zkusit na nějakou tu červenou krémovku, kterých mám spoustu...tak zas příště :-)...Zítra nashledanou!

      Vymazat
  3. VŠECHNY se mi moc líbí! Díky za všechny tipy, ale to už bude asi 96. lak. Hurá! Ještě to není stovka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D. Tak to jsem ráda!! Téda máš úctyhodnou sbírečku, přimlouvám se o možnost nakouknutí na fotečkách !-)...Mě někdy připadá, že se mi laky sami od sebe množí - ale ne, nosím je domů já :). Až já budu mít stovku, tak to snad oslavím :-D

      Vymazat
  4. Příjemný efektový nadlak :) ale já jsem více zvědavá na ten druhý :)Bojím se abych pak pro něj taky nešla :DDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle je takový jemný decenťák, ten druhý černý je ale skvělý :-) a za třicku se fakt těžko odolává :-DD

      Vymazat
  5. laky od NYC toho hodne vydržia :)

    pozývam ťa na GA o super ceny
    http://mimslady.blogspot.sk/2013/06/giveaway-alebo-velka-letna-sutaz.html

    OdpovědětVymazat
  6. Když jsem si dělala sama akrylovky vyřádila jsem se neskutečně, s nailartem i jen s normálním lakováním. Takže sem používala vše co bylo na trhu. teď už mám jen své po spoustě let se regenerující (snad) nehty a ty si bohužel moc nelakuju. Pro práci na zahradě a domácí práce to prostě není. I když jsem se už naučila na zahradě dělat v rukavicích, tak i přes spodní bázi, lak a svrchní vytvrzovací lak stačí dvakrát umýt nádobí a je po nádheře. Takže se spíš vyžívám zase na nohou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi dobrá, že ses takhle vyřádila - mě to asi teprve čeká a to jsou první vlaštovky :). Nailart by mi zabral asi hodně času, tak ten přenechám dceři - už do něho začala "fušovat" :-). Je fakt, že já si beru rukavice i na mytí nádobí nebo přepírání jemného prádla, protože by mi ty laky nevydržely ani den..Ale máš pravdu, ještě máme nohy, takže je to řešení a pořád je se kde vyblbnout :-)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate