pondělí 4. února 2013

Čím se zrovna líčím I. - Eye Artist Astor


Znáte to, střídáme líčení podle nálady, podle toho, co jsme si zrovna koupily, podle příležitosti, podle počasí.....
Je začátek února, stále chladno, ale pomalu nám přibývá světla (celá hodina!), občas už probleskne naděje na teplo a slunce...Co se týče příležitosti – nejvíce chodím do práce :)...
První díl věnuji stínům, které jsem si okamžitě oblíbila:

Eye Artist Astor
Který malíř by neocenil umělecká líčidla :). Do této chvíle jsem si od Astoru nic nekoupila až poprvé tyto stíny, které byly v akci na kouzelném slevovém kupónu z dm. Je to pro mě objev. Ne značka Astor, ale tyto stíny :). Často si sice  koupíte paletku, která se Vám líbí a myslíte si, že Vám bude slušet. Ale až život Vám ukáže, jestli jste se trefila.

Já jsem spokojená. Tyto barvičky totiž velmi lichotí věku 30+, nejsou silně pigmentované, ale krásně zářivé a přitom to není žádný lesklý disco efekt. Rozzáří prostě Váš pohled. Je fakt, že po 8-mi hodinové pracovní době už můj pohled tak zářivý není :), ale stíny stále drží.
Trochu se shluknou do takových těch línií, ale to rychle opravíte – čistým prstíkem znovu stín rozetřete (a přece nesetřete).
Myslím, že to bude i záviset na tom, jaký oční krém používáte. Ten je v mém věku nutností, a teď v zimě používám trochu hutnější. (ale to už jinde jsme, to je jiná vesnice :).
Jediná vadička je štěteček, mě se zdál moc hladký bez struktury a krátký do ručky, jinak je velmi dobře tvarovaný. Ale myslím, že to je čistě moje záležitost -  už jsem si totiž zvykla na štětečky, které kupuji ve větším balení v dm – ty mi vyhovují.

Kalkulačka: Říkám to opravdu vyjímečně, ale tyto stíny bych si koupila i za plnou cenu. Běžně stojí 199 Kč. Ale protože mám další kouzelný kupónek na tyto stíny – půjdu si je koupit znovu za poloviční cenu, tentokrát jiné barvičky. Huráá :)

odstín 630 - Everyday poetry
No, není to hezký název :)

1 komentář:

  1. Ahoj Marcelko, tak tenhle odstín bych také brala..je jemný a při tom zajímavý. s Astor nemám zkušenost, tak jsem ráda za inspiraci!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate