úterý 31. prosince 2013

P.F. 2014 aneb Silvestr s Sheldorem

Moji milí,

tak se nám tento rok nachýlil ke konci, doufám, že byl pro Vás úspěšný a fajn, a pokud nebyl tak úplně povedený, tak už je aspoň u konce a ten nový bude určitě lepší....
Pro mě byl tento rok docela fajn, a i když jsem utrpěla nějaké ztráty, tak především jsem získala díky tomuto blogu nové přátele a milé čtenáře, kteří se tak stali součástí mého every day life - každodenního života....
Doufám, že příští rok bude skvělý a úspěšný pro nás všechny. 
Přeji Vám hodně zdravíčka, štěstí a pohody v tom novém roce 2014, aby se Vám vše dařilo podle Vašich představ....A ať už máte v plánu oslavit dnešní konec roku jakkoliv, ať se oslava povede.
Já Silvestra nijak zvlášť neslavím, jen tak v pohodě v rodinném kruhu se spoustou jídla a u dobrého filmu....
...a tak Vám se Shellym přejeme krásný dnešní den a taky abyste vyšli do toho nového roku správnou nohou.



Heč, tuhle modrou hračku jsem dostal od milé Enky
na Ježíška......Posílám ji za to pořádnou kocouří pusu :-)))


Rolničký, rolničký.....jo, jednu tady proháním.....
No co, vánoce jsou o pelešení a rolničkách, ne !-D


Taková krásná přáníčka a ozdoby jsme dostali!!!!
Děkujeméééé! A těch koček :-)


Co bude dnes k snídani?


Sheldorovy bajky: Kocour a krysa



Co ty holky zas koupily v tom Takku?


Hawaii v prosinci? Žádný problém :-)


Kuk!!!


To jsou moje hračky! Všecky!

Krásný nový rok  2014 Vám všem a Vašim mazlíčkům
přeje Shelly!!!

33 komentářů:

  1. Milá Marcelko :) Také ti přeji jen to nejlepší do Nového roku Ať se ti daří a splní se ti vše, co si přeješ. Shelly je moc nádherný a fotky jsou překrásné. Ahoj v roce 2014 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Sabinko, moc děkuji za přáníčko. Ať je pro Tebe ten nový rok moc fajn a daří se Ti vše, co si přeješ. Těším se zase na setkání tady v tomto novém roce!!! :-D

      Vymazat
  2. Ahoj eM, vše nejlepší a hlavně zdraví v roce 2014. Doufám, že Ti blogování bude i dále dělat radost a my se budeme moci těšit na další a další články od Tebe:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji tutto za přání a za Tvou přízeň, doufám, že se tady budeme pořád a často setkávat... a snad to zvládneme i v reálu zase někdy. Ať je pro Tebe ten nový rok zase lepší, pohodovější, ať jste všichni zdraví a spokojení!!!

      Vymazat
  3. Ahoj Marcelko krásné fotečky se Shellym :) přeji s Baruškou úspěšný vstup do roku 2014 ať je plný zdraví, štěstí a lásky. Já Silvestra také nějak extra neslavím, naopak pro Barunku to bude utrpení, strašně se bojí takže budu co nejvíce u ní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Haničko, přeji Tobě i Barušce, ať je ten nový rok lepší, ať máte hodně zdraví a štěstí a jste spolu ještě hodně dlouho.
      No Shelly ty petardy taky snášel špatně, vůbec nevěděl chudák, co se děje...tak byl pořád schovaný anebo u nás...

      Vymazat
  4. Nejmilejší Eminko,
    Shelly roste jako z vody! Už je z něj chlap. Ale, je stejně pořád roztomilý :). Přeji Ti do Nového roku jen to nejlepší, ať se Ti daří.
    Dej za mě pusu Shellymu.
    Pa Janie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatíčko Janinko, máš pravdu Shelly hrozně rychle vyrostl, ale pořád je to gaučák a mazel největší .-)....
      Ať je pro Tebe ten nový rok moc krásný, ať se Ti splní Tvé sny a vše se Ti daří!!!!
      Shelly děkuje za pusinku a jednu kocouří posílá i Tobě!

      Vymazat
  5. Ahoj Marci, také já se připojuji a přeji Ti šťastný nový rok!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Alis, moc děkuji za Tvou přízeň a přeji Ti všechno nejlepší v novém roce, spoustu dobrot a spokojené jedlíky! :-)

      Vymazat
  6. Shellínku, přeji Ti to nejlepší do nového roku, spoustu šťastných kocouřích chvil a ještě jednou děkuji za vánoční přání :-*
    P. S. Pac a pusu paničce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Nikolko, moc děkuji za přáníčko, téda ten Silvestr byl náročný, pořád jsem byl schovaný pod postelí nebo pod dekou, jak to venku pořád řachalo, ale dnes už je klid...tak snad bude ten nový kocouří rok fajn.....:-D
      PS: Panička moc děkuje a přejeme Tobě i Tvým dupíčkům ten nejkrásnější nový rok, ať se Ti v něm všechno daří a splní se Ti sny!!!!

      Vymazat
  7. Milá eM :)) Krásný Nový rok i tobě a Shellymu :)) Přeji všechno dobré a ať je tvůj blog i v příštím roce plný pozitivní energie a dobré nálady, jako je tomu i nyní :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Májo, moc děkuju za přání a přeji Ti taky krásný nový rok, hodně zdraví a pohody a splněných snů. :-D.

      Vymazat
  8. Vám i Shellymu taky krásný vstup do dalšího roku. A ať se chudák moc nebojí rachejtlí.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá An, také Ti přeji krásný nový rok, ať je super a podle Tvých představ a snů..!!!
      No jo ty rachejtle, Shellyho první Silvestr, trávil ho převážně schovaný pod postelí nebo pod dekou, byl z toho pěkně vyplašený a to je něco, co na Silvestru fakt nemám ráda...ještě že je to jen jednou do roka !-)

      Vymazat
  9. Moje milá zlatá eM, přeji vše nej Tobě i Tvé rodince a děkuji Sheldorkovi za pusu, od takového krasavce.. mňam :o))))
    A díky za krásný mailík, ozvu se co nejdřív :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Enko, děkuji za krásné přání. Užij si krásně nejen ten Nový rok dnes, ale celý nový rok 2014. Budu se těšit na zprávy od Tebe!!!
      Určitě Tě potěší, že Tvoji hračku proháněl i starý pardál Macík :-D, tak ho zaujala!

      Vymazat
  10. Milá eM, přeji Ti všecko nejlepší do nového roku (a Shellymu taky), ať je ještě lepší než tenhle! Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru díky moc!!! Ať se Vám oběma moc daří a stále Vás baví blogování a ať je ten nový rok zase lepší...ať se Vám v něm splní přání a sny.....

      Vymazat
  11. Já jsem moc ráda, že jsem Tě letos poznala :). Přeju ti do nového roku jen to nej, ať se ti splní nějaké (nebo radši všechny) sny :). A já jdu konečně dohánět tvé články :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucinko já musím říct to samé, jsem nadšená, že jsem Tě stihla letos poznat :-)....Taky Ti přeji samé skvělé zážitky v novém roce, hodně zdravíčka a spoustu nápadů na blog, ať je ten nový rok zase lepší a podle Tvých představ!!!!

      Vymazat
  12. V novém roce 2014 nechť Ti na cestu životem září jen ty správné hvězdy a když budou padat, nechť Ti splní všechny touhy a sny. Věrka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Věrko, děkuju za krásné a milé přání! Ať je ten nový rok pro Tebe taky moc pěkný a hlavně podle Tvých představ!!!

      Vymazat
  13. Vše nej do nového roku!!!! Já teď hodně zanedbala blog svůj i ostatní, ale řekla bych, že už je všechno v pořádku a bud zase moci řešit zábavnější věci :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni díky moc! Já doufám, že tenhle nový rok bude zase lepší, tak ať se Ti všechno daří a máš čas na tu zábavu :-). Jsem ráda, že už je všechno fajn :-D

      Vymazat
  14. Marci, v tomhle počínajícím roce ti přeju jen samé dobré zprávy, žádné stresy, spoustu dalších dobrých nápadů na blogu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Vendy, moc děkuji za přání a Tobě přeji to samé, hlavně hodně zdravíčka a pohody, ať Ti to pořád tak skvěle fotí a píše!!!!

      Vymazat
  15. Ajko děkuju moc :-). Přeji Ti taky ať je ten nový rok pro Tebe moc fajn!!!!

    OdpovědětVymazat
  16. Bože, to je kočičák. A vypadá to, že jeho nejlepší kámoš je krysa, on je fakt boží:-)

    A taky přeju všechno dobré po celý nový rok::-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shelly moc děkuji Luci! :-D....Je to zvláštní, ale je to tak - jeho nejlepší kámoš je krysa - ještě že je plyšová !-), zvažuju už koupit mu v IKEA tu XL krysu :-D....
      Moc děkujeme za přání!

      Vymazat
  17. Kaju se, ale stala jsem se Tvojí pravidelnou čtenářkou až teď, přitom sem často zavítám :). A přitom toho máme tolik společného, minimálně lásku k Bourjois a ke kočkám. Nádherný kočičák :). Přeji Tobě, rodině i kočičákům krásný a spokojený celý rok!

    Pája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pájo, mě moc těší, že se sem vracíš a to že Tě to tu baví natolik, že ses "upsala" mě těší ještě více :-D. Moje láska k Bourjois stále roste jak to tak vypadá a lásku ke kočkám nemůže nic zhatit. Děkujeme moc za přání a přeji Ti také všechno NEJ v novém roce, spoustu splněných snů a zdravíčko i štěstí k tomu!!!

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate