úterý 9. prosince 2014

eM´s home: Polštářová válka... a tip na dárky

Pěkný den přeji,

dneska to bude takový rychlo článek s tipem na vánoční dárek pro Vaše milované. 
A ano, taky to bude takové promo. A komu bych měla dělat reklamu? No přece sama sobě :-D

Jak víte, v kategorii článků eM´s home aneb můj domov, jsem nakousla jednou téma, že se chci věnovat vymýšlení originálních polštářků, protože nikde nemůžu sehnat designy podle svých představ.
Od idei až k realizaci byla cesta celkem dlouhá a nakonec Vám můžu představit mou kolekci.
Pořád na ní pracuji a vyvíjím ji. Mám velkou radost, že ohlas na mé polštářky na fleru má úspěch a tak jsem si řekla, že se pochlubím i tady na blogu. Snad to tu nebude moc zavánět a odpustíte mi to....
Zajímá mě Váš názor a vkus na bytové doplňky. Jaké preferujete barvy, designy, jestli investujete nebo sami vyrábíte, kde nakupujete....



Nápady s polštářky ale nevznikly z potřeby prodávat. 
Jak už to tak bývá, člověk nejdřív tvoří pro sebe a své blízké - to, co se líbí jemu, a vždycky je krása, když se to pak líbí i jiným.

Můj první polštářkový počin má totiž velký osobní příběh, a každý můj další návrh polštářku je proto takové moje další děťátko.
Pečlivě vybírám vhodné motivy, aby evokovaly touhu ulehnout a snít.

Ale zpět k tomu úplně prvnímu. 
Ten příběh Vám prostě musím povědít. (Možná už ho někdo i na fleru četl).

Stalo se, že máma musela vypravit svou dceru na cestu do světa.
I když ji sebou dala buchty a pár moudrých rad, pořád dumala, čím by dceři ten vstup do cizího světa, cizího města i cizího pokoje vylepšila. Aby zmírnila stesk po domově, domácích mazlíčcích a vlastním pokojíčku....
A protože se máma zajímá o design, hodně fotí - i kocourky, kteří žijí v jejich domově, přemýšlela, jak propašovat kocourka dceři na internát, tak aby tam s ní mohl žít.
Dlouho přemýšlela a s pomocí svých dovedností a strejdy Gůgla dokázala myšlenku převést na polštář v podobě modrého kocourka Shellyho.
A tak jednoho dne, když dcera odjížděla zpět do světa ze svého domova, vezla si v batohu svého modrého, s kterým se může mazlit, který na ni čeká až se vrátí ze školy, může ho mít v peřinách, a přesto to nikomu na internátě nevadí....

Tak to je příběh našeho polštáře-mazlíka. A pokud z nějakého důvodu nemůžete mít doma živého chlupatého mazlíčka - jste alergici nebo hodně cestujete anebo máte pocit, že už jste "moc velcí" na plyšové mazlíky - řešení tady pro Vás s Shellym máme.....



první počítačová vizualizace polštáře-mazlíka Shelíka....

První polštářek "Můj modrý" a jeho model Shelly

A další polštářek-mazlík: "Pššt, kocourek spinká"
a hádejte, kdo byl modelem, maličkatý Shellík :-)

Ale nenavrhuju jen kočičí polštáře-mazlíky. Moje další vášeň jsou květiny, takže je Vám to asi jasné.
První polštář květinový byl s orchidejemi, páč ten jsem si strašně moc přála, ale podobný design jsem viděla pouze v jednom eshopu v UK, no tak co - tak jsem si ho sama vymyslela :-)


 Tak to je můj polšářek snů "Orchidea", a modelem samozřejmě byly mé vlastní orchideje Phalaenopsis..


 A u polštářků už pozuje naše malé kočičí mimi Amy Muffin (Mafiánka)
 - naše nová láska a velká láska Shellyho
Myslím, že je jenom otázkou času než bude mít vlastní polštářek !-)

Je libo snídani a květiny rovnou do postele? :-)))

Předlohou k návrhům polštářků bývají většinou mé autorské fotografie, takže jsou to takové foto-polštářky, ale i reprodukce mých obrazů. Jak se můžete blíže přesvědčit v mém e-shopu na fler.cz.
Taky bych Vás chtěla upozornit na zrovna probíhající prodejní akci na fler "Velké Vánoční Radosti", která probíhá ode dneška 9.12 do čtvrtka 11.12 a můžete nakoupit nejen moje věci s 15% slevou.

Růžové sny pivoňky

Ustláno na růžích

Nejnovější kousky z kolekce
 Ze sbírky zvadlejch růžích

Lehnout si do pápěří

V stínu kapradiny spal.....

Pokud byste měli zájem i o nějaký polštářek, který je vyprodaný, kontaktujte mě fler poštou nebo dotazem na zboží, určitě se domluvíme...
Výroba polštářků trvá nějakou dobu, takže pokud chcete mít dáreček přímo pod stromeček už moc neváhejte (více u mě na fleru).
A jak už to tak bývá, ačkoliv jsem si původně vymýšlela polštářky pro sebe, doma zrovna nemám vůbec žádný, páč všechny putovaly do jiných domovů :-). Takže další fotky z mého interiéru zase příště.

Budu moc ráda, když napíšete, který polštářek se nejvíce líbí Vám!

 

       

       

       

       

       

       

   


24 komentářů:

  1. Tédy, ty jsou!!!!! jeden hezčí než druhý.... nevěděla bych si ani vybrat. Ovšem kocúří jsou něco :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Vendy! Jsem ráda, že se líbí....No jo Ti naši mazlové, ti jsou prostě hvězdy :-D

      Vymazat
  2. jedním slovem úžasný! ty květinové polštářky jsou fakt nádherný, určitě se doma zmíním, že ty orchideje prostě potřebujeme, vzhledem k minimalistickému designu v našem bytě a že jediné, co držím při životě ze světa rostlin, jsou právě orchideje :) moc by se hodily!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti moc Ti děkuji, to mě opravdu těší - ty orchideje jsou prostě moje srdeční. A to je skvělý, že zrovna orchideje Ti pěkně prospívají, no tyhle na polštáři určitě nikdy neuvadnou :-DDD

      Vymazat
  3. Zlatíčko, však už na začátku jsme Ti říkala, že je to super nápad. Škoda, že jsem na tom s financemi momentálně tak mizerně, protože jinak by měla od Těbě polštářek pod stromečkem celá rodina.. Jsou nádherné ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mišičko moje, nic si z toho nedělej, dyk já sama nemám na to, abych si svoje polštářky snů nechala vyrobit jen pro sebe, všecky je vždycky prodám .-) Ale strašně Ti děkuju, jsem moc ráda, že se Ti líbí a Ty jsi nejlepší podporovatelka umělkyně z Moravy :-), však teď máš jiné starosti a jednou to nějak vymyslíme neboj, já furt na tom makám a vymýšlím :-)))))

      Vymazat
    2. Jéj, tak to jsi jako já. Já teď v Ježíškově dílně dělám doslova poklady, už i Ondra nechápe, že se to dá všechno doma a i když jsme to nikdy předtím nezkoušela, tak takhle perfektně zvládnout no a co myslíš - kovářova kobyla . krémy si kupuju a věci z Ježíškovy dílny nenosím, protože vše hned daruju nebo prodám dál =D Vrchol byl, když jsem něco z Ježíškovy dílny zkoušela vzít na sebe do práce a už jsme měla objednávky i od kolegyň, takže mi zase nic nezůstalo =D
      No já vidím, jak na tom makáš, děláš opravdu nádherné věci, narozdíl od těch mých striktně praktických i takové, které jsou praktické a s uměleckou dušičkou ;)

      Vymazat
    3. Jó to já jsem teď pěkně kovářovic kobyla :-)...akorát ve Tvé ježiškovské dílně to aspoň krásně všecko voní :-)))....a taky to krásně pohladí na duši a pleť jásá...a moc děkuji za krásnou pochvalu. :-*

      Vymazat
  4. tak toto je velmi krasne, super napad, manzel tiez velmi rad foti, a toto by nam krasne sprijmenilo domov

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto dokonalé! Také by se mi nějaký líbil, ale vůbec nevím který. Všechny jsou úžasné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko moc Ti děkuju, to jsem ráda. Já jsem v souvislosti s polštářky na Tebe myslela a musím vymyslet nějaký tyrkysový nebo jsem přemýšlela posléze přenést reprodukci Tvého obrazu na polštářek, ale to dost předbíhám !-)
      Krásný den.

      Vymazat
  6. Zlatíčko, můj názor znáš.. :o)) prostě nádhera! Ten orchidejový teda je!! Že bych si nechala vyrobit polštářek s medvídkem? :o))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sis děkuji Ti za Tvou podporu a inspiraci! Hele, tak já nějakýho Beara musím navrhnout, dalas mi nápad, budu na tom makat :-DDDD

      Vymazat
    2. Nee, pro Enku jenom s Bonsajííí!!! =D

      Vymazat
    3. No jó vlastně!!!!!! Bonsajku a k tomu navrch medvěda :-****

      Vymazat
  7. Luxusní - moc se mi líbí ty orchideje nebo kapradí. No ale takové zdobení interiéru se moc neslučuje s ručkama zapatlanýma čokoládou, pitím ovocného čaje, kafe (stačí lehké drcnutí ve chvíli, kdy to nečekáte, respektive před chvíli jste dotyčné osoby upozornili, že máte v ruce kafe). Tak snad někdy, až budou děti velké,... Ale to teda nevím, kdy bude, protože v lednu čekám třetí pár nenechavých pacek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Margaritko děkuju, to jsem ráda, že se líbí. Máš pravdu, já tyhle dekorace začla vymýšlet až moje děti odrostly - když jsou malé je nejlepší mít byt skvrnovzdorný nebo omyvatelný, nerozbitný a tak vůbec :-D......A kolikrát i ty velké vylejou kafe anebo to udělají kočky a můžete dětem dopředu říkat a varovat...a pak stejně akorát můžu říct: no dyť jsem to říkala! :-))))

      Vymazat
  8. Nádherné polštáře. Shelly je prostě fotogenický. Jeho polštářky bych brala hned. A hadrová panenka jůůůů to je nádhera sama.Můj sen je jednou si také pořídit ragdoll nebo birmu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš krásný sen, u nás ani nebyla hadrová panenka v plánu a prostě přišla - je úžasná, moc doporučuju. Jsou to mazlové a jsou hodně sociálně naladění, nejsou rádi sami a je to taky větší plemeno jako briťoušové...a ty očička!!! :-D
      Jo jo Shelly je manekýn !-))) Děkuju a měj se krásně!

      Vymazat
  9. Tak to je pecka Em! Mě se nejvíc líbí pivoňkový ,překvapivě:) ten voní až ke mě domů! A ten kapradinový je taky skvělý,takový lesní...Držím palce s tvorbou a hned jdu omrknout Fler;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju, to mám velkou radost, že polštářky evokují, to co jsem zamýšlela - voňavé sny! :-) Ten lesní jsem si nemohla odpustit :-D.....A děkuju za přízeň i na fléru :-*

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate