pondělí 19. srpna 2013

Jak eM neodolala sezónním slevám aneb

krátká zpráva o stavu slev na moravských tocích :-).....

Zdravím Vás všechny na startu nového týdne!

Rozhodla jsem se, že když já tak ráda nakukuju ostatním blogerkám do nákupních tašek,  že musím taky přispět svou troškou do mlýna. Hodně mě potěšila a povzbudila v tomto konání tuttobene, která si vzpomněla na mou "zprávu" z letošních zimních sezónních slev. Navíc se mi moc líbily její nákupy a tak jsem si řekla, že už dál nemůžu odolávat a na poslední chvíli jsem vyrazila ulovit pár slev. Měla jsem už celý červenec plány, jak vyrazím do slevového ráje OC, ale nějak mi to pořád nevycházelo, až mě nalákala IKEA svou slevovou kartou a už nebylo výmluv - je třeba jet a nakoupit potřebné věci dceři do pokoje než začne škola. Chápej, to bylo oficiální motto cesty - podmotto znělo - a k tomu prolezeme všecky hadrárny a uvidíme, co ulovíme :-).
Tak nějak se mi lépe nakupovalo v době ledové - to ten "lov" měl takovou romantickou auru všude pravěká zvířata a tak. Teď v létě bohužel žádné zpestření nákupů neprobíhalo - třeba něco ve smyslu "vítejte v tropickém ráji slev a pokochejte se pohledem na exotickou faunu a floru" - no já vím, to bych fakt chtěla moc....
A tak nezbývalo než se vybavit colou (pro dlouhé nákupní túry je doplňování cukru i tekutin nezbytná věc), trpělivostí, bystrým okem i úsudkem a hlavně peněženkou, že...Takto vybavené jsme se vrhli do víru - já a moje dvě dcery jsme se vydaly svou cestou po módních světadílech a můj muž se vydal svou cestou po outdoorové stezce....
Řeknu Vám rovnou: shopaholic ze mě nebude, to by musela být v nabídce jiná a větší lákadla, ale přesto jsme udělaly všechny pár nákupů, které nám udělaly radost (za tu cenu!). Dokonce i dcery byly překvapené, že jsem si toho "tolik" koupila (většinou odcházím s jedním kouskem :-)....A už se dlouho nestalo, abychom nakonec všichni odjížděli z OCéčka spokojení...

A co že jsem to vlastně ulovila?

Z fotek je vidno, kdo mi asistoval u focení, i Shellyho moje nákupy zaujaly :)



Samozřejmě jsme při nákupech myslely i na Shellyho i z fotky je vidno, že ihned pochopil, že ten zelený plyšový hádek je pro něho - už jsem zmiňovala, že naše kočky (nejen děti) mají rády maličké plyšové hračky z IKEA, tentokrát jsme vybraly hada, kouzlo je v tom, že na hračce necháte ty "ikeácké" cedulky - o to atraktivnější hračka pak je :-)

Shelly a had v akci :) 
(vyjímečně jedna  nerozmazaná fotka)

"Hmm, ten brambořík ale zajímavě voní...."
V IKEA jsem pásla po květináčích v akci, těch doma není nikdy dost,
a kupte si květináč a nic do něj - to nejde, takže jak jsem zahlídla nádherné bramboříky
(které už jsem si chtěla tak dlouho koupit) bylo rozhodnuto
To tyrkysové pod květináčem je kobereček do koupelny
- i koupelna ráda nové oděvy :-) 
- no a tyrkysovou jsem tam přece nemohla nechat...

Zdá se, že nejenom plyšový hádek zaujal Shellyho, 
ale i visačky z Time Out na mém novém oblečení

Viděli jste někdy hezčího modela na značku TO?
Já teda ne :)
(kapánek mázlá fotka, holt Shelly byl velmi akční)

Řeknu vám sehnat pěkně šité a padnoucí džíny za 400 Kč
 je téměř nadlidský úkon a já sháněla hodně dlouho....
 a heuréka tyhle mintové z TO jsou skvělé 
a mám z jejich úlovku velkou radost
A další položku z wishlistu si můžu odškrtnout
- tyrkysový opasek z Takko Fashion za 59 Kč, huráá

Tohle triko je taky z Time Out, 
ono to vypadá, že nenakupuju nikde jinde,
ale já mám jejich trička moc ráda, jsou kvalitní  a nápaditá 
- a tyhle květinky mě dostaly
(za 179 Kč), pěkně budou ladit i k novým džínám

A další halenka.....schválena Shellym
opět květinový motiv z Takko Fashion za necelé 2 stovky....

eM nemel a kup si MEL :-DD
Můj první nákup bot přes internet
Asi Vám nemusím líčit, jak nervózní jsem byla :-)
MELky jsem poprvé zahlédla u Petry z Lovely Hair a moc mě zaujaly
- plastové botky....pak je chválila Verunka a to jsem si řekla, že už je to
vážné, když Verunka něco chválí a nakonec jsem svoje myšlenky
konzultovala s velkou fanynkou značky MEL Mitsuuko. 
Mitsuuko mě totiž také upozornila na slevy - a tak bylo jasno.
 Objednala jsem a jsem móóc spokojená.
Aby ne, když vytáhnete z krabice boty  a ty voní!! A tu vůni cítíte, i když pak řídíte auto obuté do ultra pohodlných "plasťáčků", v kterých se chodí tak, že máte pocit, že ani boty nemáte...:-)
Ale jedna maličká piha na kráse se vloudila, při tomto střihu sandálků, kde je vázání kolem kotníků (původně jsem chtěla jiné, ale už nebyly) jsem zjistila, že mám asi jeden kotník asymetrický :), protože mě na jedné straně hodně tlačilo do kotníku, botka je velmi anatomicky dobře tvarovaná, ale spona je přímo na kotníku - no vyřešila jsem to, nebojte, vyrobila jsem si na přezce ještě jednu dírku na víc a tak uvolnila tlak na svůj kotník.
Teď už běhám v botkách všude, baví mě i ta nude barva, protože se hodí fakt ke všemu, i když jsem je chtěla především jako volnočasové, hodí se hezky i k sukni....Určitě to nejsou moje poslední plastové MELky..už mám vyhlídnuté další :)
Navíc výhoda v horkých dnech je, že bota nenasaje pot, jak se stává u kožených či textilních botek a v klídku můžete jako já, v jednom obzvášť horkém dni, namočit boty v kašně a svlažit nohy.... a než jsem došla do kanceláře byly nohy i botky suché :-)

A to je z mého honu na slevy všechno, možná je to málo, možná dost, každopádně pro mě slovo sleva není tak kouzelné, abych koupila cokoliv a i ve slevách si možná až příliš pečlivě vybírám...
Jediné, co jsem neuspokojila v nákupech je můj "stračí pud", moc jsem si chtěla koupit nějaký masivnější náhrdelník (viděla jsem nádherný u tutto), ale nezdařilo se, žádný se mi nelíbil tak, abych byla ochotna zaplatit požadovanou cenu.....a ty ostatní už asi byly vyprodány.
Nedá se nic dělat eM zas bude muset zapojit svoje ručky do tvorby a pak počkat na další slevy :-)

A co Vy? Lákají Vás sezónní slevy, vybíráte si či plánujete co koupíte, nebo jdete na blind a až pak uvidíte.....? Co jste si koupily pěkného Vy?










57 komentářů:

  1. Hmm, ty boty jsou zajímavé. Nedokážu pořád pochopit, že to nedře a nečvachtají v tom v létě nohy. Kdykoliv jsem totiž v těch letních teplech měla něco s umělým vnitřkem boty, tak mi v tom bylo dost nepříjemně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že jsem taky měla obavy, když jsem si je takhle na blind objednávala bez předchozích zkušeností. Ten plast bude z kvalitnějších určitě, všechno to vypadá jako z jednoho kusu, což do teď taky nechápu :-), všechny ty okraje co by mohly řezat jsou dobře začištěné, a ta stélka je z jiného plastu než pásky - měkká a příjemná. Moc plasťáčky nenosím, ani crocsy ne, tak nemám moc s čím srovnat, ale tyhle mi vyhovují...

      Vymazat
    2. Tak to máš super, já jsem si zkoušela všechny možné "melí" modely a žádné mi nebyly příjemné a pohodlné:-( Naštěstí crocsy ano, i když ty nejsou tak hezké.

      Vymazat
    3. Hele, Dejni, já se zamilovala do těch Croksích mokasín =) ale nmůžu je sehnat, naživo sjem je nikdy neviděla a nevěřím moc, že by šly tak hezky tahat naboso celý den =/

      Vymazat
    4. Hoď odkaz jaké myslíš a já ti povim:-D

      Vymazat
    5. No tak Crocsí mokasíny Kočky? Tak to musím vidět taky :-D

      Vymazat
    6. Ha! mám je!! http://www.urbanlux.cz/beach-line-boat-shoe-women.html
      ale jsou teda celkem mastný =/ asi nejvcí se mi líbí to tmavě modré provedení

      Vymazat
    7. Tak hele, tyhle jsem nezkoušela, ale matroš je stejný jako na ostatních co doma mám a normálně v nich naboso chodím a není problém. Jediné čeho bych se tady trochu bála je to šněrování, to by chtělo někde vyzkoušet pro jistotu.

      Vymazat
    8. Teda na první pohled bych ani neřekla, že jsou plastové, to je supr čupr námořnický styl - ještě splašit kapitána a loď (nebo loď máš taky? !-)). Pěkný fakt, ale holt cenově zůstanu u těch Melek, už jsem váhala nad těma jejich mokasínkama, které normálně vůbec nenosím, tak jsem zblblá :)

      Vymazat
    9. Tak loď k nim bohužel nedávají, byť by to cenově skoro odpovídalo =D
      No, nechám si zajít chuť, stejně na ně teď už nemám, několikery Melky si vyžádaly stav šetření =)

      Vymazat
  2. moc hezké věci jsi koupila! nejvíce se mi líbí halenka z Takka a botky od Mel, taky jsem o nich už několikrát přemýšlela a stejně jako píše Barb - bojím se, že by mě dřely a nohy v nich klouzaly - jakou máš s tímto zkušenost?

    a Shelly by z fleku mohl dělat modela! :)

    jinak já byla taky slevy okouknout, moje úlovky: http://zapisky-pro-lisku.blogspot.cz/2013/08/liska-marniva.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si přečtu, co si koupila Liška marnivá :-).Co se týče botek, ono asi hodně záleží na té velikosti, já třeba někdy kupuju sandály 37, jinak ostatní většinou 38, ale tady jsem si rovnou koupila 38 i po poradě s Mitsuuko, která říkala, že je lepší si koupit tu větší velikost. Třeba nohy mi v nich nekloužou, já si je v jednom parnu vzala i na kolo, a jelo se mi fajn, jediné to dření bylo na tom kotníku a to ještě dodnes nechápu proč jenom na jednom. Dokonce mám i vyšší nárt a tady se vůbec nic nedělo, jsou na nártu taky vytvarované a rozšířené...Jsem ráda, že se Ti nákupy i Shellyho modeling líbí :-)

      Vymazat
    2. aha, aha ... ono to asi bude trošku kvalita, ze tu cenu ;) já mám totiž noname balerýnky z plastu a v tom mi noha jezdí tam a zpátky, i když velikost mám správnou, už párkrát jsem si v nich málem zvrtla kotník, proto se ptám ;)

      Vymazat
    3. A vidíš, teď jsem si uvědomila, že jsem nenapsala cenu, po slevě 600 Kč :-), botky jsou vyrobené v Brazílii, tamní značka - řekla bych určitě, že kvalitní, i když člověk si pod pojmem plastová bota vždycky představí spíš něco "nedobrého"...Úplně Ti rozumím, jednou jsem taky měla takové "klouzací" boty a málem jsem se v nich zabila a pořádně ani nedošla do práce :-)

      Vymazat
  3. Velmi vydařené nákupy eM :) moc se mi líbí ty botky - je na nich vidět ta pohodlnost :) a barva je opravdu super - hodí se ke všemu :) a musím říct, že kocourek je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc!! Botky mě fakt překvapily, jak jsou pohodlné a Shelly to je prostě miláček a nastrčí ten svůj čumáček všude :-)

      Vymazat
  4. Pěkné nákupy. :)
    O plastových botičkách od Mel jsem taky uvažovala, ale zatím zůstalo jen u přemýšlení, uvidíme. :)
    Brambořík je krásný, ale já je neumím pěstovat, vždycky mi zajdou... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Chápu, že zatím jen přemýšlíš o botkách - já na tom byla stejně, než jsem to konečně "rozsekla" :-)....byl to risk, ale zdařil se.. (v obchodech Destroy v OC by je měli mít a mohla by sis je i vyzkoušet, já to mám všecko dost z ruky..)
      S tím bramboříkem sama uvidím, mám ho poprvé a viděla jsem tak krásný u kamarádky, že jsem si řekla, že to taky zkusím - nastuduju pěstování a uvidíme, co mi z toho vyleze :-)...

      Vymazat
  5. Milujem zlavyyyy. Tie topanky su skvele ! :-)

    Pozyvam ku mne na giveaway ! :-) http://dzejzetko.blogspot.sk/2013/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. pekné nákupy :) tiw topánočky vyzerajú zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hezky si nakoupila eM :) O Melkách přemýšlím delší dobu, ale pořád ještě nejsem rozhodnutá a Shelly je fešák :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Helen :-). Já jsem momentálně z MELek nadšená uvidíme, jak to bude pokračovat...:)

      Vymazat
  8. Teda, Ty ses rozjela!! =D koukám, že už máš melek plnou boťárku ;) Já jsem nedávno vyrazila v těchto fialových ( Melissa Flower + Isabela Capeto) - byly to moje první Melissy a jsou parádní. Možná Melissy jsou ještě lepší než Mel. nejenže mají zas ebou dost zvučné návrháře, takže vzhald je fakt promyšlený, ale dýl a líp voní a jsou trochu pohodlnější na noze. No, doma mám každopádně mix obou značek a zlaté gumovky!! =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj plná botárka s takovou brzy bude :-). Samozřejmě díky Tobě, že jo. Na Melissy jsem taky koukala, to víš,jsou krásné jen ty Mel jsou holt cenově přijatelnější :),a teď už vím, kam směřovat své oko a touhu po slevách :-). Tvoje sbírka musí být krásná!

      Vymazat
    2. Joo, ty Melssy jsou drahý jak sviňa! Ale možná sednou o trochu líp jak Melky.. no za ty prachy, aby ne. Já jsem však šla taky poslední dobou do Melek kvůli ceně - sbírání Meliss se totiž ukázalo jako docela finančně náročná zábava

      Vymazat
  9. Jee, tieto články ja môžem :)) Pekne si nakúpila. Botičky schvaľujem, už som nad nimi uvažovala, keďže mám jedny Melissa VW, ktoré sú úžasne pohodné a voňajú aj po rokoch. Shelly je dokonalý model :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda Margitko! I já ráda okukuju, co si kdo nakoupil:-). Melissy jsem si taky prohlížela a musím říct, že mě ty botky hodně dostaly :-), teda voní i po letech? tak to je super - tyhle Mel-ky asi nebudou pravda vonět tak dlouho, ale občas ještě tu vůni zacítím a je to fajn :-). Shelly je prostě miláček :-D

      Vymazat
  10. Nejvíc se mi líbí Shelly! :) A pak to tričko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky nejvíce líbí Shelly !-) a už se těším až nahodím triko :)

      Vymazat
  11. mňa zaujalo tričko a košieľka :-) také gumenné sandálky som mala v detstve, najprv som mala také prútené (nedávno o takých písala Andrejka ) a keď som bola staršia mala som až na zopár detailov takéto

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó, máš pravdu Suzi teď si vzpomínám, že gumové botky byly :), já je sice neměla, tak aspoň mám jedny teď :-)

      Vymazat
  12. kdeže sa zháňajú také topánočky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, jak na Slovensku, ale tady by se měly dát sehnat v obchodních centrech v Praze v obchodech Destroy nebo na eshopech: http://www.destroystores.cz/ nebo http://www.zoot.cz/mel.

      Vymazat
  13. Shelly je nejlepší asistent:-D Škoda, že takové krásné kočičky se nedají kouůit ve slevě:-D Ale já na to mám stejně smůlu, mě se nidky ve slevách nic nelíbí nebo už nic nemají...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, že Ti MELky nesedí, ale každému prostě vyhovuje něco jiného a ani Melky nemají patent na každou nožku, Crocsy mám na doma, jinak se mi moc nelíbí,no :-)...Musím říct, že jsem nakonec byla dost překvapená sama, že jsem si ve slevě toho tolik koupila, mám spíš jako Ty opačný problém, že toho moc neseženu, navíc po obchodech často nechodím, spíše nárazově...Jó, kdyby dávali Shellyho ve slevách, to by bylo jiné nakupování :-)

      Vymazat
    2. Tak ono záleží jaké myslíš, v těch nejklasičtějších bych mezi lidi nevyšla, ale mají spoustu hezkých balerínek a i botek na klínku;-)
      A kdyby jenom Melky, ani Mellisy! Ale tak zase se můžu utěšovat, jak jsem ušetřila, protože kdyby mi seděly, tak bych jich potřebovala moc, jak se mi líbí:-D

      Vymazat
    3. Jé, tak to Ti závidím - mně všechny padnou jako ulité, až po půl dni zjistím, že občas něco táhne, nebo tlačí, ale to až vlivem počasí. A když vidím nějaké nově, natož ve slevě, tak na to zapomenu a bezhlavě nakupuju =)

      Vymazat
    4. Dejnicka: No vidíš, to já ani nevěděla, že Crocsy mají i jiné designy :-D, mám pořád zafixované jen ty jedny co tak zlidověly až je to hanba :-). Tak to jó a jestli vyjdou levněji tak fakt lépe pro Tebe :-). Si teď tak uvědomuju, že to nakupování bot online je fakt dost risk :-D
      Mitsuuko: Jó a já budu brzy závidět taky, jestli to tak půjde dál a ty Melky mi budou sedět i ostatní, docela bych ráda viděla tu Tvou sbírku :-)

      Vymazat
    5. A sakra, že by nový článek? možná by mě to nastartovalo =D takový předváděcí, že? Tak já to zkusím doma podumat =D

      Vymazat
    6. Podumej, podumej a moc dlouho neotálej!!! :-D. Víš, přece že tyhle voyeurský články všecky milujeme, jsou stejně nejoblíbenější a nemusíš se trápit s textem, jen nám to krásně nafotíš a my budem slintat a můj wishlist nabobtná okamžitě :)

      Vymazat
    7. lákavá představa =D Asi něco spískám. Stejně si je všechny samožersky fotím do své sbírky =)

      Vymazat
    8. Téda tak to je jasný - nebuď soukromník - vytáhni fotky a jedem...!-))

      Vymazat
  14. Tolik se mi líbí tvůj kocourek. Je to rozený model. Do Ikea taky musím zajít, jen to pořád oddaluji. Brambořík by na okně jen zářil.
    My jsme nevyrazili jako rodina na slevy, ale šli jsme "jen" do lékárny a byly z toho čtyři košile, dvoje kalhoty a málem i oblek.
    Líbí se mi kombinace mátové a té pudrové. Bude outfitový příspěvek? Ráda bych to viděla oblečené na tobě včetně těch nových ulovených bot. Já bych si je ráda někde vyzkoušela, když je dost lidí chválí. Hodily by se jedny takové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to znám, mám to dost často, že vyrazím do lékarny nebo "pro mlíko" a příjdeme s plnou taškou dalších věcí, proto nejraději nakupuju sama :-), ale to taky není ochrana, že...
      Jéžiš ale outfitový příspěvek? Nevím,jestli to zvládnu, přece jen tohle moc neumím narozdíl do Tebe Marti, Ty jsi rozená modelka, ale zkusím něco vymyslet :-). K botkám budeš mít v Praze lepší přístup, když mrkneš sem mají tam i seznam prodejen a obch. center...http://www.destroystores.cz/. A díky :-) kocourek zdraví!

      Vymazat
  15. Super úlovky! Tady na jihu slevy skončily prakticky už druhý týden jejich zahájení, Španělky hned všechno vykoupily :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Bello! To Španělsko Ti závidím a oželela bych i slevy !-)...No, já už šla na slevy asi za pět minut dvanáct, a tak jsem se sama divila, že jsem nakonec ještě něco nakoupila :-D

      Vymazat
  16. krásne kúsky!
    tie sandálky vyzerajú naozaj zaujímavo!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  17. kocourek je naprosto ňuňací ťuťací záležitost, pohled na něj zastínil veškeré nákupy :D Je krásnej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Meduňko, máš pravdu kocourek je nad všechny nákupy a já jsem nakonec ráda, že se tak zajímá o módu (kosmetika ho nebere:-) a propašoval se mi do článku a fotek :-). Brzy už bude další zápisek z jeho deníku :-). Díky moc, já když vidím Tvou Mišku, tak vidím Shellyho -- mají stejný "nápady" :-)i životní styl..Měj se krásně!

      Vymazat
  18. Koupila! Konečně jsem našla drogošku kde mají GS a tím pádem je jasné co....no ano STARS....za tenhle tip moc děkuju protože jsem si je okamžitě zamilovala. Původně jsem chtěla tu AquaMarina protože mám tu mintku na kombinování, ale nakonec jsem odcházela z odstínem Lila a ještě určitě nějakej přibude. A ještě jeden láček přibyl a to i tobě dobře známá COLORAMA, ve slevě jí měli v DM za 40 Kč a ta je taky super barvice, tmavě červená s jemnými třpytičkami do modra takže působí velmi decentně. Akorát zhejčkaná tvarovanými štětečky na plocho na posledních akvizicích mi ten tvar chybí u těch STARSek. Jen zase oproti STARSkám má COLORAMA horší krytí, takže tam kde se u GS vystačí s jednou vrstvou u COLORAMY musím dát dvě až tři. Vzhledem k tomu že ruce si lakuji podstatně méně za to se vyžívám na nohách to je jedno, tam těch víc vrstev
    loupáním nehrozí tak jako na rukou...ale myslím že tohle zase pro změnu nebude hrozit u GS.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi mi udělala velkou radost Vendy, že se můj tip osvědčil a jsi spokojená s GS Starskami, když jsem je tak vehementně chválila :-)..Na Lilu se taky chystám, ta je nádherná, máš pravdu, že široký kartáček jaksi chybí, ale ta Starska má zas výhodu, že ty chybičky v lakování se ztratí ve změti glitrů :-). Colorama mě teď trochu zklamala, mám pořád takovou nostalgii za starou Coloramou mini, připadala mi ta řada kvalitnější, byť tahle nová má milion krásných odstínů, ale to krytí a lakování mě trochu štve, taky mám červený s třpytkama, možná máme podobný :-),ale zas za tu cenu...Já teďka zblbla do toho L´Orealu a když jsou slevy jdu po něm, má super štěteček a perfektní výdrž...Ta GS se spíše tak lehce ošoupe na krajích nehtů, ale podle mě má výdrž fakt dobrou - protože já lakuju jen jednu vrstvu, dvě jsem zatím nezkoušela, to by ta výdrž mohla být ještě lepší....Tak jsem moc ráda, že jsi nakoupila a že se Ti ta investice do GS vyplatila (no nejsou nejlevnější)...:-DD...Měj se moc hezky!!!!

      Vymazat
  19. No tak já jsem tady s křížkem po funuse, ale nevadí i tak jsem si ráda přečetla a okoukla nové úlovky. Trička s TO mám taky ráda, mají moc příjemný matroš, navíc ten květinový motiv se mi moc líbí!!! Mel-ky se mi líbí. Nebyl by tam i nějaký typ bez zavazování kolem kotníků? Nemám moc dlouhé nohy :( a s přepásaným kotníkem si je zbytečně ještě víc zkracuju. A koukám, že Shelly měl minimálně stejně velkou radost jako ty:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá tuttobene, Tvoje návštěva mě potěší kdykoliv i s křížkem...to vůbec neva :-D...Tak to jsem ráda, že nás obě baví trička TO. Co se týče Melek tak já původně chtěla bez zavazování, viděla jsem je u Petry Lovely Hair měly široký pásek vepředu s květinou a vzadu hezky zajištěnou patu, no ale byly už fuč, otázkou je, jak by takové botky držely při chůzi, ale najdeš od nich různé střihy. Chápu, že nechceš opticky svoje nožky zkracovat, tyhle boty jsou sice v tělové barvě a vypadá to spíš jakoby člověk ani boty neměl, ale lepší je to asi bez toho "vázání"...Jó Shelly si s oblečením vyhraje, teď nově mi šplhá po oblečení na sušáku, takže ty "lepší" věci musím sušit mimo jeho "doskok" :-D. Jinak je to samozřejmě miláček !-). Měj se krásně!!!

      Vymazat
  20. Já teda také neodolám nikdy sezonním slevám. Vždy mě to strhne jako lavina :-D Ale občas to hodně leze do peněženky... Proto se snažím ušetřit i když jsem v nákupní mánii. Používám k tomu web http://slevovykupon.net a musím říct, že už mi to ušetřilo hodně peněz a přitom si dokážu dopřát i v nákupních horečkách :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate