pondělí 22. prosince 2014

Kveteme o vánocích


Krásný předvánoční čas Vám přeji,

taky ještě na poslední chvíli pilujete všechno, aby ten štědrý den už byl pak klidný a mohlo se jen vegetit u pohádek?
Já to tak každopádně mám, tak nějak jsou ty dny nabité až k prasknutí, abych s dvěma rukama vše zvládla, případně s pomocí těch dalších dvou holčičích ruk - prostě každá ruka v domácnosti se počítá :-).
Ale nějak se odmítám příliš stresovat a tak některé věci prostě mají zpoždění. 
Dnes Vám chci ale popřát hlavně klidné a pohodové sváteční dny, kdy utichne běh a shon a nastanou blízká setkání rodinná a přátelská.....
Moc na Vás myslím a tímto článkem to chci vlastně dát najevo, že i v tom shonu je pro mě důležitý člověk a pár denních drobností a radostí. 
Vnímám Vás čtenáře už jako své přátele, protože tady často probíráme všemožná témata a jste mi blízcí, všichni, co se sem stále vracíte. Vládne zde důvěrnost a přátelská atmosféra, která mi nejednou vylepšila náladu o desítky procent, vaše milá slova, rady, podpora i chvála jsou úžasné a neustále mě to motivuje, abych i v napjatých dnech napsala pár řádek a vyjádřila Vám tak dík.
Blog není pro mě povinnost či otázkou obchodní, je to přátelské setkávání se v komunitě stejně naladěných lidí. 
A Vám všem, co zde nakouknete přeji, ať se máte moc krásně a pohodově.
Bohužel nemám vždycky tolik času a kapacity kolik bych chtěla (ideální by bylo být profesionální bloger :-D) sdílet s Vámi nápady, inspirace a zajímavé informace, a letošek byl obzvlášť náročný, takže výpadků bylo více než dost. Ale všem Vám děkuji za to, že jste tady se mnou vydrželi a stále se vracíte. Stejně jako si vážím, každého nového příchozího, kterého můj blog zaujme tak, že si ho přidá do své četby.
Ještě pevně doufám, že se mi podaří na poslední chvíli napsat jeden malý inspirativní článek před vánoci, ale dneska to bude o těch drobnostech předvánočního času.
Jak prosté: vykvetl mi vánoční kaktus :-D..... a já mám z něho pokaždé radost.



A kvete nám doma i naše kočičí princezna Amy Muffin. Je úžasně roztomilá, má se čile k světu, zbaští na co přijde, protože ví, že musí rychle dohnat co do velikosti Shellyho, aby mu byla rovnocenným partnerem v jejich kočkohrátkách. :-)

Co Vám dělá radost zrovna teď?

17 komentářů:

  1. Ahoj Marci, díky za milé přání. také já Ti přeji krásné prožití vánočních svátků!!! A hlavně šťastné vykročení do nového roku!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali moc děkuju za přání, ať je ten nový rok skvělý!

      Vymazat
  2. Krasne prani pro nas ctenare. Ja dekuji tobe za tento blog, ktery mi nekolikrat pomohl a pokazde si velice rada ctu tve clanky.

    Preji vam, at si uzijete Vanoce! Preji ti pohodu, klid a lasku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko děkuji Ti moc za přízeň a milá slova! Také Ti přeji krásné vánoční svátky v kruhu blízkých, hodně zdraví, pohodičku a inspiraci!

      Vymazat
  3. Kaktus je krásný! A Amy naprosto dokonalá, roztomilost sama! Díky za hezkjá slova, a těším se na inspirativní článek ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárí je to vzájemné i já děkuju za milá slova, a kaktus se fakt povedl, asi jsem ho letos pořádně zalívala :-DD

      Vymazat
  4. Kaktus je fakt úžasný! Chodím sem moc ráda, vím, že tady vždycky najdu milá slova a neotřelý pohled na věc. Užij si ty i tvoje dcerky (i zvířectvo) krásné a poklidné Vánoce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barb děkuji za moc milá slova! Přeji Ti taky skvělé svátky plné pohodičky!

      Vymazat
  5. Momentálně mi dělají největší radost teplé ponožky :-) teda jak to že všem kvete vánoční kaktus a můj, co by měl kvést červeně, zase tento rok nic? Kočičí slečna je ale nádherná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teplé ponožky nemají chybu :-D, u mě je to téměř celoročně :-D. No já mám právě radost, že mi vykvetl na vánoce, protože někdy nevykvete vůbec a někdy mi taky kvetl v listopadu. Vůbec nechápu to know-how, letos jsem se snažila ho pravidelně zalívat od podzimu a možná jsem ho ukecala :)

      Vymazat
  6. Já mám takové štěstí, že jsi tenhle blog začala psát, že ani nevíš... teda vlastně víš.. :o)) luv ju!! :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já mám velké štěstí, že Ty jsi začala můj blog číst .-)))) nemysli si, moc dobře to vím.....Lavjůtů!

      Vymazat
  7. Mě jaksi kaktus vykvetl někdy v listopadu, takže momentálně už je bez jediného kvítku. Nějak to načasování nedal.
    Přeji ti krásné Vánoce s těmi, které máš nejraději.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Margaritko, mě právě taky po dlouhé době vykvetl přesně kdy měl - na vánoce, už dlouho se to načasování nedařilo a většinou kvetl taky v listopadu :-)
      Krásné vánoční svátky a hodně pohody a zdravíčka!

      Vymazat
  8. Dělá a nedělá ..... tak kaktusy mi jeden kvete druhý má nasazeno. Koupila jsem si poslední vánoční hvězdu která k něčemu vypadala protože jsem absolutně kvůlivá zakázkám nestíhala. Nakonec se ukázala být docela pohlednou
    . Bobeš je jak na houpačce chvíli jsem šťastná jak blecha a chvíli zas mám strach protože přestane chodit úplně. Vet mne ujistil že teď už je to na těch nervech jak se dlouho budou regenerovat protože páteř je bohudíky naprosto v pořádku. Mám konečně málo rybí polívky, nebude tu smrdět v mrazáku až do velikonoc. Porcí kapra je naopak velmi požehnaně, ale jak to znám bude se tu díky manželovi konzumovat průběžně takže taky nehrozí velikonoční smažení. A já? Vlastně taky taková houpačka..... jednou je mi do smích pak zas do breku ale to vlastně k životu patří, ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendy já letos hvězdu koupila jen do kanclu a teda ta uvadla ještě do vánoc, některé ty urychlené nepřežijou ani vánoce, ale doma mám jednu a z té je malý stromeček. Letos jsem si koupila pro změnu cesmínu .-)
      Ono to asi tak je v tom životě, smích se střídá se smutkem. Ale přeju Ti ať je příští rok Tvůj život poklidnější a pozitivní plavba a hodně pohodová, méně extrémů a trápení a hlavně spousta zdraví Tobě, rodině i mazlíkům. Držím pěsti Bobeškovi!!!!!

      Vymazat
  9. Ajko moc děkuji a přeji krásné svátky i Tobě!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate