čtvrtek 14. února 2013

Happy Valentine´s day aneb kaktus z lásky :)




Nejsem z těch, co se tváří, že svátek sv. Valentýna neexistuje, ale ani ho nijak zvlášť neprožívám. Znám páry, které proklamují, že importovaný svátek neslaví (no já jim na to nesvítila, tak nevím :) i ty, které shánějí velké valentýnské dary, dorty a večeře - svou zamilovanost potřebují hmotně vyjádřit....Už jsem to psala u Fatalky v komentáři, protože její valentýnský růžový sliz byl super, že mě potěší čokoláda právě v tu chvíli, kdy to vůbec nečekám, ale potřebuji. Kdy můj parťák sám od sebe vytuší, že mi není OK a koupí mi čokinu anebo prostě jen tak...A to je pravý svátek !-). 
Nicméně vždycky mého parťáka i mé děti obdarovávám čokoladovými srdíčky jako maličkou pozorností...A holky mi zase kreslí krásná přáníčka, která si schovávám jako všechy dárečky od nich (až mi vyletí z hnízda, budu krabici často otevírat a dojímat se)...Zatím totiž dostávám Valentýnky od nich jen já a tatínek - časem už nedostanem nic a budou tady jiní adresáti :)...tak si to zatím užívám.
Letos jsem chtěla využít tento svátek k tomu, abych koupila každému hrnek...Z našich sad hrnků totiž zbyly jen torza a věčně nikdo neví, čí je to ten hrnek na stole...
Chtěla jsem něco milého, vkusného, decentního, ale roztomilého - no to jsem se spletla. Ačkoliv je Valentýn příležitost hlavně pro obchodníky, tak dle mě tuto příležitost v našem maloměstě opravdu nevyužili. Hrnky žádné, anebo kýčovité a nevhodné...Opravdu nevím, co jsem si myslela...Možná, kdybych si ten hrnek namalovala sama? Nic, podaruji ta čokoládová srdíčka a zítra oslavíme zásadní  svátek - a to narozeniny naší mladší dcery, která se tímto oficiálně stává teenagerem....(Happy Birthday My Sunshine! :)..A na večeři s parťákem půjdeme až nebude tak přecpáno v restauracích, jakože dnes bude.
P.S.: K tomu kaktusu. K Valentýnovi jsem právě od nastávající oslavenkyně dostala maličkatý - můj úplně první kaktus...Jen si říkám, jestli mi tím něco nechtěla naznačit :-D

P.S. II: Moc se mi líbila epizoda o Valentýnském svátku v rodině Heckových v mém oblíbeném seriálu. Jako ze života :). Jestli jste neviděli - koukněte zde:
The Middle alias Průměrňákovi Valentýnská epizoda

A tímto Vám všem přeji hodně lásky nejen na Valentýna,
 ale každý den!!!!

3 komentáře:

  1. Ahoj Marcelko, přesně jak píšeš.. také se netvářím, že neslavím, ale nijak nepřeháním... čokoládou člověk nic nezkazí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Čokolády není nikdy dost:)A když už bych chtěla slavit svátek zamilovaných, tak okolo 1. května.. Dneska dělám k večeři bábovku a zkusila jsem těsto na carrot cake - pro jistotu jsem ho nacpala do muffinových formiček. A uvaříme si čaj, povaříme.. A pak budu plést:) Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, my už svůj svátek zamilovaných máme...a navíc když v květnu všechno kvete a voní tak ta zamilovanost jde na člověka tak nějak sama :-D. Já chtěla dnes taky péct, ale měla jsem mizerný den v práci, tak už zbývá jen relax. Upeču zítra...Pohodový večír přeju!

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate