středa 18. prosince 2013

Nejen kosmetický adventní kalendář - II.týden

Moji milí přeji Vám krásný střed týdne,

dneska to bude zase pokračování seriálu, jak si eM dělá radost před vánoci (aby se náhodou z těch povinností a shonu nezbláznila :). 

I když už se na ostatních blozích vesele bilancuje rok 2013, já jsem pořád opožděná a zatím mám prostě advent, ani jsem ještě nestihla pořádně napéct cukroví, ale zodpovědně můžu říct, že dárky mám všecky a některé už jsou dokonce i odeslané.....
Toš bilancovat budu až v klídku o vánočních svátcích - 
udělám si na to klid, pořádek ve věcech i v hlavě..
Ale dneska to prostě bude sedm drobností na každý adventní den.....Bude to rozmanité a pestré. 
Musím říct, že mě to fakt baví, ovšem koho by nebavilo odměnit se za celodenní štrachání nějakou tretičkou. Doporučuju, kdo toto ještě neprovozujete, vlítněte na to. A není to otázka jen adventu či vánoc...


Tak toto jsou moje malé radosti, které obsahoval pytlíček minulý týden - týden druhý adventní......


Tady asi není moc co dodat. Na diář Elle jsem se fakt těšila a netrpělivě ho vyhlížela. Diářem a potažmo lifestylovým časopisem jsem si udělala radost, hned jak vyšel...
Já jsem totiž na diáře a deníčky prostě ulítlá a spotřebuju jich několik za rok. Všechny si je schovávám, i když v některých nejsou žádné zásadní zmínky - jen  návštěva zubaře a nákupní seznam :-)) atd..
ale v některých se dokonce skrývají i mé básničky, ale ty jsou opravdu už pomalu vintage, z mého mládí...


Poslední dobou mám nějakou mánii, že večer, když jsem vyplivnutá relaxuju u tutoriálů o líčení. Momentálně u mě vede TV pixiwoo...
A pak ráno vstanu  a mám chuť všecky ty fígle hned vyzkoušet. 
A jak tak maluju, tak mi prostě zákonitě začali docházet štětce. 
Ne že by se zničili, prostě jsem zjistila, že jich mám málo :-).
Ale rozpočet je teď vyhrocený, tak jsem si udělala jen malinkou radost štětcem z drogérie dm - značky Ebelin. Velice podobný jsem si vyhlédla v Douglasu, ale protože byly téměř identické, co se týče chloupků, šla jsem do tohoto o téměř polovinu levnějšího (80 Kč)...


Cha a ke štětečku přece musí být stíny, ne....
Co bylo dřív? Štětce nebo stíny? :-)


Tyhle stíny jsem dostala od Renči, kultovní Scott Barnes, ou jééé.


Jak už jsem psala, tak mám období, kdy si vymalovávám oči docela intenzivně, v koupelně se hromadí stíny a už se pomalu nevejdou do košíčku. Ale tenhle krásně tmavě hnědý monostín - ten teda je!


Okamžitě jsem si ho zamilovala a používám ho každý den, 
na linku i na kouř. 
Je totiž skvěle pigmentovaný a vydrží perfektně na očkách.




Ono to vypadá, že jsem nalíčená-nenalíčená, ale kolik pomůcek k tomu člověk potřebuje...., to je fakt na pováženou :-))....
Včetně make-upu a tvářenky, kteří vzali dráhu...z fotky.


Čtvrtá věcička je zase trocha té péče. Tenhle příjemný růžový hydratační krém od Lavery s divokou růži a makadamem mám v několika sačetcích a moc mě baví, je příjemné konzistence a krásně voní. 
Pro růžofily jako dělaný. Chystám se už nějaký pátek, že si jednou koupím plné balení až dopatlám všechny ty vzorky a svou současnou péči....


Dneska se tu dokonce objeví i vůně. Tuhle jsem dostala jako vzorek k nákupu, tak hned šupajdil do adventního pytlíčku pro radost. 
Strávila jsem s touhle vůní moc příjemný týden. 
Pokud ještě váháte a třeba nevíte, co koupit na Ježíška kamarádce nebo mamince, tak touhle vůní potěšíte myslím každou ženu.....
Je příjemná květinová, ale né těžká, příjemně svěží ovocná, ale zase ne moc :-) - já mám pro ni jedno slovo: sladce roztomilá :-). 
Je fakt, že co jsem se nadchla pro Chanel a bio bachovky, tak je na mě tato vůně až krotká...ale na denní nošení je opravdu příjemná společnice a možná až někdy nebudu vědět co by, si ji pořídím. Každopádně určitě probouzí ženskost v nositelce hihi.....

Jukněte na složení...opravdu příjemná, vyvážená vůně.

Hlava

tangerinka, černý rybíz, frézie

Srdce

klejicha, orientální lilie, bulharská růže

Základ

meruňková slupka, ambra, saténové dřevo



A něco na vlásky. Já, do nedávna naprostý minimalista v péči o vlasy, teď zkouším co se dá :-).
Jasně mám slabost pro kondiš JMO a mám tendenci porovnávat všechny s ním, protože dělá mé vlásky moc hezké a přirozené, byť jsou léta barvené. Tento kondiš od Desert Essence Malinový mi odlila Enka a je moc fáájn, maliny nějak nevyhledávám, ale on po nich voní jen malinko, spíš jen takový dozvuk, protože podvědomě tam člověk ty maliny prostě hledá. A musím říct, že mě baví, je příjemný a jen o jeden level pod JMO, klidně bych v rámci šetření možná příště šla i do tohoto. Každopádně vždycky je fajn mít v záloze nějakého dalšího favorita, ne? :-D


Ha a co nesmí chybět? Už minule jsem to zmínila.......a žádná změna opravdu nenastala.
Nesmí chybět láááček...
Tento je opět darovaný. Kurnik, někdy si říkám, čím si to vlastně zasloužím, že dostávám tak krásné dárečky od kamarádek.
Tuhle Starsku jste už napříč blogosférou vidět mohli, tak Vás nebudu unavovat nějakými zdlouhavými popisy. 
Kdo mě zná, tak ví, že modrá v repertoáru chybět nesmí. No i Enka to věděla, že se trefí do modrého :-))


Blu Imperiale jméno jeho jest.....Je to sytá modrá, ta nejmodřejší modrá, kterou mám ve své modré sbírce.
Zkoušela jsem si dát jednu vrstvu, funguje klasicky pěkně jako ostatní Starsky, ale s jednou vrstvou se mi ihned ošoupal a musel prostě dolů. Takže pokud chcete lepší výdrž, dejte dvě slabší vrstvy.
Barva je okouzlující o tom žádná, ale s ošoupanými špičkami bohužel působí lacině. U takovýchto laků je opravdu důležité mít je dokonale upravené a pokud nastanou nedostatky, šup s ním důle. Navíc upoutává dost velkou pozornost.



Nevím, ale já trošku nechápu, proč s touto barvou nepřišla Gabriella v létě. Tuhle barvu bych si totiž strašně užila v létě - nosím spoustu modré, krásně bych ladila s šatičkama a tak, ale teď na podzim mě modrá nějak podvědomě chladí a nenosím ji, naopak se vrhám na teplé barvy jako je červená, vínová, max fialová...
Z modré nosím jen Mystic Blue od L´Oreal, protože to je božský tmavě modrý lak s fialovým tónem.
Takže imperiála si nechám na léto a je to .-))



Ale je nádhernej ten Imperiál!

Tak a tímto je adventním radostem konec....nééé, bude ještě jeden díl a s radostmi teda končit nemíním....

Tak si užijte krásně ten poslední adventní týden, 
ať je plný radostí a chybí v něm starosti!!! (ježiš, já tu básním...:-)

18 komentářů:

  1. Jeeej, tak ten lak je krásny :-) A diáru z Elle som dnes neodolala ani ja :-)

    Silvestrovský Giveaway od Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  2. I Ty jedna básnířko! ;)) Lak je krásný, taky si ho budu muset koupit, ale nejdřív musím probrat sbírku a nějaké vyřadit. :) Jinak opět všechno moc hezké. :) Radost nesmí přestat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D....to už asi An jak blbnu, tak se mi to i rýmuje :-D....Lak se opravdu povedl, podobný odstín jsem fakt zatím ve sbírce neměla, no já se taky musela chytnout za nos a sbírku jsem pořádně probrala :-D....Přesně tak, vždycky se najde důvod proč si udělat radost a odměnit se!!! !-D

      Vymazat
  3. Jé. to jsem ráda, že Ti malinový dezert sedl :o) jak říkáš, levnější alternativa k mistru Johnovi :o) to balení za tři kila vydrží i mě, velkému plýtvači, docela dlouho. Mě teda trošku mrzí, že po malinách nevoní, ono je v něm myslím malinové listí, ale lepší, než kdyby voněl jako malinovka a nefungoval, že..
    Lak Ti sluší, jen doufám, že Ti do léta nezhoustne, jako mě ten Mistero Grey. Anebo ať klidně zhoustne, koupím Ti nový :o)))
    A ten stín Ti závidím, hnědou nenosím, ale strašně se mi líbí ta krabička :o)) asi se objednám k psychiatrovi, chtít stín kvůli krabce, to už je fakt diagnóza :o)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. HIhi malinový dezert je fakt chutný, je fakt že mi vyhovuje, že je tam těch malin míň, ale fakt je moc příjemný, no a dvě stovky jsou dvě stovky, že....ale zatím vidím, že JMO moc neubývá, takže mi vydrží dlouho, tak ona ta investice zas pak tolik nebolí :-))...ale třeba koupím ten dezert holkám....Lak je boží a věřím, že ho Aja bude užívat taky hodně - jak ho viděla, tak ji zajiskřily oči, takže ladem ležet u nás nebude, otázka je jestli do léta vůbec vydrží....no vidíš, já budu muset zkouknout jestli mi laky už nehoustnou taky....Jsi Zlatíčko!!!!!!!!
      Hele k psychiatrovi nechoď ten Tě nepochopí, já Tě chápu úplně, kdybys mě viděla, jak já tu krabku leštila na focení, tak strašně se mi líbí :-)...a přiznám to, že jsem hned googlila, kde se dá koupit, že bych si koupila i jiné, bohužel na jahodě už nebyly, takže jen zahraničí....toš aspoň ušetřím. ale je fakt boží...Jinak diagnózu mám taky - viz naše krásné krabky na Artdeco :-))

      Vymazat
  4. Ten hnědý stín je krásný. Elle jsem si také koupila. Modrý lak je krásný. Možná se ti bude hodit v lednu,ke sněhu a modré obloze :-)

    Pixiwoo je můj nejoblíbenější youtube kanál! Jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Marti!!! Ale jo, já myslím, že určitě ještě bude inspirace k modrému laku dřív než v létě, bude mě to lákat ho vyvenčit :-)..Jé tak to si pixiwoojem spolu. Jsou perfektní, navíc mě baví, že jsou v mém věku hihi.

      Vymazat
  5. Ten stín je super, moc ti sluší. V krabičce vypadá jako temně luxusní a přitom se krásně hodí na denní nošení. Máš ho samotný? Že na oku to vypadá tak dozlatova. Já hnědou nemůžu, nenosím a mám k ní nějakou averzi. Připadá mi to jako taková ušmudlaná nebarva. Preferuju na škále neutrálních barev černou nebo tlumenou šedou, přestože teoreticky by mi studené hnědé odstíny měly taky sedět. Závidím, jak ti padne, takový nevtíravý luxus. :-)
    Lak asi taky potřebuju. Dneska jsem v Tetě okukovala, tuším, že Rimmel má ty pískové laky? A to jsem normálně příznivce klasicky krémových laků ve škále sytých, nápadných základních barev. :-)
    Sladkou svěží květinovku do voňavé sbírky aktuálně sháním, takže moje peněženka tě nemá právě ráda, já potřebuju věcí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju Aailyyn! Jsem moc ráda, že jsem se Ti trefila zrovna do vkusu, i když já to chápu víc než kdokoliv jiný - moje peněženka už mě nenávidí :-)....Ten stín mám právě jen jako linku a pak v koutku, jinak jsem na oko dala ten druhý světlý odstín z Catrice paletky, abych zas neměla to líčení příliš tmavé, to nosím jen na noční akce....:-)...Já právě černou zatím moc nepoužívám, protože na mých modrých očích působí tvrdě až smutně, i když bych chtěla zkusit tekuté linky..tlumenou šedou miluju, ale mám problém najít nějaký skvělý odstín, zrovna jsem si ale napsala nějaké od Artdeco, které by se mi líbily :-)......s tou hnědou to někdy není jednoduché, aby z ní nebyla šmudla, právě že se mi teď osvědčilo, kombinovat aspoň dva odstíny - světlý a tmavý....a když není kvalitní a nedrží tak to je průšvih, hlavně u hnědých si na to dávám bacha, protože pak mám na očích nějakou škaredou linku zalezlou do vrásek...Jéé nevtíravý luxus - tak to mě těší, to se fakt povedlo :-), i mě to tak připadne a tohle mám opravdu radši než pořád blbnout za paletkou UD :-))......
      Rimmel má pískové taky, já zatím tady měla jen dva - černý a fialovo-červený, ale modrý mezi nimi není, má moc pěkné zlaté i stříbrné....jsou levnější než Starsky a menší balení (což myslím nevadí)...
      Téda a jestli jsem se trefila i tou vůní, tak to je bomba, no já vím, bomba i pro tu portmonku, zkus akce, myslím, že zrovna tahle bude v akcích určitě (jsem to někde zahlédla), ale chce to určitě očuchat. Mě se moc líbí.....
      No to mi vykládej, pořád si říkám, že nic nepotřebuji, ale realita se mi jeví jinak, zvlášť po četbě blogů nebo zkouknutí tutoriálů...

      Vymazat
    2. Asi je to mým vnímáním barev, ale Naked 3 mě taky nebaví a myslím, že odstíny v barvách spadaného listí prostě nejsou univerzální barvy pro všechny. Minimálně v našich zeměpisných šířkách. :-) Přesně to jsou pro mě ty narezlý nebarvy, ze kterých mám spíš pocit, že jsou "umazaný". :-)
      Jasně, ono to záleží na typu, já bych si ten tvůj stín i na denní nošení představit dovedla, protože temnější a nápadnější barvy můžu. :-) Ale vybrala sis skvěle, luxusní, ale tak jemně, ne řvavý luxus, ale je to spíš produkt pro dospělou sebevědomou ženu, pro dámu. :-) Přitom univerzální, krásně se doplňuje s dalšími barvami podle potřeby konkrétní nositelky. :-)
      Mně se od Rimmelu líbil růžový. Že jsou menší a levněší naopak vítám. U laků preferuju systém nákupů více levnějších produktů, protože jsem na ně prostě ulítlá. K takové Miss sporty jakožto značce důvěru nemám, dekorativku bych si tam koupit nešla, možná první levný make-up na experimenty, kdyby mi bylo třináct, ale jejich kolekce laků je pro mě požehnání. (Akorát za ten inovovaný široký štěteček by zasloužili vytahat za uši.) Já laky stejně nestíhám spotřebovat, protože je mám potřebu střídat, takže si drahé nekupuju a alespoň mě nemusí mrzet, že mě to za dva dny přestalo bavit nosit, nehty jsem si přelakovala zas jinou barvou a ve finále mi půlka laku v lahvičce ztuhla. :-) U jiné dekorativky si potrpím na to své vyzkoušené, čeho se držím a co splňuje moje nároky, ale laky fakt nakupuju po tunách. :-) Je totiž taky fakt, že mně na očích vydrží neporušený půl dne i stíny od Essence, nijak se nemažou, neroztékají, s opadem řasenky problémy nemám ani v extrémních podmínkách typu venku sněží (a to mi navíc v takovém počasí pravidelně slzí oči), přestože si kupuju víceménně obyčejnou drogerkovou Rimmelku, žádnou high end značku, ale laky na mých křehkých, lámavých nehtech stejně dají v použitelném stavu tři dny a končí a pochybuju, že lak za čtyři stovky by na tom něco zlepšil. :-)
      Vůně by teda nebyla pro maminku, protože ta má úplně jiný vkus (a to už Ježíšek zařídil ;-), ale pro mě jak dělaná. Miluju všechno, co je svěží, lehoučké, květinovoovocné, nic těžkého a nemusím ani takové ty zastřené pudrové tóny a voňavky mi v mojí sbírce už docela docházejí a žádnou jsem si zatím nikde nevybrala.

      Vymazat
    3. Určitě má každý člověk svoje individuální vnímání barev a navíc podzimní barvy a la listí - takové ty teplé, jak jsi psala, fakt nesedí každému....já se jim dost vyhýbám spíš mám ráda s modrými podtóny, ale ty hnědé jsou vhodné na takovéto "nude" líčení, občas ale něco bojkotuju až moc a zjistím, že taková krásně broskvová mi dokáže rozzářit oči (no v mém věku už fakt člověk hraje na to rozjasnění :-)...ale třeba růžové mám ráda taky a už mi došla moje oblíbená paletka od Astoru, sice pigment není až tak silný, ale ty barvy jsou moc hezké...právě od Rimmelu jsem měla hnědé a stály za houby...mají to kus od kusu, ale jejich řasenku jsem milovala a kupovala furt dokola až ji přestali vyrábět :-/ - cena je velkou výhodou, protože kosmetika je fakt strašný spotřebák :-)....
      Ale zas musím říct, že tak skvělou univerzální hnědou jako je ten Scott jsem marně hledala a ani v jiných paletkách co mám doma prostě není....dá se ladit s fialovou atd. fakt nádhera a to balení to je taková třešinka - není třeba mít balení vyťuťané srdíčkama a růžové atd, ale tohle fakt potěšilo, líbí se mi ta elegance a čistota :-)...ale než člověk narazí na něco takového musí projít spoustou jiných věcí a taky do toho dorůst :-).....Laky vesměs kupuju v drogerii, nemám jinak dostupné jiné, v parfumerkách jsou dost drahé a přes eshop toho musím rovnou objednat více aby se to "rentovalo", takže levnější to jistí, nejdražší mám asi za 150 Kč, více se mi dávat nechce, a určitě to není o tom, že čím dražší tak lepší efekt, kolikrát je člověk spíš více zklamaný bo čeká zázrak a nic....Miss Sporty nebo třeba i laciná She mají nádherné odstíny, to ještě ten Rimmel se teď drží dost zkrátka, krom pískových, a v těch hladkých nic moc nového nepředvedl a laky mají i dost drahé, ale zas mám své oblíbené a hraju na slevy :-), NYC a Catrice jsou taky moc fajn a L´oreal když je v akci, tak si slintám na kabát :-)
      Tak ve vůních se teda shodneme, já vůbec nemůžu většinu Guerlainu, ty pudry a brrr, jen si moje čichová paměť vzpomene...ne to fakt ne :-).....já Ježíškovi napsala o jednu moc pěknou tak až o ní napíšu, tak třeba zase bude pro Tebe inspirující....a třeba nějakou z nich vybereš :-)

      Vymazat
    4. Jo! Člověk se k tomu propracuje a ty mrchy mu to přestanou vyrábět! :-)
      S podobným vkusem na vůně jsi mě potěšila, já pořád čekám, kdy dorostu a dospěju k něčemu trošku sofistikovanějšímu a ono pořád nic. :-) Asi neznám nikoho, kdo by to s vůněmi měl podobně. Mně ty prvoplánové, sladké, svěží vodičky prostě voní. :-)

      Vymazat
    5. Buď úplně v klidu, já zas měla celý svůj dosavadní život pocit, že jako správná dáma si musím vybrat jeden jediný parfém a tomu být věrná až do konce života :-), je to něco podobnýho jako najít toho svého životního prince....no mezi náma není to tak jednoduchý jako v pohádkách :-DD....vůně střídám pomalu jak ponožky (muže teda ne !-) a už nehledám tu jednu jedinou. Sice už jsem dorostla do určitých sofistikovaných (zatím jsem našla jen dvě), ale zase jen dle mého nosánku, člověk se do toho nesmí nutit, ono to příjde samo :-).......třeba i když miluju teď tu hřejivou vivacités od bachovek, tak ty svěženky květinky mi prostě už zůstanou a vždycky budu hledat tam.....a Dior Addict 2 si zkoušela? třeba já ji dostala od muže a nejdřív se mi zdála sladká, ale když jsem zkoušela její jiné odnože, jako fresh a addict to life, tak to nebylo vončo. Je tam dost růže, ale je jinak moc krásná....:-))

      Vymazat
    6. Já bych nestřídala, jsem kosmeticky docela věrná a zásadně neměním věci, které fungují. Jenže tyhle svěží vůničky prostě nejsou nic originálního a každou sezónu jich různé celebrity produkují přehršle (voněla mi třeba Lady Gaga, moc, ale na druhou stranu jsem byla zklamaná, protože mi to něco hrozně připomínalo a vůbec jsem po takovém promu čekala originální vůni navíc na úplně jinou notu), mně to sice voní, ale nemám chuť chodit každou sezónu po obchodech a prodírat se novinkami, chtěla bych si chodit na jistotu kupovat jednu vyzkoušenou. Akorát letos se teda nějak nedaří, nikde jsem si v drogerii nic nevybrala. (Spokojím se klidně s obyč toaletkou, ale musí se mi fakt líbit.) Diora neznám, ale vydám se do parfumerie, neboť jsem dostala ještě typ na žlutou Chloé, že by to mohlo být to pravé. :-) Fakt si nějaké vůně už zase potřebuju nastřádat, všechno mi dochází, tak je mi jedno, jestli to bude parfém nebo toaletní voda za dvě stovky. :-)

      Vymazat
  6. Milá eM, děkuji Tobě a Mitsuuko za to, že jste mě přivedly k mé nové lásce - kondicionéru od JMO :D Jsem do něj blázen od první chvíle a nehodlám se ho vzdát a kdybych musela na opuštěný ostrov, beru ho jako jedinou věc :D

    Lak od GS mám též a jsem s ním nadmíru spokojená. Já nosím modrou po celý rok, ale máš pravdu v létě by fakt zářila :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó Peti já moc děkuji za uznání, takže už jsi taky v klubu JMO fanynek? To je super, že Ti taky tak vyhovuje :-)) - souhlasím na opuštěný ostrov určitě JMO sebou :-D.......Mě to samotnou zaskočilo, že mi úplně ten modrý neladil, ono to bude i tím oblečením....ale každopádně je to nejmodřejší miláček jakého mám :-)

      Vymazat
  7. Parádní adventní rozmazlování :) Diář vypadá moc hezky, což mi připomíná, že bych si taky měla konečně nějaký taky pořídit, abych to zase nenechala až na pět minut po dvanácté, ehm, tedy tak asi dvacet dní po třicátém prvním prosinci...
    Stín má opravdu skvělou krabičku, je to elegance sama. A i stín ti strašně sluší :) S tím kondicionérem jsi mě taky už začala lámat, ale nakonec jsem usoudila, že moje vlasty stejně tolik péče nejspíš nepotřebují, takže je v novém roce začnu polívat octem, ať si zbytečně nevymýšlejí. Už jsem zvědavá, co na to budou říkat (a co na to bude říkat můj milý, hihi). A ten lak - parádní :) Já si minulý víkend udělala radost fialovou Stars a jsem nadšená! Nemůžu přestat koukat se na ty svoje pazourky. Jen jsem ho teda včera poprvé odlakovávala, nadávala jak špaček a třypek jsem na sobě měla málem víc než vánoční baňka. Ale rychle jsem to tomu laku odpustila a dnes ho už mám na nehtech zas. A mimochodem, za ten lak taky můžeš ty, abys náhodou nezůstala na pochybách ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju moc. A to je ještě nic proti Tvým dárkům a ostatním, které jsem dostala pod stromeček :-D......S tím diářem - zase ale budeš mít všecky už ve slevě a kdybych ho nepotřebovala už teď (spíše nechtěla), tak bych mohla počkat....ale věřím, že si ještě nějaký koupím i v lednu v těch slevách....jak jsem na ně ulítlá :-DD...Tak ty budeš vlasy vychovávat octem jo, ty brďo :-)..tak pak podej zprávu, jak to vzaly. Ty moje jsou strašně rozežrané, přičuchnou k něčemu lepšímu a už nechtějí nic jiného, potvory :-)...
      Ó tak Ty jsi propadla Starskám (promiň :-DD).....ten fialový jsem ještě neměla, musí být krásný!!! Jen tu krásu si právě musíme odpracovat při tom odlakovávání a to nadávám jako špaček taky, ale začínám být už trénovaná :-)...Užívej si krásné dny a nezapomeň se rozmazlovat !-)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate