pátek 10. května 2013

Lakování s Astorem (vs. Bourjois a China Glaze) + Letem drogérkovým světem :)


Dnes mám pro Vás zase nějaký ten lakovací článek. Lakuju pravidelně, takže je to u mě taková sázka na jistotu :)...Blogosférou se prohnala lavina (a stále ještě doznívá) lakování s novými laky Gabrielly Salvete Stars - upřímně, u mě tyto laky neuvidíte, byť jsou horkou novinkou....Jejich přítomnost v blozích mě už začíná unavovat.....(barvy mi nevyhovují ani struktura laku)...ačkoliv laky GS všeobecně můžu. 
Dneska tedy půjdu trošku proti proudu a zmíním dva laky jedné značky - taky drogérkové. 
Myslím, že Astor není příliš oblíbená drogérková značka, soudě dle její absence v blogosféře, toš dneska tu díru trošku vyplním :)...
Chápu totiž, že na drogerku je tahle kosmetika celkem drahá, za ty ceny můžete pořídit laky NYX, China Glaze či Bourjois a další (i když pouze na e-shopech nebo v parfumeriích)....A tak budu dnes srovnávat s těmito značkami a uvidíme jak Astor obstojí..Většinou se laky na nehty dají pořídit cca za 170 Kč (a to si každý rozmyslí koupit a raději sáhne po GS či Rimmelu..) Nicméně, já jsem tyto dva laky nakoupila ve slevě, která  ještě teď probíhá v drogériích Teta (až 50%) - a pak už se tady dá pohovořit s úplně jiným pohledem na věc :)

První lak je rudě rudý lak Astor Quick´n Go č. 240 (cena 75 Kč) 



Astor Quick´n Go č. 240 vs. Bourjois Rouge in Style




Odstín naprosto identický s mým rudým lakem Bourjois Rouge in Style, o kterém jste mohly číst ZDE....
Což je pro milovníky klasické primární červené bez příměsí podtónů opravdu krásný odstín.



A musím říct, že ačkoliv Bourjois "Eifellovka" je ikona, tak s Astorem bitvu prohrál.


Astor má všechny výhody Bourjois, ale postrádá ty nevýhody - tzn. cena po slevě mnohem nižší, výdrž delší cca až 4 dny. Krycí v jedné vrstvě, dobře se roztírá a nedělá "kocoury" - Bourjois v jedné vrstvě vydržel málo...cca 2 dny.
Astor má také skvělý plochý štěteček, který mě tak nadchl u buržoustky....



Pokud Vás tedy zaujala Rouge in Style od Bourjois vězte, že teď si můžete koupit její lepší dvojče v drogérii - se slevou (i bez slevy je stále lepší než buržoustka...)


Další lak je Astor Lacque Deluxe 615 Lilac Twist (cena 90 Kč)



Tento odstín je identický s China Glaze Afterglow, který jste mohli vidět ZDE - takže bude srovnávačka :)

Asi si říkáte, ježiš, proč má stejné odstíny laků....No, to se někdy tak stane, že si nejste jistá, jaký odstín lahvička vlastně ukrývá, a když máte některé odstíny oblíbené, prostě si je kupujete u různých značek...protože nikdy neomrzí. Aspoň mě tedy konkrétně tyto dva odstíny nikdy neomrzí - to už mám vyzkoušeno...:)




Takže Astor Lilac Twist vs.China Glaze Afterglow...





Zde už Astor absolutním vítězem nebude, ačkoliv po slevě je jeho cena výhodnější (ChG cca 130,- Kč). Astor je také dostupnější, prostě dojdete do drogerky....Výdrž laku, ale oproti Afterglow pokulhává a je slabší, neporušený lak vydrží max 3 dny s top coatem - pro mě je to málo...China vydrží 4-5 dní (byť pod nadlakem začne malinko praskat)....K nalakování je zapotřebí dvou vrstev u obou laků, schnou oba stejně rychle....Růžový lak mění barvy podle úhlu nasvícení, obsahuje perleťový namodralý shimmer....


 

Kartáček u Astoru už tentokrát není ten krásný plochý, ale běžný....nicméně se barva roztírá dobře..I když je výdrž typická drogérková, tak se u takového světlého odstínu nezlobím, protože "škraloupy" nejsou vidět :)



Pokud se Vám líbil odstín Afterglow, tak stejný můžete zakoupit teď v drogérii u Astoru....

Tak snad se Vám porovnání různých značek líbilo a mohly jste si tak udělat přehled, pokud se Vám některý z odstínů líbí..
----
A letem světem drogérií Teta
V drogérii vyrostl nový panel plný pestrobarevných odstínů všech možných barev laků na nehty -
v akci je právě nová řada Astor za 60 Kč


a taky Rimmel se vytasil dokonce se dvěmi řadami nových pestrobarevných laků - ceny od 35 Kč...

Já jsem pokukovala po odstínech, které doma nemám - zaujala mě krásná mint barva od Astoru, nebo sytá modrá od Rimmelu či jemná fialková. Za ty ceny se myslím vyplatí, vyzkoušet si jen tak z legrace různé barvy - a vždycky je pak můžu darovat dcerám :)..Které barvy byste si vybraly Vy?

Nakonec mám pro Vás  lakovací inspiraci z časopisu dm drogérie, která mě zaujala.

Tyto barvy se mi moc líbí, i jejich zkombinování na nehtech - kdybych byla o něco mladší, tak bych se do něčeho takového hned pustila...
A co Vy, jak se Vám líbí tahle Colorama inspirace? 

A máte taky podobnou mánii, že si kupujete stejné či velmi podobné odstíny Vašich oblíbených barev laků na nehty?

Krásný pátek a celý víkend Vám přeje eM

6 komentářů:

  1. Ahoj eM, jojo jsem presně ten případ, co si kupuje dokola stále stejný odstín laku, ale to Ty už víš:)
    Plochý zakulacený kartáček mám ráda, Lakování s ním se slušným výsledkem zvládne i takové nemehlo jako já.
    Máš moc pěkný klasický tvar nehtů. Já teď opět bojuju s lámáním a třepením, takže nehty mám krátké a nedaří se jim dorůst.Totéž mě potkalo loni na jaře, začínám si myslet, že to bude moje sezónní záležitost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že je nás víc, co "sbírají" stejné odstíny :-D..Děkuji moc za pochvalu. Tvar nehtů - to je jedna z mála věcí, který mi na mě vyhovoval vždycky :). Jsou to geny - moje mladší dcera je zdědila po mě (zatím neví, co má) ale starší zdědila po otci a docela bojuje - nehty zarůstají, hůř se tvarují...Ale musím přiznat, že i přes mou důkladnou péči se i mě teď dost třepí nehty, olejíčky na to pomáhají jen dočasně... Asi jsme už po té zimě nějaké "vyplivnuté":) Někde jsem četla, že je na nehty a vůbec i vlasy atd. dobrý křemík - asi začnu do sebe ládovat nějaký doplněk..:)

      Vymazat
    2. Já jsem zatím zvýšila příjem gumových medvídků:)

      Vymazat
    3. Jéé, tak to jsme dvě :-D. Včera padl jeden balíček u telky a dneska mám připravený další v kabelce...:)

      Vymazat
  2. Mně ty drogerky, až na pár výjimek, fakt neberou. Tím, že mám nevděčné, komplikované a náchylné nehty, musím vybírat to, co mi zaručí výdrž laku alespoň na dva či lépe tři dni. To z drogerie umí fakt málokdo. Což mě do jisté míry štve, protože musím lovit jinde. No, ty výjimky jsou GS (ty pískáče jsem si u násnemohla odpustit, fakt mě nadchly!) a Rimmel LycraPro. Takže na ty nové rimmely se určitě kouknu :)
    Mimochodem, líbí se mi tvůj tvar nehtů, takový mít, tak jsem naprosto spokojená:)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě štve ta slabá výdrž u drogerek, občas si tam kupuju laky, abych vyzkoušela různé odstíny, a po těch se pak pídím u dražších značek - s výdrží zatím u mě vyhrává pouze NYX a ChG. Jinak děkuji - jsem vděčná genům za ten tvar :), protože vím, jak můžou nehty pozlobit a tvar tomu taky dost napomáhá...Každopádně u Vás jsem si o GS přečetla ráda :)

      Vymazat

Děkuji Vám všem za zastavení a že věnujete svůj čas napsání komentáře. Moc mě taková zpětná vazba těší!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate