pátek 15. února 2013

Tužky na oči - Exaggerate Rimmel kontra Gabriella Salvete

Dnešní příspěvek měl být o pleťových maskách, ale omylem jsem ho vymazala - fucking weather (omlouvám se, za to klení)...Takže než ho znovu napíšu, mám tady dnes srovnávací příspěvek o tužkách na oči....


S tužkami na oči jsem měla vždycky trápení.
V tomhle mám náročné požadavky:
 - objevit pěkný odstín
 - aby barva vydržela
 - aby se s ní dobře kreslilo (je to jako s kreslením obrázku :) tzn. šíře hrotu, jak rychle otupí
 - dobrá manipulace - (manipulací myslím, že jsem doteď používala tužky jen na strouhání).
Zatím jsem tyto požadavky nenašla v jedné tužce pohromadě.
Dlouho jsem měla totiž oblíbený šedý odstín od Maybelline a ten vyráběli jen v té strouhací tužce. Ale už jsem se fakt naštvala – strouhat se mi nechce. A tak jsem hledala jinak a jinde. Narazila jsem na vysunovací tužku Exaggerate od Rimmel  odstín 230 Deep Ocean .

 Ta je fakt dobrá: perfektní pigment, voděodolná, na konci má maličkou houbičku na rozmazání, barva drží jak lutheránská víra - jen s tím odstínem je zas práce. Obešla jsem několik drogérií, ale nikde nebyla taková šedá, aby mi vyhovovala. Tak jsem sáhla po tmavě modré, kterou ale můžu používat jen na dolní linky nebo případně s šedými stíny...
Vysunovací tužka je ale všeobecně skvělá  - už nikdy nechci jinou

Po té co se mi tak zalíbila "exka" hledala jsem dál mezi automatickými tužkami - samozřejmě jsem projela  i své oblíbené beautyblogy – zkusila jsem  hledat v jiné drogerii u jiných značek a volba padla na Gabriellu Salvete Automatic Liner No. 4.

Zde mi konečně nabídli odstín, který se mi líbil (byť by to ještě chtělo o dva tóny sundat – ale já vím,  jsem kreslířka perfekcionistka :). Pigment je velmi dobrý, v pohodě vydrží těch již zmiňovaných 8 hodin. Po některých líčidlech si totiž připadá člověk po šichtě nejen unavený, ale i nenalíčený...:).
GS ale nemá tu odolnost Rimmelky ex, která drží tak dobře až se hůře odličovává. Takže ať nežeru – trefa!! Dobrá cena výhodou!!
Kalkulačka: Nákup obou tužek mě stál dohromady 198 Kč.  Exka za 119 Kč ve slevě (jinak cca 139) a GS za 79 Kč. Byla to dobrá investice!

5 komentářů:

  1. ta Rimmel vyzera lepsie :)

    Inak ak ta trapia suche nohy alebo paty super tip tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/krasne-nohy-s-allga-san.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Marcelko,děkuji Ti za typ. V tomhle směru stále hledám a zkouším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem věčný hledač a zkoušeč Alis, proto asi ten blog :-). Jsem ráda, že můžu nějakým malým tipem inspirovat..

      Vymazat
  3. Rimmel obecně tužky umí. Nedám dopustit na jejich scandaleyes, ale musí se strouhat a šedá tam není, zato je tam pěkná hnědošedá, ketrá držíííí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla jsem si, že si koupím i různé odstíny. Když mám více tužek na kreslení obrázků, tak proč bych nemohla mít víc i na oči :). Scandaleyes říkáš - no pokud drží, tak bych možná to strouhátko vyjímečně oprášila..

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate