pondělí 8. července 2013

eM lakuje: Hrátky s GS STARS....Acquamarina a Azzurro


Přísloví praví: tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu - až......Tak dlouho chodí eM do drogérie a čte blogy - až si koupí laky na nehty od Gabrielly Salvete Stars...
Myslím, že už jsem poslední bloggerka, která ještě o Stars nepsala. Odolávala jsem strašně dlouho, měla jsem pocit, že je všude přestarsováno a neviděla jsem důvod, proč do laků vůbec investovat a pak "obohacovat" blogosféru ještě o můj článek o Stars...



No a tady mě máte: já a GS Stars....
Nějak se u mě spojilo více faktorů: s dcerou jsme "lehce" propadly lakománii (ne, neznamená to, že jsme lakomé - naopak :-), oblíbila jsem si už i glitry a hrozně se  mi zalíbila nová kolekce Stars odstínů...Z předešlé kolekce jsem pořád nevěděla, který odstín si vybrat - ani jeden nebyl vyloženě srdeční záležitost, ale když jsem uviděla novou kolekci, tak jsem okamžitě věděla, že na léto je to prostě od Gabrielly S. trefa do černého (spíše azzurrového :)....Tyto dva odstíny mě prostě uchválili a tak jsem ani nezaregistrovala, že jsem v drogérii za 2 laky dala 180 Kč. (To jen moje peněženka reptala..)..



Takže protože o těchto lacích už jste toho přečetli spoustu, dnes se omezím jen na stručná základní data a spíše se soustředím na obrazovou část. Protože byl prodloužený víkend a eM si s láčky vyhrála :-D....zdá se, že zdaleka není konec různým kombinacím - a fantazii se meze přece nekladou...."hvězdy" k tomu přímo vybízejí....

Kombinace GS Stars O6 Acquamarina a NYC 206 East Village



Pískové strukturované laky Stars si skvěle rozumí s hladkými laky...takhle kombinace je prostě mořská :-)...


Lak Stars se skvěle nanáší, tím že je strukturovaný nevadí malé chybičky při lakování - vše se ztratí ve změti třpytek. Opravdu velmi dobře schne, já dávala pouze jednu vrstvu, kryje skvěle. Jediné na co jsem si musela zvyknout je "divný" pocit na nehtech - tzn. že se mi občas lak zachytával za tkaniny nebo jsem měla tendenci strukturu pořád ošmatávat bříšky prstů :-). 
Ale pak  jsem si tak zvykla, že už to nevnímám....Jelikož je léto a  nenosí se silonkové punčošky, tak jsem nemohla vyzkoušet - ale nedala bych příliš za to, že tady bude určitý kámen úrazu - netroufala bych si na punčochy s nalakovanými starskami bez nadlaku, který by povrch vyhladil.
Výdrž laku je velmi dobrá i bez top coatu, já jsem teda na ně byla dost macešská (na to, že jsem si je tak oblíbila) a rovnou jsem s nimi udělala zátěžový test velkým úklidem (+ natírání oken). A musím zhodnotit, že ačkoliv nakonec lak podlehl zátěži a třetí den už byl oprýskaný - zdaleka přežil  takovou nakládačku, který by běžný hladký lak vůbec nedal....


Ale mé první zklamání lakem NYC se jmenuje East Village - do teď jsem měla samé skvělé laky, ale tento se nějak konzistencí nezdařil. Abych Vás nemýlila, dobře se nanáší, nepruhuje, ale jsem zvyklá, že NYC rychle schnou, ale tomuto se moc nechtělo, to Stars byly už dávno suché než tento ráčil oschnout, ale to bych mu prominula.

 Nejhorší vada tohoto NYC laku je, že bublinkuje (vidíte to určitě i na fotkách) a bublinkuje hodně a na všech nehtech. A přitom ta barva je tak krásná tyrkysová! Lak to není krémový, kryje ve dvou vrstvách středně, obsahuje shimmer....
A protože stejnou bublinkovací vadu zaznamenala i Nikolka na svém modrém NYC Raindrop beru to tak, že tyto né úplně běžné odstíny prostě nějak zklamala technologie výroby či co.....
Každopádně s Acqamarinou mu to sluší, no uznejte



1. Kombinace GS Stars O6 Acquamarina a 08 Azzurro

Kombinace obou laků mi přišla kouzelná a nechtěla jsem se omezovat jen na použití jednoho z nich. Prostě jsem si hrála a laky nalakovala ve dvou kombinacích :)..



Já jsem říkala, že bude záplava fotek !-)



Na slunci vyvádějí Starsky krásné efekty, vypadají na nehtech jako malé šperky, kam se na ně hrabe gelový nail"art"...


2. Kombinace GS Stars O6 Acquamarina a 08 Azzurro



Úplně jako vodní hladina...

Tak co Vy a GS Stars, váháte nebo už máte své oblíbené odstíny a kterépak?
 Co říkáte na Acquamarinu a Azzurro?




26 komentářů:

  1. No ten lak NYC! Presne, a jaže čo mi na ňom tak vadí lebo viem, že niečo mi vadí :D On má vážne úžasnú farbu ale na tých nechtoch to stále akosi nie je ono :( Škoda toho...a posledná blogerka s lakmi Stars budem asi až ja :D Nemôžem ho nikde zohnať, to je už smola...a tak sa mi páči!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidím, že máme s tím NYC stejnou zkušenost, je to škoda, ta barva je neskutečná, musím se po ní podívat od jiné značky....Tak to jsi mě uklidnila, že jsi ještě o nich nepsala :-DD. To je škoda, že je nemůžeš sehnat, já asi zrovna byla v pravou chvíli na pravém místě, protože jsem dlouhou dobu chodila kolem vyprodaných a prázdných regálů, ale myslím, že to dlouho nevydrží a budou zase fuč...Když tak dej vědět, já Ti ho můžu koupit a poslat, kdybys chtěla :)

      Vymazat
    2. Myslím, že na SK je celkove s nimi problém, keď som bola doma v drogérkach o nich ani netušili.

      Vymazat
  2. No, eM sa nám krásne vyšperkovala! :) Keď som naposledy nakupovala, tak Acquamarinu a Azzurro nemali, ale budú moje! Krásne fotky a tie kombinácie jedna krajšia ako druhá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že se Ti líbí!!! Já opravdu natrefila asi na chvíli, kdy to zrovna naskladnili, vůbec jsem nedoufala, že budou. Určitě Ti budou moc slušet, jsem zvědavá na Tvoje články :-)...

      Vymazat
    2. Ďakujem, zatiaľ som písala o Mistero Grey a Sapphire (neviem, či si už čítala). A ozaj, v tagu u mňa je odkaz pre teba :)) ;) :-*

      Vymazat
  3. Ta kombinace Acquamariny a East Village je úplně boží a žel bohu i já musím přispět s negativními zkušenostmi s East Village. Krytí u mě až ve 3 vrstvě, schnuti také bída no a bublinek strašně moc. Škoda škoda jediné vlastně dvojité plus ta barva a to, že uschnul po takové době do krásného lesku. Krásně jsi se o prodloužený víkend vyhrála s laky. Já si Acquamarinu nechám na samostatný článek :) Azzurro mě překvapil, že se mi hned neoloupal :) díky za článek, opět jsem si krásně početla. Jsem se nějak rozepsala ufff :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vidím, že i Tobě se NYC-ka neosvědčila - já už bych na 3-vrstvu neměla nervy, ale hrozně mě to mrzí, protože ta barva je fakt úžasná. Jsem ráda, že se Ti kombinace taky líbí. Jinak celkově mi připadá, že Azzurro vydrží o chloupek méně než Acquamarina, ale to jsou detailíčky :-). A díky, že se Ti čtení líbilo :-)

      Vymazat
  4. Ahoj eM, krásné kombinace. Ta první alá malá mořská víla se mi líbí asi snad nejvíc (ikdyž Tě ten NYC potrápil). Kombinace by mě vůbec nenapadla, v tomhle jseš vážně třída! Určitě se po nové koleci Stars pohlídnu. Díky za inspiraci a užívej si krásné léto!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj tuttobene, díky moc!!! Samozřejmě díky tomu, že jsi šla do Stars Ty už mi nezbývalo než se poddat trendu !-D. Takže je možné, že ještě nějaké barvičky přibydou. Jsem ráda, že se Ti líbí ty kombinace - mě to začalo teď hodně bavit :-) a v kombinaci s hladkým lakem je to moc fajn....Měj se moc krásně letně!!

      Vymazat
  5. Já si tu GS nakonec budu muset koupit. Vypadá to nádherně a výběr a kombinace barev je úžasná! Tleskám :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :-). Tak to mě těší! No, když už ani já jsem neodolala volání hvězd !-). Určitě je doporučuju na hraní :)

      Vymazat
  6. Nádhera! Myslím, že GS udělali vážně díru do světa :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Bello! I já si to myslím, tohle byla trefa - na trhu téměř jedinečná, každopádně za tu cenu i přijatelná a dostupná. Povedlo se to :-)

      Vymazat
  7. já jsem se do těchto pískových laků úplně zamilovala! a chtěla jsem je zkoupit všechny.. fakt :D ale bohužel (i když možná bohudík) měli dnes v Rossmannu jen dva z těch nových kousků.. a to právě tento modrý a pak ještě ten červený.. neodolala jsem a vzala si oba:) ale určitě budu pátrat i po těch dalších, protože jsou opravdu nádherné! a kombinace obou dvou laků se mi moc líbí! plánuji je kombinovat hlavně s tím původním šedým:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Jak je vidět tak ta limitka mizí z pultů rychlostí blesku. Zajímalo by mě, jak bude vypadat ten červený, četla jsem, že je dost "neonový". Ty kombinace mě začaly bavit, takže nejspíš pořídím ještě něco z předešlé jarní kolekce. Určitě bude kombinace s šedým moc krásná :-)

      Vymazat
    2. To teda mizí rychlosti blesku. Skončila jsem s nepořízenou. Všechny odstíny až na původní čtyři byly fuč. Ani lahvičku jsem si nepotěžkala:(( V Rossmannu vyprodáno a v Tetě ještě nové odstíny neměli. Začínám být na ty nové napnutá jak kšandy:)

      Vymazat
    3. No tak to je něco. U nás v tetě taky "ještě" nejsou, v Rossmanovi jsem je koupila minulý čtvrtek a "ještě" byli. Asi se půjdu podívat, jak vypadá stav v naší drogérce - jen jestli to není marketingový tah - limitka v omezeném množství, aby zvýšili poptávku. Když ještě budou, jaké odstíny bys chtěla, mám Ti je koupit, kdyby byly?

      Vymazat
  8. Ahoj Marci,moc Tě zdravím! Odstíny jsou naprosto úžasné!!!! Měj se moc hezky a užívej si krásných slunečních dnů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda Alis, že se Ti líbí :-D..Díky!!

      Vymazat
  9. Jé, to je krása, úžasně jsi to nafotila a všechny kombinace se mi moc líbí. No budu se po nich muset podívat, hned jak to půjde - jestli teda ještě budou.

    S bublinkováním mám teď zrovna aktuálně celkem problém a nějak mi to nejde do hlavy - začaly mi totiž na nehtech bublinkovat snad všechny laky, nikdy předtím se mi tohle nedělo. A to jsem nezměnila ani postup ani nadlak/podlak, tak se snažím přijít na to, v čem je zakopaný pes. Že by na to mohla mít vliv i (ne)kvalita nehtů, nerovný povrch třeba? No jsem z toho docela rozmrzelá, nevypadá to totiž zblízka vůbec hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc!! Já myslím, že až proběhne momentální boom, tak určitě ještě nějaké laky budou...
      To bublinkování laků si myslím nebude problém v Tvých nehtech - mě právě bublinkují laky málo a většinou takové ty řídké - třeba krémovky i běžné z drogešky ani moc ne. Máš pravdu vypadá to na nehtech všelijak, aspoň majitelka to má furt na očích - i mě to dost kazilo požitek z manikúry a kombinací. Pokud používáš podkladový lak, tak to ani nebude nerovností nehtu, ta by se měla vyhladit. Je ale možné, že třeba ty laky špatně přilnávají právě k tomu podkladovému laku. Jaký používáš?

      Vymazat
    2. Podklad mám Four Seasons zpevňovač s diamantovým prachem. Laky používám obyč z drogerie, ale přijde mi prostě zvláštní, že mi to dřív nedělalo. Třeba zrovna lak NYC Lincoln Square Lavender (myslím, že jsem si ho všimla i u Tebe) - vždycky naprosto v pohodě a onehdy jsem si s ním nalakovala nehty a fakt jsem nechápala, jak otřesně bublinkoval...

      Vymazat
    3. Tak to je záhada s tím NYC square lavender - máš pravdu, já ho mám taky - moje hodně oblíbená krémovka. Tak ten mi opravdu nikdy nebublinkoval - těžko říct, možná si opravdu nerozumí s podkladem. Nemám zkušenost s FS já používám lak ze Sephory, každopádně to může být i třeba stářím laku, i když většinou mají dlouhou expiraci :), taky je důležité aby podklad nebyl mastný - odmastit nehty dát základ a hned šupnout lak - jinak už mi asi dochází fantazie, čím by to mohlo být, většinou mi to totiž dělá právě u řídkých laků třeba se shimmerem než u hustých krémovek - čert ví, kde je to jádro pudla :-D

      Vymazat
  10. Dostala jsi mne....tedy spíš ty blejskadla. Asi vyrazím hned zítra do drogérky jestli je tam budou mít.....a já bych tu hrubost řešila nadlakem. Nemám to moc ráda a z gelovejch jsem si na tu hladkost hodně navykla...Vzhledem k tomu že krom tvého blogu jiné tohoto druhu neznám ani nevyhledávám tak jsem o Starskách tedy nevěděla :)....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nadlak je určitě řešení, hlavně až bude silonkové období, tak to tak určitě řešit budu, jinak teď mi to už nevadí, nevnímám to :-). Já myslím, že s těma Starkami bys byla spokojená, když máš tak namáhané ruce a nehty - já s nima fakt dělala psí kusy, dokonce myla i nádobí bez rukavic, protože mi zrovna došly, když dáš 2 tenčí vrstvy tak to bude ještě lepší - já když moc nešůruju, jen chodím do práce, tak vydrží i 3-4 dny - 1 vrstva bez nadlaku - zírám :-). Každopádně pokud je můj blog jediný svého druhu, který čteš - je to pro mě zodpovědnost o to víc, informovat o všech možných kosmetických "vymoženostech" :-D. Díky každopádně!!

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate