pátek 22. února 2013

MUA báze pod oční stíny alias PRIMER


O bázi pod oční stíny (Primer) značky MUA (MAKEUP ACADEMY) jsem si poprvé přečetla u Meduňky a tak mě zaujal, že jsem hned "běžela" na stránky, kde se dá koupit. Pokud byste si ho chtěly pořídit (stál mě 107 Kč) včetně některých dalších výrobků nejen značky MUA doporučuju tyto stránky  http://kosmeticky-svet.cz/ - mají dobré ceny, (i když trochu malý sortiment).


Když mi přišel Primer poštou odpolední, byla jsem celá nedočkavá ho vyzkoušet. Pokud si pamatujete, psala jsem o svých oblíbených stínech Astor Eye Artist - moc jsem si je oblíbila, ale jediná vada byla, že se shlukovaly do vrásek (a výdrž po 8-mi hodinách už nebyla dokonalá). Hned jsem tedy chtěla vyzkoušet bázi, jestli by nepodpořila mé stíny pozitivním směrem.

A stalo se. Samozřejmě po těch 8-mi hodinách se stejně stíny shluknou do vrásek (hold věk prostě neošulíme :), ale jinak, co se sytosti a výdrže týče, Primer určitě hodně pomohl....

Hned jsem udělala srovnávací test stíny s Primerem a bez. Rozdíl je hned viditelný.

Potom jsem ještě udělala malý pokus - setřela jsem stíny z ruky papírovým ubrouskem (pořádně jsem přitlačila :) a výsledek můžete vidět na obrázku - zatímco stíny bez Primeru téměř zmizely, ty s Primerem stále drží :).

Výsledek tedy je že: Díky Primeru stíny vydrží mnohem déle a mají sytější barvu.
Takže bázi pod oční stíny vřele doporučuji. Já osobně možná vyzkouším i jiné značky pro srovnání.

Co Vy a Primer, používáte a jakou značku, jste spokojené?


7 komentářů:

  1. Z bází mám moc ráda Artedeco v kelímku, má jedinou nevýhodu, když člověk spotřebuje cca 3/4 balení zbytek vyschne a zgumovatí. Ale ta báze vydží dlouho, takže mě ten vyhozený zbytek vlastně ani neštve. Výborná báze, co se účinků týče je od Dermacolu (nová v černé tubě, cena cca 100,-). U té mi ale nebyla milá silikonová textura, ale spoustě lidí to nevadí, v tom případě si myslím, že je to dobrá volba. Tuto od Mua jsem nezkoušela, ale podle toho co vidím, žekla bych že funguje slušně:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marcelko, děkuji Ti zy typ, po bázi se poohlédnu. Zatím jsem žádnou znich nezkoušela, takže jsem moc ráda za info!!! Marcelko,užij si krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem moc ráda, že ti moje recenze posloužila :) Já jsem teď přešla na tu bázi Artdeco, jak píšd tuttobene! ta je fakt the best!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za další tip - až vypatlám tento určitě se poohlédnu po Artdeco. Už jsem tuhle značku okoukávala v Douglasu....

      Vymazat
  4. Nečakala som, že môže byť za tú cenu taká dobrá :)
    caramel-b.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle bázi mám taky, byla jsem s ní moc spokojená, ovšem jenom do té doby, než jsem vyzkoušela bázi Artdeco, ta je ještě lepší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme stejně, já sice ještě Artdeco nemám (hernajs furt ne a ne dopatlat tu MUA), ale už ji mám na wislistu a hned si ji pořídím a moc se na ni těším :-) Jsem ráda, že Ti taky vyhovuje, to mi jen potvrzuje, že ta Artdeco je fakt fajn. Já začínala s touhle, takže z nuly na MUA - super :-D

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate