středa 17. července 2013

eM lakuje: GS Stars Azzurro podruhé + GS č.112


Milí moji,

dneska mám pro Vás opět spíše oddychový článek na téma fotky a laky na nehty, protože letní počasí mě příjemně rozptyluje a já jsem nestihla včas dopsat "kecací" článek včetně jednoho tagu a taky mám spoustu práce v ateliéru, ve kterém chystám maličkou kolekci drobností pro nás holky....

Jasně, Starskami od Gabrielly Salvete se blogosféra jenom hemží - vždyť taky se ta nová kolekce velmi povedla. Dneska bych to chtěla pojmout zase trošku kreativně, abyste nemusely shlédnout další nespočet swatchů jednoho laku - zase jsem kombinovala :-).
Po mém velkém zklamání z laku NYC East Village, který jsem se snažila spárovat se Starskou Acquamarinou - jsem se rozhodla zkusit to tedy jinak a hledat odstín u jiné značky. Moc se mi totiž ten odstín líbil i barevná kombinace se strukturovanou Starskou - myslím, že je jako stvořená pro léto a vodní hrátky mořských víl :-D...A nemusela jsem ani chodit daleko - zůstala jsem u stojanu G. Salvete. Do oka mi padla nádherná tyrkysová č. 112.



Co se týče GS Stars na ně neměním názor, pěkně se lakují, dobře zasychají a výdrž (pokud nedělám velký úklid a chodím "jen" do práce) je moc pěkná - začínají se oprýskávat cca až 4. den, nejdříve se spíše ošoupávají třpytky i barva na konečcích nehtů a struktura se lehce vyhlazuje - a to v jedné vrstvě bez nadlaku! Takže stále naprostá spokojenost.

A jak se osvědčila G. Salvete č. 112? 
Především musím říct, že je to prostě božský odstín - nádherná barva!! Je více do modra než NYC East Village, ale přesto krásně tyrkysově opaleskuje. Má malý shimmer, lakuje se velmi dobře, žádní kocouři, žádné bublinky!!!, schne taky dobře (i když ne expresně) - výdrž je chvalitebná a řekla bych, že standartní u GS laků cca 3 dny i s nadlakem..

Pokud přemýšlíte nad tím, jestli jsem se snažila o nailart, tou Starskovou tečkou, tak nesnažila - chtěla jsem zakrýt rýpanec, který jsem si omylem vytvořila a myslela jsem, že vyskočím z kůže. Znáte to, nádherná manikúra a pak chytnu foťák do ruky příliš za čerstva a ejhle rýha na nehtu a vrásky na čele :-)...Ale ve finále to vypadá dobře,ne?

K focení jsem přizvala i Ešku. Ani jsem ji nemusela přemlouvat, je to holka
a je neskutečně zvědavá :-), ráda očuchává krémy na rukou i na obličeji, laky na nehty ji nevadí (jako kocourovi, kterému vadí každá kosmetika) a navíc je umělecky založená (ráda spí na krabici s pastely u stojanu) a ocení barvy...

...skvěle se hodí k jeansům...

...nebo k ranní kávě, pro ty kdo sladí :-)

...mňau...:)

Jak se Vám líbí tahle kombinace? Starskujete s novou kolekcí?

Krásný den Vám přeje eM!!!





27 komentářů:

  1. Ahoj Marcelko, takže další láček do sbírky :) pěkný odstín jsi vybrala. Já včera zlobila a koupila si další lak a.dnes si jdu pro dalsi. Ale zamerne kvůli jedne manikure, co chci vytvářet o vikendu. Prodavačky si uz musí ťukat na celo. Azzurro ti vyšlo nejak světle jestli dobře koukám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Téda Hani Ty jsi pěkná zlobilka :-) - no já se zařekla, že teď chvíli nebudu nakupovat laky (hehe uvidíme,jak dlouho to vydržím), ale budu jen lakovat a zkoušet ty, co ještě nebyly na nehtech. Naposledy jsem ale neodolala odstínům LÓrealu a akci 2+1 zdarma, ale aspoň jsem se podělila 1 lak pro mě, 1 pro dceru a 1 pro kamarádku :-DD. Tak to i já nakupuju tak, že si jdu přímo pro určitý odstín na manikúru, kterou bych si chtěla udělat. Máš pravdu, hned jsem koukala, že ty fotky Azzurra vyšly nějak světlé....Tak dobře pořiď a těším se na tu manikuru víkendovou :-)

      Vymazat
  2. Hezké. Taky "starskuju", už je mám doma skoro všechny. Hrozně se mi na nich líbí, jak jsou hned suché a dlouho vydrží. A když se kousek odštípne, stačí ho dolakovat a není to vidět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to už opravdu vypadá, že jsi Starskový fanda :-) - ani se Ti nedivím, i když jsem jejich kouzlo objevila až s letní kolekcí určitě si dokoupím i ostatní - začala jsem korálovkou :-). Právě skvělé na nich je to, že ty chybičky nejsou vidět a člověk nemusí vymýšlet náhradu nailartem :-D.

      Vymazat
  3. Krásné a myslela jsem, že zdobení je naschvál. Trošku jsem překvapená a mile, jak už nemáš jen ty červené odstíny. Já ještě ani jeden modrý či zelený nevlastním. Stars lak je snad nejlepší, jaký jsem kdy měla, protože je nádherný a drží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Tak to jsem ráda, že jsem Tě mohla příjemně překvapit - jo, těch červených už bylo hodně - je třeba vnést barvy i na nehty :-D...Souhlasím, Starsky jsou skvělé, dobrá cena, kvalita a vypadají na sluníčku nádherně..

      Vymazat
  4. 112-ka je nádherný odstín, ten taky můžu. :) No a Azzurro si právě dopřávají i moje nehty, úžasná barva! :) Kombinace se ti povedla, mě zatím vůbec nenapadlo, kombinovat Stars s klasickými laky, ale je to fajn nápad. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, tak to jsem ráda, že jsem mohla posloužit kombinačním nápadem :-D - tyhle dva odstíny mám prostě moc ráda - Azzurro jsem si úplně zamilovala :-)

      Vymazat
  5. Tak to vypadá opravdu krásně. Já si po tvé recenzi šla do Rossmanna a musela si jeden GS Stars koupit :D Jsem naprosto spokojená a zamilovala jsem se do těch laků :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že Tě laky zvlášť po mé recenzi nezklamaly - takže jsi další zamilovaná do Stars :-D, no není divu, já taky a určitě nezůstanu jen při těchto odstínech...

      Vymazat
  6. Tohto azúrového laku by som si vôbec nevšimla v obchode, lebo to nie je moja farba, ale ty si to úplne krásne skombinovala s tou sivou, že sa to aj mne náramne páči!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Elo, tak to jsem ráda, že se nakonec ta kombinace líbí - někdy ty odstíny vyniknou až v kombinaci s jinými :-)..

      Vymazat
  7. Ahoj eM, kombinace opět bezvadná. Znovu bych vyrazila k moři, tak to na mě mořsky působí:) Už v tom minulém starskovém postu jsem psala, že se mi líbí to hladko-drsné duo. To jsi vymyslela vážně skvěle. Krásnou středu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky milá tuttobene!! K moři určitě taky vyrazím v nějaké podobné kreaci, ale dnes aspoň vyrazím k rybníku a budu si simulovat moře :-D....Právě, mě se strašně libí ten kontrast hladkého a drsného. Jsem moc ráda, že se Ti líbí!!!

      Vymazat
  8. To je bezva kombinace! Já jsem ještě pískový lak s "klasikou" nekombinovala a teď se sama divím, že mě to ještě nenapadlo, protože běžné laky nikdy nenosím samotné... Píšu si a vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, to jsem moc ráda :) určitě vyzkoušej, pro mě je to teď hodně oblíbená kombinace...

      Vymazat
  9. Kombinácia sa ti naozaj vydarila :) A keby si to na seba nenabonzovala s tým rýpancom, myslela by som si, že to tak malo byť :)) Btw - chcem tvoje ruky a nechty!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Margitko, díky moc!!! No jo, když já ty nehty mám od přírody :-)a je fakt, že jsem za ně ráda. Starší dcera podědila nehty po tatínkovi a má dost trablů...
      Jinak já to radši na sebe práskla, kdyby to náhodou viděla nějaká nailartistka, aby mě nezepsula :). Už jsem totiž dokonce objevila čím dělají krásné tečky, tak asi do toho půjdu :-)...Doufám, že si taky užíváš svoje Stars.

      Vymazat
    2. Nemáš začo, ja vždy len pravdu a nič len pravdu :))
      Ja ani neviem po kom mám také malinké nechtové lôžka, asi po nejakom prapredkovi. Genetika nepustí :)
      Už sa teším na tvoje tečky ;) Vieš čo, zatiaľ nejak nebol čas si ich užívať, ale cez víkend sa na to chystám :)

      Vymazat
  10. To se schválně musím kouknout doma na ten obyč lak, myslím totiž že jsem ho lakovala loni a bylo to šílený, protože chtěl strašně moc vrstev. Chtěla jsem právě udělat tehdy srovnávací post ještě s barevnými kolegy od OPI a Chiny Glaze a tenhle mě úplně otrávil. Jestli je to tedy on.
    Ale v tvojí kombinaci se mi líbí moc! @->--
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jukni, je to možný, že je to on. Já měla to srovnání s tím NYC, který nestál za nic, takže jsem z tohoto byla nadšená. A Tvoje srovnávačka by mě teda zajímala...Jsem moc ráda, že se Ti líbí kombinace :-)..S těma GS klasickýma je to občas zvláštní, třeba teď jsem si koupila všemi opěvovanou GS 157, ten odstín je krásný to ano, ale až tak neschne, jak bych si představovala a je dost řídký - takže je to asi individual :-)

      Vymazat
  11. Mila eM, "starskujete s novou kolekci?" - to ma byt jako provokace nebo co?!? :D No, ja Starskuju alespon s Tebou, vypadaji fakt bozsky. Nechces si koupit vsechny a tak jednou za dva dny pridat nejake jejich fotky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Néééé, fakt to nebyla provokace Romi...! Tak to jsem ráda, že se Ti líbí, i když vím, že preferuješ jiné barvy...A moc mě nepokoušej, jo :-) mám v plánu koupit další odstíny, takže neboj, budeme spolu Starskovat a nějak to uděláme, aby sis je mohla taky vyzkoušet !-). Pa

      Vymazat
  12. Krásnej! Už se těším, až ho někde potkám. Zatím na Stars nemám moc štěstí. Tento týden jsem konečně koupila tři laky z první půlky kolekce. Ostatní bylo vyprodaný. Ale propadla jsem jim totálně, to zase jo ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už je v drogeškách zase vídám, první boom odezněl a přišly konečně i do Tety...jó jsou krásný!!

      Vymazat
  13. Ještě nestarskuju, nedostala jsem se zatím do města páč jsme byli na chatě, ale doufám že je chytnu....a ta azurovka je taky luxusní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď už bys je měla sehnat - Teta má celý sortiment Stars a ten první nákupní boom už je asi pryč - já ještě pokukuju po růžovém :-) - na sluníčku jsou překrásné..
      Ještě jsem nakonec přikoupila Intense Coral z předešlé kolekce, je taky moc pěkný :-)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate